MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 μα οι φετινές μεταγραφές του ΟΣΦΠ έγιναν με γνώμονα την καλή περιφερειακή άμυνα και για να μην επαναληφθεί η παθητική φετινή ζώνη(που για να λέμε και την αλήθεια μάλλον καλά έκανε ο Γιαννάκης αφού οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν φημίζονταν για την αμυντική τους ικανότητα, κάτι που φέτος σαφώς και δεν ισχύει μετά τη μεταγραφική ενίσχυση). Εμείς πιστεύω έχουμε πλήρη ομάδα αν είμαστε υγιείς. Πιο πολύ φοβάμαι μη τραυματιστεί κανας ψηλός όπως πέρσι (Μπατίστ, Τσαρτσαρής ) είναι λίγο ευπαθείς. Γιαυτό μακάρι να πάρουμε κανα ψηλό. Αν οι φετινες μεταγραφες του ΟΣΦΠ γινοντουσαν με γνωμονα την καλη περιφερειακη αμυνα δε θα παιρνανε ουτε τον Χαλπεριν ουτε τον Τσιλντρες. Ολες οι μεταγραφες του γαυρου φετος ειναι με γνωμονα την επιθετικη ικανοτητα και τπτ αλλο. Χαλπεριν, Βουισιτς, Τσιλντρες ειναι κατ'εξοχην σκορερς οπως και ο Παπαλουκας που βγαζει πολλες ασσιστ. Αμυνα θα παιζει κανας Βασιλοπουλος και κανας Πριντεζης αντε και ο Παπαλουκας και that's all. Επισης ψηλους πηραμε. Αν οχι το καλυτερο 5ρι στην Ευρωπη, τοτε το πλεον ανερχομενο και ταλαντουχο, δηλαδη τον Πεκοβιτς. Και για 4ρι πηραμε το Φωτση. ps. Ας ερθει ο Γιαννακης να παιξει ζωνη με τον Νικολας. Θα παθει οτι επαθε στο 5ο τελικο και ακομα χειροτερα η προπονηταρα και μετα θα του φταιει η διαιτησια παλι.
Critter Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Του χρονου παντως προβλέπω kid στον ολυμπιακο . Σε εσας δεν χρειαζεται. http://www.contra.gr/Basketball/USA/NBA/206466.html
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Του χρονου παντως προβλέπω kid στον ολυμπιακο . Σε εσας δεν χρειαζεται. http://www.contra.gr/Basketball/USA/NBA/206466.html Στη θεση του 1 ειστε καλυμενοι μωρε. Παπαλουκας Τεοντοσιτς και δε συμαζευεται. Οχι τπτ αλλο, θα ναι κριμα για τον Σερβο σας γιατι ειναι ωραιο παιχτακι και δε λεει να καταντησει 3η αλλαγη για να παιζει ενας 37ρης και ενας 33ρης.
johnyboy Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Ρε σεις σκέφτομαι καιρό πως οι μεταγραφές που γίνανε δεν είχε άποψη ο γιαννάκης.Ο Γιαννάκης είναι κολλημένος στην άμυνα και αποκλείεται να διάλεξε αυτούς τους παίχτες. Ο Γιαννάκης μόνο στην άμυνα είχε ελπίδες να μας κερδίσει στο ανοιχτό παιχνίδι θα πάθει ότι με την Ισπανία στον τελικό.
vlachaquito Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μονο εγω διαβασα οτι ο τσιλντρες ειναι πολυεργαλειο και πολυ καλος αμυντικος, και ενας απο τους λογους που τον ηθελε ο γιαννακης ειναι αυτος?? Οσο για το νβα, το ειχα πει σε προηγουμενο ποστ μου, αυτη η μεταγραφη (οπως και της κιμμκι με ντελφινο και γκαρμπαχοθα) ειναι παρα πολυ σημαντικες, γιατι ανοιγει ο δρομος και αλλοι παικτες θα ακολουθησουν.. Ηρθε η ωρα να εκμεταλλευτουμε το αδυναμο δολλαριο κυριοι...τι δλδ, μονο στο πετρελαιο θα μας π.***οι αμερικανοι?? χαχα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Ρε σεις σκέφτομαι καιρό πως οι μεταγραφές που γίνανε δεν είχε άποψη ο γιαννάκης.Ο Γιαννάκης είναι κολλημένος στην άμυνα και αποκλείεται να διάλεξε αυτούς τους παίχτες. Ο Γιαννάκης μόνο στην άμυνα είχε ελπίδες να μας κερδίσει στο ανοιχτό παιχνίδι θα πάθει ότι με την Ισπανία στον τελικό. Ο μονος που μπορει να ηταν επιλογη του Γιαννακη ειναι ο Παπαλουκας. Οι αλλοι παιχτες ειναι σε στυλ Τζακσον, σιγα μη τους διαλεξε ο Γιαννακης... Ειμαι περιεργος να δω αν θα τα παει καλα με τοσους παιχτες που τα ξυνουν στην αμυνα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μονο εγω διαβασα οτι ο τσιλντρες ειναι πολυεργαλειο και πολυ καλος αμυντικος, και ενας απο τους λογους που τον ηθελε ο γιαννακης ειναι αυτος?? Οσο για το νβα, το ειχα πει σε προηγουμενο ποστ μου, αυτη η μεταγραφη (οπως και της κιμμκι με ντελφινο και γκαρμπαχοθα) ειναι παρα πολυ σημαντικες, γιατι ανοιγει ο δρομος και αλλοι παικτες θα ακολουθησουν.. Ηρθε η ωρα να εκμεταλλευτουμε το αδυναμο δολλαριο κυριοι...τι δλδ, μονο στο πετρελαιο θα μας π.***οι αμερικανοι?? χαχα Βασικα να σου πω την αληθεια δεν εχω δει τον Τσιλντρες και δε ξερω τι κανει στην αμυνα, απλα σκεφτομαι οτι ενας συνηθης ΝΒΑερ δεν ειναι καλος στην αμυνα. Και ειδα και σε κατι videakia τι στυλ παιχτης ειναι, δλδ με τρελα καρφωματακια κ ετσι οποτε υπεθεσα οτι δεν ασχολειται πολυ με την αμυνα. Φυσικα επειδη δε τον εχω δει να παιζει ειναι πολυ πιθανο να πεφτω εξω :>
Critter Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Ρε σεις σκέφτομαι καιρό πως οι μεταγραφές που γίνανε δεν είχε άποψη ο γιαννάκης.Ο Γιαννάκης είναι κολλημένος στην άμυνα και αποκλείεται να διάλεξε αυτούς τους παίχτες. Ο Γιαννάκης μόνο στην άμυνα είχε ελπίδες να μας κερδίσει στο ανοιχτό παιχνίδι θα πάθει ότι με την Ισπανία στον τελικό. Κατ αρχας τον Τσιλ μεχρι χθες δεν τον ξεραμε. Μαθαμε οτι δεν παιζει αμυνα κιολας?Ποτε προλαβατε ρε τσακαλια? Λεγεται οτι ειναι ομαδικος παιχτης και οτι παιζει και αμυνα (δεν ειναι δηλαδη woods). Βεβαια αυτο δεν το εχουμε δει ακομα οποτε περιμενουμε. Με λιγα λογια ουτε εσεις ουτε εγω μπορουμε να εχουμε αποψη για το θεμα. Πάντως ο Μανουσελης που αν μη τι αλλο για να δει παιχτες εκ μερους του Γιαννακη ειχε παει στο ΝΒΑ, ηταν αυτος που τον προσεγγισε. Αρα προφανως θα του κανει και ειναι πολυ πιθανο αυτα τα περι αμυνας και ομαδικοτητας να ισχυουνε. Το μονο σιγουρο ειναι οτι αν ο Αγγελουλος την εκανε μόνος του τη μεταγραφη, με τοσα λεφτα θα κυνηγαγε ονομα. Επισης δεν νομιζω οτι ο Αγγελοπουλος ειναι κοκκαλης ωστε να επιβαλει τους παιχτες που παιρνει ο προπονητης. Ο Μιλος ειναι μικρος και η αμυνα καλλιεργειται (σερβος ειναι, το εχει). Φετος μπορει να κανει παπαδες σε σχεση με περισυ και οργανωτικα και αμυντικα, ο Παπαλουκας επισης ξερει να ακουλουθει τα αμυντικα συστηματα του Γιαννακη. Ο Βασιλοπουλος ειναι σουπερ αμυντικος. Ο Πριντεζης ειναι πολυ γρηγορος, εχει εκρηκτικοτητα οποτε επισης μπορει να ακολουθησει τα συστηματα του Γιαννακη (δευτερη χρονια φετος άλλωστε). Και μην ξεχνατε οτι του ΠΑΟ οι ΝΟ1 παιχτες ειναι το σημερα της εθνικης ενω του ολυμπιακου το αυριο. Δηλαδη ενω οι δικοι μας ανεβαινουν επιπεδο, εσας ειναι ηδη στο υψηλοτερο. Επομενως χρονο με το χρονο οι ισορροπιες συγκλινουν. Γενικα ο ολυμπιακος φετος φαινεται πως θα ειναι πολυ ισορροπημενη ομαδα σε ολες τις γραμμες. Οχι όπως με τον Γκερσον που ητανε μονο στην επιθεση.
johnyboy Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Αμερικανό και αμυντικό εγώ δεν έχω δει.Και όσοι μπερδεύεστε άλλη η άμυνα του ΝΒΑ και άλλη της Ευρώπης και του Γιαννάκη.Μέρα με την νύχτα.Εκεί δεν έχει ζώνες και μλακίες. Εγώ γιατί δεν βλέπω Ελληνα ανερχόμενο παίχτη στον ολυμπιακό?
cbr600RR Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 βγαλε τα πρασινα γυαλια και θα δεις καλυτερα...
johnyboy Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 βγαλε τα πρασινα γυαλια και θα δεις καλυτερα... όταν εσύ ΕΙΔΙΚΑ βγάλεις τα κόκκινα τότε ίσως το κάνω και εγώ.
cbr600RR Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 ευχαριστουμε που παραδεχτηκες οτι φορας τα οπαδικα σου γυαλια και μπαινεις εδω μεσα για να πετας μπαρουφες για ις ομαδες των αλλων.. πηγαινε καλυτερα σε κανα gwf.. ξερεις εσυ
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Πως γινεται μια ομαδα να ειναι το αυριο της εθνικης οταν το ροστερ της αποτελειται κατ' εξοχην απο ξενους? Δηλαδη το αυριο της εθνικης ειναι ο Πριντεζης ο Βασιλοπουλος και ο Σοφο? 2 παιχτες δηλαδη (τον Σοφο δεν τον υπολογιζω καν, για μενα ηταν ειναι και θα παραμεινει 0 ως αθλητης).
Critter Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Αμερικανό και αμυντικό εγώ δεν έχω δει.Και όσοι μπερδεύεστε άλλη η άμυνα του ΝΒΑ και άλλη της Ευρώπης και του Γιαννάκη.Μέρα με την νύχτα.Εκεί δεν έχει ζώνες και μλακίες. Εγώ γιατί δεν βλέπω Ελληνα ανερχόμενο παίχτη στον ολυμπιακό? Υποθετω οτι ούτε 25χρονο Αμερικανο να φευγει απο το ΝΒΑ και να ερχεται στην Ελλαδα έχεις δει. Και πριν πεις ʽμαμαʽ για πρωτη φορα, πριν δεν ειχες ξαναπει. Με λιγα λογια δεν ειναι επιχειρημα αυτο. Δευτερον, το οτι εσυ ο οπαδος δεν βλεπεις κατι ιδιαιτερο στο Σοφο και στον Βασιλοπουλο, στον Πριντεζη (στα ντραφτς πως μπηκε?) ειναι θεμα οπαδιλικιου ή ασχετοσυνης με το αθλημα (με την καλη εννοια το λεω....δηλαδη και εγω μπροστα στους προπονητες και στους σκαουτερς ειμαι ασχετος οπως και συ και ολοι εδω μεσα). Ας παρουμε για παραδειγμα το παρακατω : Τον έχουμε συνηθίσει στα ελληνικά γήπεδα να κρατά σημειώσεις για λογαριασμό των Ντιτρόιτ Πίστονς αναζητώντας τα επόμενα ευρωπαϊκά ντραφτ-πικ της ομάδας από την Motor City. Ωστόσο, αυτή τη φορά ο Τόνι Ρονζόνε κατέφθασε στην Αθήνα ως μέλος του τεχνικού επιτελείου της εθνικής ομάδας των Ηνωμένων Πολιτειών, απεσταλμένος της USA Basketball. Αποκλειστικός σκοπός του; Η κατασκοπεία της ελληνικής εθνικής ομάδας.... "Όσο για ποιος παίκτης του κέντρισε το ενδιαφέρον; «Μπορεί ο Baby - Shaq (Σχορτσιανίτης) να είναι ώρες-ώρες ασταμάτητος, όλα τα πρωτοκλασάτα ονόματα να είναι σε εκπληκτική φόρμα, αλλά εγώ θα μιλήσω για τον Βασιλόπουλο. Κανείς δεν μιλά για αυτό το παιδί, αλλά οι δουλειές που κάνει στο γήπεδο είναι πολύτιμες. Παίζει φανταστική άμυνα, με το μυαλό και το κορμί του, και όποτε χρειαστεί θα ευστοχήσει και από το τρίποντο»." http://www.basket.gr/press/article.asp?id=4146 Δηλαδη οταν ολοι στο χωρο λενε αυτα τα πραγματα (γιατι ολοι τα λενε) και ακουω οτι "Εγώ γιατί δεν βλέπω Ελληνα ανερχόμενο παίχτη στον ολυμπιακό?" τοτε μονο για οπαδιλικι μπορω να μιλησω.
insomniaK Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Πλάκα στην πλάκα, σε 4 χρόνια ποιος θα παίζει 1-2 στην Εθνική;;; Ούτε ο βασιλόπουλος ούτε ο πρίντεζης έχουν δείξει την μπασκετική ευφυία του Φώτση (που μαλακιζόταν οικτρά στην ηλικία τους) για παράδειγμα, αλλά όλοι ελπίζουν ότι θα βελτιωθούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.