dim_b Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 - το περιπολικό επιτρέπεται να παραβιάσει το κόκκινο σε φάση καταδίωξης αλλά με "προσοχή". Θα ήθελα πολύ να δω έναν δικηγόρο να προσπαθεί να αποδείξει το μέγεθος της προσοχής σε ένα πιθανό ατύχημα Πολύ απλά, αν προκαλέσει ατύχημα σημαίνει ότι δεν πρόσεξε αρκετά. Όπως το καταλαβαίνω αυτό που λέει ο ΚΟΚ, είναι σα να επιτρέπεται στο όχημα ανάγκης να αντιμετωπίσει το κόκκινο σαν STOP, δηλαδή να περάσει εφ'όσον ο δρόμος είναι ελεύθερος ή του έχουν παραχωρήσει προτεραιότητα τα άλλα οχήματα.
Typhoon Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Πολύ απλά' date=' αν προκαλέσει ατύχημα σημαίνει ότι δεν πρόσεξε αρκετά.Όπως το καταλαβαίνω αυτό που λέει ο ΚΟΚ, είναι σα να επιτρέπεται στο όχημα ανάγκης να αντιμετωπίσει το κόκκινο σαν STOP, δηλαδή να περάσει εφ'όσον ο δρόμος είναι ελεύθερος ή του έχουν παραχωρήσει προτεραιότητα τα άλλα οχήματα.[/quote'] Το ότι προκάλεσε ατύχημα δεν σημαίνει και τίποτα....μπορεί κάλλιστα (& πιθανότατα) ο άλλος απλώς να ήταν κάφρος! Δεν βλέπεις τι γίνεται στους ελληνικούς δρόμους ? Εδώ ο άλλος προχθές δεν είδε ολόκληρο τρένο στη Δράμα, μου λες για περιπολικά, ασθενοφόρα & αηδίες Έχουμε ξεφύγει γενικώς!
DrLo Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Πολύ απλά' date=' αν προκαλέσει ατύχημα σημαίνει ότι δεν πρόσεξε αρκετά.Όπως το καταλαβαίνω αυτό που λέει ο ΚΟΚ, είναι σα να επιτρέπεται στο όχημα ανάγκης να αντιμετωπίσει το κόκκινο σαν STOP, δηλαδή να περάσει εφ'όσον ο δρόμος είναι ελεύθερος ή του έχουν παραχωρήσει προτεραιότητα τα άλλα οχήματα.[/quote'] Δεν είπα ότι/ό,τι αυτό το γράφει ο ΚΟΚ. Είπα ότι/ό,τι μου το είπε ένας φίλος που έχει τελειώσει ΙΕΚ δασκάλων οδήγησης, αν και πολύ αμφιβάλω αν αυτό δεν του το είπανε στο ΙΕΚ και δε το διάβασε γραμμένο σε κάποιο νόμο (αν του πεις να σου φέρει την εφημερίδα της κυβερνήσεως ... θα σου φέρει τον Ελεύθερο Τύπο) Όντως έχουμε ξεφύγει ... αλλά μ' αρέσει. Καλά αυτό με το τρένο δε παίζεται. Οι "δημοσιογράφοι" προσπαθούν να βγάλουν λαβράκι από κάτι προφανές.
ffilz Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Αν και δεν διάβασα όλα τα posts να σας πω ότι μια φορά μου έκοψαν κλήση όχι για κόκκινο, και μετά εξήγησα στο μπάτσο ότι δεν έφταιγα και μου έδωσε ένα σημείωμα να πάω στο διοικητή στη τροχαία να μου σβήσει τη κλήση. Πήγα λοιπόν και ανακάλυψα ότι είχε μία ουρά τεράστια οπότε έφυγα γιατί βαριόμουν να περιμένω και την πλήρωσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.