{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Μπα εγώ ρε μάγκες κάθε φορα που με ξύριζαν με το χατζάρι έχανα και ένα χρόνο από την ζωή μου...άσε που τώρα πια ο κουρέας μου έχει τo νέο χατζάρι που περνούν λεπίδες...εκεί να δεις...άσε που και ο ίδιος φοβάται πια...άσε γιατί η colombian tie κάπως έτσι γίνετε...
ekkli Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 +1 για μαχ3, αλλά άλλο θελω να επισημανω: αυτο το καινουριο το 4αρι της γουιλκινσον ρε παιδια, πολυ χαλι, τραβαει, δε ξυριζει. ειδα οτι το εχουνε γραψει κ αλλοι κ μου κανει εντυπωση, πως γινεται τετοιες μεγαλες εταιριες να βγαζουν τοσο μουφα προϊοντα? η δικια μου ηταν τοσο χαλια που νομιζα πως ηταν προβληματικο μοντελο
Lucifer Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Ο παππους οταν ζουσε και οσο εβλεπε ξυριζοταν κανονικα με φαλτσετα,μιλαμε τροχισμα και τετοια.Τον πουστη τον παππου μου(θεοσχωρεστον) πολυ γατονι,οχι σιγα-σιγα,μιλαμε ξουρα σε 5' και αψογα. Τι τρόχισμα ρε φονιά?! Μην κάνεις καμιά μ@λακία στο εργαλείο, αυτές οι λεπίδες ακονίζονται με λουρί.
ckoul Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Γυναικες.. πατας το κουμπακι.. τις ανοιγει.. οταν την περνας κατω απο το νερο φευγουν οι τριχες ανετοτατα.. οχι σαν τις αντρικες' date=' που χτυπας στο νεροχυτη μπας και ξεφρακαρουν...[/quote'] Λίγο ακόμα φίλε μου και είσαι off-topic.. :)
insomniaK Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Mach 3. Γενικά η χρήση του κοινού ξυραφιού απο τους κουρείς είναι αιτία μετάδοσης πολλών επιδερμικών κυρίως μολυσματικών ασθενιών... Και αν είναι κάποιος άτυχος και ο κουρέας "σφάξει" κανέναν με καμιά υπατίτιδα ή aids, ο ιός μπορεί με τον ίδιο τρόπο να μεταδοθεί και στον γκαντέμη, καλύτερα να το αποφεύγουμε...
N1ghtW0lf Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Λίγο ακόμα φίλε μου και είσαι off-topic.. :) αδερφε μου, θα εχεις να το λες συχνα εδω στο ινσομνια... πολλες φορες ξεφευγουμε λιγακι. Σορρυ για το offtopic!
Kandinsky Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Mach 3. Γενικά η χρήση του κοινού ξυραφιού απο τους κουρείς είναι αιτία μετάδοσης πολλών επιδερμικών κυρίως μολυσματικών ασθενιών... Και αν είναι κάποιος άτυχος και ο κουρέας "σφάξει" κανέναν με καμιά υπατίτιδα ή aids' date=' ο ιός μπορεί με τον ίδιο τρόπο να μεταδοθεί και στον γκαντέμη, καλύτερα να το αποφεύγουμε...[/quote'] Εμένα με είχε σφάξει ο μπαρμπέρης twice, με το ψαλίδι όμως. Για να είμαι ειλικρινής, μέχρι να γίνουν κάποιες εξετάσεις, δεν ήμουν και στα καλύτερα μου... Όσον αφορά το ξύρισμα, προτιμώ να έχω επιμελείς αξυρισιές, οπότε προτιμώ μια μηχανή που τα παίρνει λίγο. Βέβαια, εξαιτίας του άσχετου κουρέα που πήγαινα μέχρι πρότινος, ξύριζα και τις τρίχες ψηλά και έγινα σαν τον Άγιο Παχούμιο, οπότε μετά δούλεψε τσιμπιδάκι. (Μα το Θεό, απορώ πώς διάολο αντέχουν οι γυναίκες τόσο πόνο, και ειδικά σε "ευαίσθητες" περιοχές!! Και μετά μας δουλεύουν ότι είμαστε και καλά το ισχυρό φύλο!) Για ξύρισμα πάντως, θα προτιμούσα ξυραφάκι. Clean cut πράγματα...
slygeo87 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Ξυράφι και after shave χωρίς οινόπνευμα. Μηχανές και φλωριές.
nikos7690 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 νομιζω πρεπει να ανοιξουμε και ενα τοπικ για το τι after save χρησιμοποιει ο καθενας. Θα ηταν πιασαρικο θεματακι
jasper Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 gillette fusion power πάντα, η ηλεκτρική μηχανή είναι για γέρους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.