Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και δίνεις βάση σε αυτά που λέει; Αφού ο ίδιος γράφει και άλλα κείμενα στην εφημερίδα και τα λέει αλλιώς.

Ας βάλει το όνομα του...

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν είπα πως είναι θεός.Απλά σε σύγκριση με άλλους γράφει ποιο σωστά πράγματα.

Αν βάλει το όνομά του καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει?

Δημοσ.

Τι έχει να γίνει; Δεν θα τον διαβάζει κανείς αν είναι ο Γιαννακόπουλος.

Μην διαβάζετε άρθρα που υπογράφονται με ψευδώνυμο.

Δημοσ.

Ναι, ο πρασινοφρουρος μας φταιει τωρα. Ο μοναδικος ισως στις οπαδικες παναθηναικες εφημεριδες που λεει τα πραγματα με το ονομα τους.

Και να σου πω ρε φαιαργουοκερ, αντε πες βγαινει αυριο το αρθρο στην πρασινη και απο κατω εχει τζιφρα " Βαγγελης Σκορδοπουτσογλου". Τι θα αλλαξει? Τον ξερεις?

Μηπως αλλωστε ξερεις τον κυριο Στεφανο Χαρη, ο οποιος επισης δεν ειναι υπαρκτο προσωπο? Ή απλως μας ενοχλει το παρωνυμο?

Αυτο που θελω να πω ειναι πως τα αρθρα σιγουρα δεν ειναι αναγκη να ειναι επωνυμα, αρκει να ειναι ενυπογραφα. Αυτοι που πρεπει, ξερουν ποιος υπογραφει την τελευταια σελιδα της πρασινης.

Και να φανταστει κανεις οτι αντιπαθω τις οπαδικες εφημεριδες και εχω αγορασει μαξιμουμ 3 φορες στη ζωη μου πρασινη....

Δημοσ.

Αυτό το καλοκαίρι δεν θα ησυχάσουμε με τίποτα.Δεν ξέρει κανείς τι μεταγραφές θα γίνουν.Οι δημοσιογράφοι έχουν μαύρα μεσάνυχτα.Και αυτό είναι το καλύτερο από όλα.Δεν ανακατεύονται μέσα στην ΠΑΕ όπως πριν.

Εχτές λέγανε τέρμα οι μεταγραφές και σήμερα βγαίνουν Γαλλικά δημοσιεύματα για Κέζμαν.

Δημοσ.

Kατσε να γινει καμια στραβη με Ματος που λενε και θα σου πω πως αλλαζει το κλιμα

Σαν πολυ γρηγορα γιναν τα καλα και βλεπω το κακο να δρασκελιαζει οπου ναναι. Αρχιζει να σωνεται και η βενζινη του Τζιλμπερτο...

Δημοσ.

Με τα όσα έχουμε δει ως τώρα ο Μάττος δεν θέλει να φύγει λόγο cl.Και καλά λεφτά παίρνει.Η μόνη μαλακία είναι που η ρήτρα έπρεπε να ήταν στα 15 μύρια.

Δημοσ.
τι εννοάς;

έχουν βάση ή είναι φήμες;

Με βάση αυτά που γράφουν όλο το καλοκαίρι όχι.Μας παίρνουν Τεν Κάτε την μία Μάττος την άλλη Ζιλμπέρτο την πάρα άλλη και τώρα Μάττος ξανά.

Δημοσ.

Τι βλέπετε γι' απόψε?

Δεν βλέπω μεγάλο σκορ.Οι άλλοι παίζουν λέει σφιχτή άμυνα με ένα φουνταριστό καί μόνο μπροστά.

Αλλά πάλι δεν έχουμε δεί την ομάδα μας σε επίσημο ματς καί μπορεί να μας εκπλήξει.

Δημοσ.
Εχτές λέγανε τέρμα οι μεταγραφές και σήμερα βγαίνουν Γαλλικά δημοσιεύματα για Κέζμαν.

Για δώσε link ρε αδερφέ, εμένα δεν πήρε τίποτα το μάτι μου...

Δημοσ.

http://www.novasports.gr/soccer/anational/default.asp?aid=156027

απο enet.gr

Δανεικά

Εύλογη η απορία συναδέλφου προς τον Νίκο Πατέρα: «Καλά, κ. πρόεδρε, δεν είναι πολλά τα 2 εκατ. ευρώ που δώσατε στον ΠΑΟΚ για να πάρετε τον Μελίσση;». Και η απάντηση-ατάκα του Πατέρα προς τον ρεπόρτερ: «Γιατί, ζητήσαμε από κανέναν δανεικά για να τον πάρουμε;».

Δημοσ.

Πρέπει να φτιάχνεται πολύ με την μόστρα που κάνει. Όταν θα αρχίσουν τα άσχημα να δω τι θα λέει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...