Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΥΓ. Ο Τσιλντρες μπορει να υπεγραψε 3ετες, αλλα εχει ορο οτι μπορει να επιστρεψει ΝΒΑ στο τελος οποισδηποτε σεζον επιθυμησει, κατι που δε μου δημιουργησε και την καλυτερη εντυπωση. Αυτο σημαινει η οτι ηρθε να κανει την αρπαχτη του και να φυγει η οτι ηρθε να παιξει οσο καλυτερα μπορει για να επιστρεψει ΝΒΑ με μεγαλυτερες αποδοχες οποτε του καπνισει.

μα ίσα ίσα επειδή είναι στην καλύτερη ηλικία έχει κίνητρο να παίξει καλά για να εξασφαλίσει συμβόλαιο τις επόμενες χρονιές στο ΝΒΑ που είναι η θέση του. Φέτος οι Hawks είχαν πρόβλημα με το salary cap και γιαυτό δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν. Τώρα αν αυτός την καταβρεί με την καλή ζωή και τα άπειρα φράγκα και τα γράψει όλα στα @@ του και αποφασίσει πρόωρη συνταξιοδότηση, δεν μπορεί κανείς να το ξέρει.

KWSN_Men: αυτό που λες για τον Παπαλουκά και γενικά για τα ταλέντα, υπάρχει και το ανάποδο. Ο Βασιλόπουλος είχα διαβάσει σε μια συνέντευξη ότι δεν έπαιζε καν μπάσκετ αλλά ήταν τερματοφύλακας μέχρι κάποια ηλικία κοντά στα 20 γιαυτό και παραδεχόταν ότι έχει πρόβλημα με την τρίπλα. Κι όμως έφτασε να είναι βασικό στέλεχος του Ολυμπιακού και της Εθνικής(μιας από τις καλύτερες μη το ξεχνάμε, δευτεραθλητές κόσμου βγήκαμε)

Άσχετο: πώς κάνουμε multiple quote ρε παιδιά;

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Άσχετο: πώς κάνουμε multiple quote ρε παιδιά;

Με το πλήκτρο ακριβώς δεξια από την "παράθεση". Και στο τελευταίο μήνυμα που θέλεις να προσθέσεις, πατάς απλά "παράθεση".

Δημοσ.
Ε τι περιμενες, να ερθει στον ολυμπιακο γιατι ειναι γαβρακι απο 2 χρονων και στα γκετο γυριζε με την φανελα του ταρλατς 5 νουμερα πιο μεγαλη??

Ειναι λογικο οτι ενας 25χρονος παικτης με καλη περουσια ερχεται για τα λεφτα πρωτον και ΚΥΡΙΟΣ για να απελευθερωθει απο το restricted free agent ετσι ωστε μετα να παρει οσα λεφτα θελει στην επιστροφη του..

Αυτό δεν αλλάζει γιατί οι Hawks εξακολουθούν να έχουν τα δικαιώματά του στο nba. Για να γυρίσει λοιπόν νορίτερα από τα 3 χρόνια θα πρέπει έίτε να παίξει εκεί κάτι που δεν το θέλει, είτε να βρεθεί και να συμφωνηθεί ανταλλαγή με μία ομάδα που θα μπορεί να του δώσει αντίστοιχα λεφτά. Επομένως υπάρχουν αρκετές πιθανότητες εφόσον είναι ευχαριστημένος εδώ να εξαντλήσει το συμβόλαιό του και να γυρίσει nba ελεύθερος κι "ωραίος" στα 28 του.

Δημοσ.
Αυτό δεν αλλάζει γιατί οι Hawks εξακολουθούν να έχουν τα δικαιώματά του στο nba. Για να γυρίσει λοιπόν νορίτερα από τα 3 χρόνια θα πρέπει έίτε να παίξει εκεί κάτι που δεν το θέλει, είτε να βρεθεί και να συμφωνηθεί ανταλλαγή με μία ομάδα που θα μπορεί να του δώσει αντίστοιχα λεφτά. Επομένως υπάρχουν αρκετές πιθανότητες εφόσον είναι ευχαριστημένος εδώ να εξαντλήσει το συμβόλαιό του και αν γυρίσει nba ελεύθερος κι "ωραίος" στα 28 του.

Δεν τον πείραζε να παίξει στην Ατλάντα. Τον πείραζε που καθυστερούσαν να του κάνουν προσφορά για καινούργιο συμβόλαιο καθώς και τα λεφτά που θα του έδιναν.

Αν του χρόνου του δώσουν παραπάνω (πράγμα πιθανό μια και του χρόνου θα έχουν περισσότερο χώρο στο σάλαρι καπ) είναι επίσης πιθανό να φύγει.

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι αν κρατήσουν τα δικαιώματά του, θα πιάνει χώρο στο salary cap, οπότε ίσως εγκαταλείψουν τελείως και γυρίσει ως ελεύθερος. Δεν το ξέρω τόσο καλά το σύστημα, όμως, οπότε μπορεί και να κάνω λάθος.

Δημοσ.

εγω παλι τρελαθηκα τελειως με την ειδηση οτι ο ντελφινο και ο γκαρμπαχοθα πηγαν στην....κιμκι....απιστευτο!!!τον ντελφινο δεν μπορουσαμε να τον παρουμε εμεις;(ειναι ο αγαπημενος μου παιχτης)...

Δημοσ.

λέτε να απαντήσει ο Παύλος στην μεταγραφή?

Γιατί εγώ πιστεύω πως θα απαντήσουν άσχετα αν πρέπει η όχι.Θεωρό πολύ δύσκολο να μην απαντήσουν.

Δημοσ.

Ε καλά και πέρσι είχανε κλεισμένο τον σάρας πόσο καιρό και αυτοί λέγανε πως το ρόστερ έκλεισε.

Οπως είπες με τους κοντούς ποτέ δεν ξέρεις.

Δημοσ.

Το κανουν δεν το κανουν φάνηκε απο το προολυμπιακό οτι ο Φωτσης ειναι ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΑ και οχι αστεια....Τωρα για τσαμπουκα, και γω θα ήθελα ετσι μια μεγαλη μεταγραφη... θα δουμε...

Δημοσ.
Πελεκανος, Childress, Παπαλουκάς, Έρτσεγκ extra στους ήδη υπάρχοντες συνθέτουν μια πολύ καλή περιφερειακή άμυνα.

Μην παρεξηγηθεις ετσι?Νομιζω οτι δεν εχεις ιδεα καν τι θεσεις παιζουν οι μισοι

Ο Ερτσεγκ ειναι 4αρι. Καμια σχεση με περιφερεια

ο Τσιλντρες ειναι 3αρι που μπορει να παιξει αμυνα ψηλα σε 3αρια και σιγουρα οχι σε ΔιαμαντοΣπανουληδες

Ο Πελεκανος δεν μπορει να παιξει οποιδουδηποτε ειδους αμυνα πλην του τρεχω πανω-κατω σαν τρελος

Ο Παπαλουκας δεν μπορει να παιξει το τρεχω σαν τρελος

Συν τοις άλλοις, θα περιοριστούν τα ποσταρίσματα από τα δικά μας guard καθώς και τα guards του Ολυμπιακού "απέκτησαν ύψος".

ΠΟΙΑ ποσταρισματα?Μονο ο Μητσος κανει και αυτος δεν μπορει να αντιμετωπιστει απο κανεναν γκαρντ(Γκριρ?Χαλπεριν?Ματσιγιαουσκας?) πλην του Παπαλουκα(και αυτος μονο αν ο Μητσος παει για τελικη λογω υψους). Ποτε παιξαμε τον Ολυμπιακο μεσα απο το καλαθι με τους κοντους για να το κανουμε τωρα?Ενας ο Μπετσιροβιτς περσυ στον Πεν και μια ο Μητσος φετος που και που και αν δεν χιονισει

Ιδιαίτερα δεν κατάλαβα γιατί σου κάνει εντύπωση για τον childress(για τον Χαλπερίν εντάξει). Ο Childress έχει πολύ καλά αθλητικά προσόντα και μακριά χέρια.

Ο Γουντς ηταν καλος αμυντικος?

Δημοσ.
Έχω την εντύπωση ότι αν κρατήσουν τα δικαιώματά του, θα πιάνει χώρο στο salary cap, οπότε ίσως εγκαταλείψουν τελείως και γυρίσει ως ελεύθερος. Δεν το ξέρω τόσο καλά το σύστημα, όμως, οπότε μπορεί και να κάνω λάθος.

Σε εγγυημενο συμβολαιο τα χρηματα μετρανε ακομα και αν τον διαολοστειλεις τον παικτη. Υπαρχη η γνωστη εξαιρεση "Αλαν Χιουστον"(που τελικα δεν χρησιμοποιηθηκε απο τον ιδιο τον Αλαν Χιουστον) για ΕΝΑ παικτη που μπορεις να πληρωσεις τα χρηματα του συμβολαιου του και να μην μετραει στο σαλαρι καπ. Μπορει να ειναι ο Τσιλντρες για τους Χοκς

Επισης ως ελευθερος μπαινει σε ενα καρο περιορισμους. Πχ δεν θα βρει ευκολα ομαδα να του δωσει φραγκα καθως τα χρηματα που θα παρει θα πρεπει να μην βγαλουν την ομαδα απο το σαλαρι καπ(αυτα μπορουσε να τα δωσει η Ατλαντα γιατι ηταν ΗΔΗ δικος της παικτης και απλα αν ξεπερνουσε το luxury cap θα πληρωνε και καποιο φορο(1$ για καθε 1$ συμβολαιου)

Προφανως η Ατλαντα δεν τον αξιολογουσε ΤΟΣΟ πολυ ωστε να φορτωθει για χρονια ενα κτηνωδες συμβολαιο και ειχε και τον Τζος Σμιθ. Απο την αλλη μαλλον ειδε ο Τσιλντρες οτι δεν θα παρει πουθενα αυτα τα λεφτα και την εκανε για εδω. Οι λυσεις του ειναι μετα να γυρισει Ατλαντα και να γινει τρεηντ ή να μεινει φρι και να παει σε μια ομαδα με συμβολαιο τυπου 1+2 οπου θα παρει ενα μικρο νουμερο για 1ο χρονο και ενα τεραστιο για τα 2 χρονια και η αλλη ειναι να μην ρισκαρει(καθοτι κανεις δεν του εγγυαται οτι θα παρει αυτα τα φραγκα αφου λογικα δεν θα βρεθει ομαδα να αδειασει χωρο ειδικα για τον Τσιλντρες) να αραξει εδω και να τσεπωσει σιγουρα σε 3 χρονακια 20Μ αφορολογητα

Δημοσ.

Οπως είπα και πιο πριν θέλω να δω τον Γιαννάκη φέτος να παίζει ζώνη για να δω πόσα τρίποντα μπορεί να βάλει ο ΠΑΟ φέτος με τις προσθήκες Νίκολας Φώτση.Τον Κέτσμαν δεν τον έχω δει.

Δημοσ.
Παντως τα ρεπορταζ λενε πως δεν θα το κανει..

Αν και με τους κοντους ποτε δεν μπορει να ξερεις...

Ο Ζοτς μπορει και οντως να θεωρει εαυτον κομπλε. Τα αδελφια δεν ξερω. Διοτι εχουμε δει οτι δεν εχουν κανενα προβλημα και να του πουνε "Παρτον και αν δεν σου κανει εξεδρα" αλλα και ο Ζοτς δεν εχει κανενα προβλημα να δεχτει δωρα τυπου Ντελκ αφου ξερει οτι ακομα και να παγκιασει το "δωρο" τα αδελφια δεν θα του πουνε τιποτα. Λογικα ειναι στο χερι των Γιαννακοπουλαιων. Αν θελουν θα πουνε στον Ζοτς "Που θες παικτη", αυτος θα τους πει "Εκει αλλα αμα δεν μαρεσει τον πηρε τον πουλο απο τον Φλεβαρη" και θα γινει κινηση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...