vlachaquito Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 .Εκεί δεν έχει ζώνες και μλακίες. δεν στα' πανε καλα...
johnyboy Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Τι σας κάνει να πιστεύεται πως θα πιάσει παίχτης στο ΝΒΑ που δεν ξέρει να δίνει ασίστ και να κάνει Drive? Ο Βασιλόπουλος στην επίθεση μόνο τρίποντα ρίχνει και μόνο στημένος.
Critter Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δεν ειναι play για να δινει με τη σεσουλα τις assists και δεν ειπε κανεις οτι κανει για NBA. Και ο Διαμαντιδης δεν κανει και το ξερει και ο ιδιος γιάυτο δεν παει. Το εχει δηλωσει αλλωστε οτι θεωρει πως δεν κανει για το ΝΒΑ. Τι σημαινει λοιπον αυτο?Οτι ειναι ασχετος? Τέλος, 10 ποντακια που βαζει ο βασιλοπουλος στο Ματς κατα μεσο ορο, ειναι μια χαρα για παικτη που εχει ιδιαιτερη κλίση στην άμυνα (πχ απο τον Χατζηβρεττα δεν νομιζω να περιμενεις 20 πόντους...).
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δεν ειναι play για να δινει με τη σεσουλα τις assists και δεν ειπε κανεις οτι κανει για NBA. Και ο Διαμαντιδης δεν κανει και το ξερει και ο ιδιος γιάυτο δεν παει. Το εχει δηλωσει αλλωστε οτι θεωρει πως δεν κανει για το ΝΒΑ. Τι σημαινει λοιπον αυτο?Οτι ειναι ασχετος? Τέλος, 10 ποντακια που βαζει ο βασιλοπουλος στο Ματς κατα μεσο ορο, ειναι μια χαρα για παικτη που εχει ιδιαιτερη κλίση στην άμυνα (πχ απο τον Χατζηβρεττα δεν νομιζω να περιμενεις 20 πόντους...). Αλλοι οι χρονοι συμετοχης του Χατζηβρετα και αλλοι του Βασιλοπουλου. Οταν ο χατζηβρετας επαιρνε χρονους συμετοχης σαν του Βασιλοπουλου και 20ρες εβαζε. Ο χατζηβρετας επισης οταν ηρθε στον ΠΑΟ δεν ηρθε ως καλος αμυντικος αλλα ως δεινος σκορερ. Αλλα δεν επιασε και κατεληξε να ειναι ενας αναλωσιμος αμυντικος . Επιθετικα μη συγκρινεις Χατζηβρετα με Βασιλοπουλο. Αμυντικα και γενικα ο βασιλοπουλος ειναι ανωτερος φυσικα. Απλα βασιλοπουλος πριντεζης δεν με κανουν να πιστευω οτι ειναι το αυριο της εθνικης. Δλδ δεν ειναι τα τρελα ταλεντα, οπως ηταν ο Διαμαντιδης η ο Σπανουλης. Ειναι απλα 2 παιχτες για πολυ συγκεκριμενες δουλειες μεσα στο γηπεδο και οχι πληθωρικοι, αλλα και με επιθετικη δυστοκια. Απτην αλλη το Σοφο οπως προανεφερα δεν το θεωρω καν αθλητη οπως εχει καταντησει. Ο Μπουρουσης καλος ειναι και οντως δειχνει πως θα βοηθησει την Εθνικη τα επομενα χρονια. Το υπολοιπο ροστερ του Ολυμπιακου ειναι ξενοι (παπαλουκα δε τον μετραω ως μελλον της εθνικης λογω ηλικιας, οπως και δε μετραω Μαυροκεφαλιδη, Καυκη, Βασιλειαδη). ΥΓ. Ο Τσιλντρες μπορει να υπεγραψε 3ετες, αλλα εχει ορο οτι μπορει να επιστρεψει ΝΒΑ στο τελος οποισδηποτε σεζον επιθυμησει, κατι που δε μου δημιουργησε και την καλυτερη εντυπωση. Αυτο σημαινει η οτι ηρθε να κανει την αρπαχτη του και να φυγει η οτι ηρθε να παιξει οσο καλυτερα μπορει για να επιστρεψει ΝΒΑ με μεγαλυτερες αποδοχες οποτε του καπνισει.
Critter Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Ο Διαμαντιδης και ο Παπαλουκας δεν ητανε ταλέντα (οπου ταλεντο ισον παικταρας σε μικρη ηλικια με καλες προοπτικες). Ξαφνικα ξεπεταχτηκαν και μαλιστα μετα τα 25 τους και βαλε. Το μπασκετ δεν ειναι σαν το ποδοσφαιρο. Μπορει να γινεις παικταρας και στα 27 σου. Εδιτ: Τον Μπουρουση οντως τον ξεχασα. Δεν νομιζω οτι δεν μπορει να καλυψει το κενο του Τσαρτσαρη αυριο...Επομενως σιγουρα θα βοηθησει.
MiltoZ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Πλάκα πλάκα ο Ολυμπιακός έχει αυτήν την στιγμή 5 νεαρούς και εξελίξιμους παίκτες στην εθνική (Βασιλόπουλος, Μπουρούσης, Πρίντεζης, Πελεκάνος, Σκορσιανίτης) συν τον Παπαλουκά που είναι 31. Πάνε οι εποχές που είχε 7 παίκτες ο Παναθηναικός και 1 ο Ολυμπιακός. Στο θέμα άμυνας μην λέτε γραφικότητες ότι δεν παίζουν στο nba. Δεν ξέρω για τον Τσιλ αλλά οι Αμερικανοι παίκτες στο σύνολό τους ξέρουν πολύ καλά να παίζουν και άμυνα (ανάλογα και με τα σωματικά τους προσόντα), και δεν είναι και ηλίθιοι να μην μπορούν να αφομoιώσουν τα συστήματα που χρησιμοποιούνται στην Ευρώπη και ούτε κάνουν μόνο για καρφώματα και hi 5. Μόνο αδιάφοροι μπορεί να βγουν, αλλά ο πιτσιρικάς με τα σιδεράκια δεν μου δείχνει για τέτοιος.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Ο Διαμαντιδης και ο Παπαλουκας δεν ητανε ταλέντα (οπου ταλεντο ισον παικταρας σε μικρη ηλικια με καλες προοπτικες). Ξαφνικα ξεπεταχτηκαν και μαλιστα μετα τα 25 τους και βαλε. Το μπασκετ δεν ειναι σαν το ποδοσφαιρο. Μπορει να γινεις παικταρας και στα 27 σου. Εδιτ: Τον Μπουρουση οντως τον ξεχασα. Δεν νομιζω οτι δεν μπορει να καλυψει το κενο του Τσαρτσαρη αυριο...Επομενως σιγουρα θα βοηθησει. Για το Διαμαντιδη λαθος κανεις. Οταν επαιζε στον Ηρακλη εβαζε 20ρες σε καθε ματς ηταν πρωτος σε κλεψιματα στην Α1 και γενικα ηταν ο καλυτερος ελληνας πλει μεικερ. Εξαλλου δεν ειναι τυχαιο οτι τον ηθελε και ο Ολυμπιακος. Και απτη στιγμη που πηγε στον ΠΑΟ ηταν βασικος απτη πρωτη στιγμη (κατι που δεν ειναι και λιγο οταν για εναν παιχτη 23-24 χρονων). Και ο Παπαλουκας ηταν ελπιδοφορος παιχτης, ολοι μιλουσαν για αυτον και λεγανε "μοντερνο γκαρντ με υψος κλπ". Αλλα η κακη του παρουσια στο Ευρωπαικο της Τουρκιας και μια μετρια σεζον με τον Ολυμπιακο αποτελεσαν αιτια για να φυγει νυχτα. Και εκανε το μπαμ στην ΤΣΣΚΑ. Αυτο που θελω να πω για το βασιλοπουλο και τον πριντεζη ειναι οτι οκ κανουνε δουλεια, ειναι χρησιμοι, αλλα δεν εχουν αυτο το κατι για να πεις οτι στηνεις ομαδα πανω τους. Ουτε και δειχνουν καποια στοιχεια τα οποια ελπιζεις οτι θα βελτιωσουν στο μελλον. Οτι ειναι να δειξουν το εοχυν δειξει, δλδ ενεργεια, εκρητκτικοτητα, παθος, δυναμη, μαχητικοτητα. Τωρα αν καποιος απο αυτους κανει κανενα τρελο μπαμ και μας διαψευσει, μακαρι. Εγω πιο πολυ παντως στον Μπουρουση πιστευω. Πλάκα πλάκα ο Ολυμπιακός έχει αυτήν την στιγμή 5 νεαρούς και εξελίξιμους παίκτες στην εθνική (Βασιλόπουλος, Μπουρούσης, Πρίντεζης, Πελεκάνος, Σκορσιανίτης) συν τον Παπαλουκά που είναι 31. Πάνε οι εποχές που είχε 7 παίκτες ο Παναθηναικός και 1 ο Ολυμπιακός. και ο ΠΑΟ ελληνικο ροστερ εχει κατ εξοχην + τις προσθηκες Σαρας, Πεκοβιτς, Νικολας και Μπατιστ.
KWSN_Men Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Πως γινεται μια ομαδα να ειναι το αυριο της εθνικης οταν το ροστερ της αποτελειται κατ' εξοχην απο ξενους? Δηλαδη το αυριο της εθνικης ειναι ο Πριντεζης ο Βασιλοπουλος και ο Σοφο? 2 παιχτες δηλαδη (τον Σοφο δεν τον υπολογιζω καν, για μενα ηταν ειναι και θα παραμεινει 0 ως αθλητης). Εγώ ξέρω να πω ότι πάλι ξεκινάνε 4 παίκτες του Παναθηναϊκού από τους 5 της εθνικής. Και ξέρω να πω ότι κάποιοι λένε ότι οι Έλληνες του Παναθηναϊκού είναι το τώρα και αυτοί του Ολυμπιακού είναι το αύριο αλλά οι αριθμοί λένε άλλα πράγματα (Διαμαντίδης 28, Σπανούλης 26, Φώτσης 27, Τσαρτσαρής 29 και Παπαλουκάς 31, Μπουρούσης 25, Βασιλόπουλος 24, Πρίντεζης 23, Σχορτσανίτης 23, Πελεκάνος 27) και δε νομίζω 2 και 3 χρόνια να είναι το μέλλον. Ο Διαμαντιδης και ο Παπαλουκας δεν ητανε ταλέντα (οπου ταλεντο ισον παικταρας σε μικρη ηλικια με καλες προοπτικες). Ξαφνικα ξεπεταχτηκαν και μαλιστα μετα τα 25 τους και βαλε. Το μπασκετ δεν ειναι σαν το ποδοσφαιρο. Μπορει να γινεις παικταρας και στα 27 σου. Εδιτ: Τον Μπουρουση οντως τον ξεχασα. Δεν νομιζω οτι δεν μπορει να καλυψει το κενο του Τσαρτσαρη αυριο...Επομενως σιγουρα θα βοηθησει. Ο Διαμαντίδης είναι αυτή τη στιγμή 28. Δεν ξεπετάχτηκε στα 25 του λοιπόν. Στον Ηρακλή έκανε παπάδες. Τα πράγματα που έχω δει με τα μάτια μου τον Παπαλουκά να κάνει στα 15 του δεν τα έχω δει από πολλούς παίκτες. Οπότε βασικά δεν ισχύει καθόλου αυτό που λες περί μη ταλέντων. Ο Βασιλόπουλος έχει φτάσει 24 και επιθετικά έχει μόνο στατικό σουτ. Ο Μπουρούσης δε θα μπορέσει ποτέ να καλύψει το κενό του Τσαρτσαρή γιατί ο ένας είναι 4άρι και ο άλλος 5άρι. Αυτά τα ολίγα... Και κάτι άλλο. Αν συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό την πρόοδο, ο Πρίντεζης θα βγει καλύτερος παίκτης από το Βασιλόπουλο.
FilipposMD Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μην είμαστε και υπερβολικοί όμως. Αν κάποιος δεν γίνει Παπαλουκάς και Διαμαντίδης δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει ένας πολύ καλός παίκτης. Πχ, ο Τσαρτσαρής μέχρι τα 23 του έπαιζε στο Περιστέρι και δεν ήταν Η παιχτούρα. Τα τελευταία 3-4 χρόνια όμως είναι ένα εξαιρετικός παίκτης, που θα έπαιζε σε όλες τις ομάδες της Ευρώπης. Ε, αν (θεωρητικά μιλώντας) ο Πρίντεζης ακολουθήσει τα βήματα του Τσαρτσαρή, θα είναι το μέλλον της εθνικης, με την εννοια του παίκτη που είναι σταθερή αξία στην ομάδα. Ο Διαμαντίδης και ο Παπαλουκάς είναι σπάνιοι παίκτες και μακάρι να βγουν αντίστοιχα ταλέντα σύντομα, αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο.
johnyboy Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Φυσικά τώρα που ήρθε ο Τσίλντρες στην Ευρώπη θα γίνει χαμός με ονόματα από το ΝΒΑ που θα θέλουν να έρθουν. http://www.sport24.gr/html/ent/236/ent.244236.asp
vlachaquito Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 ΥΓ. Ο Τσιλντρες μπορει να υπεγραψε 3ετες, αλλα εχει ορο οτι μπορει να επιστρεψει ΝΒΑ στο τελος οποισδηποτε σεζον επιθυμησει, κατι που δε μου δημιουργησε και την καλυτερη εντυπωση. Αυτο σημαινει η οτι ηρθε να κανει την αρπαχτη του και να φυγει η οτι ηρθε να παιξει οσο καλυτερα μπορει για να επιστρεψει ΝΒΑ με μεγαλυτερες αποδοχες οποτε του καπνισει. Ε τι περιμενες, να ερθει στον ολυμπιακο γιατι ειναι γαβρακι απο 2 χρονων και στα γκετο γυριζε με την φανελα του ταρλατς 5 νουμερα πιο μεγαλη?? Ειναι λογικο οτι ενας 25χρονος παικτης με καλη περουσια ερχεται για τα λεφτα πρωτον και ΚΥΡΙΟΣ για να απελευθερωθει απο το restricted free agent ετσι ωστε μετα να παρει οσα λεφτα θελει στην επιστροφη του..
Panathinaikara Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 O Χαλπεριν και ο Τζιλντρες θα βοηθησουν στην περιφερειακη αμυνα?:confused:Αποσους εχει αυτη την στιγμη στην περιφερεια μονο ο Παπαλουκας και αυτος μεσω συστηματος(οχι τοσο ατομικα) ειναι καλος στην αμυνα Πελεκανος, Childress, Παπαλουκάς, Έρτσεγκ extra στους ήδη υπάρχοντες συνθέτουν μια πολύ καλή περιφερειακή άμυνα. Συν τοις άλλοις, θα περιοριστούν τα ποσταρίσματα από τα δικά μας guard καθώς και τα guards του Ολυμπιακού "απέκτησαν ύψος". Ιδιαίτερα δεν κατάλαβα γιατί σου κάνει εντύπωση για τον childress(για τον Χαλπερίν εντάξει). Ο Childress έχει πολύ καλά αθλητικά προσόντα και μακριά χέρια.
Panathinaikara Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Αν οι φετινες μεταγραφες του ΟΣΦΠ γινοντουσαν με γνωμονα την καλη περιφερειακη αμυνα δε θα παιρνανε ουτε τον Χαλπεριν ουτε τον Τσιλντρες. Ολες οι μεταγραφες του γαυρου φετος ειναι με γνωμονα την επιθετικη ικανοτητα και τπτ αλλο. Χαλπεριν, Βουισιτς, Τσιλντρες ειναι κατ'εξοχην σκορερς οπως και ο Παπαλουκας που βγαζει πολλες ασσιστ. Αμυνα θα παιζει κανας Βασιλοπουλος και κανας Πριντεζης αντε και ο Παπαλουκας και that's all. Ο Βούισιτς είναι από τους πιο "εγκεφαλικούς" σεντερ στην Ευρώπη και μοιράζει παιχνίδι(σαν τον Τομάσεβιτς ένα πράμα) και μπορεί και να σκοράρει παίζοντας με πλάτη αλλά και με πιο μακρινό σουτάκι. Για τον Τσιλντρες έγραψα πιο πάνω. Δεν ξέρω αν παρακολουθείς ΝΒΑ αλλά στους Atlanta δεν ήταν με την καμία ο παίκτης που θα έπαιρνε τις πολλές προσπάθειες για σουτ. Με την καμία δεν αποκτήθηκε για σκορερ(αν έγινε έτσι, τότε η μεταγραφή είναι από τώρα αποτυχία-κάτι που όμως δεν πιστεύω ότι συμβαίνει). Είναι παίκτης που θα πάρει λίγες προσπάθειες, θα τρέξει στον αιφνιδιασμό, θα παίξει καλή άμυνα με διάθεση, θα πάρει rebound (είχε αρκετά επιθετικά μ.ο, αν θυμάμαι καλά) Τώρα αν μου λες ότι και ο Παπαλουκάς είναι κατεξοχήν σκορερ τι να πω.
Panathinaikara Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Αμερικανό και αμυντικό εγώ δεν έχω δει. Artest, Bowen, Garnett ϊσως σου κάνουν;
Panathinaikara Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Απλα βασιλοπουλος πριντεζης δεν με κανουν να πιστευω οτι ειναι το αυριο της εθνικης. Δλδ δεν ειναι τα τρελα ταλεντα, οπως ηταν ο Διαμαντιδης η ο Σπανουλης. Στις μικρές Εθνικές ο Διαμαντίδης δεν ήταν και ο Ζήσης με το Σπανούλη επισκιάζονταν από τον Ταπούτο που θεωρουνταν το μεγαλύτερο ταλέντο. Guess what? το ταλέντο δεν αρκεί. Βασιλόπουλος και ειδικά ο Πρίντεζης βελτιώνονται κάθε χρόνο, το ίδιο και ο Μπουρούσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.