johnyboy Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Ο Γκάμπριελ ΓΑΖΩΝΕΙ.Η τρίπλα που έκανε είναι για σεμινάριο. Ο λουκάς πιστεύω αν παίξει δίπλα σε μεγάλο στόπερ όπως είναι ο Ζιβέ θα βγάλει μάτια. Ας φροντίσουν στην ΠΑΕ να στείλουν το ματς στον τεσέιρο να δει λίγο Νίνη.
Panahs Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι ο Πεσέιρο? Πραγματικά πόσο? Μπορεί να μετρηθεί? Ας του στείλουμε τώρα και τον Παπαδόπουλο που ζήτησε να ολοκληρωθεί ο θρίαμβός του.
johnnyestia Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Ο Νίνης θύμισε μετά από καίρο (μιας και τώρα του δώσαν την ευκαιρία) γιατί γίνεται τόσος ντόρος γύρω από το όνομά του. 1 κλάση πάνω από τους υπόλοιπους 21 παίχτες. Ο Γκάμπριελ για αρχή δείχνει πως είναι φανταστική μεταγραφή.
tzinos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 o νινης θα ειναι πιστευο ο πρωτος ελληνας παιχτης που θα καθιερωθει σε ομαδα επιπεδου μαντσεστερ,ρεαλ....Απλα θα ειστε τυχεροι αν τον απολαυσετε για 2-3 χρονακια και μετα φυγει για καμια 25ρια εκατομυρια. Και ο ρουκαβινα δειχνει να το ξερει το τοπι. Πχ οκ ωραια ενεργεια το σκαψιμο του κλειτον, αλλα νομιζω οτι δεν ειναι κατι ασυνηθιστο η σημαντικο σε ενα αγωνα. Ενω η σκεψη και η γρηγορη ασιστ του ρουκαβινα ηταν ολα τα λεφτα. Ο λαζαρος εδειξε αγχωμενος να δειξει οτι αξιζει τον ντορο, αλλα νομιζω οτι βλεπει οτι με καλο νινη και ρουκαβινα δυσκολα θα βρει θεση στην 11δα. Καλος και ο γκαμπριελ αλλα εδειξε κυριως τα επιθετικα του ατου. Και ο ποντικομουρης της αεκ ειναι καλος επιθετικα αλλα στην αμυνα αλλη δουλεια. Πρεπει να τον δουμε υπο πιεση στην αμυνα Ενταξει ειχατε και μια αδυνατη ομαδα απεναντι και η 5ρα δεν λεει και πολλα, ΑΛΛΑ εχω την εντυποση οτι ο τεν σκατε κανει καλυτερη δουλεια απο τον βαλαβερδε.
johnyboy Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Ξέχασα να αναφέρω και το σημαντικότερο γεγονός. ο αλεχάντρο έφαγε τρελό πάγκο και πήρε το μήνυμά του.Αυτό ήταν η κορυφαία στιγμή του αγώνα.
TH_boy_20 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 ολα καλα ολα ωραια αλλα τι θα γινει με αυτον τον Ματζιο το παλικαρι δεν μπορει πως να το κανουμε δλδ, τοσα χρονια και καμια εξελιξη.... Βυντρα μια απο τα ιδια...
geovard Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μού φαίνεται ότι ο Παναθηναϊκός κέρδισε λαχείο με τον Γκάμπριελ? Δεν νομίζω να το βλέπω μόνον εγώ.Μεγάλη μεταγραφή χωρίς πολύ θόρυβο.Ποιός τον ανακάλυψε καί τον πρότεινε? Έχω νευριάσει με τον Ρότσα.Όλο κάνει καί κάνει εκεί στην Αργεντινή καί ένα παίχτη δεν μπορεί να φέρει. Αλήθεια με τον Πεγεράνο το έπαιξε? ήταν τα λεφτά η αιτία? Γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι της σήμερον ημέρα κάποιος φτύνει CL καί περισσότερα(?) χρήματα μόνο καί μόνο να παίξει στηνη Αλμερία επειδή δεν θα έχει η οικογένειά του πρόβλημα με την γλώσσα.Γιατί δεν νομίζω να είναι όνειρο ζωής να παίξει κάπιος στην Αλμερία. Τι έπαιξε λοιπόν? Καί γιά να επέλθει πλήρης θεραπεία ας ακολουθήσει Μάντζιος Τζιώλης Βύντρα τούς Ρομέρο Δάρλα κ.λ.π ώστε να καθαρίσει το τοπίο.
fanpan Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Για να συγκρίνουμε τους 2 προπονητές . Ο Τεν Κάτε τον αφήνει (τον Τζιώλη) στον πάγκο και ο Πεσέιρο δηλώνει σε Πορτογαλική εφημερίδα ότι ο Τζιώλης ήταν ο αγαπημένος του παίχτης και ότι θα φτάσει πολύ ψηλά. Τι πίνει ρε???
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Το κακο ειναι οτι μερικοι κοντεψαν να τον πιστεψουν κιολας (αυτον και τους δημοσιογραφους) οταν λεγανε ταλαντουχο τον Τζιωλη. Και μου ειχε εξω τον Νινη οταν εβαζε μεσα Τζιωληδες, Παπαδοπουλους, Ρομερους και δε συμαζευεται. Ε ρε ντοματες που πηγανε χαμενες...Σημερα δε πηρε λεπτο συμμετοχης ο Τζιωλης παντως. Στρωνει η ομαδα, γινεται ξεσκαρταρισμα επιτελους μετα απο χρονια και τα σαπακια βλεπουν εξοδο ενας ενας στοιχισμενοι με τη σειρα. Στο καλο και καλη καριερα... Επισης γουσταρα πολυ οτι εβγαινε ενας παιχτης και εμπαινε αλλος ποιοτικος. Βγαινει Καραγκουνης, μπαινει Νινης. Βγαινει Κλειτον μπαινει Σαλπι. Βγαινει Μοτσαρτ μπαινει Χριστοδουλοπουλος. Βγαινει Μαντζιος μπαινει Ρουκαβινα. Ολες μα ολες οι αλλαγες μας ειναι παιχτες στους οποιους μπορεις να δειξεις εμπιστοσυνη και να ελπιζεις οτι θα αλλαξουν το παιχνιδι, σε αντιθεση με τις αλλαγες μας τοσα χρονια που εβγαινε ο ενας αναλωσιμος και εμπαινε ο αλλος. Φαινεται δλδ οτι ο παγκος εχει βαθος και αρκετη πιτσιρικαρια (μελλον) με ενα υπολογισημο ταλεντο.
geovard Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Το κακο ειναι οτι μερικοι κοντεψαν να τον πιστεψουν κιολας (αυτον και τους δημοσιογραφους) οταν λεγανε ταλαντουχο τον Τζιωλη. Αλήθεια πού "βόσκει" ο Γκόντζος πού νόμιζε ότι ο Αλέξανδρος έχει ..Βραζιλιάνικα γονίδια? Φίλοι μου κάτι καλό ανατέλλει.Καί αν δεν όδηγήσει σε κάτι το φοβερά εξαιρετικό, τουλάχιστον μπορούν οι οπαδοί να ξέρουν ότι υπάρχει υγεία καί διακαιοσύνη.Μόνο οι άξιοι θα παίζουν.Τα ποντίκια έξω από το πλοίο.Φτάνει πού στην κοινωνία γενικότερα τόσοι καί τόσοι άχρηστοι κατέχουν προνομιούχες θέσεις χωρίς να τις αξίζουν Τουλάχιστον στο ποδόσφαιρο να υπάρχει αξιοκρατία.
stimuli Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Θετικές εντυπώσεις από το ματς : - Οι διεισδύσεις του Γκάμπριελ - Το Χαμόγελο του Γκάμπριελ όταν έγινε αλλαγή - Το τελείωμα της φάσης - γκολ του μικρού γίγαντα Νίνη - Το χαμόγελο του Νίνη στο τέλος του παιχνιδιού όταν απαντούσε σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου - Πώς χαιρέτησαν τον Γκάμπριελ οι παγκίτες και το υπόλοιπο επιτελείο τον Γκάμπριελ όταν έγινε αλλαγή - Η πάσα του Ρουκάβινα στο Νίνη στη φάση του γκολ - Η τρίπλα του Ρουκάβινα εκεί έξω αριστερά - Το χαμόγελο του Σαριέγκι στο γκολ που έβαλε - Οι αγκαλιές των παικτών μας στο γκολ του Σαλπιγγίδη - Τα τριγωνάκια και οι εναλλαγές της μπάλλας με τη μία χωρίς γιόμες - Τα στημένα διαβήτης του Νίνη (μισά γκολ) - Η κουστουμιά του Τεν Κάτε - Η αντίδραση του Αναστασίου στην υπόδειξη οφσάιντ - Οι αντιδράσεις του Τεν Κάτε στη φάση του 4ου γκολ - Οι δηλώσεις του Τεν Κάτε μετά τη λήξη του παιχνιδιού - Το γεγονός ότι ο Τεν Κάτε ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΟΣΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΖΟΥΜΕ - Το γεγονός ότι η ομάδα έπαιξε στο κέντρο ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΤΖΙΩΛΗ - Από την τηλεόραση ακούγονταν συνεχώς συνθήματα από την κερκίδα - Ο Νίνης 10άρι... Ολα τα λεφτά - Ο Τεν Κάτε... Προπονητής με όλη τη σημασία της λέξης. - Ο Ρουκάβινα... Θα γράψει ιστορία. Έρχονται μεγάλες μέρες...
ata1983 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Το κυριότερο είναι ότι μετά το πρώτο γκολ ο Τεν Κάτε δεν έδωσε εντολή να κλειστούν πίσω. Το όνειρο του Πεσέιρο ήταν να βάλει ένα γκολ στο 3ο λέπτό και μετά να παίξει το αγαπημένο του σύστημα 9-0-1 που μπορεί να γίνει και 10-0-0 υπό συνθήκες. Άλλο που με μαθηματική ακρίβεια θα φάει γκολ και θα τρέχει να παίξει με το 8-0-2 και γιόμες από τον τερματοφύλακα. Τέλος στην τελευταία επίθεση είχαμε το 0-0-11 με τον τερματοφύλακα να προωθείται και να δίνει και το άλλοθι ότι τάχα παίξαμε επιθετικά. Ουυυυυστ!!!! Σήμερα μου άρεσε πολύ που είδαμε επιτέλους μπάλα όμορφη από την ομάδα. Αν έχουμε αξιώσεις για CL χρειαζόμαστε έναν καλό κεντρικό μπακ, αλλά το σίγουρο είναι ότι χρειάζεται ένας καλός παίκτης εκεί που έπαιξε ο Μάντζιος σήμερα. Ο Σαλπιγγίδης εκεί δεν θα μπορέσει να παίξει χρειάζεται για εμένα ένας παικταράς εκεί και θα δούμε φοβερή μπάλα. Υ.Γ: Ο Γκάμπριελ κεντάει..
vlachaquito Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 ήταν τα λεφτά η αιτία? Γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι της σήμερον ημέρα κάποιος φτύνει CL καί περισσότερα(?) χρήματα μόνο καί μόνο να παίξει στηνη Αλμερία επειδή δεν θα έχει η οικογένειά του πρόβλημα με την γλώσσα.Γιατί δεν νομίζω να είναι όνειρο ζωής να παίξει κάπιος στην Αλμερία.Τι έπαιξε λοιπόν? Την απαντηση σε αυτο το ερωτημα την εδωσε ενας αλλος χρηστης σχολιαζοντας την μεταγραφη του τσιλντ. Ειπε λοιπον "καλα, αυτος πως και υπογραψε, δεν εχει οικογενεια να μην θελει να ερθει στην Ελλαδα?? Μονο οι ποδοσφαιριστες εχουν τις σπαστικες γυναικες που δεν θελουν να ερθουν??" Λεφτα φιλε μου ειναι το θεμα, ουτε οικογενεια ουτε τπτ... Λες και ειναι ο μονος ισπανοφωνος στην Ελλαδα.. Παντως αυτο που κρατησα απο το ομορφο φιλικο ηταν οτι παιχτης εμπαινε παιχτης εβγαινε, ενα και το αυτο, αστερια εκατερωθεν.. Παγκος να ξεχιλιζει απο ταλεντο.. και με τον σιλβα να μην παιζει... Λιγο στην αμυνα ρε παιδι μου και η ομαδα γινοταν σουπερ...
godslayerxp Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Θετικές εντυπώσεις από το ματς :.... .... Έρχονται μεγάλες μέρες... Δεν συνηθίζω να γράφω στα αθλητικά θέματα (για να μην κολλήσω γιατί είμαι αρρωστάκι)...αλλά δεν άντεχα να μην σχολιάσω. Δεν θέλω να με παρεξηγήσεις, σχολιάζω αυτό που έγραψες και μόνο και δεν γράφω για να στην πω προσωπικά... Αλλά είναι δυνατόν να ασχολείσαι με μπάλα και να γράφεις για χαμόγελα, χαιρετούρες, αγκαλιές, κουστούμια, αντιδράσεις μετά απο οφσάιντ, πανηγυρισμούς, συνθήματα και άλλα τέτοια? Είναι δυνατόν να στηρίζεις ότι θα έρθουν μεγάλες εποχές έχοντας δει όλα τα παραπάνω σε ένα φιλικό προετοιμασίας και με αντίπαλο τρέχα γύρευε? Πραγματικά πιστεύεις ότι είναι κατόρθωμα να "μην είναι ευχαριστημένος ο προπονητής" σε ένα φιλικό και να θέλει να παίζει επιθετικά σε όλο το παιχνίδι? (σιγά τα ωά στο κάτω κάτω, φιλικό είναι με πολύ χειρότερο αντίπαλο). Δλδ στο πρώτο ματς με την ΑΕΚ αν προηγηθείς πιστεύεις ότι θα παίξεις επιθετικά για το 2-0 και καλό του θεάματος? Η θα κοιτάξεις να κλέψεις το αποτέλεσμα όσο πιο ανώδυνα γίνεται? -Ο Γκάμπριελ θα ξαναχαμογελάσει αν βγει αλλαγή σε ένα ματς της προκοπής? -Ο Κοβάσεβιτς το ξέρεις ότι χαμογελάει καλύτερα από τον Σαριέγκι? -Για την κουστουμιά ας σχολιάσει κάποιος άλλος... -Δηλώσεις του Νίνη (και οποιουδήποτε παίχτη) και προπονητή να περιμένεις να δεις όταν στραβώσει κάτι ...και όχι εκ του ασφαλούς μετά από εύκολη νίκη σε ματς-προπόνηση. Anyway εγώ Ολυμπιακός είμαι δεν μου πέφτει και ιδιαίτερος λόγος εδώ... αλλά φαντάζομαι ότι στην ουσία του θέματος συμφωνούν και άλλα παιδιά παναθηναϊκοί εδώ. Δεν τα γράφω για να πικάρω τον ΠΑΟ και γενικώς κανέναν εδώ...έχω ξεφύγει από αυτό το στάδιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.