Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Λοιπον...Ηθελα να κανω μια εξουσιοδοτηση στη γυναικα μου αλλα επειδη εχω σπασει το ποδι μου δεν μπορουσα να παω στο Αστυνομικο Τμημα της περιοχης μου.Πηρα τηλ και μου ειπαν οτι θα ερθει περιπολικο να υπογραψω μπροστα στο "οργανο" να μονογραψει απο πισω την εξουσιοδοτηση και μετα να την παω στο ΑΤ για οριστικη θεωρηση. Εξυπηρετηκοτατοι !!!!! Πραγματι σε λιγη ωρα με διαφορα 15 λεπτων ηρθαν οχι ενα αλλα τρια περιπολικα για την ιδια δουλεια ...Τι ειπατε ???? Ασυνενοησια ?????? Σωωωωπα !!!!!! :mrgreen:
ga25 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Και δεν χέρεσαι....Δεν είχαν τίποτα σοβαρότερο να κάνουν...Ολα τα άλλα βένουν καλώς...Βάζω στοίχημα ότι έκαναν αγώνα για το ποιός θα έρθει πρώτος....Ετσί ώστε να αποφύγουν μια πιθανή άλλη κλήση...
paschalia Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Εχμ , υπερβολικη προθυμια κ παλι παραπονα ? Τελικα εχω αρχισει να πιστευω οτι σαν λαος δεν μπορουμε να ικανοποιηθουμε με τπτ .
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Ολα τα άλλα βένουν καλώς... ΟΛΑ...ΟΛΑ !!!!!!! :-D
Flying_Dutchman Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Καλα, ειπαμε... να φωναζουμε για τα στραβα, αλλα ας μην γελοιοποιουμε και τα θετικα....
KaizerSoze Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Βασικα μου θυμησε την Μεγαλη Αληθεια του Φανταρου "Οσο εισαι απασχολημενος να κανεις κατι ευκολο,δεν εισαι διαθεσιμος να κανεις κατι δυσκολο"
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Καλα, ειπαμε... να φωναζουμε για τα στραβα, αλλα ας μην γελοιοποιουμε και τα θετικα.... Ουτε ενα καλο δεν μπορουν να κανουν χωρις να γελιοποιηθουν απο μονοι τους !!!!!! :mrgreen:
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Βασικα μου θυμησε την Μεγαλη Αληθεια του Φανταρου "Οσο εισαι απασχολημενος να κανεις κατι ευκολο' date='δεν εισαι διαθεσιμος να κανεις κατι δυσκολο"[/quote'] Σωστος !!!!!! :-D :-D
paschalia Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Καλλιο 5 κ στο χερι .. Παρα 10 κ καρτερι , ελεγαν οι παλιοι κε Γιαννη κ υπολοιποι .
KaizerSoze Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Που κολλαει που ακριβως ρε Πασχαλια δηλαδη?
paschalia Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Σε ελευθερη μεταφραση Καλυτερα να εκτιμουμε οτι κανουν , παρα να παραπονιομαστε για οτι δεν κανουν .
KaizerSoze Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Νοουπ,στην συγεκριμενη περιπτωση θα ηταν καλλιο 10 και στο χερι παρα 5 και καρτερι που φυσικα δεν εχει νοημα
MariaTs. Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Γιάννη ωραίο θέμα άνοιξες... Κάτσε τώρα να γράψω την δική μου ιστορία... Στην περιοχή μας υπάρχει μια γειτονιά τσιγγάνων... Προβλήματα δεν έχουμε (κλοπές κλπ), είναι φιλήσυχοι, έμποροι όλοι τους και η γειτονιά τους είναι η πιο καθαρή γειτονιά σε όλη την πόλη (ντρέπεσαι να πετάξεις και τσιχλόχαρτο)! Το ένα και μοναδικό πρόβλημα που έχουμε -συνήθως το καλοκαίρι- είναι όταν κάνουν γλέντι για γάμο! Μια εβδομάδα το κρατάνε και ξεκινάνε απ'τις 3 το μεσημέρι και διακόπτουν την επόμενη μέρα στις 11 περίπου το πρωί (πρέπει και να κοιμηθούν). Όλοι οι κάτοικοι των γύρω οικοδομικών τετραγώνων καλούν συνεχώς το 100 για άμεσση τακτοποίηση του θέματος (τήρηση ωρών κοινής ησυχίας). Στην αγανάκτησή μου τηλεφώνησα κι εγώ στο 100. Ο τηλεφωνητής ήταν πολύ εκνευρισμένος (εν μέρει τον δικαιολογώ γιατί όλο το βράδυ θα τον είχαν πρήξει), όμως η απάντησή που μου έδωσε στην διαμάρτυρία μου ήταν η εξής: - Αν κυρία μου θέλετε να βρείτε την ησυχία σας να τους κάνετε μύνηση! Περάστε απ'το τμήμα και υπογράψτε και εσείς μία μύνηση για να μπορέσουμε να κάνουμε την δουλειά μας. Με λίγα λόγια μου ζητούσε να πάω εγώ μια απλή πολίτις να βγάλω το φίδι απ'την τρύπα, να κάνω την δουλειά της αστυνομίας. Του λέω πως αυτό είναι δικό τους χρέος και γι'αυτό τους πληρώνουμε και οφείλει να στείλει και τα ματ, αν έχει τηλεφωνικές καταγγελίες αρκετές όταν μια μερίδα ανθρώπων ενοχλεί μια ολόκληρη πόλη με τα κλαμπατσίμπαλά της. Απάντηση δεν έδωσε, παρά μου το έκλεισε! Τα συμπεράσματα δικά σας! Εγώ κατάλαβα πως προφανώς έβαλαν δόκιμο στο τηλεφωνικό τους κέντρο και έλεγε αρλούμπες, γιατί σε άλλες μου κλήσεις (πάλι για το ωράριο κοινής ησυχίας) η αντίδραση της αστυνομίας ήταν άμεσση και αποτελεσματική (ξέρεις τι είναι να έχεις ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στα 6μ. απέναντί σου, σε ανοικοδόμηση και να βαράν οι μπετονιέρες απ'τις 5 το ξημέρωμα; ). :twisted:
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Γιάννη, αν τους έπερνες και τους έλεγες οτι έχει μπεί κλέφτης.. Θα ερχόντουσταν τρία περιπολικά σε 15 λεπτά ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Γιάννη' date=' αν τους έπερνες και τους έλεγες οτι έχει μπεί κλέφτης.. Θα ερχόντουσταν τρία περιπολικά σε 15 λεπτά ?[/quote'] Σε 15 ωρες ισως Πανο !!!!!!! :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.