Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήραμε τον Μελίση του μΠΑΟΚ με 2 μύρια και Δάρλα δανεικό για ένα χρόνο.Οι ρεπόρτερ είπαν πως μπορεί να είναι και η μοναδική μεταγραφή στόπερ.:X:X:cry::cry::mad::mad::confused::confused:

Ενα ερθει ο Ζιβε μαγκια

Εαν ερθει μονο Μελισσης τοτε BY FAR η χειροτερη κινηση. Γιατι περνεις ενα αμυντικο 2Μ την στιγμη που

-Θες δυο, συνολικα 4 με 6Μ

-Δεν χτυπησες ονομα-σεντερφορ για να τα κρατησεις για αμυνα

και καπακια, αυτος ειναι ο Μελισσακος. Ελπιζω ουτε για αστειο

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έλεος, έλεος, έλεος απλά έλεος!

Τσιγκουνεύεσαι το μισό εκ. επιπλέον (από πρόταση που έχεις κάνει) για παικταρά τύπου Ζιβέ, τσιγκουνεύεσαι 1,5 εκ για Μποτινέλι που όσο να'ναι έχουν ακουστεί τα καλύτερα και σκορπάς άλλα 2εκ για τον Μελίσση. 2εκ ρε γμτ για κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ είναι ΠΟΛΛΑ λεφτά. Και εκεί που πάω να το χωνέψω λέει ο φίλος από πάνω ότι ίσως να μην πάρουν άλλο στόπερ.

Του χρόνου ντουέτο δηλαδή Γκούμα, Σαριέγκι και πάλι καλά που ανανέωσαν του Γκούμα.

Δεν έχω πρόβλημα με το Μελίσση αλλά αν θες να παίξεις αυτό το σύστημα που θέλει ο Τεν Κάτε θέλεις αμυντικά χαφ(εκεί είμαστε οκ) και στόπερ μεγάλης κλάσης(αναλογικά) και όχι εξελίξιμους (ο πιο επιεικής χαρακτηρισμός που βρήκα).

Βρωμάει από μακριά Αντωνίου που θέλει να μαζέψει όλους τους Ελληναράδες.

Δημοσ.

φαίνετε πως δεν έχει καθαρίσει ακόμη το ποδοσφαιρικό σωματείο απο τα λαμόγια που βγάζουν χρήματα!!!!

σαριέγκι , γκούμας , βύντρα, μελίσσης θα είναι η τετράδα μας στην άμυνα??

ΜΑΚΡΑΝ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ όλων των τελευταίων ετών!

Δημοσ.

Άκουσα και ένα καλό πάντως. Μπασινάς στον Ολυμπιακό. Αν θέλει ο Σωκράτης τσοντάρουμε και εμείς τίποτα!

Δημοσ.
φαίνετε πως δεν έχει καθαρίσει ακόμη το ποδοσφαιρικό σωματείο απο τα λαμόγια που βγάζουν χρήματα!!!!

σαριέγκι , γκούμας , βύντρα, μελίσσης θα είναι η τετράδα μας στην άμυνα??

ΜΑΚΡΑΝ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ όλων των τελευταίων ετών!

Τι λες ρε μια χαρά είναι άμυνα μας και έχουμε και 5 βραζιλιάνους παίχτες...

Δημοσ.

Ρε γράφετε που γράφετε κάντε τον κόπο να τα γράφετε σωστά.

Το πρόβλημα με τον Ζιβέ είναι το συμβόλαιο του παίχτη και όχι της ομάδας.Δεν θέλουν να χαλάσουν τις ισορροπίες στους μισθούς των παιχτών.

Δεν λέω πως έιναι σωστό η λάθος αλλά έχει κάποια λογική.

Ας ελπίσουμε πως κατάλαβαν ότι ο οι στόπερ μας είναι για κλάματα και τον πήραν για παρτενέρ του Ζιβέ.

Δημοσ.
Ρε γράφετε που γράφετε κάντε τον κόπο να τα γράφετε σωστά.

Το πρόβλημα με τον Ζιβέ είναι το συμβόλαιο του παίχτη και όχι της ομάδας.Δεν θέλουν να χαλάσουν τις ισορροπίες στους μισθούς των παιχτών.

Δεν λέω πως έιναι σωστό η λάθος αλλά έχει κάποια λογική.

Ας ελπίσουμε πως κατάλαβαν ότι ο οι στόπερ μας είναι για κλάματα και τον πήραν για παρτενέρ του Ζιβέ.

Θα χαλασουν οι ισορροπιες με ΕΝΑ παικτη, και μαλιστα Γαλλο διεθνη σε καλη ηλικια με συμβολαιο???

Δλδ δεν θα αλλαζει πασα ο Ρουκαβινα με τον Τζιλμπερτο και τον Νινη επειδη θα περνει 1Μ παραπανω ο Ζιβε....

Δημοσ.

Παροτι κινηθηκαμε πολυ δυναμικα στη μεταγραφικη περιοδο, εχω την εντυπωση οτι για μερικους παιχτες δωσαμε υπερβολικα ποσα και στις ομαδες τους και για τις αποδοχες τους. Πιο τρανταχτο παραδειγμα ειναι οι Μελισσης-Χριστοδουλοπουλος. Δεν μπορω για κανενα λογο να καταλαβω ΠΩΣ ο Ζαγορακης επιασε κωτσους τουςΑντωνιου/Πατερα/Βγενοπουλο/Τζιγκερ (δε βαζω τους Γιανακοπουλους μεσα και ποτε δε θα φορτωσω σε αυτους μαλακια και ας μην ειμαι αντικειμενικος). Δλδ αν αυτοι οι 2 θεωρουνται ταλεντα και κοστιζουν τοσο, ο ΝΙΝΗΣ ποσο κοστιζει? Και στην τελικη ο ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ παει στη Τζενοα με 2.5εκ ευρω, ε απτο Μελισση καλυτερη λυση το θεωρουσα. Και ο Αβρααμ αν και δε τον χωνευα πανω κατω σε αυτα τα λεφτα ηταν. Και καταληξαμε με Μελισση σεντερ μπακ..

Και για Σοουζα μου φανηκαν πολλα τα λεφτα και Γκαμπριελ δεν ητανε φθηνος αλλα τουλαχιστον αυτος φαινεται οτι θα βοηθησει πολυ. Μονο αυτος ο Νοτιοαφικρανος αγοραστηκε σε χαμηλη τιμη. Να σημειωσω οτι δεν πουλησαμε ουτε 1 παιχτη φετος. Αφησαμε ελευθερους μερικους, δωσαμε δανεικους αλλα ΕΥΡΩ στο ταμειο δεν μπηκαν.

Αποψη μου και ας βγω ψευτης, ειναι οτι κινηθηκαμε δυναμικα, γρηγορα και πιθανως σε θεμα scouting πολυ καλα, δλδ φεραμε παιχτακια ας πουμε, αλλα στον οικονομικο τομεα ημασταν καπως επιπολαιοι.

ΥΓ. Δεν συμπεριλαμβανω την πανακριβη μεταγραφη του Ματος, γιατι αυτη ηταν ανοιχτη πληγη απο Τζιγκερ εποχες και αναγκαστικα επρεπε να τα ακουμπησουμε για να μεινει ο καλυτερος παιχτης της περσινης season. Και καλα κανανε και τον κρατησαν.

Δημοσ.

Εντομεταξυ ψηνομαι να μπω στο γαυροτοπικ, πρεπει να γινεται πανηγυρι καικει με τον Μπασινειρο...

Ε ρε γλεντια λεμε σημερα, πουλησε και το ΑΕΚ τον Παπασταθοπουλο και περνουν τον δικο μας τον Κυριακο, δεν πρεπει να υπαρχει μεγαλυτερη επικοινωνιακη ηττα ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Ταυτοχρονα ολο το ΠΟΚ κανει απο μια μεταγραφη με 2 και 3 εκατομμυρια ευρω την καθε μια και θα κραζουν ολοι τις διοικησεις τους!!! Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!

Δημοσ.

Γαμώ την κοινωνία μου... έλεος ρε έλεος...

υ.γ. Αν και γυναίκα, κάνω πρόταση στον ΠΑΟ, είμαι καλή επιθετικός, και έρχομαι με μόνο 1,5εκ.

Αααα, είμαι και ΕΛΛΗΝΙΔΑ έτσι ? Μην ξεχνιόμαστε.

Παλιότερα έπαιζα στον ΠΑΟΚ :lol:

Δημοσ.
Γαμώ την κοινωνία μου... έλεος ρε έλεος...

υ.γ. Αν και γυναίκα, κάνω πρόταση στον ΠΑΟ, είμαι καλή επιθετικός, και έρχομαι με μόνο 1,5εκ.

Αααα, είμαι και ΕΛΛΗΝΙΔΑ έτσι ? Μην ξεχνιόμαστε.

Παλιότερα έπαιζα στον ΠΑΟΚ :lol:

Δεν πας στο βολλευ??? εκει εχουμε κατι κοριτσαρους σωστους γιανιτσαρους!!!

εκει θα παρω διαρκειας ... :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...