Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Ολα μου τα χρονια ξυριζομαι καθημερινα με ξυριστικη μηχανη με λεπιδακια !!!!! Οσες φορες δοκιμασα ηλεκτρικη μηχανη δεν εμεινα ικανοποιημενος...Μηπως εχει βγει κατι καινουργιο εξ ισου αποτελεσματικο με τα λεπιδακια ???? Εσεις με τι ξυριζεστε ???? Οσοι βεβαια ξυριζεστε ... :-D
mazda Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Αποτριχωση Γιαννη ...μια φορα και ησυχαζεις για παντα !!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Αποτριχωση Γιαννη ...μια φορα και ησυχαζεις για παντα !!! Εσυ εχεις μουσι ...δεν πιανεσαι !!!!! :-D :-D
sniper_206 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Εγώ πάντως δεν αποχωρίζομαι το mach3 μου...
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Nαι και εγώ MaC[H]3... Δεν μπορώ να ξυριστώ με μηχανή... Με τραβάει... Άσε που δεν έχω την αίσθηση του ξυρίσματος..... Επίσης, δεν μπορείς να βάλεις after save..
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Εγώ πάντως δεν αποχωρίζομαι το mach3 μου... Κι εγω αυτο που εχει και μπαταρια χρησιμοποιω. :-D Και αφρο Gel . :-D
Lucifer Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Ούτε after load. Μια ψήφο στην mach3 κ από εμένα. Τα ηλεκτροπαπαράκια είναι gay.
ntountou Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 mach 3 κι εγώ, χωρίς μπαταρίες, καλώδια, λαμπάκια, κουμπάκια, lcd, κάρτες γραφικών, σκληρούς και usb.. και εξαιρετικό αποτέλεσμα και πάνω απ' όλα η αίσθηση του ξυρίσματος
Cromb Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Eγω θάλω μια φορά να δοκιμάσω με παραδωσιακή λεπίδα... λέτε να σφαχτώ; Έχει δοκιμάσει κανείς;
mandate Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Eγω θάλω μια φορά να δοκιμάσω με παραδωσιακή λεπίδα... λέτε να σφαχτώ; Έχει δοκιμάσει κανείς;βασικά θέλει πολύ σταθερό χέρι αλλιώς θα γίνεις όπως τα happy tree friends με τα καινούρια 4wilkinson θέλει προσπάθεια για να κοπείς.
Lucifer Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Eγω θάλω μια φορά να δοκιμάσω με παραδωσιακή λεπίδα... λέτε να σφαχτώ; Έχει δοκιμάσει κανείς; Εγώ. Στο πρόσωπο δεν είναι τίποτα φοβερό. Στον λαιμό νοιώθεις σαν πατάτα στον πατατοκόφτη. Τρελές αδρεναλίνες.
sniper_206 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Eγω θάλω μια φορά να δοκιμάσω με παραδωσιακή λεπίδα... λέτε να σφαχτώ; Έχει δοκιμάσει κανείς; Μπα... εγώ δεν ψήνομαι καθόλου! Το θέλω ακέραιο το προσωπάκι μου!
_chrispen_ Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 χρησιμοποιώ χρόνια τώρα κουρευτική μηχανή στην πρώτη σκάλα για να αφήνω γένια 3 ημερών. Πέρισυ αγόρασα μια philips ξυριστική αλλα την φθηνή , κατα την γνώμη μου άν είναι να πάρεις ξυριστική και όχι κουρευτική μη λυπηθείς τα χρήματα , αφου και υποδοχή για να βγάζει τζέλ (και να μην είναι ξηρό το πρόσωπο σου) έχει και δεν πρόκειται να σε "τραβάει" και επιπλέον αν όχι όλες τουλάχιστον οι περισσότερες μηχανές κόβουν την τρίχα και την αποθηκεύουν και μετά αφαιρείς το καπάκι και πετάς τις τρίχες στο καλάθι. Άρα δεν έχουμε τα προβλήματα του στύλ τα κάνω μαντάρα στη τουαλέτα , βουλώνει η βρύση κλπ κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.