Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με μπαταρία κινητού

ntg24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΝΟΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ 3 ΜΠΑΡΕΣ ΣΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΛΙΣΗ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΛΕΙΝΕΙ.

ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ Serial ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕ.

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ. ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΧΕΙ ΦΟΡΤΙΟ ΠΑΝΩ ΤΗΣ. ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΕΒΓΑΛΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 3 ΜΠΑΡΕΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΝ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

Πρωτον οι μπαταριες απο συσκευες δηλαδη μεσα σε κουτι συσκευης εχουν ελαχιστη φορτιση, αρα αν στην εδωσε απο αλλο κινητο τοτε δεν υπαρχει προβλημα.

Καθαρισε τις επαφες της μπαταριας του κινητου γιατι μπορει λογω βρομιας να μην κανει καλη επαφη

Αν το προβλημα με τις κλησεις το εκανε και πιο πριν τοτε δεν φταιει η μπαταρια σου αλλα η συσκευη.

Δοκιμασε αυτα και βλεπουμε, εδω ειμαστε.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

καλησπέρα εχω και εγω ενα προβλημα με τη μπαταρία μου, bl-5c. απο οτι εμα8α αλλαζουν 46,000,000 τετοιες μπαταριες, ομως η δικη μου απο οτι λεει το σιτε της νοκια δεν ειναι στις προβληματικές. ελα ομως που η μπαταρια εχει πρηστει απιστευτα και πλεον δε κλεινει το καπακι του κινητου (ελεος). καμια ιδεα του τι να κανω?

ευχαριστω

Δημοσ.
καλησπέρα εχω και εγω ενα προβλημα με τη μπαταρία μου, bl-5c. απο οτι εμα8α αλλαζουν 46,000,000 τετοιες μπαταριες, ομως η δικη μου απο οτι λεει το σιτε της νοκια δεν ειναι στις προβληματικές. ελα ομως που η μπαταρια εχει πρηστει απιστευτα και πλεον δε κλεινει το καπακι του κινητου (ελεος). καμια ιδεα του τι να κανω?

ευχαριστω

να την πεταξεις, ετσι απλα παρε αλλη.:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...