Προς το περιεχόμενο

Απορία για τροφοδοτικό

dterzakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησέρα σας. Είμαι σε αναζήτηση νέου τροφοδοτικού. Θέλω να πάρω ένα καλό ώστε να μην χρειαστεί να το αλλάξώ σε 5-6 μήνες που θα κάνω ολική αναβάθμηση.(dual core, PCE....). Σκέφτομαι για το TAGAN TG480W U22. Θέλω να ρωτήσω αν ΜΒ INTEL - AMD έχουν διαφορετικά spec στηντροφοδοσία και αν ξέρει κανείς τι είναι το παρακάτω που διάβασα στο site τις TAGAN:

INTEL ATX12V version 2.01 and 1.3 as well as EPS12v compatible

Συνοπτικά με καλύπτει αυτο το τροφοδοτικό τώρα και σε ένα μελλοντικό σύστημα Χ2??????

Δημοσ.

αν παρεις αυτο που αναφερεις δεν νομιζω να εχεις καποιο ιδιαιτερο προβλημα!

ωστοσο καθε μητρικη ειναι συμβατη με ολα τα τροφοδοτικα οποτε η intel η amd παρεις θα δουλεψει!

Δημοσ.

Αν διάβαζες στο site της εταιρείας, είναι συμβατό με πολλούς επεξεργαστές.

Θέλω να ρωτήσω εγώ τώρα κατά πόσο είναι αθόρυβο? Υπάρχει κάτι ποιό αθόρυβο από αυτό.

Έχετε links με συγκριτικά όσον αναφορά τον θόρυβο?

Δημοσ.

Έχω το TAGAN 530W easy connect και είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος και είναι και αθόρυβο γιατί έχει ενα 120αρι ανεμιστήριο.

Δημοσ.

Για θόρυβο προτίμησε κάτι με έναν 12άρη ανεμ.

Για αντοχή στον χρόνο δώσε κάτι παραπάνω και πήγαινε σε 550+ Psu...

Δημοσ.

οκ κάτι κοντά στα 600W αλλά εκτώς από το liberty υπάρχει άλλη αθορυθη πρόταση??? Το liberty είναι κάπως ακριβό 160ευρώ....

Δημοσ.

οκ το βρίσκω αλλά το σκέφτομαι γιατί στο παρακάτω site :

http://www.tomshardware.com/2005/07/11/stress_test/

το έβγαλε εκτώς spec...Βέβαια το test ήταν αρκετα αυστηρό!! Αλλά μάλλον θα καταλήξω στο liberty το 500αρι . Δεν πιστεύω ότι θα χρειαστώ κάτι παραπάνω! Thanks πάντως

Δημοσ.
den tha sinistousa Tagan..To 620W Liberty einai super alla akrivoutsiko.tha proteina to Hiper 580W pou leei o eliask pio pano.

Απλά,σίγουρα δεν κάνεις γιά πωλητής.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...