Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Σαλπιγγίδης δεν προορίζεται για βασικός.

Δε διαφωνώ ότι σε σχέση με τους άλλους επιθετικούς μας τα τελευταία χρόνια είναι κλάσεις ανώτερος αλλά δεν είναι γκολτζής. Δεν κάνει τη μισή ευκαιρία γκολ, το αντίθετο θέλει 10 τετ-α-τετ για να βάλει το 1. Έχει ταχύτητα, δεν έχει ψηλό παιχνίδι. Είναι πολύ συγκεκριμένα τα πράγματα που μπορεί να κάνει γιατί ακριβώς με τη σωματοδομή του αν δεν μπορεί να τρέξει και να τρυπήσει άμυνες δεν έχει θέση σε σύγχρονες ομάδες. Προς το παρών έχει δείξει ότι είναι μόνο για το 4-4-2 ως παρτενερ ενός πιο βαρύ φορ και εκεί είναι και πολύ καλός. Το γκολ δεν το μυρίζεται για να πεις ότι θα προσαρμοστείς πάνω του οπότε bye.

Τώρα θα μου πείς εδώ παίζει ακόμα Τζιόλης κτλ κτλ θα πάω πάσο.

Θα μου πείς έβαλε εκείνο το κουφό γκολ θα σου πώ έχασε εκείνο που δεν χάνεται.

Σε κάθε περίπτωση αν και όπως αναφέρθηκε φέτος τα πολλά γκολ τα περιμένει από τους 3 χάφ εκεί επειδή είναι μόνος του θέλει ο Τεν κάτε έναν πιο πληθωρικό-δυνατό παίκτη, να τα βγάζει πέρα.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο Σάλπι την έχει παίξει την θέση αυτή στον ΠΑΟΚ και με επιτυχία μάλιστα. Απλά φέτος είναι αμφίβολο αν θα κερδίσει την θέση του βασικού με ανταγωνιστές Ρουκάβινα και Κλέυτον. Η θέση αυτή θέλει τρεχαλατζή μυαλομένο με καλή σέντρα. Τα πρώτα 2 ο Σάλπι τα έχει, το τρίτο φτιάχνεται.

Δημοσ.
Συμφωνω μαζι σου. Αλλα τοτε τι τον βαζει δεξι εξτρεμ? Αν για περιοχη πρεπει να ναι 1 φορα μπουκαδορος τοτε για δεξι εξτρεμ πρεπει να ναι 5 φορες. Αν κανει κατι καλα ο Σαλπι, ειναι να σπρωχνει τη μπαλα στο πλεκτο και να παιρνει καλες θεσεις μεσα στη περιοχη. Ποιο το νοημα να παιζει σε διαφορετικη θεση εκτος απο περιοχη? Εχει κανενα αλλο προσον?

Αυτο ειναι και το μοναδικο ψεγαδι που εχω να πω για το Τεν Κατε ως τωρα, δηλαδη την εμονη του να βαζει τον Σαλπι σαν εξτρεμ, τη στιγμη που ουτε πασες μπορει να δωσει, ουτε σεντρα να βγαλει, ουτε ντριμπλα πανω στη γραμμη να κανει.

Αυτο το λεω εδω και κανα 15μερο. Ο Σαλπι παει για καψιμο εκει δεξια. Ο Σαλπιγγιδης ειναι επιθετικος και μονο. Ενα συγκεκριμενο ειδος επιθετικου. Σου κανει δεν σου κανει, το 100% που μπορει θα το δωσει στην επιθεση

Εκει που τον προοριζουν ΔΕΝ θα δωσει το 100% και πιστευω πως ο ΤενΚατε δεν τον βαζει εκει απο επιλογη αλλα απο αναγκη. Σε φαση "Κορυφη στο 4-2-3-1 θα μου δωσει το 60% αυτο που θελω απο τον επιθετικο και στο πλαι το 70% που θελω απο το χαφ αρα βαλτον πλαι" καπως ετσι, δλδ "που μου ταιριαζει καλυτερα να τον βολεψω". Αυτο δεν σημαινει οτι εκμεταλλευσαι πληρως τον Σαλπι και αμα βρεθει παικτης που μπορει να ειναι χειροτερος του Σαλπι αλλα σαν δεξι εκτρεμ να δινει το 80% αυτου που θελει ο ΤενΚατε τοτε ο Σαλπι αυτοματα γινεται αναλωσιμος. Μου φαινεται πολυ πιο ευκολο να βρεθει καλυτερο δεξι εξτρεμ που θα κανει τον Σαλπι "οχι και τοσο βασικο" παρα επιθετικος

Δημοσ.

Τον Ρουκάβινα πολύ λίγο τον έχω δεί, σε περιπτώσεις ανάγκης θα μπορούσε να παίξει στην κορυφή της επίθεσης?

Απ'ότι λέγεται πάντως ο Ροντρίγκο είναι καλός, και όχι από αυτά που λένε οι μαιντανοί στα πρωτοσέλιδα αλλά αυτό φαίνεται να είπανε και οι Βραζιλιάνοι του Παναθηναικού

Δημοσ.
Τον Ρουκάβινα πολύ λίγο τον έχω δεί, σε περιπτώσεις ανάγκης θα μπορούσε να παίξει στην κορυφή της επίθεσης?

Αν θυμάμαι καλά, στο φιλικό, στο τέλος του αγώνα τον είχε βάλει στην κορυφή, έτσι δεν είναι?

Δημοσ.

Ναι μπορεί να παίξει κορυφή.

Πιστεύω πως θα πάρουμε τον Ζιβέ.Σήμερα όλοι γράφουν για πρόταση 3.5 στην Μαρσέιγ και 1.5 για 3ετες στον παίχτη.Αυτός ο παίχτης θα ανεβάσει επίπεδο όλη την άμυνα.

Δημοσ.

Υπάρχει ένα ρημαδοsite για να ψωνίσω εισιτήρια για το ματς την Τετάρτη online; Όχι διαρκείας, κανονικά...

Δημοσ.
Ναι μπορεί να παίξει κορυφή.

Πιστεύω πως θα πάρουμε τον Ζιβέ.Σήμερα όλοι γράφουν για πρόταση 3.5 στην Μαρσέιγ και 1.5 για 3ετες στον παίχτη.Αυτός ο παίχτης θα ανεβάσει επίπεδο όλη την άμυνα.

Είναι καλός ο Ζιβέ? Γιατί δεν προορίζεται για βασικός στη Μαρσέιγ?

Δημοσ.

Είναι καλός παίχτης και είχε γεμάτες χρονιές μέχρι τώρα.Η Μαρσέιγ πήρε άλλους 2 στόπερ φέτος και δεν θα είχε πρόβλημα να τον δώσει.

Γιατί δεν τον κρατάει η Μαρσέιγ δεν ξέρω.Μπορεί να βρήκε φθηνότερους.

Edit

Στην Τζένοα ο Παπασταθόπουλος και η ΑΕΚ παίρνει Κυργιάκο.

Δημοσ.

το αλάνι πρώτη αγωνιστική απεναντί μας. Και ψάχνουμε να πάρουμε με 3-4 μύρια αμυντικό αμφιβόλου αξίας όταν μπορούμε να πάρουμε εναν παιχταρά με 1 μύριο.

Και όλα αυτά λόγω του Τζίγκερ. Το εχώ πεί και το ξαναλέω..αυτός ο τύπος ειναι φοβερά αντιπαναθηναικός!

Δημοσ.

Δεν διαφώνησε μόνο ο Τζίγγερ.Αν διαφωνούσε μόνο ο Τζίγκερ δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο.Συμφώνησαν 2 η 3 για να μην έρθει.

Δεν γίνετε να τον ήθελαν οι άλλοι 3 και να μην ήρθε.

Δημοσ.
Υπάρχει ένα ρημαδοsite για να ψωνίσω εισιτήρια για το ματς την Τετάρτη online; Όχι διαρκείας, κανονικά...

Το ticketpro.gr που χρησιμοποιούσα πέρσυ δεν πουλάει αυτή τη season, και όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι άλλο:-(

Δύο ώρες ταξίδι έκανα σήμερα για το ρημαδοεισιτήριο.

Δημοσ.

Αποδεικνύεται τι ομάδα είχαμε στην Ριζούπολι.Ολοι είχαν στο μυαλό το χρήμα.Τώρα καταλήγουν εκεί που πρέπει αλλά είναι αργά.

Αρκετοί θα δικαιωθούν με τις 2 μεταγραφές.

ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ!!!

Δημοσ.

Πραγματικά δεν θέλω να δω τον Μπασινά να παίζει στην Ελλάδα, ακόμα και αν καταστρέψει εντελώς τον Ολυμπιακό. Μου είναι αντιπαθέστατος πλέον.

Δημοσ.

Εγώ παρακαλώ να πάει στον αιώνιο για να έχω και λόγο να τον βρίζω πλέων.Μου ήταν αντιπαθητικός από την τελευταία χρονιά σε εμάς που έκανε τουρισμό.

Για τον κυργιάκο δεν λέω τίποτα γιατί εξ αρχής μόνο το χρήμα τον απασχολούσε.

edit

Πήραμε τον Μελίση του μΠΑΟΚ με 2 μύρια και Δάρλα δανεικό για ένα χρόνο.Οι ρεπόρτερ είπαν πως μπορεί να είναι και η μοναδική μεταγραφή στόπερ.:X:X:cry::cry::mad::mad::confused::confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...