Angeldust Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Είμαι σε αναζήτηση εδώ και αρκετό καιρό μιας τσαντούλας για το Powerbook αλλά δεν έχω βρει κάτι να με ικανοποιήσει. Ψάχνω μια τσαντούλα μικρή και πρακτική, άλλωστε δε με ενδιαφέρει να κουβαλάω οτιδήποτε άλλο, παρά μόνο το laptop και τον φορτιστή. Αυτές που έχω βρει είναι αρκετά μεγάλες και άβολες. Εχει κανείς να προτείνει κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakaloutis82 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Εγώ στη θέση σου θα έραβα μία για να την κάνω και όπως θέλω και για να είναι ακριβώς στα μέτρα. Το μοναδικό πρόβλημα θα ήταν οι χειρολαβές που ίσως στην αρχή δεν θα τις εμπιστευόμουν. Στο applestore κοίταξες; Οι τιμές ξεκινάνε από 40 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boban Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Εγω πηρα μια απο το πλαισιο για το 12" ibook, συγκεκριμενα την http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1087&Nav_Section_Id=1086&Catalog_Id=1&Product_Id=262331&Merchant_Id=1&sts_cid=3 γιατι ηθελα να μπαινει στην πλατη. Απο προστασια ειναι αρκετα καλη. Χωρους περα απο το λαπτοπ εχει περιορισμενους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 στο fnac έχει τσάντες σχεδιασμένες για ibook/powerbook πήρα μία και είναι γάντι για το ibook 12" 40+ οι τιμές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suicico Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Προσωπικά έχω ένα second skin της Tucano μπορείς να το δεις εδώ Και για τσάντα τώρα πλέον, έπειτα από αρκετό καιρό με έναν απλό σάκο πλάτης, έχω την axio μπορείς να την δεις εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gasgas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Καλησπέρα στην παρέα.Ποτέ μου δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν τόσο δύσκολο να βρω και να αγοράσω μια συμμαζεμένη τσάντα για τον 12' καινούριο λάπτοπ μου. Μετά από πολύ ψάξιμο αγόρασα μια τσάντα της CHIEMSEE (http://www.chiemsee.com) summer Bags2006 Uni-DJ MEDIUM στην τιμή των 20€. Στον πάτο της τσάντας τοποθέτησα το αφρώδες υλικό που είχε το λάπτοπ στην συσκευασία του και όλα καλά. Αύριο βέβαια(7-9-06) θα πάω και μια βόλτα από το LIDL !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paintballer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 apo tis kaliteres http://www.goincase.com/ doulevoun se steni sinergasia me tin apple, exo mia gia to 12ari mou, poli kali poiotis/design/timi... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Κι εγω μια second skin tucano εχω για τον macbook pro, καθως επισης και ενα σακο που παει στην πλατη αλλα δε θυμαμαι τη μαρκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artech Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ είχα παραγγείλει από εδώ πριν από κάτι χρόνια και το προϊόν καθώς και το service με άφησαν πολύ ευχαριστημένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.