Προς το περιεχόμενο

Ξυραφακι ή ηλεκτρικη μηχανη ????

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ολα μου τα χρονια ξυριζομαι καθημερινα με ξυριστικη μηχανη με λεπιδακια !!!!! Οσες φορες δοκιμασα ηλεκτρικη μηχανη δεν εμεινα ικανοποιημενος...Μηπως εχει βγει κατι καινουργιο εξ ισου αποτελεσματικο με τα λεπιδακια ???? Εσεις με τι ξυριζεστε ???? Οσοι βεβαια ξυριζεστε ...:-D :-D :-D

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

mach 3 κι εγώ, χωρίς μπαταρίες, καλώδια, λαμπάκια, κουμπάκια, lcd, κάρτες γραφικών, σκληρούς και usb..

και εξαιρετικό αποτέλεσμα και πάνω απ' όλα η αίσθηση του ξυρίσματος

Δημοσ.
Eγω θάλω μια φορά να δοκιμάσω με παραδωσιακή λεπίδα... λέτε να σφαχτώ; Έχει δοκιμάσει κανείς;
βασικά θέλει πολύ

σταθερό χέρι αλλιώς θα γίνεις όπως τα happy tree friends

με τα καινούρια 4wilkinson θέλει προσπάθεια για να κοπείς.

Δημοσ.
Eγω θάλω μια φορά να δοκιμάσω με παραδωσιακή λεπίδα... λέτε να σφαχτώ; Έχει δοκιμάσει κανείς;

Εγώ. Στο πρόσωπο δεν είναι τίποτα φοβερό.

Στον λαιμό νοιώθεις σαν πατάτα στον πατατοκόφτη.

Τρελές αδρεναλίνες.

Δημοσ.

Μπα... εγώ δεν ψήνομαι καθόλου! Το θέλω ακέραιο το προσωπάκι μου!

Δημοσ.

χρησιμοποιώ χρόνια τώρα κουρευτική μηχανή στην πρώτη σκάλα για να αφήνω γένια 3 ημερών. Πέρισυ αγόρασα μια philips ξυριστική αλλα την φθηνή , κατα την γνώμη μου άν είναι να πάρεις ξυριστική και όχι κουρευτική μη λυπηθείς τα χρήματα , αφου και υποδοχή για να βγάζει τζέλ (και να μην είναι ξηρό το πρόσωπο σου) έχει και δεν πρόκειται να σε "τραβάει" και επιπλέον αν όχι όλες τουλάχιστον οι περισσότερες μηχανές κόβουν την τρίχα και την αποθηκεύουν και μετά αφαιρείς το καπάκι και πετάς τις τρίχες στο καλάθι.

Άρα δεν έχουμε τα προβλήματα του στύλ τα κάνω μαντάρα στη τουαλέτα , βουλώνει η βρύση κλπ κλπ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...