jasoewrjaafdoas Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 ψάχνω προγραμματάκι id3 editor έχει κανείς κανά καλό υπόψην? Θέλω ξέρω γω να βρίσκει λίρικσ και αλμπουμ αρτ από το ιντερνετ, η με βάση το όνομα του σι ντι στο φολντερ να κάνει ρινέημ τα κομμάτια, να κάνει αυτόματο ρινεημ με παραμέτρους κλπ. είναι πολλά αλλά πριν αρχίσω να τεστάρω θέλω να δω αν κάποιος έχει κάτι καλό.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Κανε ενα σερτς στο φορουμ, υπαρχουν καποια τοπικς ηδη με πολλες προτασεις.
Spyweirdos Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 popo re pedia afta ta greeklish me elinikous xaraktires skotonoun... heheheeee
jasoewrjaafdoas Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 TheBoyFromSalina, καλώς θα κοιτάξω, πάντως ένα δύο ονοματάκια δε θα σε κούραζε να τα γράψεις, λιγότερες λέξεις. Spyweirdos, καλή η συνεισφορά σου, αλλά τι να κάνω ρε μπαγάσα που όλους τους όρους τους έχουν στα αγγλικά, μου χει βγει το χέρι να κάνω toggle μεταξύ των δύο γλωσσών, τι ξεφτίλα είναι αυτή...
jasoewrjaafdoas Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 και πως να το ψάξω ρε γαμότο, αφού και το id3 και το tag και το mp3 είναι τριών γραμμάτων και αγνοούνται από το search, γαμώ τις εξυπνάδες αυτό παρεπιπτώντος λες και σπανίζουν οι λέξεις με τρία γράμματα ή τέσσερα, ειδικά στα αγγλικά...
blueviper Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Σε αυτήν την περίπτωση γράφεις tag* ή το παίζεις έξυπνα και βάζεις tags, tagging κοκ.
Spyweirdos Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Spyweirdos' date=' καλή η συνεισφορά σου, αλλά τι να κάνω ρε μπαγάσα που όλους τους όρους τους έχουν στα αγγλικά, μου χει βγει το χέρι να κάνω toggle μεταξύ των δύο γλωσσών, τι ξεφτίλα είναι αυτή...[/quote'] hahaha okok stadar mazi sou...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.