kongo Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Ψάχνω κολπάκια ή προγραμματάκια που θα μου επιτρέπουν: 1)Την βιντεοσκόπηση κάποιου που μιλάμε μέσω msn με cam 2)Την προβολή δικό μου βίντεο αντί της εικόνας μου Άμα ξέρετε γενικά τέτοια κολπάκια για οποιοδήποτε πρόγραμμα πέστε τα!!(το Msn το ανέφερα επειδή το έχω) Ευχαριστώ για την βοήθεια εκ των προτέρων !!
hackermon1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 psakse sto http://www.mess.be an kai den nomizo na vris pola apo ayta poy zitas!
Guerriero4 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 1. snagit 2. nomizw oti uparxei ena prog pou legetai fake-webcam. (Y) have fun
greeneye Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 to snagit ine korifaio to sinisto... oso gia to deytero me fake kai istories den to exo dokimasei... to exei dokimasei kaneis?
kongo Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Ευχαριστώ όλους για την βοηθειά σας ...!!! πολυ καλά όλα τα προγράμματα !!
Dark-Shadow Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 dld kongo ti akrivos zitouses giati den to epiasa!!!
kongo Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 βασικά ήθελα να προβάλω τα δικά μου βίντεο στο MSN γιατί ηθελα να δειξω μια ταινία ... αλλα τελικά έχει και αλλες εφαρμογές ... κατέβασα κάτι FAKE βίντεο χρήστες από το site της Fake -cam και έκανα πλάκα ..!! επίσης ήθελα να μπορώ να μαγνητοσκοπώ αυτά που μου έδειχνε ο άλλος ... το Sagit είναι κορυφαίο σε αυτόν τον τομεα ... αλλα είναι trial για 30 μέρες πρέπει να το αγοράσω ...
tip8y Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 με το myscreen desktop recorder για recording νομιζω θα'σαι μια χαρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.