fanpan Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Παρακαλώ πείτε μου καμία γνώμη για να καταλείξω σε ένα από τα δύο. Είμαι φαντάρος και θέλω να πάρω κάτι ,γιατί οι ώρες μέσα δεν παλέυονται. Στο psp κολλάω λόγο χρημάτων πάνω από όλα.... Γνωρίζω ότι το ds δεν έχει τόσο καλλά γραφικά αλλά είναι πιο προσιτό. Οσοι έχουν κάποιο από τα δύο ας γράψουν κανά πλεονέκτημα και μειονέκτημα. Και για τους λοιπούς φαντάρους ,καλή δύναμη που θα πάει θα περάσει ο καιρός............
snik Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 den pairneis kalitera kana kinito symbian pou exei kai kala paixnidia me 3d grafika giati pou na pareis to psp i to ds ston strato eno to kinito tha to exeis panta mazi sou
eliask Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 ax ti mou thimises tora ......Emeis dystixos den eixame tetoies aneseis .Me psp i skopia tha pernage loukoumi ekei pano sta vouna !!!!!! Ade kai kali dynami kai kalos politis me to kalo
nhn Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 sostos o prolalisantas.ego exo kai ta dio .to ds to xrisimopio mono gia wireless game meso internet eno to psp gia to colin mc rae kai mono
xrest Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 wraio strato kanete re....oi pezonautares den eixame tetoia omws..anyway.emena to ds de maresei katholou mias k einai san na paizw pali n64.episis den einai gia ta daxtila mou...to psp,exei polla pramata.music,videakia klp klp.toxoun xiliospasei kiolas opote oti thes tha kaneis.einai dikia sou basika i apofasei.skepsou oti to psp exei k "peirateia" sta games tou opote isws makroprothesma sou rthei fthinotero
Jojos170304 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Παιδιά εμείς στα σύνορα εκεί στην 111ΠΜ στο Βόλο σκοπιά χωρίς ραδιοφωνάκι, κινητό κ σταυρόλεξα δεν πέρναγε. Αχ τι τραβάγαμεεεεεε????!!!!!! Υ.Γ.: Α και το DS πέρνει πειρατικά με ένα adaptoraki. (Έχω κατεβάσει όλα τα roms, το adaptoraki δεν αξιώθηκα να αγοράσω)
fanpan Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Όντως οι σκοπιές μόνο με κινιτό, τσιγάρο και ράδιο παλέυονται.Αν και σε ορισμένες περιπτώσεις (όταν δεν σε αλλάζουν )ούτε και αυτά είναι αρκετά.Τελοσπάντων... όσο για το ds δεν το θέλω για τη σκοπιά τοσο, όσο για την εμπλοκή που θα φάμε τώρα που θα γυρίσουμε από την άδεια. Δεν λέει να σκάει η έφοδος και εγώ να παίζω mario kart ,αρκετά φι έχω για τους 2 μήνες που είμαι μέσα.
Socratis_g Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 παρε ds γιατί στο στρατό το πσπ θα το γρατζουνίσεις,θα το χτυπίσεις, μπορεί κ να το χάσεις. το πσπ είναι μπιζουδάκι για να το έχεις στην ίδια τσέπη με τις γεμιστήρες!!!!
deus Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 και εμένα μου φαίνεται περίεργο να διαβάζω ότι θες να περάσεις την ώρα σου στη σκοπιά εμείς (αμφίβιοι καταδρομείς Σάμο) δεν είχαμε ώρα ούτε για ύπνο. Επιλογές είναι αυτές βέβαια αφού λοιπόν έχει χρόνο θα σου πρότεινα DS για ένα απλό λόγο Mario Kart απλά κορυφαίο Wario ware πολύ καλό και εθιστικό Castlevania επίσης πολύ καλό και φυσικά advance wars για το τερματίσεις θέλεις 2 χρόνια όχι 1 που κάνετε τώρα. για το PSP δεν έχω άποψη.
seventh_son Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 ego apla tha sou lega na pareis kana symbian kinito:) giati sto strato paizoun kai trela rosopontiakia pou voutane xoris na katalaveis xristo:) to kinito tha to xeis panta pano sou. ta alla ? einai kai ligo gkoumoutses gia na ta kouvalas monima pano sou.
fanpan Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 το symbian kinito τι είναι ρε παίδες? εχω χάσει επεισόδια μέσα. οι τιμές που παίζουν? βλέπω να καταλήγω σε ds γιατί το άλλο είναι πανάκριβο.Άσε που έρχεται και το καλοκαιράκι και στο νησι θα γίνουν πολλές σπατάλες.(αρκει να έχουμε εξόδους.....)
panther_512 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Θυμάμαι όταν είμουν εγώ φαντάρος (τεθωρακισμένος), αγόρασα ένα GBA SP και το πήρα στη μονάδα μου. Μετά από καμιά βδομάδα όλοι είχαν αγοράσει και από ένα. Μιλάμε γινόταν πανικός! Ανταλλαγές παιχνιδιών, διπλά, πρωταθληματάκια κλπ. Να κάθομαι κρυμμένος στο άρμα μου και να παίζω FF Tactics μέχρι να με πάρει ο ύπνος από την εξάντληση. Ωραίοι καιροί...
Daredevil Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 re afhste to paidi me symbian kin, allwste ia ena kalo symbian kin prepei na skasei apo 300 kai panw. koita filarako katarxhn to 8ema einai ta paixnidia pou 8es na paizeis, des ti paixnidia exei ka8e konsola kai ti saresei na paizeis. epishs to ds 3erw oti pernei addon gia tv pou isws se endiaferei apo thn allh to psp an einai <2 firmware to spas kai se ena mem stick bazeis emulatoirs klp klp pou mporei na goustareis
xrest Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 pera apo to thema tis epilogis psp-ds blepoume k tin katanteia tou stratou...akou na deis ton panther..anti na mathainei tactics gia to arma tou,epaize ff tactics..lol..
Dark-Shadow Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Pare to Nintedo DS Eine sketi Porosi!!! Eidika an pareis to game Nintendogs!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.