Προς το περιεχόμενο

Παραπονα απο την Ελληνικη Αστυνομια ???? Ντροπη μας !!!!

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πάντως εδώ london η ανταπόκριση τις αστυνομίας σε κλίση είναι 30-180 δευτερόλεπτα...

Εκεί Λόντον κι εντώ Ελλάντα! Μην ξεχνιόμαστε! :mrgreen:

Δημοσ.

Γιαννη εγω θα σου εβαζα εκεινη την αστυνομικινα που σου ειχα βαλει χτες στο τοπικ με τους σεκιουριταδες αλλα θα μου την λογοκρινουν παλι !!!!

Γι αυτο λοιπον θα στην στειλω πριβε και εσυ να απαντησεις εδω δημοσια αν εμοιαζε καθολου με τους σημερινους.....

Στην στελνω....να μου την προσεχεις.....και να την βαζεις να καθεται να μην κουραζεται ενταξει ?

Δημοσ.

βασικα στην αγγλια γενικα οι μπατσοι ειναι πολυ ευγενικοι και τους σεβεσαι ασε που ειναι εξυπηρετικοι και δεν σε μειωνουν ποτε οτι και αν εχει συμβει. συγκεκριμενα σε εναν τσαμπουκα σε μαγαζι στο μαντσεστερ απλα μας μιλησαν και μας πηγαν σπιτια μας!!! παροτι ειχε γινει ολιγον τι πανικος. αψογοι οι τυποι. στην ελλαδα οι μπατσοι ειναι καλοι μονο για να παιζουν στοιχημα και να τρεχουν μακρια οταν δουνε κατι να συμβαινει. και για να τους πετας τιποτα στο κεφαλι σε διαφορων ειδων επεισοδια.για γελια.

Δημοσ.

Ας μην πιασουμε το θεμα Αστυνομια στην Αγγλια

Στο Λιντς που ειμουν μπορουσες να τους παρεις και να τους πεις "Εχω μεθυσει,δεν μπορω να παω σπιτι"...Τσουπ,το ταξακι/περιπολικο,κανονικα ταριφομπατσοι σε πηγαιναν σπιτι σου

Μια απο τις πρωτες βδομαδες εχω κατεβει για ψωνια,και ψιλοχαθηκα.Ρωταω ενα μπατσο για οδηγιες.Ενταξυ,τωρα βορεια Αγγλια εχουν αθλια προφορα,ημουν Ελληνατζα κι εγω αστα.Και ομως παιδια ο τυπος με υπομονη του το ειπα 5,φαιβ,τσινκουε,πεντε φορες και καθε φορα υπομονετικα μου ξαναεδινε οδηγιες μεχρι να καταλαβω.

Κορυφη ηταν και οι εφιπποι.Βασικα δεν ειχαν αλογα,κατι προιστορικα μαμουθ ειχαν που τα βλεπες και σκεφτοσουν να περασεις την διαβαση με κοκκινο.

Δημοσ.
Ας μην πιασουμε το θεμα Αστυνομια στην Αγγλια

Στο Λιντς που ειμουν μπορουσες να τους παρεις και να τους πεις "Εχω μεθυσει' date='δεν μπορω να παω σπιτι"...Τσουπ,το ταξακι/περιπολικο,κανονικα ταριφομπατσοι σε πηγαιναν σπιτι σου

Μια απο τις πρωτες βδομαδες εχω κατεβει για ψωνια,και ψιλοχαθηκα.Ρωταω ενα μπατσο για οδηγιες.Ενταξυ,τωρα βορεια Αγγλια εχουν αθλια προφορα,ημουν Ελληνατζα κι εγω αστα.Και ομως παιδια ο τυπος με υπομονη του το ειπα 5,φαιβ,τσινκουε,πεντε φορες και καθε φορα υπομονετικα μου ξαναεδινε οδηγιες μεχρι να καταλαβω.

Κορυφη ηταν και οι εφιπποι.Βασικα δεν ειχαν αλογα,κατι προιστορικα μαμουθ ειχαν που τα βλεπες και σκεφτοσουν να περασεις την διαβαση με κοκκινο.[/quote']

ειναι πολυ ευγενικοι οι ανθρωποι αλλωστε εχουν επιλεχθει και εκπαιδευτει. οχι οπως εδω που παιρνουν τα βλαχακια και τα πετανε μετα εξω και γελαει ο κοσμος και μετα φταιμε εμεις που δεν τους σεβομαστε.

Δημοσ.

Όντως guys έτσι τελείως διαφορετική νοοτροπία...και ego τώρα που δήλωσα σαν Special Constable για part-time μιας που σχεδόν τελειωσα το πανεπιστήμιο και μονο από τις συνομιλίες που είχαμε μέχρι στιγμής είναι πολύ ευγενικοί και καλοπροαίρετοι...σε λίγο καιρό θα ξέρω παραπάνω...άντε ευχηθείτε μου καλή σταδιοδρομία...

Δημοσ.

ουστ κωλ0μπατσοι... εχω τραβηξει τα πανδηνα με τα παλιο ζωα...

ειχα παπακι παλιοτερα (50αρι μηχανακι εννοω)

και επειδη εχω αρκετες φορες μουσι (εε βαριεμαι να ξυριζομαι καθημερινα)

με ειχαν σταματησει για ανακριση, ταυτοπροσωπιες και εξακριβωση στοιχειων...

το αλλο? Ειχα μια νοικαρισσα που μου ζητησε να της αλλαξω κλειδαρια οταν ελειπε, και ηρθε ο γκομενος της μετα απο κανα μηνα και δεν μπορουσε να μπει,καλεσε την αστυνομια και οταν ηρθανε τους ειπα οτι μου το ζητησε η ιδιοκτητρια του διαμερισματος, και με πηγανε στην ασφαλεια παλι για ανακριση, και δεν εγινε και τιποτα, μετα απο κανα τεταρτακι ειχα φυγει...

εε στον δρομο καθως γυρνουσα σπιτι με προλαβε το περιπολικο και με ξαναπηγανε μεσα για περαιτερω ερωτησεις...

Καλα με το παρκαρισμα τι τραβαω ειναι παλι αλλη υποθεση...

Δημοσ.

Τι να πω κι εγώ που ένα βράδυ (3 το πρωί) στην Πάτρα, ενώ είχα πάει στο αμάξι μου να πάρω μια σακούλα με... κωλόχαρτα (απο το Carrefour), καθώς πήγαινα σπίτι μου, μου την πέσανε 3 (!) ασφαλίτικα, φωνές, κακό, με σημάδεψαν με πιστόλια και έφαγα full body search, ψάξιμο του αυτοκινήτου, στοιχείων (πινακίδες κ.λ.π.) επειδή κάποιος απο τη γειτονιά τηλεφώνησε οτι "ύποπτος μουσάτος περιδιαβαίνει αμάξι κρατώντας τσάντα με διαρρηκτικά εργαλεία"...

Ο τύπος που τηλεφώνησε ηταν ενας οδηγός Χιουντάι Κουπέ που την ώρα που ήμουνα στο αμάξι κι έψαχνα τη σακούλα, έκανε γύρους στο τετράγωνο, και καθώς πήγαινα σπίτι μου τον είδα να με ακολουθεί με το αμάξι σιγα-σιγά... Ο ίδιος που αργότερα, ενω είχα τους φακούς στα μούτρα μου να με τυφλώνουν, φώναξε μέσα απ' το αμάξι "Αυτός ειναι!"... Φάτσα δεν ειδα.

Φυσικά κι έγινα ρόμπας στη γειτονιά η οποία είχε βγεί όλη στα μπαλκόνια κι έχασα 40 λεπτά απ' τη ζωή μου να παίζω τις 20 ερωτήσεις με τον μπάτσο. Έλεος...

Τα σχόλια δικά σας.

Δημοσ.

αστα να πανε, αφου ειναι βλακες....

παλιοτερα, δεν θυμαμαι ποτε ηταν ακριβως, την περιοδο που ψαχνανε τους σατανιστες της Παλληνης, ημουν με τους γονεις μου Πελοποννησο, καναμε το γυρο της, και μας σταματανε σε μπλοκο, εγω το πολυ 13-15 ετων, και αφου ζητανε ταυτοτητα των γονιων μου και τους την δινουνε...

μαντεψτε τι ζητησανε μετα?

...

......

...........

.....................

............................

ταυτοτητα για μενα...ε βγαλτε μονοι σας συμπερασματα...

Δημοσ.

Για να μην σου ξανατύχει:

- Ή πας για χέ..ιμο πολύ νωρίς και όχι μέσα στο άγριο ξημέρωμα.

- Ή να έχεις Σλιμπάντ για τις δύσκολες ώρες!

- 'Η ξέχαστο μέχρι να ξημερώσει...

:lol: :lol: :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...