Kyro Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 ρε παίδες παλιότερα είχα δοκιμάσει το demo tou battlefield 2 και μου άρεσε πολύ. Συνδεόμουνα online, να οι servers με το τσουβάλι γεμάτοι κόσμο, χαμός κτλ. Έτσι λοιπόν έκανα την επόμενη κίνηση σαν γνήσιος Έλληνας: πήρα το παιχνίδι σπασμένο. Τώρα θα σκεφτείτε μεγάλε αν έχεις κανα πρόβλημα φταίει το ότι είναι σπασμένο. Όοοοχχι όλα καλά και με το σπασμένο έπαιζα και τα υπόλοιπα maps se small medium large όλα κανονικότατα με πολλούς serves, πολύ κόσμο, χαμός, πανικός, πανζουρλισμός, με λίγα λόγια όλα φυσιολογικά κάποια στιγμή επειδή μου άρεσε πολύ το παιχνίδι, λέω να πάρω το expansion το special forces original 25E μόνο ήταν καλή τιμή. Το πήρα λοιπόν το έκανα εγκατάσταση αλλά είχα πρόβλημα μετά: κόλαγε το παιχνίδι στο φόρτωμα. Άντε λέω να πάω να πάρω και το κανονικό παιχνίδι original αφού μου άρεσε τόσο. Τα κάνω όλα εγκατάσταση, βάζω τα updates και όλα ήταν καλά εκτός του ότι με βγάζει σε άλλους servers που είναι σχεδόν όλοι άδιοι! μιλάμε για 0 παίχτες. Γιατί το κάνει αυτό; πως θα ξαναβρώ τους άλλους; και μιλάω για το κανονικό παιχνίδι όταν παίζω, όχι το expansion που ίσως να μην το έχουν πολλοί. Και που θα βρώ κανα Έλληνα ρε παιδιά υπάρχουν τίποτα servers με Ελληνικές ομάδες;
Kyro Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 telika vrika ti eftege. eixe vgei kai allo update kai den to eixa kanei egatastasi, tora ola ok. se pious servers mpenete eseis;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.