Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο Μάτος δεν φεύγει, αν ήθελε να φύγει ή αν ήθελε κάποια ομάδα να τον πάρει πραγματικά και να τα σκάσει θα το έκανε πριν υπογράψει στον Παναθηναικό. Τώρα γιατί μπήκε πάλι τόσο χαμηλή ρήτρα είναι άλλο μυστήριο. Κάποια στιγμή δεν τίθεται θέμα θα την πάθουμε με τις συνεχόμενες βλακείες που κάνουν με τον Μάτος, απλά μου φαίνεται δύσκολο να είναι αυτό το καλοκαίρι.

Δημοσ.

ε κοίτα δεν μπορείς σε κάποιο παίχτη που παίρνει 1 μύριο να του βάλεις 15 bye out γιατί με μια προσφυγή στην fifa μένει ελεύθερος.Αυτή την μαλακία κάνανε με τον Νίνη πέρσι και τώρα οι άλλοι τρέχουν και δεν φτάνουν να του το αλλάξουν.

Δημοσ.
Δανεικά

Εύλογη η απορία συναδέλφου προς τον Νίκο Πατέρα: «Καλά, κ. πρόεδρε, δεν είναι πολλά τα 2 εκατ. ευρώ που δώσατε στον ΠΑΟΚ για να πάρετε τον Μελίσση;». Και η απάντηση-ατάκα του Πατέρα προς τον ρεπόρτερ: «Γιατί, ζητήσαμε από κανέναν δανεικά για να τον πάρουμε;».

Eνταξει, αλλα αν παει να παρει τον Ζιβε και του λειπουν 500χιλ ας τα ζητησει δανεικα απο τον Μελισση γιατι βλεπω το κακο να πλησιαζει με δρασκελιες και τον Τεβεζ να γλυκοκοιταζει με το ομορφο χαμογελο του Γιαννη Γκουμα με την γλωσσα εξω την ωρα που θα ετοιμαζεται για το 5-0

Δημοσ.

Kαλα, παιξε με Μελισση-Βυντρα σεντερ μπακ και θα σου πω εγω ποιος θα γαμησει και ποιος θα ψοφησει

BTW Ποσα κανει επιτελους αυτος ο Ζιβε γαμω το κερατο μου?2?3?4 μυρρι?5Μυρια με τους μισθους?

Ε, εαν εχεις δωσει 25Μ και δεν μπορεσες να δωσεις για το βασικο σου σεντερ μπακ τα 5Μ αλλα προτιμησες να δωσεις 2,5Μ για τον Μελισση τοτε συγχαρητηρια, κερδισες το βραβειο του Μαλακα της Χρονιας

Απλα μαθηματικα ειναι. Δεν παιζει να ψαχνεις απο 25 Μαιου για σεντερ μπακ και με 2,5Μ να παιρνεις Μελισση και να μην δινεις 5Μ για Ζιβε. Ή μαλλον παιζει αν εδωσες 6Μ για Μελισση-Λαζο(γιατι μονο ετσι στους εδινε ο Ζαγορ)

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι η αγορά του παίχτη αλλά τα 2 χωρίς μπόνους που θέλει.Αυτό καταλαβαίνω εγώ.

Εχουμε ολόκληρο μήνα μπροστά για να κάνουμε 1 μεταγραφή από την στιγμή που οι κύριοι αντίπαλοι δεν έχουν κάνει ούτε τις βασικές.

Είναι τραγικό στις 30 Ιουλίου να μιλάμε για 5αρες από Μπάρτσα και Ρεάλ και Μάντσεστερ που ίσως και να μην τις πετύχουμε ποτέ.

Οταν μια ομάδα πρεσάρει έχει την καλύτερη άμυνα ακόμα και με τον βύντρα πίσω.όταν δεν πρεσάρεις τρως τα 5-6-7.

Δημοσ.
Το θέμα δεν είναι η αγορά του παίχτη αλλά τα 2 χωρίς μπόνους που θέλει.Αυτό καταλαβαίνω εγώ.

Εχουμε ολόκληρο μήνα μπροστά για να κάνουμε 1 μεταγραφή από την στιγμή που οι κύριοι αντίπαλοι δεν έχουν κάνει ούτε τις βασικές.

Είναι τραγικό στις 30 Ιουλίου να μιλάμε για 5αρες από Μπάρτσα και Ρεάλ και Μάντσεστερ που ίσως και να μην τις πετύχουμε ποτέ.

Οταν μια ομάδα πρεσάρει έχει την καλύτερη άμυνα ακόμα και με τον βύντρα πίσω.όταν δεν πρεσάρεις τρως τα 5-6-7.

Ότι σου βγήκαν εσένα όλες οι μεταγραφές που έκανες και το έχεις σίγουρο ότι θα μπορείς να πρεσάρεις.

Δημοσ.

Εννοώ πως για να έχεις καλούς άμυνα δεν χρειάζεσαι μόνο καλούς αμυντικούς.

Αλλά αν δεν δω την ομάδα στο γήπεδο δεν αρχίζω την καταστροφολογία.Δόξα το Θεό υπομονή έχω.

Δημοσ.

Απλα μαθηματικα ειναι. Δεν παιζει να ψαχνεις απο 25 Μαιου για σεντερ μπακ και με 2,5Μ να παιρνεις Μελισση και να μην δινεις 5Μ για Ζιβε. Ή μαλλον παιζει αν εδωσες 6Μ για Μελισση-Λαζο(γιατι μονο ετσι στους εδινε ο Ζαγορ)

Αυτό τα λέει όλα. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Και όλο το βάρος (για τις κινήσεις στην άμυνα) πέφτει σε Αντωνίου (εκτός αν έχει αναλάβει άλλος την άμυνα και δεν μας το λένε) και σε αυτούς που τον επέλεξαν.

Δημοσ.

1. Oταν δινεις 2Μ (που ειναι πολλα) για τον Μελισση και τσιγουνευεσαι τα 500χιλ και το 1Μ για Ζιβε και Μποτινελι ειναι λογικο να αγχωνεσαι. Δεν με νοιαζει τι κανουν οι αντιπαλοι. Με νοιαζει τι κανω εγω. Και αυτο που κανω ειναι οτι 1 μηνα πριν και ενω κηνυγουσα είτε 2 καλους είτε ενα παικταρα για πισ, δωσαμε 2 εκατομμυρια για τον Μελισση και ενω ημαστε κοντα στο οριο του μπατζετ και δεν εχουμε και αλλη μεταγραφη να "κοψουμε" αποκει να δωσουμε σε 2ο αμυντικο. Το οτι εχουμε 1 μηνα δεν μου λεει κατι. 3 ΜΗΝΕΣ τον κηνυγαμε τον ενα αμυντικο και μετα απο 3 μηνες πηραμε τον Μελισση. Οποτε μην μου λες για μηνα

2. Αυτο με το πρεσινγκ ειναι ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΦΑ γιατι απλουστατα στηριζεσαι σε 2 παικτες αυτη την στιγμη, εκ των οποιων ο ενας ακουγεται οτι παιζει να φυγει αλλα και περσυ ειχε περιοδους ντεφορμε και ο αλλος μπορει να μην δεσει αφου τωρα ηρθε(και ας ειναι παικταρας). Δλδ στηριζεσαι οτι Ματος-Τζιλμπερτο οχι μονο θα παιζουν συνεχεια αλλα θα ειναι και στα καλα τους.

Ο Μποτινελι δεν ειναι ο Νεστα να πω οτι θα καθαριζει οτι περναει απο τον Τζιλμπερτο. Εχω ομως περισσοτερες πιθανοτητες οταν ο Τζιλμπερτο δεν τραβαει να κοβει ο Μποτινελι. Με τον Βυντρα εξαρταμαι απο τον Τζιλμπερτο, οταν δεν τραβαει θα τον κανουν πουτανα, πως να το κανουμε?

Δημοσ.

Ρε σεις δεν λέω πως έχουμε και γαμώ την άμυνα.Απλά έχουμε 1 μήνα ακόμα για μεταγραφή και κανείς μα κανείς δεν είπε πως τελειώσανε οι μεταγραφές.Εντάξει και εγώ τρώω κώλυμα γιατί δεν έχουμε άμυνα αλλά τις τελευταίες 2 μέρες ο Μελίσσης που δεν φταίει σε τίποτα έχει ακούσει περισσότερα και από τον αλεχάντρο.Σαν μεμονωμένη μεταγραφή έιναι καλή επιλογή αλλά την σκιάζει το γεγονός ότι περιμέναμε αμυντικάρα.

Απλά εγώ είμαι ήσυχος γιατί περιμένω και άλλη μεταγραφή.Αν δεν γίνει στην Ευρώπη ενδεχομένως να έχουμε πρόβλημα.

Μα γιατί μπερδεύουμε τα πράγματα?Γράφεται όλοι συνεχώς τα 2 μύρια του Μελίσση που τα πήρε ο ΠΑΟΚ με τα 2 που ζητά ο Ζιβέ το χρόνο.Είναι εντελώς άσχετα πράγματα.Αν ο Ζιβέ ήθελε 400.000 το χρόνο όπως ο Μελίσσης θα είχε έρθει ήδη.

Δημοσ.

Αφήστε ρε παιδιά ακούω και εγώ ταλέντο και ταλέντρο, 26 χρονών είναι το παιδί, έλεος και στα 30 ταλέντα θα τους λέμε πλέον. 2 εκ ευρώ για 26 χρονών παίκτη που δεν είναι ήδη η αξία του στα 2 εκ είναι αποτυχία. Μένει να δούμε αν θα ντοπαριστεί από το όνομα και τη φανέλα ή αν θα γίνει το αντίθετο όπως σε πολλές άλλες περιπτώσεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...