Fan Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Ούτε after load.Μια ψήφο στην mach3 κ από εμένα. Τα ηλεκτροπαπαράκια είναι gay. Σωστός!!!!!!!!!!!!
Narayan Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Mach3 Turbo κι εδώ. Από την απλή Mach3 πάντως πέραν του μασάζ που κάνει δεν ξυρίζει καλύτερα.
Fan Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Mach3 Turbo κι εδώ. Από την απλή Mach3 πάντως πέραν του μασάζ που κάνει δεν ξυρίζει καλύτερα. Λάθος κάνεις φίλε. Εγώ για πολλά χρόνια χρησιμποιούσα Mach3 και όταν βγήκε η Mach 3 Turbo είδα τεράστια διαφορά στο ξύρισμα!! Το μόνο κακο είναι ότι πρεπει να αλλάζεις το ξυραφάκι πιο συχνά.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Ξυραφάκι?Έχω να χρησιμοποιήσω από τότε που ήθελα να βγάλω γενιά...τώρα εάν θυμηθώ με μηχανή στην πρώτη σκάλα και τελειώσαμε...
dreaming123 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Mach3 και gel απο εμένα που κάνω καθημερινό ξύρισμα(είμαι φαντάρος) και δεν έχω ερεθισμούς. Έξω έχω μια philips που αφήνει γένια 2ημερών...
clarice Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Και ο γυναικειος πληθυσμος μαχ3 και μαχ3 τουρμπο ψυφιζει
MariaTs. Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Και ο γυναικειος πληθυσμος μαχ3 και μαχ3 τουρμπο ψυφιζει Όντως! Δεν πετσοκόβει και αφήνει την επιδερμίδα απαλή! Τι Venus και βλακείες! Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βάζουν τις λεπίδες της Mach και στην Venus. Αφού ίδια εταιρεία είναι και το ίδιο κόστος έχουν! :twisted:
clarice Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Στη Venus μονο ομορφια πληρωνεις. Αν ειχε και λεπιδες μαλλον θα εκανε πιο ακριβα. Βλακεια βεβαια αλλα....
ckoul Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Eγω θάλω μια φορά να δοκιμάσω με παραδωσιακή[/u'] λεπίδα... λέτε να σφαχτώ; Έχει δοκιμάσει κανείς; Αν ξυρίζεσαι όπως γράφεις, άστο καλύτερα.. Το ξέρω ότι ήταν typo.. πλάκα κάνω.. :-D
Tenshi Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Εγώ χρησημοποιώ Wilkinson quattro (αυτή με τα 4 λεπίδια). Πιο παλία είχα δοκιμάσει και την Mach 3,αλλά δέν μου άρεσε.Τώρα δέν ξέρω τι παίζει με αυτήν την Turbo,ίσως κάποια στιγμή να την δοκιμάσω και αυτή.
N1ghtW0lf Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 καλα η wilkinson με τις 4 λεπιδες, στο δικο μου γενι δεν ξυριζει, ερεθιζει... η mach3 ομως ειναι κορυφαια! Αν και εγω εφαρμοζω το συστημα 1 ξυρισμα με κουρευτικη και μετα ξυραφι γιατι βαριεμαι το τακτικο ξυρισμα... Σε μπαρμπερη εχει παει κανενας? Υ.Γ. Για τις γυναικες παντως υπαρχουν κατι κορυφαια ξυραφακια, που απο πισω το κουμπακι αντι να αφαιρει τις λεπιδες, τις ανοιγει, και ετσι οταν περνας την λεπιδα κατω απο το νερο φευγουν οι τριχες ανετοτατα! Οχι σαν τις αντρικες, που χτυπας στο νεροχυτη μπας και ξεφρακαρουν...
MariaTs. Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 ... Υ.Γ. Για τις γυναικες παντως υπαρχουν κατι κορυφαια ξυραφακια' date=' που απο πισω το κουμπακι αντι να αφαιρει τις λεπιδες, τις ανοιγει, και ετσι οταν περνας την λεπιδα κατω απο το νερο φευγουν οι τριχες ανετοτατα! Οχι σαν τις αντρικες, που χτυπας στο νεροχυτη μπας και ξεφρακαρουν...[/quote'] Ναι καλά! Τι να το κάνω αν είναι να με πετσοκόψει; Άσε οι γυναικείες είναι χάλια και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τις φτιάχνουν καλύτερες τις ξυριστικές μηχανές! Νομίζουν ότι έχουμε την οικονομική ευχέρεια να τρέχουμε για αποτριχώσεις; :twisted:
KaizerSoze Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Ο παππους οταν ζουσε και οσο εβλεπε ξυριζοταν κανονικα με φαλτσετα,μιλαμε τροχισμα και τετοια.Τον πουστη τον παππου μου(θεοσχωρεστον) πολυ γατονι,οχι σιγα-σιγα,μιλαμε ξουρα σε 5' και αψογα.
Cromb Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Αν ξυρίζεσαι όπως γράφεις' date=' άστο καλύτερα.. Το ξέρω ότι ήταν typo.. πλάκα κάνω.. :-D[/quote'] Μάλλον θα το αφήσω...γέρασα και τρέμουν τα χέρια μου... Πάντως έχω δεί και εγώ γέρο άνθρωπο (kaizerSoze, λές να ταν ο παππούς σου; ) που δε μπορούσε καλά καλά να περπατήσει και χειριζόταν λεπίδα σαν σαμουράι... ξυριζόταν σε 5΄άψογα.... τελικά είναι θέμα συνήθειας...
N1ghtW0lf Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Ναι καλά! Τι να το κάνω αν είναι να με πετσοκόψει; Άσε οι γυναικείες είναι χάλια και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τις φτιάχνουν καλύτερες τις ξυριστικές μηχανές! Νομίζουν ότι έχουμε την οικονομική ευχέρεια να τρέχουμε για αποτριχώσεις; :twisted: μα δεν προκειται να σε πετσοκοψει, ισα ισα αν υπαρχει πολυ τριχα, το συστηματακι βοηθαει πολυ! Εγω κανα δυο φορες ξυριστικα με αυτα τα συγκεκριμενα, ενταξει δεν ηταν και το καλυτερο μου ξυρισμα, περισσοτερο ερεθισμα ηταν, αλλα το συστηματακι με το ανοιγμα των λεπιδων για να φυγουν οι τριχες απο ενδιαμεσα ειναι οπως και να το κανουμε, ολα τα λεφτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.