ata1983 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μέχρι την περσυνή χρονιά ναι, αλλά πλέον βλέπω ότι και στον Ζοτς αρέσει να κηνυγάει θέαμα, κατοστάρες κτλ οπότε δεν θα μου φανεί απίθανο να ζητήσει μόνος του το δωράκι
Harkon Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 μια ερωτησούλα για όποιον γνωρίζει γύρισε ο Σάκοτα; και επίσης, ο Γουίνστον έφυγε; τέλος πιστεύω πως φέτος δεν έχει δωράκι ειδικά αν συνεχίσει ο Σάρας μιας και τα αδέλφια μπήκαν στο ποδόσφαιρο κ έφυγαν κ προς τα κει λεφτά
KaizerSoze Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Σακοτα γυρισε, Ουινστον εφυγε(και μαλιστα ελευθερος) Καιγω αυτο φοβαμαι αλλα μετα σκεφτομαι πως το δωρο ειναι δωρο, δλδ τα 10Μ στο ποδοσφαιρο ειναι ψιχουλα για την ΒΙΑΝΕΞ και πως μια μεταγραφη στο μπασκετ χωραει. Απλα το δωρο αντι για τον Ουεηντ των 15Μ να ειναι καποιος αλλος με 7Μ
Harkon Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 ωχ για Σάκοτα ωχ για Γουίνστον (καλός ήταν και μικρός και κυρίως δεν φέραμε κάποιον για την θέση του από όσο γνωρίζω) ψίχουλα ξεψίχουλα δικά τους είναι και δεν ξέρω άν κάθε χρόνο διατίθενται να το κάνουν
johnyboy Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Ρε σεις διαβάζω τόσο καιρό για την αναμίξει των αδελφών για το ποδόσφαιρο.Το ξεκαθάρισαν και οι ίδιοι πως το μπάτζετ του μπάσκετ θα ανέβει αντί να πέσει.Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Αυτά τουλάχιστον είχανε πει.Και δεν είναι άτομα που λένε και ξε λένε.
KaizerSoze Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 ωχ για Σάκοτα ωχ για Γουίνστον (καλός ήταν και μικρός και κυρίως δεν φέραμε κάποιον για την θέση του από όσο γνωρίζω) Περιπου. Για να μεινει μπα, το φυγε ελευθερος με χαλαει, δανεικος πισω Πανιωνιο δεν με χαλαγε καθολου, δεν ξερεις πως θα βγει σε 2 χρονακια, μικρος ειναι Στην θεση του φεραμε κατι περιεργο. Βασικα σε θεση φεραμε τον Κετσμαν και σε ρολο φεραμε τον Νικολας Απλα εκει που με Ουινστον νομιζες οτι ειχες τριαρι και ειχες 3 περιφερειακους που απλα ο ενας πηδαει ψηλα τωρα με Νικολας θα δουν και οι τυφλοι οτι θα παιζουμε με 3 κοντους(οταν δεν παιζει ο Περπε) απλα ο Ντρου ειναι παικτουρα ολκης
Harkon Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 απο περιφέρεια καλοί είμαστε, απλά όταν αρχίσουν να μην μπαίνουν τα σουτ όπως φέτος να δούμε πως θα αντιδράσουμε. μας φοβάμαι. πλέον όλοι ξέρουν πως κάποιος θα πάρει την μπάλα να κάνει drive και αν δεν είναι ο Σπαν θα κάνει σπλιτ-άουτ. τέσπα. κοντός ψαλμός
geovard Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Οι σοβαρές ομάδες κύριοι δεν παίρνουν παίχτες γιά να "απαντάνε" αλλά αν πραγματικά τούς κάνει ανάγκη.Καί το σύστημα στον Παναθηναϊκό λέει ότι τις καλές ομάδες ο Παναθηναϊκός τις έκανε χωρίς τούς υπεπαίχτες από ΝΒΑ.Με Μπατίστ σαρώνει τούς τίτλους.Γι αυτό σας λέω.Όλοι εκεί στον Ολυμπιακό έχουν την αγωνία τι θα γίνει τού χρόνου.Θα καρπίσει η προσπάθεια ή θα είναι μία από τα ίδια.Γιατί φανταστείτε να μην πάρει πάλι το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός.Δεν θα έχουν μετά δίκιο οι Αγγελόπουλοι να το παρατήσουν το μπάσκετ καί να πάνε γιά μπεκάτσες?Όλα αυτά είνα βέβαια υποθέσεις.Θα έχει πράγματι πολύ ενδιαφέρον το νέο πρωτάθλημα ματαξύ δύο ομάδων πάντα, όπως ενδιαφέρον θα έχει περισσότερο πιστεύω αυτό τού ποδοσφαίρου αφού φαίνεται να δυναμώνουν οι ομάδες της Θεσσαλονίκης. edit: Κάποια Ρώσικη ομάδα ονόματι Κίμκι(νομίζω έτσι) ξόδεψε τεράστια ποσά γιάτην αγορά παιχτών μεταξύ ρων οποίων καί Ντελφίνο, Γκαρμπαχόθα.Αν δεν καταφέρει να πάρει τα σκήπτρα από ΤΣΣΚΑ δεν θα είναι μέγιστη αποτυθχία?Γιατί οι κινήσεις αυτής της ομάδας δείχνουν πως ζητά άμεσα αποτελέσματα.Δεν μπορείς να κάνεις μακροχρόνιο σχεδιασμό με τέοιους παίχτες.
KWSN_Men Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 απο περιφέρεια καλοί είμαστε, απλά όταν αρχίσουν να μην μπαίνουν τα σουτ όπως φέτος να δούμε πως θα αντιδράσουμε. μας φοβάμαι. πλέον όλοι ξέρουν πως κάποιος θα πάρει την μπάλα να κάνει drive και αν δεν είναι ο Σπαν θα κάνει σπλιτ-άουτ. τέσπα. κοντός ψαλμός Θα παίξεις pick 'n' roll με κάτι τυχαίους τύπους που λέγονται Γιασικεβίτσιους και Πέκοβιτς.
johnyboy Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δεν νομίζω να υπάρχει φέτος αυτό το δεν μπαίνουν τα σουτ με τον Νίκολας μέσα.Δηλαδή με Σάρας Μήτσο Σπαν Νίκολας Φώτση Τσαρτσα Περπε αν δεν βάζει κανείς από αυτούς θα πρέπει να κοιμηθεί ο θεός.
Panathinaikara Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μην παρεξηγηθεις ετσι?Νομιζω οτι δεν εχεις ιδεα καν τι θεσεις παιζουν οι μισοιΟ Ερτσεγκ ειναι 4αρι. Καμια σχεση με περιφερεια ο Τσιλντρες ειναι 3αρι που μπορει να παιξει αμυνα ψηλα σε 3αρια και σιγουρα οχι σε ΔιαμαντοΣπανουληδες Ο Πελεκανος δεν μπορει να παιξει οποιδουδηποτε ειδους αμυνα πλην του τρεχω πανω-κατω σαν τρελος Ο Παπαλουκας δεν μπορει να παιξει το τρεχω σαν τρελος ΠΟΙΑ ποσταρισματα?Μονο ο Μητσος κανει και αυτος δεν μπορει να αντιμετωπιστει απο κανεναν γκαρντ(Γκριρ?Χαλπεριν?Ματσιγιαουσκας?) πλην του Παπαλουκα(και αυτος μονο αν ο Μητσος παει για τελικη λογω υψους). Ποτε παιξαμε τον Ολυμπιακο μεσα απο το καλαθι με τους κοντους για να το κανουμε τωρα?Ενας ο Μπετσιροβιτς περσυ στον Πεν και μια ο Μητσος φετος που και που και αν δεν χιονισει Ο Γουντς ηταν καλος αμυντικος? Σαφώς και δεν παρεξηγούμε. Κουβεντούλα κάνουμε να περνά η ώρα. Λοιπόν: O Eρτσεγκ το ξέρω ότι είναι 4άρι αλλά είναι από τα ευκίνητα και σε pick roll θα ακολουθεί τον περιφερειακό όταν αλλάζουν τα μαρκαρίσματα(το λέω γιατί ειδικά στον τελικό κυπέλου ήταν ίσως η κύρια αιτία που βάλαμε τόσα 3ποντα καθώς ο Τζάκσον και αργός είναι και ούτε διάθεση φαινόταν να έχει να μαρκάρει τον περιφερειακό μετά το screen με αποτέλεσμα τα ελεύθερα σουτ). Επιπλέον θα μπορεί να μαρκάρει καλύτερα και Φώτση-Τσαρτσαρή που απειλούν με περιφερειακά σουτ Για τον Childress επειδή παρακολουθούσα σχετικά NBA μέσα στη χρονιά(και παλαιότερα βέβαια) είναι ένας ταχύτατος, με πλούσια αθλητικά προσόντα, αλτικός, μακριά χέρια και κυρίως έχει τη ΔΙΑΘΕΣΗ(εδώ διαφοροποιείται με τον Woods που ώρες ώρες φαινόταν να βαριέται να κουνηθεί) να μαρκάρει.Είναι μακράν καλύτερος αμυντικός του Γουντς. Α και για τον Διαμαντίδη θα έχει τον Βασιλόπουλο να τον μαρκάρει Ο Πελεκάνος είναι μια επιπλέον λύση στην άμυνα τύπου Χατζηβρέττα που δεν είχε πέρσι ο ΟΣΦΠ και μπορεί να βοηθήσει στον περιορισμένο χρόνο που θα χρησιμοποιείται. Δεν είπα ότι είναι παίκτης που θα αλλάξει τις ισορροπίες αλλά δε νομίζω να αμφισβητείς τις αμυντικές του ικανότητες Με τον Παπαλουκά ότι δεν μπορεί να παίξει το τρέχω σαν τρελός δεν κατάλαβα πώς σχετίζεται με την περιφερειακή άμυνα. Care to explain? Tέλος, ο Ομπράντοβιτς από τους περυσινούς τελικούς χρησιμοποιεί συχνά το τρικ να ποστάρει τα κοντά γκαρντ του ΟΣΦΠ(πέρσι σημάδευε τον Πεν, φέτος τον Γκριρ). Ειδικά στον πρώτο τελικό πέρσι αυτό το τρικ ήταν το κλειδί για την επικράτηση καθώς τον Πεν τον είχαμε κάνει άλογο. Δεν είπα ότι αυτός ήταν ο βασικός τρόπος παιχνιδιού μας ενάντια στον ΟΣΦΠ αλλά ότι χρησιμοποιείται πού και πού και κάποιες φορές με επιτυχία. εμένα προσωπικά οι μεταγραφικές κινήσεις του ΟΣΦΠ μου δείχνουν ότι θα εγκαταλείψει φέτος το "ζώνη και κάνουμε το σταυρό μας" Για μας το μόνο που φοβάμαι είναι μην τραυματιστεί κανας ψηλός σε καμιά β φάση Ευρωλίγκας όπως πέρσι και την πάθουμε. Χρειαζόμαστε ένα ψηλό. Μπατίστ, Τσαρτσαρής είναι ευπαθείς στους τραυματισμούς, δε γίνεται να μη το βλέπουν.
Panahs Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Στα ποδοσφαιρικά... Ο Γκάμπριελ γαμεί ή μου φαίνεται? Επίσης χρειαζόμαστε όντως εσπευσμένα επιθετικό και ΔΥΟ αμυντικούς!
vlachaquito Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 νινης, σε 33 λεπτα 3 ασσιστ και ενα γκολ.. Α ρε καραγκιοζη πεσειρο βλακα... Ο γκαμπριελ παρα πολυ καλος...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Νινης: 3 εκτελεσεις στημενων φασεων = 3 ασσιστ =3 γκολ. Εβαλε και ετυπωσιακο γκολ, εκανε και κατι ντριμπλιτσες, πασουλες τρελες κλπ. Γενικα ηταν εντυπωσιακος. (Α ρε παιχτη που αφηνε παγκο ο Πεσειρο και ηθελε και πρωταθλημα). Γκαμπριελ: Εδειξε πολυ καλα στοιχεια, εχω την εντυπωση οτι εχουμε ΧΡΟΝΙΑ να δουμε τετοιο δεξι μπακ στον ΠΑΟ. Εντυπωσιακη αρχη. Κλειτον: Θετικος, δειχνει να συνεργαζεται καλα με τον Γκαμπριελ. Κανανε καλη δουλεια δεξια. Χριστοδουλοπουλος: Μαλλον πολυ αγχωμενος σημερα. Ρουκαβινα: Στο λιγο χρονο που επαιξε ηταν και παλι καλος. Μαντζιος, Βυντρα κλπ: τα γνωστα... Αντε να κανουμε καμια μεταγραφη σε αυτες τις θεσεις γιατι με δαυτους δε μας βλεπω καλα. Γενικα δειξαμε καλη εικονα. Αρνητικοι ηταν ο Ματζιος (απειρα offside και 0 προσφορα γενικοτερα) και ο Βυντρα στο 1ο ημιχρονο. Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι υπαρχουν μικρες αποστασεις μεταξυ των γραμμων και δεν απομονωνονται οι επιθετικοι. ΠΧ στο 1ο ημιχρονο επαιζε ο Μαντζιος φουνταριστος αλλα ακριβως διπλα του εβλεπες Κλειτον Καραγκουνη Ιβανσιτς Γκαμπριελ. Με τον Πεσειρο οι κεντρωοι ηταν 20 μετρα πισω απτους επιθετικους και κανανε γιομες. Αλλο ενα θετικο ειναι οτι βαζουμε την μπαλα κατω, δεν εχω δει καθολου καμιναδα system προς ωρας. Ας ελπισουμε οτι με την προσθηκη του Ζιλμπερτο Σιλβα η ομαδα θα δεσει ακομα περισσοτερο και θα δουμε ακομα καλυτερη λειτουργια.
fanpan Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Εγώ αυτό που είδα είναι ότι μετά από πολλά χρόνια εμφανίστηκε η τεχνική στο παιχνίδι του ΠΑΟ. Για παράδειγμα το σκάψιμο της μπάλας του Κλέιτον στον Γκάμπριελ που τον έβγαλε τετ α τετ δεν το έχουμε δει και πολλές φορές. Μέχρι στιγμής η καλύτερη μεταγραφή είναι μακράν ο Γκάμπριελ. Όλες οι ενέργειές του ήταν απίστευτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.