Προς το περιεχόμενο

Limit Download

eversurf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια με εχετε βοηθησει πολλες φορες για διαφορα θεματα!Αυτη τη φορα το προβλημα μου ειναι το εξης:Εχω 1 DVD CLUB k teleutaia ebala 1 μικρο δυκτιακι υπολογιστων.Ολα τα PC τα χω ριξει πανω σενα switch οπου ολα μοιραζονται την γραμμη internet.Οταν ο ενας υπολογιστης ομως κατεβαζει οι αλλοι γονατιζουν και δεν μπορουν να ανταποκριθουν αν και η συνδεση μου ειναι 1024.Αυτο που ηθελα ειναι ενα προγραμματακι το οποιο θα εγκαταστησω στον server kai θα μπορει να χειριστει το οριο της γραμμης για το download σε καθε PC ξεχωριστα.Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον που δειχνεται!!!

Δημοσ.

pio net limiter exis ? giati toulaxiston auto pou prwtina ... den ine katholou disxristo . apla pigene eki pou lei rules kai kane oti thes

akoma gia na elegxis to net limiter allwn pc apo ton server ftiaxe clients

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μπορείς σε ενα παλιο PC να στήσεις ενα SQUID proxy (windows, linux) και μεσα στο config να ορίσεις το bandwith για κάθε ip ή group of ips

Ψάξτο λίγο δεν είναι είναι δύσκολο και βοήθεια με παραδείγματα θα βρείς μπόλικα στο internet.

Δημοσ.

πες μας λίγα πράγματα για το δίκτυο σου. τι ρούτερ έχεις? πόσα μηχανήματα έχεις? πόσο θέλεις να περιορίσεις το κατέβασμα, με λίγα λόγια ποιό μηχάνημα θα έχει προτεραιότητα. Σημαντικό να μην ξεχάσεις τι ρουτερ έχεις!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...