Stavropoulos Akis Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Έχω φτιάξει μια φωτογραφία (διαφήμηση) και θέλω να την στείλω στους πελάτες μου με email, αλλά δεν θέλω να την κάνω attach. Θέλω με το που ανοίγουν το email να βλέπουν κατευθείαν τη φωτογραφία. Αυτό πως γίνεται? Το έχω δει που το κάνουν η Sony, Πλαισιο, Tellas κλπ.
Stavropoulos Akis Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Ρε φίλε δεν θέλω να φτιάξω spam, απλά να ενημερώσω τους ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ πελάτες με τα καινούργια μου προιόντα!
danaos Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Αν είναι εικόνα, και attachement να το βάλεις, θα το εμφανίζει κανονικά στο κεντρικό παράθυρο του μηνύματός σου...
ikaros2 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Θα πρέπει με κάποιο software να δημιουργήσεις ένα stationery με την εικόνα που θες να στείλεις. Στο ελληνικό Outlook Express, stationery=επιστολόχαρτο. Ψαξ' το στο Google.
GiorgosH Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Όπως και να τη στείλεις, παίζει ρόλο πως θα το δει ο καθένας. Αλλιώς εκείνος που έχει Outlook Express, αλλιώς με Outlook και αλλιώς με Hotmail..
giannispal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 παιδιά καλησπέρα, εγώ π έφτοιαξα stationery αλλα μ το εμφανίζει πολλές φορές σε όλη τη σελίδα του mail, πώς μπορώ να το κάνω να φαίνεται μόνο στο κέντρο και μία φορά?? Προφανώς θέλει κάποια διώρ8ωση ο κώδικας...αλλα τι ακριβώς?? Αν ξέρει κανένας ..... Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.