dterzakis Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Πρόσφατα έβαλα πάνω στο PC μου την FX5900... Μετά από αυτήν είμαι σχεδόν σύγουρος ότι ξεπέρασα τις δυνατότητες του τροφοδοτικού μου. Συχνά ενώ εργαζόμουν στο pc άκουγα ένα τικ το οποίο προερχόνταν απο τον σκληρό δίσκο... έτσι κάνει όταν ξεκινάει!!!.... και τα windows κολούσαν. Τελικά ένα ωραίο πρωινό μου λέει ότι ο σκληρός θέλει format. OK ήταν μεγάλη μλκ μου που το άφησα έτσι το pc, ύπάρχει τρόπος να σώσω τα δεδομένα μου από τον σκληρό σχετικά εύκολα???? ΥΓ: Πως μπορώ να διαγράψω την κατα λάθος διπλο-έκδοση του θέματος??
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 tha kaneis edi tin alli ekdosi tou thematos kai sbise oti exeis grapsei.an o diskos diabazetai kai den exei pathei kati i kefali isos me ena scandisk i me kapoio programma recovery pareis ta arxeia sou.an tora exei pathei zimia i kefali apo to tic pou akous kai gia auto o diskos den diabazetai logo oti i kefali stin ousia den diabazei ton disko tote sorry alla i plironeis pola lefta gia anaktisi apo tetoio disko i ...
dterzakis Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 οκ, έκανα την ερευνά μου και βρήκα τα προγραμματάκια που κάνουν δουλειά (δεν έχει χαλάσει ο HDD). Έχω ένα προβληματάκι... τα αρχεία είναι πολύ χύμα! Μήπως ξερετε κανένα συγκεκριμένο που να τα εμφανίζει λιγάκι ταξινομημένα??? (ζητάω πολλά!!!ε?)
dterzakis Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Επιτυχία!! Με το file scanengerτα βρ'ηκα όλα,αρκεί τώρα να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται.
poulinos Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 to file scavenger sou leei pou briskontai ta arxeia se poio katalogo exei filters kai genika kanei kali douleia.euxome na ta epanafereis.ama den exeis grapsei tipota apo pano tha petixei mia fora.tin exei patisei ena filos kai ta epanefera ola aarkei na min exeis grapsei apo pano.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.