Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με usb

erik25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν συνδέω συσκευή αποθήκευσης usb στο μηχάνημά μου ή μου κάνει κατευθείαν επανεκκίνηση ή αν δεν μου κάνει όταν το βάζω τότε κατά την αποσύνδεσή του μου κλείνει πάλι.

Η αποσύνδεση γίνεται με δεξί κλικ δεξιά (δηλαδή ασφαλής αποσύνδεση).

Φταίει μήπως που δεν έχω service pack των Windows XP ή κάποια τροφοδοσία?

Δημοσ.

Ηλεκτρολογικό μου φαίνεται το πρόβλημα.... Σε οποιαδήποτε USB θύρα και να συνδέσεις τη συσκευή συμβαίνει το ίδιο?

Δημοσ.

Ναι σε όποια θύρα και να βάλω το flash.

Το θέμα είναι ότι το κάνει μόνο με flash και με καμία άλλη συσκευή.

Δημοσ.

2 έχω αλλά και να τις βγάλω δεν παίζει ρόλο.

Το τροφοδοτικό που έχω είναι 420w.Τα σηκώνει πολύ άνετα.

Δημοσ.

υποθέτω ότι το stick usb το έχεισ δοκιμάσει αλλού και λειτουργεί κανονικά, έτσι? το sp2 που σου πρότεινε ο Poco Loco το δοκίμασες?δεν διόρθωσε τίποτε?drivers για usb 2 βάση του chipset της μητρικής σου μήπως?

Δημοσ.

Μου έχει συμβεί και εμένα. Όταν βάζεις το στικάκι βραχυκυκλώνεις την μητρική. Εάν η USB που σου δημιουργεί το πρόβλημα είναι ενσωματωμένη στο κουτί τότε πιθανόν να στην έχουν συνδέσει λάθος. Εάν είναι ενσωματωμένη στην μητρική τότε πιθανόν να έχεις βάλει το PC σε μπρίζα χωρίς γείωση (μην το διαπιστώσεις μόνος φώναξε ηλεκτρολόγο η βάλτον σε μία άλλη μπρίζα). Υπάρχει και μία περίπτωση εάν μόνο μία USB σου δημιουργεί το πρόβλημα να είναι ελλατωματική και να μην φταίει τίποτα αλλο.

Δημοσ.

Καλό θα ήταν να μας έλεγες αν 'ΠΑΙΖΗ" αλλο USB Device γενικός.Βέβαια να κάνης ελένχο και των καλωδίων σύνδεσης των USB Ports.Αν αυτό στο κάνη μόνο μπροστά (και ΟΧΙ στα πίσω USB Port) τότε είναι σίγουρα το κάλωδιο λάθος. (1.ΚΟΚΚΙΝΟ 2.ΑΣΠΡΟ 3.ΠΡΑΣΙΝΟ 4.ΜΑΥΡΟ 5.τελευταίο=ΚΕΝΟ )

Δημοσ.

Οι άλλες συσκευές που είναι συνδεδεμένες μέσω θύρας usb παίζουν κανονικότατα.

Μόνο το flash μου κάνει αυτή τη λαδιά.

Ίσως επειδή είναι το μόνο που τραβάει ρεύμα μέσω της usb.Άρα η όλη ιστορία έχει να κάνει με τροφοδοσία.Πολύ πιθανόν είναι hardware πρόβλημα.

Και μία άλλη ερώτηση: Σε μη αυθεντικά Windows XP μπαίνουν Service Pack?

Δημοσ.

Service Pack μπαίνει παντού, αρκεί να έχεις τα "κατάλληλα εργαλεία αφομοίωσης"...

Δοκίμασε πρώτα να εγκαταστήσεις το SP2, και αν δεν πετύχει ψάξε και βρές drivers για USB/USB 2.0 για την μητρική σου, ή δες αν το flashακι σου συνοδευόταν απο drivers για XP ή κάποιο συνοδευτικό πρόγραμμα, και προσπάθησε να εγκαταστήσεις αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...