KaizerSoze Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Καταλαβα τι συγκρινεις απλα σου λεω οτι κατι τετοιο εχει νοημα να το κανεις μεταξυ ομοειδων παικτων
fanpan Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Ο Τζιμπούρ δεν θα παραχωρηθεί στον ΠΑΟ δήλωσε ο Πανιώνιος, πάμε για άλλα.
johnyboy Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Αφού τα είχε βρεί με τον ΟΣΦΠ ο βλάκας τι μας έσπαζε τα ούμπαλα τόσο καιρό. Ζήτησε 2 μύρια και τον Εντόι του τα δώσαμε και λέει α σας την έσκασα δεν σας τον πουλάω.Βλάκα πατατάκια. Μήπως το όνομα που δεν βγαίνει παραέξω είναι του Λούσιο? Λατίνος που παίζει στην Ευρώπη δεν είπαν στην ΠΑΕ?Ε νάτος.
geovard Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Γεμίσαμε τελικά...Σκόρδα καί μυρίζει άσχημα.Όμως εκεί το πρόβλημα ήταν ο παίχτης πού ήθελε Ολυμπιακό ενώ τώρα ο Τζεμπούρ θέλει με τα τσαρούχια Παναθηναϊκό.Έτσι ο πατατάκιας έχει εκτεθεί.
ata1983 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Πέμπτη 24/7 όχι Τετάρτη είναι το φιλικό. Με τον Τζεμπούρ και κάθε άλλη ομοειδή περίπτωση το πρόβλημα δεν είναι οι πρόεδροι της εκάστοτε ομάδας. Αυτοί να τα πάρουν χοντρά θέλουνε, το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν μυρίζονται χρήμα, κόντρα μεταξύ Παναθηναικού-Ολυμπιακού και βρίσκουν τον τρόπο να το κάνουνε εύκολα. Αυτό που μάλλον είδανε ότι δεν τους καταλόγισε κάποιος ευθύνη όταν άφησαν τον Αβραάμ να φύγει όταν έφτασε η τιμή του σε τρελά επίπεδα και δεν την πατήσανε με τον Πανιώνιο. Είναι τελείως χαζό για λόγους εντυπώσεων να δίνεις τόσα λεφτά υπό συνθήκες πλειστηριασμού ενώ μπορείς να βρεις καλύτερες λύσεις από εξωτερικό. Θα μου πείτε με αυτά που είδαμε και Αργεντινή μια από τα ίδια γίνεται αλλά δεν μπορεί θα υπάρχουν περιπτώσεις που ζητάνε όσα αξίζουν! Μπάσκετ τι λέτε θα υπάρξει καμιά απάντηση? Όχι ότι δεν είναι πλήρης η ομάδα αλλά όταν ακουγότανε για τρελό 3άρι από το ΝΒΑ μου είχε αρέσει σαν ιδέα. Λίγο ακόμα θέαμα δεν βλάπτει!
Panahs Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Έφυγε ο Ρομέρο, φεύγουν μάλλον Μάλαρτζ, Δημούτσος, Δάρλας, Ν' Ντόι και (ας προσευχηθούμε όλοι) πιθανώς και ο Αλεχάντρο. Πάντως θέλω να μου πείτε, πιστεύετε ότι ο Νίνης θα έχει ευκαιρίες φέτος? Γιατί εγώ είμαι σχεδόν πεπεισμένος πως και φέτος θα σκουπίζει πάγκο?
johnyboy Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Ο Νίνης θα πάρει ευκαιρίες αλλά δεν θα καεί κιόλας.Οτι θα τον βάζει σε κάποια ματς είναι σίγουρο αλλιώς θα τον έδινε δανεικό. Στο μπάσκετ πιστεύω πως θα υπάρξει απάντηση και ας είμαστε πλήρης.
Harkon Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 στο μπάσκετ δεν είμαστε πλήρης και δεν καταλαβαίνω πως είστε ήσυχοι. ο Νίνης γιατί να καεί; βουτηρόπαιδο είναι; ή είναι 10 χρονών;
johnyboy Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Γιατί είναι 19 χρονών και μπορεί με την λάθος διαχείριση να τον κάψουν. Στο μπάσκετ αν ο Ζοτς πιστεύει πως είμαστε πλήρης τότε εγώ δεν ανησυχώ.Κάθε χρόνο λέμε τα ίδια και τα ίδια και στο τέλος ο Ζοτς παίρνει την κούπα με ένα σορό τρόπους.Και φέτος ο Γιαννάκης ας παίξει ζώνη για να μας σταματήσει και μετά να δούμε στα πόσα τρίποντα σταματά ο Νίκολας.
Panathinaikara Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Γιατί είναι 19 χρονών και μπορεί με την λάθος διαχείριση να τον κάψουν. Στο μπάσκετ αν ο Ζοτς πιστεύει πως είμαστε πλήρης τότε εγώ δεν ανησυχώ.Κάθε χρόνο λέμε τα ίδια και τα ίδια και στο τέλος ο Ζοτς παίρνει την κούπα με ένα σορό τρόπους.Και φέτος ο Γιαννάκης ας παίξει ζώνη για να μας σταματήσει και μετά να δούμε στα πόσα τρίποντα σταματά ο Νίκολας. μα οι φετινές μεταγραφές του ΟΣΦΠ έγιναν με γνώμονα την καλή περιφερειακή άμυνα και για να μην επαναληφθεί η παθητική φετινή ζώνη(που για να λέμε και την αλήθεια μάλλον καλά έκανε ο Γιαννάκης αφού οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν φημίζονταν για την αμυντική τους ικανότητα, κάτι που φέτος σαφώς και δεν ισχύει μετά τη μεταγραφική ενίσχυση). Εμείς πιστεύω έχουμε πλήρη ομάδα αν είμαστε υγιείς. Πιο πολύ φοβάμαι μη τραυματιστεί κανας ψηλός όπως πέρσι (Μπατίστ, Τσαρτσαρής ) είναι λίγο ευπαθείς. Γιαυτό μακάρι να πάρουμε κανα ψηλό.
Critter Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Γιατι δεν παίρνετε τον Wade? Από τη δική του πλευρά ο Dwyane Wade δεν έδειξε να πολυσκέφτεται το ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ευρώπη, αλλά είναι γνώστης των χρημάτων που είναι διατεθειμένες να προσφέρουν ευρωπαϊκές ομάδες σε παίκτες της αξίας του: "Τρίαντα εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο, αφορολόγητα; Ισως θα έπρεπε να αρχίσω να το σκέφτομαι. Τα χρήματα που λέγεται ότι προσφέρουν κάποιοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι είναι απίστευτα. Εάν μου προσέφεραν 40 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο, χωρίς φόρους, ίσως θα έπρεπε να πάω εκεί", ήταν το σχόλιο του άσσου των Miami Heat. Τι είναι 40 μυριάκια για τους κοντούς?Τα έσοδα ενός μηνα απο τις ασπιρίνες
KaizerSoze Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 μα οι φετινές μεταγραφές του ΟΣΦΠ έγιναν με γνώμονα την καλή περιφερειακή άμυνα και για να μην επαναληφθεί η παθητική φετινή ζώνη(που για να λέμε και την αλήθεια μάλλον καλά έκανε ο Γιαννάκης αφού οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν φημίζονταν για την αμυντική τους ικανότητα, κάτι που φέτος σαφώς και δεν ισχύει μετά τη μεταγραφική ενίσχυση). O Χαλπεριν και ο Τζιλντρες θα βοηθησουν στην περιφερειακη αμυνα?:confused: Αποσους εχει αυτη την στιγμη στην περιφερεια μονο ο Παπαλουκας και αυτος μεσω συστηματος(οχι τοσο ατομικα) ειναι καλος στην αμυνα
KaizerSoze Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Γιατι δεν παίρνετε τον Wade? Από τη δική του πλευρά ο Dwyane Wade δεν έδειξε να πολυσκέφτεται το ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ευρώπη, αλλά είναι γνώστης των χρημάτων που είναι διατεθειμένες να προσφέρουν ευρωπαϊκές ομάδες σε παίκτες της αξίας του: "Τρίαντα εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο, αφορολόγητα; Ισως θα έπρεπε να αρχίσω να το σκέφτομαι. Τα χρήματα που λέγεται ότι προσφέρουν κάποιοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι είναι απίστευτα. Εάν μου προσέφεραν 40 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο, χωρίς φόρους, ίσως θα έπρεπε να πάω εκεί", ήταν το σχόλιο του άσσου των Miami Heat. Τι είναι 40 μυριάκια για τους κοντούς?Τα έσοδα ενός μηνα απο τις ασπιρίνες Πλακα πλακα ξερει τι θα ειχε πλακα?Να λεγανε στον Ζοτς "Εσυ δεν εισαι που θες να παιζεις με 3 κοντους?Ε, σε χαλαει ο ενας να ειναι ο Γουεηντ"?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.