Προς το περιεχόμενο

Τσάντα για Powerbook 12'

Angeldust

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είμαι σε αναζήτηση εδώ και αρκετό καιρό μιας τσαντούλας για το Powerbook αλλά δεν έχω βρει κάτι να με ικανοποιήσει. Ψάχνω μια τσαντούλα μικρή και πρακτική, άλλωστε δε με ενδιαφέρει να κουβαλάω οτιδήποτε άλλο, παρά μόνο το laptop και τον φορτιστή. Αυτές που έχω βρει είναι αρκετά μεγάλες και άβολες. Εχει κανείς να προτείνει κάτι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ στη θέση σου θα έραβα μία για να την κάνω και όπως θέλω και για να είναι ακριβώς στα μέτρα. Το μοναδικό πρόβλημα θα ήταν οι χειρολαβές που ίσως στην αρχή δεν θα τις εμπιστευόμουν. Στο applestore κοίταξες; Οι τιμές ξεκινάνε από 40 ευρώ.

Εγω πηρα μια απο το πλαισιο για το 12" ibook, συγκεκριμενα την

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1087&Nav_Section_Id=1086&Catalog_Id=1&Product_Id=262331&Merchant_Id=1&sts_cid=3

γιατι ηθελα να μπαινει στην πλατη. Απο προστασια ειναι αρκετα καλη. Χωρους περα απο το λαπτοπ εχει περιορισμενους

Προσωπικά έχω ένα second skin της Tucano μπορείς να το δεις εδώ

Και για τσάντα τώρα πλέον, έπειτα από αρκετό καιρό με έναν απλό σάκο πλάτης, έχω την axio μπορείς να την δεις εδώ

• 4 μήνες μετά...

Καλησπέρα στην παρέα.Ποτέ μου δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν τόσο δύσκολο να βρω και να αγοράσω μια συμμαζεμένη τσάντα για τον 12' καινούριο λάπτοπ μου.

Μετά από πολύ ψάξιμο αγόρασα μια τσάντα της CHIEMSEE (http://www.chiemsee.com)

summer Bags2006 Uni-DJ MEDIUM στην τιμή των 20€. Στον πάτο της τσάντας τοποθέτησα το αφρώδες υλικό που είχε το λάπτοπ στην συσκευασία του και όλα καλά. Αύριο βέβαια(7-9-06) θα πάω και μια βόλτα από το LIDL !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...