panraf Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Λοιπόν την Πέμπτη θα έχω μια σίγουρη απάντηση στο ζήτημα καθώς θα πάω το Λαπτοπ στο Service και θα δοκιμάσουμε επιτόπου την 7800GTX. Οπότε να δούμε τελικά τι πραγματικά ισχύει
john_the_tiger Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Καλησπερα παιδια εγω θα ηθελα να ρωτησω: που πωλουνται αυτες οι καρτες κι αν συμφερει να τις αλλαξεις απο αποψη τιμης?
panraf Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Έχει το Πλαίσιο. Πάρε τηλέφωνο και ρώτα τους, έχε υπόψην σου οτι έρχονται σε πολύ περιορισμένες ποσότητες. Η Geforce 7800 GTX Go κοστίζει 527€
AlienHack Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Κοστιζει μεν 527 Ε αλλα ειναι κορυφαια... Τεσπα. PanRaf , εγω παντως ανοιξα το λαπτοπ χτες, εβγαλα την καρτα, της εβγαλα και την ψυκτρα, λοιπον, πρεπει να ειναι ΜΧΜ ΑΛΛΑ μονταρισμενη , φαινονται τα πινσ απο το κλασικο σλοτ των ΜΧΜ ΑΛΛΑ ειναι κομενα και πανω στην καρτα εχουν προστεθει αλλα 2 σοκετ (τα κλασικα που λεγαμε της CLEVO, ενα μικρο και ενα μεγαλο) . Συμπερασμα? ΔΕΝ ειναι ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΜΧΜ οι καρτες της Clevo. Αλλα τουλαχιστον κυκλοφορει η CLEVO δικες της καρτες για αναβαθμηση των λαπτοπ της οποτε δεν μενουμε ετσι..
panraf Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Nαί την έβγαλα και εγώ και όντως έτσι είναι. Το καλό και το ευχάριστο της υπόθεσης είναι οτι το Πλαίσιο πουλάει τις κάρτες που κουμπώνουν σε Clevo, δηλαδή οι κάρτες τους είναι αποκλειστικά γι αυτά τα Laptop. Όπως και να χει αύριο θα το δω και με τα μάτια μου.
AlienHack Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Ναι ευτυχος. εσενα τι καρτα εχει τωρα μεσα? Εμενα την χ800 ΧΤ . η 7800 GTX παντως ειναι θυρίο.
panraf Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Τώρα έχει την Geforce 6800 Go. Το μόνο που φοβάμαι είναι η επιπλέον τάση που ενδεχομένως να μην μπορεί να σηκώσει η μητρική.
AlienHack Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 http://www.hothardware.com/viewarticle.aspx?page=3&articleid=733&cid=10 Φιλε μου σε προλαβα!! Το Λαπτοπι σου θα δεχτει μια χαρα την καρτα!!! Ηδη το εχουν δοκιμασει σε ξενο site. Το sager που πειραζουνε εναι ενα CLEVO D900 σαν το δικο σου δηλαδη. Και αλαξανε την 6800 με την 7800GTX , και θελεισ να μαθεια και αλλα νεα? Μολις εβγαλε η NVIDIA και 7900GTX!!! τωρα περιμενουμε να δουμε αν και ποσο συντομα η CLEVO-SAGER-ΠΛΑΙΣΙΟ θα την ιωθετησουν και θα την προσφερουν για τα λαπτοπ τους..
panraf Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Αυτά και αν είναι καλά νέα. Λοιπόν σήμερα το απόγευμα θα πάω να την αλλάξω και ελπίζω να πάνε όλα καλά.
AlienHack Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Απο ποια πολη εισαι? Αν τελικα αλαξεις την καρτα σου και πανε ολα καλα (που ειναι σιγουρο μετα απο τα reviews που ειδαμε) , αν θελεις μπορουμε να κανονισουμε να μου δωσεις την παλια να κανω ενα συγκριτικο στο δικο μου laptop , την 6800 την δικια σου με την Χ800 ΧΤ , αποτι ξερω θα ειναι το πρωτο σε ολο το Net που γινεται μεταξυ των 2 αυτων καρτων και στο ιδιο μηχανημα μαλιστα. Δε μου λες? η 6800 ειναι η version με DDR1 ή DDR2?
panraf Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Πριν λίγο την άλλαξα και τρέχω 3D MARK. Μπήκε κανονικά, απλά αναγκάστιοκα να αλλάξω την ψύχτρα για να κουμπώσει στο δικό μου σασί. Ως τώρα δουλεύει κανονικά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Η 6800 είναι DDR III. Είμαι από Αθήνα. Βέβαίως και να κανονίσουμε όποτε θές.
AlienHack Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 ΑΝΤΕ ΜΕΓΕΙΑ!! ειδεσ ? ολα καλα!! θα κανω και εγω καποια στιγμη αυτην την αναβαθμηση , αλλα ισως περιμενω λιγο μπας και η SAGER βγάλει την 7900GTX (ειδη κυκλοφωρησε σε λυση της DELL) . Ειπες η 6800 σου ειναι με DDR3?? ΤΕΛΕΙΑ!! ειναι στις ιδιες επιδωσεις με την χ800 ΧΤ μου, ενω αν ειχες την βερσιον με DDR1 (που εχουν τα Fujitsu-Siemens AMilo) ειναι 30% ποιο αργη απο την χ800 ΧΤ. Εγω ειμαι απο θεσσαλονικη, θα κατεβω ομως αθηνα καποια στιγμη και θα σου πω να κανονισουμε να συναντηθουμε. εκτος αν θελεις να μου την στειλεις με κουριερ. τα εξοδα δικα μου.θελω να το κανω αυτο το συγκριτικο, δεν υπαρχει μεταξυ των 2 αυτων καρτων στο ιδιο μηχανημα!!
panraf Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Oκ όποτε θες πες μου να το κανονίσουμε. Πάντως έχε υπόψην σου πως μετά την αναβάθμιση δύσκολα θα μπορείς να δουλέψεις το φορητό σου σε Battery Mode. Για κάποιον περίεργο λόγο το Powermizer της nVidia και όσον αφορά την μπαταρία είναι κολλημένο στο maximum power savings και το slider δεν αλλάζει!. Ενώ στο ΑC Outlet αλλάζει κανονικά και το έχω στο Maximum performance, με φυσικό επακόλουθο όταν είναι εκτός ρεύματος να μην μπορώ να δω ούτε βίντεο, κάνει και εκεί "σπασίματα"..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.