doubleh Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Πώς βγαίνει στα 700 αυτό; Δεν θα βάλεις γραφίστα; Δεν θα κάνεις testing? Αυτά έχουν αξιοσέβαστο κόστος. Συν τις καστομιές που θα χρειαστούν, άσχετα του πόσα έχεις έτοιμα. Μια σοβαρή δουλειά κάνει κοντά στις 2000 (γνώμη μου), για να μην καταλήξεις να βρίζεις την τύχη σου που φτιάχνεις κάτι που δεν το εκτιμάνε και για το οποίο δεν πληρώνεσαι αρκετά...
doubleh Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Γιατί εκτός των παραπάνω, στο κόστος συμπεριλαμβάνεται και μια ελάχιστη συντήρηση/εγγύηση κάποιων μηνών.
ALR Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Γιατί εκτός των παραπάνω, στο κόστος συμπεριλαμβάνεται και μια ελάχιστη συντήρηση/εγγύηση κάποιων μηνών. Εγώ πάντως από τα λεγόμενα του φίλου κατάλαβα ότι θα το κάνει μόνος , εξού και η τιμή την οποία πάλι την θεωρώ τσιμπημένη. Πρόκειται για φίλο που θέλει να του κάνει καλή τιμή υποτίθεται!
aiwnios_foititis Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Re pedia egw stin telikh mporei kai na min parw kai katholou! apla hthela na dw pws genika kimenonte oi times. file "doubleh" grafistas den tha bei stin mesh. alla ola ta alla pou eipes test, sinvatotita me olous tous broswer kai Oper. Syst. kathos kai sydirish tha yparxoun! goodnight and good luck!
mkst Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 apla hthela na dw pws genika kimenonte oi times Όπως διαπιστώνεις είναι ένα μπάχαλο!
darknemus01 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 to template pou exeis balei einai template diko sou h apo kapoio site..? Kati mou 8umizei to olo concept http://www.freewebtemplates.com/download.php?id=3544&t=t Αφου το παιδί έχει κλέψει το template,το εχει πάρει έτοιμο για ποιο λόγο ολη αυτή η συζήτηση για το πόσο πρέπει να το κοστολογήσει?
thanos_kar Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 To oti ksekinas ena site apo etoimo template de leei kai tipota. Giati den kanoun ta rasa ton papa. oi eppagelmaties tou xorou exoune seires dvd me etoima templates. ena omorfo gui einai i arxi, alla ti poiotitas kodikas krivetai apo piso einai teleios allo thema. De tha paro px ligotera lefta apo kapoion pou tou kano ena animation giati pira etoimes merikes katapliktikes kiniseis px kapoion anthropon 'h tis virtual cameras. (pou ftiaksane-diathesane alloi gia mena se studios sto hollywood) Ta site-templates einai ergaleia. opos ergaleia einai oi tonoi kodika java dhtml klp. opos episi ergaleio einai na mporeis na vriskeis eukola opoia routina xreiazesai ston programmatismo. (poios ilithios tha ksanagrapsei ena clock java applet eno iparxoun 2.000 rologia etoima sto net?) Megale xtipa ton sta aftia ean kaneis kali douleia, oso pernoun oi eppagelmaties, vgaltou omos ena 20% kai pes tou oti einai ekptosi FPA
geovard Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Όμορφο site σίγουρα αποσπά την προσοχή.Η γνώμη μου είναι πάντα να προσαρμόζεσαι στις οικονομικές δυνατότητες τού εντολέα σου αλλά σε λογικά πλαίσια η οροφή των απαιτήσεών σου.
ALR Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Αφου το παιδί έχει κλέψει το template' date='το εχει πάρει έτοιμο για ποιο λόγο ολη αυτή η συζήτηση για το πόσο πρέπει να το κοστολογήσει?[/quote'] Από ότι καταλαβαίνω , έχεις παρεξηγήσει την λειτουργία των templates. Όταν χρησιμοποιούμε μια template, είτε για ιδέα ή ώς βάση για μια καινούργια ιστοσείδα, δεν θεωρείται κλέψιμο, αλλά όπως είπε ο φίλος παραπάνω, είναι εργαλείο, όπως και τα έτοιμα scripts ή τα προγράμματα για menu και flash animation. Δεν είναι ντροπή , ούτε κλεψιά. Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι εφόσον χρησιμοποιεί κάποιος μια template, δεν κάνει δουλειά και δεν αξίζει να πληρωθεί;
darknemus01 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Από ότι καταλαβαίνω ' date=' έχεις παρεξηγήσει την λειτουργία των templates. Όταν χρησιμοποιούμε μια template, είτε για ιδέα ή ώς βάση για μια καινούργια ιστοσείδα, δεν θεωρείται κλέψιμο, αλλά όπως είπε ο φίλος παραπάνω, είναι εργαλείο, όπως και τα έτοιμα scripts ή τα προγράμματα για menu και flash animation. Δεν είναι ντροπή , ούτε κλεψιά. Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι εφόσον χρησιμοποιεί κάποιος μια template, δεν κάνει δουλειά και δεν αξίζει να πληρωθεί;[/quote'] Να χρησιμοποιηθεί σαν ΙΔΕΑ ή σαν αρχική έμπνευση ναι, αλλά εγώ στο συγκεκριμένο δείγμα είδα οτι ειναι ακριβώς το ίδιο. Αν ήμουν πελάτης πάντως και το ηξερα να είσαι σίγουρος οτι θα έδινα πολυ λίγα. Γιατι πολυ απλά θα έβλεπα ποσο κόπο κατέβαλε κάποιος και σίγουρα είναι περισσοτερος οταν δεν στηρίζεσαι εξ ολοκλήρου σε ενα template
aiwnios_foititis Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Για να καταλαβω καλα "darknemus01" θες να πεις οτι αν βαλω εναν γραφιστα να μου σχεδιασει ενα αρχειο .psd τοτε η δουλια που θα κανω αυτοματα θα αποκτισει αξια! Ενω πριν ηταν κατι που δεν αξιζει να πληρωθεις. Μαλλον εχεις την ιδεα οτι ολο το site ειναι μονο ενα αρχιο γραφιστικο που το κανεις πινακες Html και thats all!
ALR Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Να χρησιμοποιηθεί σαν ΙΔΕΑ ή σαν αρχική έμπνευση ναι' date=' αλλά εγώ στο συγκεκριμένο δείγμα είδα οτι ειναι ακριβώς το ίδιο.Αν ήμουν πελάτης πάντως και το ηξερα να είσαι σίγουρος οτι θα έδινα πολυ λίγα. Γιατι πολυ απλά θα έβλεπα ποσο κόπο κατέβαλε κάποιος και σίγουρα είναι περισσοτερος οταν δεν στηρίζεσαι [b']εξ ολοκλήρου [/b]σε ενα template Δεν γίνεται να στηριχτεί εξ ολοκλήρου σε ένα template ( πχ με το ίδιο παλικάρι στη φώτο ή το ίδιο αυτοκίνητο). Αυτό που εκμεταλλεύεται κάποιος είναι το layout της ιστοσελίδας. Αυτό είναι στην ουσία που παίρνει έτοιμο. Πέρα όμως από αυτό, για να γίνει καλή δουλειά θέλει αρκετό χρόνο εργασίας ακόμη και πάνω σε έτοιμο layout ( γιατί κακά τα ψέματα, γλυτώνεις πολύ χρόνο με έτοιμο). Επίσης, ο πελάτης δεν είναι πάντα ο σχετικός cyber freak που διαβάζει τα forums και ξέρει τι σημαίνει η λέξη "templates". Αν δεί κάτι που του αρέσει , θα πληρώσει
darknemus01 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δεν γίνεται να στηριχτεί εξ ολοκλήρου σε ένα template ( πχ με το ίδιο παλικάρι στη φώτο ή το ίδιο αυτοκίνητο). Αυτό που εκμεταλλεύεται κάποιος είναι το layout της ιστοσελίδας. Αυτό είναι στην ουσία που παίρνει έτοιμο. Πέρα όμως από αυτό' date=' για να γίνει καλή δουλειά θέλει αρκετό χρόνο εργασίας ακόμη και πάνω σε έτοιμο layout ( γιατί κακά τα ψέματα, γλυτώνεις πολύ χρόνο με έτοιμο). Επίσης, ο πελάτης δεν είναι πάντα ο σχετικός cyber freak που διαβάζει τα forums και ξέρει τι σημαίνει η λέξη "templates". Αν δεί κάτι που του αρέσει , θα πληρώσει [/quote'] Δεν είπα ποτε οτι δεν θέλει επιπλέον δούλεια η οτι θα το κάνει τσάμπα αλλά το πόσα θα πάρει εξαρτάται και απο το τελικό αποτέλεσμα.Μέχρι τώρα υπάρχει μόνο ένα δείγμα,τι πρέπει να πω επομένώς?Γδυσε τον επειδή βρήκες ένα ετοιμο template sto net και του άλλαξες 2 κουμπιά? Και πιστεψε ειναι πολυ πιο δύσκολο να δημιουργήσεις κάτι εντελως μόνος(χρώματα,layout κλπ) Κατα τα άλλα και εγω μαζί σου είμαι και οσο για τον aiwnios_foithths ας του πάρει οσο νομίζει κρινωντας απο τις γνώμες ολων,εγω οφείλω να είμαι αντικειμενικός(ελπιζω μόνο να μην σερφάρει στο ιδιο forum o πελατης )
thanosgr Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 kai pros theou file mou... bgale ta Times New Roman...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.