KaizerSoze Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 οταν υπεγραψε ο παπ' date='υπεγραψε ενα 5ετες (3+1+1) συμβολαιο,γνωριζοντας,οτι αν τον θελει η ομαδα,θα επαιρνε για 5 χρονια,περιπου 350.000 ευρω το χρονο! δεν υπεγραψε με πιεση,ουτε καποιο λευκο χαρτι! τωρα,αλλαζει η αγορα εξαιτιας ενος νεου νομου,κ εκεινος αθετει την υποσχεση του=υπογραφη.ο εργοδοτης του,οτυ δινει τα διπλασια.εκεινος θελει 100.000 παραπανω. εγω,προσωπικα,τον βρισκω οφσαιντ εδω τον μητσο![/quote']Βασικα μην τα μπερδευεις...ο Βαρδινογιαννης του ειπε "Θες να στα παω στα 500+200 και να το κλεισουμε?" και τουπε ο Παπ "Ακου προεδρε,εγω κοστολογω τον εαυτο μου στα 800 αυτη την περιοδο".Τελος!Ο Παπ τοσο κοστολογει τον εαυτο του,και ΛΙΓΑ ειναι οταν βλεπεις τον Εκι να περνει 1 μυριο!Οποτε υπογραφες κτλ αστα...Τον βρηκε τοτε στην αναγκη και τον γαμησε!!!450+μπονους περνει ο Βυντρα ρε!!Ελα ομως που τα κοζα αλλαξαν και πλεον μπορει να μεινει ελευθερος με προσφυγη. Βασικα καλα εκαναν και αλλαξαν τον νομο.Αυτα τα +1 ειναι μεγαλη ξεφτιλα,σκλαβια κανονικη.Ακου μονομερης ανανεωση και αρχιδια.Και στο φιναλε,αν ηταν να τιμησει για 5 χρονια την υπογραφη του που λες,θα ειχε υπογραψει για 5 κλειστο στα 350.Αρα τι μου λες για 3+1+1
Kandinsky Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 O πιό άτυχος απ' όλους ήταν μου φαίνεται ο Γεωργακόπουλος....
Kandinsky Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Ο Παπ τοσο κοστολογει τον εαυτο του,και ΛΙΓΑ ειναι οταν βλεπεις τον Εκι να περνει 1 μυριο! Και πολύ καλά κάνει! Δε νομίζω ότι έχει βοηθήσει περισσότερο ο ντούε Ριβάλντο απ' τον Παπαδόπουλο που σκίζεται. Γιατί δλδ να παίρνει περισσότερα? Επειδή τον λένε Έκι και είναι απ' την Αργεντινή ή επειδή πουλάει οπαδιλίκι και δηλώσεις?
blueviper Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 @antreaslam Έστω πως έχουν έτσι τα πράγματα, αν και ομολογώ πως δεν έχω μπει στις λεπτομέρειες της υπόθεσης. Ηθικής τάξεως ζήτημα είναι κι η αδυναμία του Τζίγκερ να ανταμοίψει στο έπακρο την προσπάθεια του παίχτη, αλλα και τη γενικότερη απόδοσή του που σίγουρα ήταν μεγαλύτερη από κάποιους άλλους ακριβοπληρωμένους σταρ. Δεν μπορεί ο Έκι με την ηγετική στα χαρτιά παρουσία και την ισχνή συμμετοχή στα δύσκολα να παίρνει περισσότερα από έναν παίχτη που έχει ξελασπώσει σε αρκετές περιπτώσεις την επιθετική γραμμή και κάνει μπαμ μέσα στη γενικότερη μετριότητα. Είναι γνωστός ο στείρος εγωισμός που διακατέχει την οικογένεια...πόσοι και πόσοι παίχτες δεν έφυγαν μόνο και μόνο γιατί δε συμφώνησαν με κάθε όρο που είχε τεθεί και μπήκαν σε -άκουσον άκουσον- διαπραγματεύσεις για να αποκομίσουν μεγαλύτερα οφέλη. Κι άλλοι τόσοι μπήκαν στο "ψυγείο" όπως ο "προδότης" (και τα ίδια πάνω κάτω συμβαίνουν και με το Γιάννου στη δική μας περίπτωση). Το κρίμα είναι πως χάνεται για τον Παναθηναϊκό μια καλή πάστα ποδοσφαιριστή για ποσά συγκριτικά αστεία... Έτσι χάσαμε κι εμείς το Γιαννακόπουλο...
antreaslam Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Και πολύ καλά κάνει! Δε νομίζω ότι έχει βοηθήσει περισσότερο ο ντούε Ριβάλντο απ' τον Παπαδόπουλο που σκίζεται. Γιατί δλδ να παίρνει περισσότερα? Επειδή τον λένε Έκι και είναι απ' την Αργεντινή ή επειδή πουλάει οπαδιλίκι και δηλώσεις? αλλο λεω εγω ομως. του εκι,τελειωνε το συμβολαιο του. ο παπ, οταν ΥΠΕΓΡΑΨΕ το συμβολαιο του ηξερε οτι του χρονου θα παιρνει 350.000. σε αυτη τη διαφορα τιθεται το ζητημα ηθικης! σε αξια,μπορει να αξιζει τα διπλασια απο τον εκι,δε διαφωνω~! ΥΓ: εγω σας λεω οτι μενει ο παπ..λυθηκαν τα προβληματα μας? το προβλημα ειναι η οικογενεια,οχι αν θα μεινει ο καθε παιχτης! ολοι σας σχολιασατε τι παχταρας ειναι ο νταντε,τι ομαδαρα εχουμε σε μπασκετ κ βολλευ... ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ (και αρα προεδρων),και αντιδραστε αναλογα....
Kandinsky Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Έτσι χάσαμε κι εμείς το Γιαννακόπουλο... Δεν έχεις κι άδικο. Κράτησε άλλους κι άλλους ο Κοκ και με τον Γιαννακο βρήκε να τον πιάσει ο εγωισμός! Όπως και με Καρεμπέ, κλπ. Πώς το λέει η παροιμία? Ακριβοί στα πίτουρα? Ευτυχώς, ο Γιαννακο κέρδισε πολλά...
Kandinsky Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 αλλο λεω εγω ομως. του εκι' date='τελειωνε το συμβολαιο του. ο παπ, οταν ΥΠΕΓΡΑΨΕ το συμβολαιο του ηξερε οτι του χρονου θα παιρνει 350.000. σε αυτη τη διαφορα τιθεται το ζητημα ηθικης! σε αξια,μπορει να αξιζει τα διπλασια απο τον εκι,δε διαφωνω~!ΥΓ: εγω σας λεω οτι μενει ο παπ..λυθηκαν τα προβληματα μας? το προβλημα ειναι η οικογενεια,οχι αν θα μεινει ο καθε παιχτης! ολοι σας σχολιασατε τι παχταρας ειναι ο νταντε,τι ομαδαρα εχουμε σε μπασκετ κ βολλευ... ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ (και αρα προεδρων),και αντιδραστε αναλογα....[/quote'] Δεν αντιλέγω αλλά αυτά τα πράγματα είναι ρευστά, και πρέπει να είναι. Αν πχ έρθει αύριο μεθαύριο και υπογράψει ο Πάντος για δέκα μύρια, δεν θα πάθει παράκρουση ο Ανατολάκης (και όλοι οι άλλοι), ασχέτως αν μόλις ανανέωσαν? Αυτά τα πράγματα δεν είναι λογικά, δε μπορεί να υπάρχει τόση ανομοιογένεια στις απολαβές όταν ειδικά η προσφορά του πλουσιοπάροχα αμοιβόμενου υπολείπεται! Ειδικά στον ΠΑΟ, η αδικία αυτή έχει παρουσιαστεί πολλάκις, ποιός δε θυμάται τους Καραγκουνομπασινάδες που σκίζονταν και όργωναν το γήπεδο και άλλοι έπαιρναν τα λεφτά?
antreaslam Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 με βαζετε να κανω το συνηγορο του διαβολου(του ραλιστα),και τρελλαινομαι! τα παντα ειναι ζητημα οπτικης! ο αλλος,που ειναι με την πλευρα του ραλιστα, θα σου πει: του κανει διπλασιασμο αποδοχων,αυτος δε μπορει να ριξει τις απαιτησεις του λιγο,για να δειξει καλη διαθεση? ο μπασινας,ο καραγκουνης,ο γκουμας,επαιρναν ενα εκατομμυριο δραχμες,για 5 χρονια! τιμησαν το συμβολαιο τους(παροτι υπηρχε ΕΝΕΡΓΟΣ νομος οτι μεχρι τα 21 τους μπορουσαν να φυγουν αν εβρισκαν εκτος ελλαδος,εντος ΕΕ,προσφορα 3πλασια απο τον μισθο του ΠΑΟ,και η ομαδα πληρωνε στον ΠΑΟ ενα ποσο γυρω στα150εκατ δρχ,για την "εκμαθηση ποδοσφαιρου" που προσεφερε στους παιχτες)! κ οι 3 πηραν ηγεμονικα συμβολαια μετα(ασχετα αν ο καραγκουνης δε δεχτηκε). τουλαχιστον,στο συγκεκριμενο ζητημα του παπ, εγω τον βρισκω οφσαιντ,οχι για κανενα αλλο λογο,αλλα γιατι δε δειχνει οτι ΘΕΛΕΙ να μεινει,να διαπραγματευτει! ακομα κ στο γαβρο να παει παντως, εγω δε θα τον γιουχαρω,το υπογραφω! οσο για τον παρη....ναι,τον εφαγε η που...ικη οικογενεια,ενα απο τα μεγαλυτερα ταλεντα που εχει βγαλει η ελλαδα...συμφωνω!και δεν ειναι ο μονος! εδω καταφεραν να κανουν τον ΜΗΤΣΑΡΑ να παει σε αλλη ομαδα,κ οταν ξαναγυρισε,του συμπεριφερονταν σαν τον σιγκουρσον τον καρχαρια! ΥΓ:τα +1,εμενα δε μου φαινονται ως σκλαβια παντως,γιατι δεν ειναι κατι που μπηκε εκ των υστερων! σε ρωτησα,δεχεσαι 3+1+1+1+1+1+1+1,δηλ για 10 χρονια? μου ειπες ναι! αρα ειναι στη διακριτικη μου ευχερεια αν θα σε κραταω καθε χρονο,για 7 χρονια!
antreaslam Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 χωρις να ξερω οτι θα το γραψεις αυτο,σου απαντησα ηδη! οι καραγκουνογκουμομπασιναδες,πηραν ολοι μια χαρα συμβολαια μετα! το οτι ο παναθηναικος τους πατησε στην αναγκη,ναι,εδω συμφωνω ! ομως, οταν μια ομαδα ρισκαρει με το περασμα τους στην 1η ομαδα κ με τη δωρεαν εκμαθηση ποδοσφαιρου σε αυτους,πρεπει να εχει καποια οφελη! για εμενα,σωστα τους εκανε ιδιαιτερα μικρα συμβολαια στην αρχη(ασχετα αν με τα πριμ ομαδας εφταναν τα 60-70 εκατ τελικα),απλα επρεπε οταν ειδε οτι ΕΠΙΑΣΑΝ στην ομαδα,να τους κανει πιο γρηγορα αναπροσαρμογη μισθων!!! ΥΓ: ο μπασινας,του οποιου ειμαι μεγαλος φαν ως παιχτη κ αξια, πηρε συμβολαιο 1,2 εκατ ευρω..φανταζομαι οτι ολοι συμφωνουμε οτι δεν τα αξιζε! τα πηρε κ λιγο...αναδρομικα ομως! ο γκουμας,στα 8 τελευταια χρονια,παιρνει γυρω στα 100εκατ στον καραγκουνη,προτεινε τοτε 400 εκατ,ο ιδιος ειπε οτι η προσφορα ειναι καλη αλλα θελει να παιξει εξω(σε παραπεμπω σε δηλωση του μισητοτατου νικοπολιδη,οταν σχολιασε την αντιδραση των υπολοιπων παιχτων στο οχι του καραγκουνη) ΥΓ2: εχουμε φαει ΠΟΛΛΟΥΣ παιχτες , κ με ενοχλει οτι ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ φευγουν,(εκτος των κροατων....συμπτωση μαλλον)!, μας ριχνουν μουντζα! καποιοι ομως,αποδειχθηκε οτι αξιζε,κ πειτε μου,ποσοοι απο εσας μεσα σας δεν ειπατε "τελικα καλα εκανε",στις περιπτωσεις μιχαλακη κ αντωνακη? εγω παντως το ειπα! ΥΓ3: ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.........ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!
KaizerSoze Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 αλλο λεω εγω ομως. του εκι,τελειωνε το συμβολαιο του. ο παπ, οταν ΥΠΕΓΡΑΨΕ το συμβολαιο του ηξερε οτι του χρονου θα παιρνει 350.000. σε αυτη τη διαφορα τιθεται το ζητημα ηθικης! σε αξια,μπορει να αξιζει τα διπλασια απο τον εκι,δε διαφωνω~!Mα το νοημα του +1+1 ηταν οτι μετα την 3ετια ανα ετος θα ειχαμε επαναδιαπραγματευση!Αλλιως θα εκανε 5ετες κλειστο!!Απλα δινεται η δυνατοτητα μονομερους ανανεωσεις και εφοσον ο παικτης κρινει οτι δεν εχουν τηρηθει καποιοι οροι κανει προσφυγη.Κανενας Παπ δεν ηξερε πως το 2006-2007 θα παιζει με 350!!ΥΓ: εγω σας λεω οτι μενει ο παπ..λυθηκαν τα προβληματα μας?Ακριβως επειδη ΔΕΝ εχει λυθει τιποτα,ειναι ωρα να ψαχνουμε και τον αντι-Παπ??Εσενα αμα σου χαλασει το καζανακι ,θα αφησεις να σου χαλασει και το ψυγειο?
polaki Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Αυτο που γινεται στον ΠΑΟ ειναι απλα ακραιο. Αν εχεις ελληνικό όνομα απλά παίρνεις τα @@ σου, σου σκάει μυτη ένας Έκι και παίρνει όσα 3 έλληνες και βάλε.. Μετα σου λεει +1+1+1+1+1+1, ε ασε μας ρε φιλε μας ζάλισες με τα μαθηματικά. Μαγκιά του κάθε παίχτη είναι αν παιζει καλά και μπορεί να φυγει να σηκωθεί να φύγει. Ο Τζιγγερ και ο κάθε λεφτάς πρόεδρος χρημα εχει να φάνε και τα τρισέγγονα του, τον Τζιγγερ τί 200,000€ τί 100,000, το ίδιο του ειναι. Σιγά τα 34εκατομυρια, όταν πάει και αγοράζει ετσι για πλάκα Φεραρικά και ιστορίες που κανουν τα τριπλάσια. Ο αλλος ομως οταν ειναι 24 εχει μπροστα του 10 χρονια μπαλας και αν τον δεσμεύεις με τα 5ετές συμβόλαια ΑΠΑΤΕΣ που τους εβαζε να υπογραψουν παλιά, του γαμάς το μέλλον του ανθρώπου. Να παίζει στο Ch.League, να βγάζει μάτια στο Euro, και να μένει σε ενα διαμέρισμα στην Καλλιθέα... Ε οχι! Καλά κανει και του λέει ο Παπ θέλω ΤΟΣΑ αλλιώς φέυγω, αρκεί να μπορεί να βρει ομάδα γιατί δεν μπορούν όλοι. Και πιστεύω οτι ολοι οσοι λένε περι ηθικής και ιστορίες για αγρίους, όταν θα βλέπανε το μαρούλι μπροστα τους και θα ξέρουνε οτι τα αξιζουν, σιγουρα θα αλλάζανε γνώμη! Οταν ξερεις οτι πρεπει να βγαλεις οσα περισσότερα μπορείς ΤΩΡΑ γιατι μετά το μέλλον το μονο που θα σου δωσει ειναι καμιά καφετέρεια... πρέπει να φερθείς σαν επαγγελματίας. Αλλα και η ομάδα συμφωνω οτι πρεπει καπως να ειναι καλυμμενη, δεν μπορεί να δίνει τα άπειρα λεφτά απο δω και απο κει χωρίς να δει αν θα αποδώσεις.. Δηλαδή δεν ειναι τα πράγματα μόνο υπέρ του παίχτη, πρέπει να δουμε και την πλευρά της ομάδας ως επιχείρηση. Αν ο προεδρος πιστευει οτι ο παιχτης δεν αξιζει τοσα λεφτα, καλά κανει και δεν του τα δίνει. Συνηθως όμως οι παίχτες που φευγουν απο τον ΠΑΟ και πανε σε ΟΣΦΠ/ΑΕΚ ειναι αυτοι που του κλεινουν το σπιτι μετα...
antreaslam Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ επαναδιαπραγματευση με το +1. (με οτι ισχυε ως τωρα δηλδη): η ομαδα,και μονο αυτη,ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ αν θα ανανεωσει το συμβολαιο του παιχτη,με τους ορους που εκεινος ειχε υπογραψει τοτε!ηξερε οτι τα ετη 06-07, κ 07-08, αν τον ηθελε ο ΠΑΟ θα επαιζε με 350 το χρονο,ΝΑΙ! να στο θεσω διαφορετικα?το οτι χαλασε το καζανακι μου,οφειλεται σε διαρροη υδατων,για τα οποια ειναι υπευθυνη η ΕΥΔΑΠ...αρα θα κυνηγησω την ευδαπ,ακομα κ αν μου αντικαταστησει το καζανακι τσμπα,με ενα καλυτερο! τι εννοει ο ποιητης?ακομα κ τον ντενιλσον να μου φερει που ειναι 2 κλασεις πανω απο τον παπ,εγω ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ αλλο την οικογενεια....δε με ενδιαφερει αν ειναι σωστη η οχι με οτν παπ....θελω ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ! μη στρουθοκαμηλιζουμε!κ να μεινει ο παπ,κ να παρει τον νιστελρου,εγω θελω ΝΑ ΦΥΓΕΙ! απλα,καυτηριαζω οσους αντιδρουν στο ενδεχομενο να φυγει ο παπ(οπου εκει δινω ενα δικιο στην οικογενεια), και αν τελικα μεινει,θα λουφαξουν! επειδη φευγω τωρα,να πω κατι ασχετο τελευταιο: οσοι γκρινιαζουμε για την οικογενεια,ειμαστε ετοιμοι για συλλαλητηριο??? ή κριτικη απο τον καναπε μονο???
antreaslam Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 πολακι, να μιλας σε παρακαλω για τον εαυτο σου κ την αντιδραση στη θεα του μαρουλιου.... edit: αν η ηθικη εξαρταται απο το ποσο μεγαλο ειναι το μαρουλι μπροστα μου,τοτε να σου πω κατι??? δε γαμ....τε,ας μεινω φτωχος! και προ παντων,να κοιμαμαι ησυχα τα βραδια,κ ευκολα! (Αυτο δεν ειναι για τον παπ,αλλα για τη σταση ζωης που σχολιασες)!
KaizerSoze Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 ο αλλος,που ειναι με την πλευρα του ραλιστα, θα σου πει: του κανει διπλασιασμο αποδοχων,αυτος δε μπορει να ριξει τις απαιτησεις του λιγο,για να δειξει καλη διαθεση?Σταματα με τον διπλασιασμο!!!Θα καραφλιασω περισσοτερο!!Απο ποτε οι προηγουμενες απολαβες ειναι μετρο συγκρισεις των τωρινων???Ο Μπασινας επερνε 10 εκ ΔΡΑΧΜΕΣ τον χρονο και πηγε στα 500!!Δηλαδη ο Καραγκουνης επρεπε να ειναι ευχαριστημενος με 300??ο μπασινας,ο καραγκουνης,ο γκουμας,επαιρναν ενα εκατομμυριο δραχμες,για 5 χρονια! τιμησαν το συμβολαιο τους(παροτι υπηρχε ΕΝΕΡΓΟΣ νομος οτι μεχρι τα 21 τους μπορουσαν να φυγουν αν εβρισκαν εκτος ελλαδος,εντος ΕΕ,προσφορα 3πλασια απο τον μισθο του ΠΑΟ,και η ομαδα πληρωνε στον ΠΑΟ ενα ποσο γυρω στα150εκατ δρχ,για την "εκμαθηση ποδοσφαιρου" που προσεφερε στους παιχτες)!Μα ο Καραγκουνης και ο Μπασινας εφυγαν στα 27 και τα 28 τους!!!Το οριο των 21 ειχε ξεπεραστει ΑΣΕ ΠΟΥ ο νομος αρχισε να ισχυει το 2004(το ξερω απο το Φουτμπολ Μανατζερ) και ΔΕΝ ειχε αναδρομικη ισχυ!!Οπως συμβαινει τωρα με την καταργηση των μενομερων ανανεωσεων.τουλαχιστον,στο συγκεκριμενο ζητημα του παπ, εγω τον βρισκω οφσαιντ,οχι για κανενα αλλο λογο,αλλα γιατι δε δειχνει οτι ΘΕΛΕΙ να μεινει,να διαπραγματευτει!Ποιος το λεει αυτο???Ο Νικολογιαννης???Ο Γκοντζος??Λενε οτι δεν πεφτει...ο ταριφας γιατι δεν ανεβαινει???Δηλαδη ο ταριφας να λειτουργησει επαγγελματικα και ο Παπ ερασιτεχνικα?Ο Παπ ειπε "Κυριοι,αυτη την στιγμη εγω νομιζω οτι αξιζω 800 καθαρα.ΚΑΙ ΔΩΡΟ τα πριμ συμμετοχων.ΔΕΝ ΘΕΛΩ" και του λεει ο ταριφας "Εγω σε κοστολογω 500(ΕΛΕΟΣ 50 ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ!!!) και αλλα 200 ΕΦΟΣΟΝ πιασεις καποιες συμμετοχες(τις οποιες θα στις φαμε οπως φαγαμε 150 χιλιαρικα φετος στον Νιλσον που τον αφησαμε στον παγκο με το ΑΙγαλεω!!!Ακου ξεφτιλα!!!)" Δηλαδη ο Παπ ειδε: Toν Εκι να περνει 800+200=1Μ (αυτος αποκλειεται να μην παιξει ολο το πρωταθλημα) Αντι να παει να πει "Σκαστε 900+100 για συμμετοχες" ΠΟΥ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ σου λεει "Σκασε 800 τελικη τιμη" Και θες να τον ριξεις στα 500+200???ΕΛεος ρε ταριφα,να μαζευτουμε να στα δωσουμε!! ΥΓ:τα +1,εμενα δε μου φαινονται ως σκλαβια παντως,γιατι δεν ειναι κατι που μπηκε εκ των υστερων! σε ρωτησα,δεχεσαι 3+1+1+1+1+1+1+1,δηλ για 10 χρονια? μου ειπες ναι! αρα ειναι στη διακριτικη μου ευχερεια αν θα σε κραταω καθε χρονο,για 7 χρονια! Σταπα και παραπανω!!!ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΧΩ +1 ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΧΩ 10ΕΤΕΣ ΚΛΕΙΣΤΟ?? με τα +1 ειναι κατι σαν δοκιμη,καλυπτει την ομαδα(μηπως βγεις παλτο) αλλα καλυπτει και εσενα για επαναδιαπραγματευση των ορων. Και αντε και σου λεω παμε μαζι σου,ενταξυ? Απο ποτε υπεγραψε ο Μητσος για 5 χρονια ΣΙΓΟΥΡΑ? Ειπε "Για 3 παμε 350",στον χρονο το ξανασυζηταμε.Ο τζιγγερ του λεει "Θες τα 2 τελευταια,επειδη βγηκες παικταρας, να στα κανω 500+200" και του λεει ο Μητσος "Ρε προεδρε,κατσε,εγω πιστευω οτι αυτη την στιγμη αξιζω 800.Δωστα να τα βρουμε,αλλιως,ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ οποτε θα το εβαζα στον κωλο μου,κανω προσφυγη" Μια χαρα το τιμησε το συμβολαιο!Ειδικα το 2004-2005 αμα λαχει τουλεγε "Ακου ταριφα,φετος εβγαλα μαται.Λοιπον σκασε απο τωρα 800 αλλιως του χρονου την κανω"
KaizerSoze Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ επαναδιαπραγματευση με το +1. (με οτι ισχυε ως τωρα δηλδη): η ομαδα' date='και μονο αυτη,ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ αν θα ανανεωσει το συμβολαιο του παιχτη,με τους ορους που εκεινος ειχε υπογραψει τοτε!ηξερε οτι τα ετη 06-07, κ 07-08, αν τον ηθελε ο ΠΑΟ θα επαιζε με 350 το χρονο,ΝΑΙ![/quote']Αφου ομως ο νομος του δινει το δικαιωμα να προσφυγει???ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ,ΑΥΤΑ ΤΑ +1 ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ,καλυπτουν τον κωλο του καθε λαμογιοπροεδρου.Τοτε ειπε ναι,ομως τωρα του λεει "Κοιτα,αν θες να το κανουμε κλειστο,θελω 800.Αλλιως κρατα εσυ τα 350,κανε μονομερη ανανεωση και εφοσον μπορω θα κανω προσφυγη!" Απλο ειναι!! Δηλαδη οταν η νομοθεσια βολευε τον ταριφα λεγαμε "Αφου του δινει το δικαιωμα ο νομος" και οταν βολευει τον παικτη "το λεει ο νομος αλλα ειναι λαθος"? να στο θεσω διαφορετικα?το οτι χαλασε το καζανακι μου,οφειλεται σε διαρροη υδατων,για τα οποια ειναι υπευθυνη η ΕΥΔΑΠ...αρα θα κυνηγησω την ευδαπ,ακομα κ αν μου αντικαταστησει το καζανακι τσμπα,με ενα καλυτερο!τι εννοει ο ποιητης?ακομα κ τον ντενιλσον να μου φερει που ειναι 2 κλασεις πανω απο τον παπ,εγω ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ αλλο την οικογενεια....δε με ενδιαφερει αν ειναι σωστη η οχι με οτν παπ....θελω ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ! μη στρουθοκαμηλιζουμε!κ να μεινει ο παπ,κ να παρει τον νιστελρου,εγω θελω ΝΑ ΦΥΓΕΙ! απλα,καυτηριαζω οσους αντιδρουν στο ενδεχομενο να φυγει ο παπ(οπου εκει δινω ενα δικιο στην οικογενεια), και αν τελικα μεινει,θα λουφαξουν! επειδη φευγω τωρα,να πω κατι ασχετο τελευταιο: οσοι γκρινιαζουμε για την οικογενεια,ειμαστε ετοιμοι για συλλαλητηριο??? ή κριτικη απο τον καναπε μονο??? Mε αφησες μαλακα!Μα τοση ωρα τι λεω? Θα τρελαθω,κανουμε ζητημα τα 100 του Παπ και εδωσες 800 μπροστα στο ορφανο για να ΦΥΓΕΙ!!! Αρα λεφτα υπαρχουν,διαθεση δεν υπαρχει.Βλεπεις δεν χωρανε 2 ηγετες στην ιδια ομαδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.