mazda Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 διαφημιστης και σου ελεγε ο ''μεγαλος'' να διαφημισεις μια μαρκα συσκευης κινητου τηλεφωνου τι σεναριο θα σκεφτοσουν για μια τετοια διαφημιση ?
mandate Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 κοίτα βολευόμαστε και με ένα thomson ....ραντάρ για stealth:P
mazda Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Λεω να ιδρυσω μια εταιρια διαφημιστων να λεει ο καθενας την ιδεα του να ''σπρωχνω''εγω την διαφημιση οπου πρεπει και αν αγοραζει η οποια εταιρια την ιδεα ο δημιουργος θα παιρνει το 50 % και το αλλο 50% τα υπολοιπα μελη που θα συμμετεχουν στην συγκεκριμενη ιδεα...
MariaTs. Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Αν δεν πέσουν υπογραφές... άστες τις ιδέες να αραχνιάζουν στον εγκέφαλο! Με ένα playstation νομίζεις ότι καθάρισες; Εγώ είμαι απαιτητικιά!
mazda Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Αν δεν πέσουν υπογραφές... άστες τις ιδέες να αραχνιάζουν στον εγκέφαλο! Με ένα playstation νομίζεις ότι καθάρισες; Εγώ είμαι απαιτητικιά! Μαρια κατεβαζε καμμια ιδεα τωρα λεω γω...... Και υπογραφες θα πεσουν και καταστατικα θα φτιαχτουν !! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ??????????? (Φωναζω)
MariaTs. Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Μην φωνάζεις... Καλά κοιμάτε ο paredwse! Kάνε υπομονή να πέσει η σχετική επεξεργασία!
Akujin Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 χμμμ, ενδιαφέρον... χεχε θα σκεφτούμε τπτ μωρέ...
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 έχω και εγώ μια απορία: Αν είσασταν μουσικοί,και σας έλεγαν να γράψετε μια συμφωνιούλα βρε παιδί μου, ποιά θα γράφατε; Θέλω παρτιτούρες! (χεχε! Την έβγαλα την δουλεία των επόμενων 3 μηνών) ;-)
mazda Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 έχω και εγώ μια απορία: Αν είσασταν μουσικοί' date='και σας έλεγαν να γράψετε μια συμφωνιούλα βρε παιδί μου, ποιά θα γράφατε; Θέλω παρτιτούρες! (χεχε! Την έβγαλα την δουλεία των επόμενων 3 μηνών) ;-)[/quote'] Η μουσικη παρτιτουρα ειναι ''συλληψη'' με ταυτοχρονη υπαρξη παιδειας και σπουδων. Η διαφημιση ειναι καθαρα συλληψη ιδεας (φλασια κοινως) με οχι ιδιαιτερες σπουδες
BIAP Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Επρεπε να αναφερεις οτι δεχεσαι και drafts ηχητικα για εμπνευσμενους μουσικους που δεν διαβαζουν νοτες...
LL_NEO Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Λοιπόν είναι μια γκόμενα και παίζει με το δονητή της. Σε μια φάση τελειώνει η μπαταρία και βάζει τα κλάμματα. Μπαίνει μέσα ο Χαρρυ Κλυν με εκείνο το γνωστό μαύρο ριγέ κουστούμι με το μουστάκι του και σκάει το σατανικό χαμόγελο. Βγάζει το καινούργιο κινητό (καθώς το κοιτάει αλληθορίζει) το δίνει στην γκόμενα αυτή κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα και ο Χάρρυ την ταράζει στην αναπάντητη...
BIAP Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Σε αντιστοιχο πνευμα με το παραδειγμα Χαρυ Κλυν, http://rapidshare.de/files/932856/CellCall.wmv.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.