geovard Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δεν συνηθίζω να γράφω στα αθλητικά θέματα (για να μην κολλήσω γιατί είμαι αρρωστάκι)...αλλά δεν άντεχα να μην σχολιάσω. Δεν θέλω να με παρεξηγήσεις, σχολιάζω αυτό που έγραψες και μόνο και δεν γράφω για να στην πω προσωπικά... Αλλά είναι δυνατόν να ασχολείσαι με μπάλα και να γράφεις για χαμόγελα, χαιρετούρες, αγκαλιές, κουστούμια, αντιδράσεις μετά απο οφσάιντ, πανηγυρισμούς, συνθήματα και άλλα τέτοια? Είναι δυνατόν να στηρίζεις ότι θα έρθουν μεγάλες εποχές έχοντας δει όλα τα παραπάνω σε ένα φιλικό προετοιμασίας και με αντίπαλο τρέχα γύρευε? Πραγματικά πιστεύεις ότι είναι κατόρθωμα να "μην είναι ευχαριστημένος ο προπονητής" σε ένα φιλικό και να θέλει να παίζει επιθετικά σε όλο το παιχνίδι? (σιγά τα ωά στο κάτω κάτω, φιλικό είναι με πολύ χειρότερο αντίπαλο). Δλδ στο πρώτο ματς με την ΑΕΚ αν προηγηθείς πιστεύεις ότι θα παίξεις επιθετικά για το 2-0 και καλό του θεάματος? Η θα κοιτάξεις να κλέψεις το αποτέλεσμα όσο πιο ανώδυνα γίνεται? -Ο Γκάμπριελ θα ξαναχαμογελάσει αν βγει αλλαγή σε ένα ματς της προκοπής? -Ο Κοβάσεβιτς το ξέρεις ότι χαμογελάει καλύτερα από τον Σαριέγκι? -Για την κουστουμιά ας σχολιάσει κάποιος άλλος... -Δηλώσεις του Νίνη (και οποιουδήποτε παίχτη) και προπονητή να περιμένεις να δεις όταν στραβώσει κάτι ...και όχι εκ του ασφαλούς μετά από εύκολη νίκη σε ματς-προπόνηση. Anyway εγώ Ολυμπιακός είμαι δεν μου πέφτει και ιδιαίτερος λόγος εδώ... αλλά φαντάζομαι ότι στην ουσία του θέματος συμφωνούν και άλλα παιδιά παναθηναϊκοί εδώ. Δεν τα γράφω για να πικάρω τον ΠΑΟ και γενικώς κανέναν εδώ...έχω ξεφύγει από αυτό το στάδιο... Λες ότι είσαι αρρωστάκι καί βέβαια μόνο ένα αρρωστάκι θα το πείραζαν αυτά πού έγραψε ο φίλος. Σε πείραξε τώρα καί η χαρά τού ανθρώπου τη στιγμή πού προφανώς θέλει να τονίσει ότι "το όλο κλίμα στον Παναθηναϊκό αποπνέει πολύ υγεία φέτος καί αυτό αφήνει στον κάθε Παναθηναϊκό πού βλέπει πέρα από τη μύτη του να ελπίζει ότι έρχονται καλύτερες μέρες".Εσύ αμφιβάλλεις δηλαδή ότι γιά τούς πράσινους έρχονται καλύτερες μέρες?Εκτός κι αν είσαι τόσο σίγουρος γιά το ό,τι καί να κάνει ο αντίπαλος πάλι στο Πασαλιμάνι θα πάει ο τίτλος με οποιονδήποτε τρόπο! Όσο γιά το ότι είσαι Ολυμπιακός δεν ήταν ανάγκη να το γράψεις.Είναι φανερό αφού πειράχτηκες μόνον εσύ.Θα με εξέπληττε να το είχε γράψει π.χ ΑΕΚτζής. Έπειτα με αυτά πού γράφεις θέλεις μόνο εσύ να είσαι αρρωστάκι.Μπορεί ο φίλος να είναι πιό άρρωστος από σενα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δεν συνηθίζω να γράφω στα αθλητικά θέματα (για να μην κολλήσω γιατί είμαι αρρωστάκι)...αλλά δεν άντεχα να μην σχολιάσω. Δεν θέλω να με παρεξηγήσεις, σχολιάζω αυτό που έγραψες και μόνο και δεν γράφω για να στην πω προσωπικά... Αλλά είναι δυνατόν να ασχολείσαι με μπάλα και να γράφεις για χαμόγελα, χαιρετούρες, αγκαλιές, κουστούμια, αντιδράσεις μετά απο οφσάιντ, πανηγυρισμούς, συνθήματα και άλλα τέτοια? Είναι δυνατόν να στηρίζεις ότι θα έρθουν μεγάλες εποχές έχοντας δει όλα τα παραπάνω σε ένα φιλικό προετοιμασίας και με αντίπαλο τρέχα γύρευε? Πραγματικά πιστεύεις ότι είναι κατόρθωμα να "μην είναι ευχαριστημένος ο προπονητής" σε ένα φιλικό και να θέλει να παίζει επιθετικά σε όλο το παιχνίδι? (σιγά τα ωά στο κάτω κάτω, φιλικό είναι με πολύ χειρότερο αντίπαλο). Δλδ στο πρώτο ματς με την ΑΕΚ αν προηγηθείς πιστεύεις ότι θα παίξεις επιθετικά για το 2-0 και καλό του θεάματος? Η θα κοιτάξεις να κλέψεις το αποτέλεσμα όσο πιο ανώδυνα γίνεται? -Ο Γκάμπριελ θα ξαναχαμογελάσει αν βγει αλλαγή σε ένα ματς της προκοπής? -Ο Κοβάσεβιτς το ξέρεις ότι χαμογελάει καλύτερα από τον Σαριέγκι? -Για την κουστουμιά ας σχολιάσει κάποιος άλλος... -Δηλώσεις του Νίνη (και οποιουδήποτε παίχτη) και προπονητή να περιμένεις να δεις όταν στραβώσει κάτι ...και όχι εκ του ασφαλούς μετά από εύκολη νίκη σε ματς-προπόνηση. Anyway εγώ Ολυμπιακός είμαι δεν μου πέφτει και ιδιαίτερος λόγος εδώ... αλλά φαντάζομαι ότι στην ουσία του θέματος συμφωνούν και άλλα παιδιά παναθηναϊκοί εδώ. Δεν τα γράφω για να πικάρω τον ΠΑΟ και γενικώς κανέναν εδώ...έχω ξεφύγει από αυτό το στάδιο... Οσα εγραψε νομιζω τα εγραψε για να δειξει γλαφυρα και περιγραφικα οτι ο ΠΑΟ βρισκεται σε καλο δρομο ποδοσφαιρικα. Αν μη τι αλλο ξεφευγουμε απο τη σαπιλα των προηγουμενων ετων. Ενα συναισθημα που οι Παναθηναικοι ειχαμε πολλα χρονια να νιωσουμε και το βλεπουμε τωρα, κατι που πρεπει να κατανοησεις στους φιλαθλους του ΠΑΟ. Ανεξαρτητως αγωνιστικης εικονας, λογικο ειναι να χαιρομαστε οταν βλεπουμε εναν προπονητη που εχει τα @@ να σπασει το κατεστημενο ορισμενων και αφηνει εκτος πλανων παιχτες καρκινωματα οπως Τζιωλη, Παπαδοπουλο κλπ. Οσο για το αλλο, εχεις δικιο ο αντιπαλος στο φιλικο ηταν της πλακας, αλλα: 1. Αυτο που λεμε δεν ειναι οτι εχουμε ομαδαρα. Αντιθετως επισημαινουμε προβληματα σε κεντρο αμυνας και γραμμη κρουσης. Ωστοσο η ομαδα εδειξε ακομα και με αυτον τον αντιπαλο καποια στοιχεια που ειχε χρονια να δειξει που αν μη τι αλλο ενθουσιασαν τους φιλους της. Οπως πχ οτι βαζουμε τη μπαλα κατω. Η οτι οι αποστασεις αναμεσα στις γραμμες ηταν μικρες. Η οτι ειδαμε χρονια μετα τη λεξη δημιουργικοτητα απο 2-3 παιχτες εστω. Η οτι οι μεταγραφες μας δειχνουν πολυ καλες (αληθεια ποσα χρονια ειχαμε να πουμε κατι τετοιο για καποια μεταγραφη?). 2. Θυμησοου τον ΠΑΟ στα περσινα/προπερσινα φιλικα με αντιστοιχους αντιπαλους με το χθεσινο. Απογοητευτικος, ολοι καταλαβαιναμε τι σεζον μας περιμενει απλως δε το παραδεχομασταν. Τουλαχιστον τωρα αφησε θετικες εντυπωσεις στα φιλικα και μας γεμιζει αισιοδοξια για τη σεζον. Και δεν αισιοδοξουμε αδικα, τοσα καλα εδειξε χθες ο ΠΑΟ. Ενα απο ολα αυτα να διατηρησει την νεα σεζον θα ειναι ενα θετικο βημα σε σχεση με τις προηγουμενες. ΥΓ. Επειδη αργα η γρηγορα θα ερθουν και τα ατυχη αποτελεσματα, οπως για ΟΛΕΣ τις ομαδες του πλανητη, ευχομαι τοτε να εχουν καθαρο μυαλο καποιοι και να θυμουνται οσα λενε τωρα για τον Τεν Κατε και να μη στραφουν εναντιον του (φυγε απτην ομαδα, δεν κανεις και αλλες Ελληνικες-παιδικες αντιδρασεις). Οχι για κανενα αλλο λογο, αλλα γιατι τουλαχιστον δειχνει να κανει σοβαρη δουλεια και να μη συμβιβαζεται με τα σαπακια. ΥΓ2. Τον Παπαδοπουλο πως αποφασισε να τον διωξει απτη πρωτη βδομαδα με το καλημερα? Δηλαδη τι παραπανω εχει ο Μαντζιος πχ? Και εκτος αυτου, ακομα και στα φιλικα ο Παπαδοπουλος ειναι εκτος αποστολης. Δειχνει δλδ μια εμπαθεια-αντιπαθεια (και καλα κανει). Stadar καποια ζεμπεκια θα εκανε ο Παπ στον Τεν Κατε τις πρωτες μερες του στυλ "κοιτα ψηλε, καταρχην καλοσωρισες στην ομαδα. Εγω ειμαι βασικο center for και θα παραμεινω και ελπιζω να εχουμε καλη συνεργασια τα 2 μας". Δεν εξηγειται αλλιως τετοιο γραψιμο, αν και απτη στιγμη που του εχει πει πως δεν τον υπολογιζει καλα κανει και μενει σταθερος στην αρχικη του αποφαση.
IOCTL Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 1) σίγουρα ο αντίπαλος δεν ήταν κάτι το φοβερό , αλλά τουλάχιστον στο 2 ημίχρονο είδα μια διαφορετική (επιθετική) νοοτροπία κάτι που δεν το είχαμε δεί ποτέ τα τελευταία χρόνια με όσα καφενεία και να παίξαμε και με όσα φιλικά και να κάναμε. 2) ο Νίνης χαραμίζετε προς το παρόν στην Ελλάδα. Είτε να γίνει ο Παναθηναικός μεγάλη ευρωπαική ομάδα να τον χαίρετε όλος ο κόσμος , είτε να πάει σε καμμια Μπάρτσα ή Μανού ωστέ επίσης να τον χαίρετε όλος ο κόσμος. Είναι παίχτης παγκόσμιας κλάσης! 3) οχι άλλο Μάτζιο. Ημαρτον... 4) οχι άλλο Βύντρα. Αν είχαμε σοβαρό αντίπαλο η "ασίστ" που έβγαλε στο πρώτο ημίχρονο στους Βέλγους θα ήταν γκόλ. Αυτά τα λάθη με σοβαρούς αντιπάλους δεν συγχωρούντε και αυτά τα λάθη τα κάνει σε κάθε μάτς οτι θέση και να παίζει... 5) ο πνίχτης Γκαλίνοβιτς είναι καλύτερος του Μάλαρτζ ? 6) Πάρτε ενα όνομα στύλ "Σίλβα" στην επίθεση και άλλο ενα με δύο τέτοια στην άμυνα και νομίζω είμαστε κομπλέ. 7) Επίσης δεν έχουμε καθαρό αριστερό μπάκ αναπληρωματικό του Σπυρόπουλου. Ξέχασα έχουμε βύντρα....
johnyboy Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Τώρα ας μου πει κάποιος πως το περσινό πρωτάθλημα δεν το έχασε ο τεσέιρο.Τα γκολ και τις ασίστ οι παλιοί παίχτες τα κάνανε.Με τον χαλβά που είχαμε μπλέξει. Ο Γκάμπριελ καλός , παιχτάρα ,μπαλαδόρος αλλά πρέπει να αλλάξει παπούτσια.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 7) Επίσης δεν έχουμε καθαρό αριστερό μπάκ αναπληρωματικό του Σπυρόπουλου. Ξέχασα έχουμε βύντρα.... Αυτος ο βυντρα απο ανερχομενος παιχταρας καταντησε να ειναι ο μπαλαντερ του ΠΑΟ σε ολες τις θεσεις της αμυνας. Ας παρουμε κανα σεντερ μπακ τουλαχιστον γιατι με Βυντρα σεντερ μπακ στο τσαμπιονς λιγκ βλεπω να βγαινουν πρωτοι σκορερ διοργανωσης οι επιθετικοι των ομαδων που θα μας κατσουν στους ομιλους :S
KaizerSoze Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Σαφώς και δεν παρεξηγούμε. Κουβεντούλα κάνουμε να περνά η ώρα. Λοιπόν:O Eρτσεγκ το ξέρω ότι είναι 4άρι αλλά είναι από τα ευκίνητα και σε pick roll θα ακολουθεί τον περιφερειακό όταν αλλάζουν τα μαρκαρίσματα(το λέω γιατί ειδικά στον τελικό κυπέλου ήταν ίσως η κύρια αιτία που βάλαμε τόσα 3ποντα καθώς ο Τζάκσον και αργός είναι και ούτε διάθεση φαινόταν να έχει να μαρκάρει τον περιφερειακό μετά το screen με αποτέλεσμα τα ελεύθερα σουτ). Επιπλέον θα μπορεί να μαρκάρει καλύτερα και Φώτση-Τσαρτσαρή που απειλούν με περιφερειακά σουτ Ο Τζακσον ηταν 5αρι. Περαν αυτου ΜΑΚΑΡΙ να βγαινει καποιος Ερτσεγκ σε Σπαν-Νικολας. Autobahn θα την κανουν την ρακετα Για τον Childress επειδή παρακολουθούσα σχετικά NBA μέσα στη χρονιά(και παλαιότερα βέβαια) είναι ένας ταχύτατος, με πλούσια αθλητικά προσόντα, αλτικός, μακριά χέρια και κυρίως έχει τη ΔΙΑΘΕΣΗ(εδώ διαφοροποιείται με τον Woods που ώρες ώρες φαινόταν να βαριέται να κουνηθεί) να μαρκάρει.Είναι μακράν καλύτερος αμυντικός του Γουντς. περαν της διαθεσης δεν εχει και καμια διαφορα με Γουντς ετσι?Και βασικα κατσε να δουμε την διαθεση του να μαρκαρει σε ζωνη ή σε συνθετη αμυνα και τα ξαναλεμε Α και για τον Διαμαντίδη θα έχει τον Βασιλόπουλο να τον μαρκάρει Ποτε ποσταρε ο Μητσος με τον Βασιλοπουλο για να το κανει τωρα? Ο Πελεκάνος είναι μια επιπλέον λύση στην άμυνα τύπου Χατζηβρέττα που δεν είχε πέρσι ο ΟΣΦΠ και μπορεί να βοηθήσει στον περιορισμένο χρόνο που θα χρησιμοποιείται. Δεν είπα ότι είναι παίκτης που θα αλλάξει τις ισορροπίες αλλά δε νομίζω να αμφισβητείς τις αμυντικές του ικανότητες Εγω τις αμφισβητω. Ο Χ''βρεττας εχει γινει ενας πολυ καλος αμυντικος συστηματος και στις αλλαγες πανω κανει φοβερη δουλεια. Ο Πελεκανος δεν το κανει αυτο Με τον Παπαλουκά ότι δεν μπορεί να παίξει το τρέχω σαν τρελός δεν κατάλαβα πώς σχετίζεται με την περιφερειακή άμυνα. Care to explain? Οτι αν τον βαλεις πχ με τον Πελεκανο ή τους υπολοιπους θα εχεις μια περιεργη αμυνα με ενα πολυ καλο παικτη και ψηλο στις παγιδες και τα νταμπλ τιμ αλλα που σε σετ δεν μπορει να ακολουθησει το rotation και καποιους αλλους που ακολουθουν στην αλλαγη πλευρας αλλα δεν πιστευω οτι μπορουν να στησουν καλα την παγιδα. Αμυντικα στην περιφερεια ο Ολυμπιακος δειχνει να εχει μια ποικιλια. Απλα αναλογα της δουλειας του κλαψα μπορει να ειναι φοβερη ποικιλια κρεατων ή ποικιλια με ψαρια και γλυκα(δλδ ασυνδετη και χαλια) Tέλος, ο Ομπράντοβιτς από τους περυσινούς τελικούς χρησιμοποιεί συχνά το τρικ να ποστάρει τα κοντά γκαρντ του ΟΣΦΠ(πέρσι σημάδευε τον Πεν, φέτος τον Γκριρ). Ειδικά στον πρώτο τελικό πέρσι αυτό το τρικ ήταν το κλειδί για την επικράτηση καθώς τον Πεν τον είχαμε κάνει άλογο. Δεν είπα ότι αυτός ήταν ο βασικός τρόπος παιχνιδιού μας ενάντια στον ΟΣΦΠ αλλά ότι χρησιμοποιείται πού και πού και κάποιες φορές με επιτυχία. Και το ιδιο θα γινει και φετος, το προβλημα σου ποιο ειναι??Οταν θα μπορει θα σημαδευει ενα κοντο με ενα ψηλο περιφερειακο. Δεν πηρε 3 Παπαλουκαδες ο γαυρος, ενα πηρε. Για μας το μόνο που φοβάμαι είναι μην τραυματιστεί κανας ψηλός σε καμιά β φάση Ευρωλίγκας όπως πέρσι και την πάθουμε. Χρειαζόμαστε ένα ψηλό. Μπατίστ, Τσαρτσαρής είναι ευπαθείς στους τραυματισμούς, δε γίνεται να μη το βλέπουν. Σε αυτο συμφωνουμε γιαυτο λεω οτι θελω ακομα ενα ψηλο. Αν οχι καποιο καλυτερο των ηδη υπαρχοντων τουλαχιστον ενα ισαξιο
KaizerSoze Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μού φαίνεται ότι ο Παναθηναϊκός κέρδισε λαχείο με τον Γκάμπριελ? Δεν νομίζω να το βλέπω μόνον εγώ.Μεγάλη μεταγραφή χωρίς πολύ θόρυβο.Ποιός τον ανακάλυψε καί τον πρότεινε? Νομιζω εδω μεσα το ειχα ξαναπει. Οταν ρωτησαμε απο την δουλεια συνεργατη απο Βραζιλια για Γκαμπριελ,Λουις Αλμπερτο, Τζιλμπερτο μας λεει "Γκαμπριελ". Του λεμε "Μα 27 και ακομα να παιξει Ευρωπη". Γκαμπριελ μας λεει. Του λεμε "Τζιλμπερτο, αρχηγος Εθνικης". Γκαμπριελ επεμενε αυτος.Μπορει να ηταν φανατικος Φλουμινενσε δεν ξερω αλλα μας ειχε πρηξει τα παπαρια με Γκαμπριελ.Μακαρι να δικαιωθει Σωτηρης Νινης. Απλο. ΟΤΑΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ πως να το κανουμε? Δεν πα να εισαι 7 χρονων και με μισο ποδι?Αμα μπορεις ΤΕΛΟΣ. Τι ηλικια, τι κουραση, τι διαθεση μου λες τωρα... ΑΜΑ ΠΑΤΑΣ ΧΟΡΤΑΡΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΟΑΣΠΡΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ
firewalker Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Σωτηρης Νινης. Απλο. ΟΤΑΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ πως να το κανουμε? Δεν πα να εισαι 7 χρονων και με μισο ποδι?Αμα μπορεις ΤΕΛΟΣ. Τι ηλικια, τι κουραση, τι διαθεση μου λες τωρα... ΑΜΑ ΠΑΤΑΣ ΧΟΡΤΑΡΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΟΑΣΠΡΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ Κατάλαβες βλάκα Πεσέιρο; Τα γκολ υπάρχουν κάπου;
MiltoZ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Ο Τζακσον ηταν 5αρι.Περαν αυτου ΜΑΚΑΡΙ να βγαινει καποιος Ερτσεγκ σε Σπαν-Νικολας. Autobahn θα την κανουν την ρακετα περαν της διαθεσης δεν εχει και καμια διαφορα με Γουντς ετσι?Και βασικα κατσε να δουμε την διαθεση του να μαρκαρει σε ζωνη ή σε συνθετη αμυνα και τα ξαναλεμε Ποτε ποσταρε ο Μητσος με τον Βασιλοπουλο για να το κανει τωρα? Εγω τις αμφισβητω. Ο Χ''βρεττας εχει γινει ενας πολυ καλος αμυντικος συστηματος και στις αλλαγες πανω κανει φοβερη δουλεια. Ο Πελεκανος δεν το κανει αυτο Οτι αν τον βαλεις πχ με τον Πελεκανο ή τους υπολοιπους θα εχεις μια περιεργη αμυνα με ενα πολυ καλο παικτη και ψηλο στις παγιδες και τα νταμπλ τιμ αλλα που σε σετ δεν μπορει να ακολουθησει το rotation και καποιους αλλους που ακολουθουν στην αλλαγη πλευρας αλλα δεν πιστευω οτι μπορουν να στησουν καλα την παγιδα. Αμυντικα στην περιφερεια ο Ολυμπιακος δειχνει να εχει μια ποικιλια. Απλα αναλογα της δουλειας του κλαψα μπορει να ειναι φοβερη ποικιλια κρεατων ή ποικιλια με ψαρια και γλυκα(δλδ ασυνδετη και χαλια) Και το ιδιο θα γινει και φετος, το προβλημα σου ποιο ειναι??Οταν θα μπορει θα σημαδευει ενα κοντο με ενα ψηλο περιφερειακο. Δεν πηρε 3 Παπαλουκαδες ο γαυρος, ενα πηρε. Σε αυτο συμφωνουμε γιαυτο λεω οτι θελω ακομα ενα ψηλο. Αν οχι καποιο καλυτερο των ηδη υπαρχοντων τουλαχιστον ενα ισαξιο Δεν καταλαβαίνω τι θες να αποδείξεις. Ο Childress άμα θεωρείται καλός αμυντικός και παίκτης του προπονητή για τα δεδομένα του nba σύμφωνα με αυτούς που τον έβλεπαν κάθε μέρα, δεν χρειάζεται παραπάνω ανάλυση, αρκεί να περιμένουμε να δούμε τι θα δείξει στο γήπεδο. Και δεν βρίσκω κάποιον λόγο να μην μπορεί να παίξει άμυνα χαμηλά. Ο Ολυμπιακός δεν είναι πολύ καλός στην περιφεριακή άμυνα γιατί υστερούν οι sg αλλά είναι βελτιωμένος και με περισσότερες λύσεις σε σχέση με πέρυσι. Ο Πελεκάνος επίσης θεωρείται καλός αμυντικός (δεν καταλαβαίνω τι εννοείς όταν λες ότι απλά τρέχει σαν τρελός) και τα ίδια λέγατε και για τον Βασιλόπουλο για να έρθουν να σας διαψεύσει στην πορεία και ο ίδιος αλλά και όσοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια γι αυτόν. Και εν πάση περιπτώση αμφισβητεί κανείς ότι ο Ολυπιακός με τις άλλάγές που έκανε και με την παρουσία του Γιαννάκη από την αρχή θα είναι σαφώς καλύτερος φέτος και στον αμυντικο τομέα?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 που βρε? εμείς δεν έχει? http://www.youtube.com/results?search_query=pao+charleroi&search_type=&aq=f
Absinthe Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Κατάλαβες βλάκα Πεσέιρο; Τα γκολ υπάρχουν κάπου; Τελικα αυτος ο Καραγκουνης δε θα παιξει ποτε στον αξονα. Με τον καημο θα μεινεις.
KWSN_Men Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δεν καταλαβαίνω τι θες να αποδείξεις. Ο Childress άμα θεωρείται καλός αμυντικός και παίκτης του προπονητή για τα δεδομένα του nba σύμφωνα με αυτούς που τον έβλεπαν κάθε μέρα, δεν χρειάζεται παραπάνω ανάλυση, αρκεί να περιμένουμε να δούμε τι θα δείξει στο γήπεδο. Και δεν βρίσκω κάποιον λόγο να μην μπορεί να παίξει άμυνα χαμηλά. Ο Ολυμπιακός δεν είναι πολύ καλός στην περιφεριακή άμυνα γιατί υστερούν οι sg αλλά είναι βελτιωμένος και με περισσότερες λύσεις σε σχέση με πέρυσι. Ο Πελεκάνος επίσης θεωρείται καλός αμυντικός (δεν καταλαβαίνω τι εννοείς όταν λες ότι απλά τρέχει σαν τρελός) και τα ίδια λέγατε και για τον Βασιλόπουλο για να έρθουν να σας διαψεύσει στην πορεία και ο ίδιος αλλά και όσοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια γι αυτόν. Και εν πάση περιπτώση αμφισβητεί κανείς ότι ο Ολυπιακός με τις άλλάγές που έκανε και με την παρουσία του Γιαννάκη από την αρχή θα είναι σαφώς καλύτερος φέτος και στον αμυντικο τομέα? Ο Πελεκάνος δεν είναι καλός αμυντικός, μόνο τρέχει. Δε θυμάμαι να έλεγε κανένας για το Βασιλόπουλο ότι είναι κακός αμυντικός, άλλα λέγαμε. Λέγαμε για το Λιθουανό τουρίστα ότι δεν είναι καλός αμυντικός. Ο Βούισιτς δεν είναι καλός αμυντικός, ούτε ο Χάλπεριν. Ο Έρτσεγκ αμυντικά μου είναι άγνωστη ποσότητα. Ο αφάνας έχει φήμη καλού αμυντικού στην Αμερική, μένει να δούμε πώς μεταφράζεται αυτό στην Ευρώπη γιατί δεν έχει σχέση η άμυνα εδώ με εκεί και αν θες σου το εξηγώ.
MiltoZ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Ο Πελεκάνος δεν είναι καλός αμυντικός, μόνο τρέχει. Δε θυμάμαι να έλεγε κανένας για το Βασιλόπουλο ότι είναι κακός αμυντικός, άλλα λέγαμε. Λέγαμε για το Λιθουανό τουρίστα ότι δεν είναι καλός αμυντικός. Ο Βούισιτς δεν είναι καλός αμυντικός, ούτε ο Χάλπεριν. Ο Έρτσεγκ αμυντικά μου είναι άγνωστη ποσότητα. Ο αφάνας έχει φήμη καλού αμυντικού στην Αμερική, μένει να δούμε πώς μεταφράζεται αυτό στην Ευρώπη γιατί δεν έχει σχέση η άμυνα εδώ με εκεί και αν θες σου το εξηγώ. Αν θες εξήγησέ μου γιατί ο Πελεκάνος δεν είναι καλός αμυντικός και γιατί κάνουν λάθος όλοι οι μπασκετικοί δημοσιογράφοι που τον θεωρούν καλό αμυντικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.