Προς το περιεχόμενο

Οικιακο δικτυο

nikoskourtis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εγκαταστησει ενα δικτυο σπιτι μου μεταξυ windows Millenium και XP και ταυτοχρονα εχω adsl και στους 2. Θελω να κανω κοινοχρηστους ολους τους δισκους και τα αρχεια των 2 υπολογιστων μεταξυ τους (αυτη τη στιγμη εχω κοινοχρηστους μονο 2 φακελους στον καθενα). Υπαρχει προβλημα να μπορει να μπει και καποιος τριτος απο το διαδυκτυο αν τους κανω κοινοχρηστους;

Επισης θελω να απενεργοποιησω τους κωδικους που ζητανε τα windows οταν γινεται η εκκινηση τους. Δηλαδη οταν ξεκινουν να γινεται συνδεση π.χ. ως administrator χωρις να σταματαει πριν μπει στο desktop. Πως γινεται αυτο στα XP και στα Millenium;

Περιμενω απαντησεις, ευχαριστω!

Δημοσ.

Epiases thn gri zwnh twn windows.... to Windows file sharing metaxy XP kai ME.... Prepei gia arxh na apenergopoihseis to simple file sharing twn ME kai twn XP. Kai meta arxizei h p**a me ta users..........

Krataw to post sta favourites giati otan apanthsei kapoios, thelw kai egw na to 3ekatharisw

Δημοσ.
Εχω εγκαταστησει ενα δικτυο σπιτι μου μεταξυ windows Millenium και XP και ταυτοχρονα εχω adsl και στους 2. Θελω να κανω κοινοχρηστους ολους τους δισκους και τα αρχεια των 2 υπολογιστων μεταξυ τους (αυτη τη στιγμη εχω κοινοχρηστους μονο 2 φακελους στον καθενα). Υπαρχει προβλημα να μπορει να μπει και καποιος τριτος απο το διαδυκτυο αν τους κανω κοινοχρηστους;

Επισης θελω να απενεργοποιησω τους κωδικους που ζητανε τα windows οταν γινεται η εκκινηση τους. Δηλαδη οταν ξεκινουν να γινεται συνδεση π.χ. ως administrator χωρις να σταματαει πριν μπει στο desktop. Πως γινεται αυτο στα XP και στα Millenium;

Περιμενω απαντησεις' date=' ευχαριστω![/quote']

apo to diadiktio oso xero den mpenoun.gia na mpei os administrator tha prepei na min iparxei allo acount mesa.sta milenium gia na mpei apeuthias prepei na xekinaei to pc me to windows logon kai oxi to microsoft networks.xoris na bazo to xeri stin fotia.

Δημοσ.

Γιατί δεν αλλάζεις τα Win Me σε Win XP;;;; Η ζωή σου θα γίνει πραγματικά πιο εύκολη και θα μπορέσεις να στήσεις όπως θέλεις το δίκτυό σου!!!!

Δημοσ.
Γιατί δεν αλλάζεις τα Win Me σε Win XP;;;; Η ζωή σου θα γίνει πραγματικά πιο εύκολη και θα μπορέσεις να στήσεις όπως θέλεις το δίκτυό σου!!!!

an exei 512 mnimi to mixanima tha ta sikosei mia xara.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...