Snolly Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 επειδη λεει αποκλειστηκε ο ολυμπιακος απο το champions league δεν θα παρει αλλους παικτες η θα παρει φτηνους. Γιατί φέτος δε θα τα κονομήσει από την UEFA. Θα έπαιρνε 5 μύρια αν περνούσε αλλά προτίμησε να μας τα κάνει δώρο.
alexzzz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Γιατί φέτος δε θα τα κονομήσει από την UEFA. Θα έπαιρνε 5 μύρια αν περνούσε αλλά προτίμησε να μας τα κάνει δώρο. Όταν ξόδευε αλόγιστα τα λεφτά ο βάζελος για μεταγραφές το σλόγκαν ήταν "δικά μου είναι;". Τώρα έγιναν "δικά μας" τα ευρώ....
Snolly Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Όταν ξόδευε αλόγιστα τα λεφτά ο βάζελος για μεταγραφές το σλόγκαν ήταν "δικά μου είναι;". Τώρα έγιναν "δικά μας" τα ευρώ.... Ό,τι να 'ναι. Δικά μου δεν είναι για να πονέσει η τσέπη μου, είναι της ομάδας μου για να χαρεί η ψυχή μου.
konnak Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Ε ναι, ένα δίκιο το έχει ο alex. Θα χαρώ μόνο αν αύριο τα δώσει για επιπλέον μεταγραφή (κανέναν αμυντικό π.χ.) ώστε να αποφύγω το δίδυμο Βύντρα-Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας.
geovard Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Ναί ρε παιδιά δεν φαίνεται πως κάτι αλλάζει καί μάλιστα δραστικά στον Παναθηναϊκό?Θυμηθείτε τα μύρια πού έβαλε στην τσέπη η οικογένεια από τις καλές πορείες στο παρελθόν καί μετά έβαζε ψίχουλα γιά μεταγραφές με αποτέλεσμα μιά χρονιά καλά καί δυό χρονιές σκάρτα.Δεν νομίζω ότι θα ακολουθήσει την ίδια στρατηγική τώρα με τον τρελοΠατέρα πρόεδρο.Νομίζω δεν γεννάται θέμα γιά είκοσι "ψωροεκατομμύρια" γιά τούς πολυμετοχικούς.Θα τα επενδύσει σίγουρα καί εδώ είμαστε να το δείτε.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Τουλάχιστον 15Μ θα μπέι μέσα ο πρόεδρας και περιμένετε και μεταγραφές? Εδώ πέρασε ολόκληρο καλοκαίρι και φτάσαμε αρχές Αυγούστου για να σπρώξει το πρώτο χοντρό πακέτο για τον Ντούντου,θα κάνει καλή μεταγραφή σε 4 μέρες και χωρίς τα έσοδα της Ευρώπης?
anterovgaltis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Εδώ και 12 χρόνια πέφτει δούλεμα, αλλά κάποιοι ξυπνήσαν μόλις χθές. +1. Για το μεγεθος και τις δυνατοτητες του Ολυμπιακου μαλλον δουλεμα(και μαλιστα χοντρο) ειναι αυτο που γινεται τα τελευταια χρονια
livewire Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Λοιπόν την ήττα (νίκη θα την χαρακτήριζα μόνο αν σκόραραν 3 γκολ) την χρεώνω στον βαλβέρδε και μονο. Ο άνθρωπος δεν πρέπει να έκατσε μια μέρα να δει όλους τους περσινούς αγώνες του ολυμπιακού. Γιατί τι διάολο, αν τους είχε δει θα είχε μάθει βασικά πράγματα για την ομάδα, θα ήξερε οτι ο στολτίδης απο τα περσινά χριστούγεννα βρίσκεται σε διακοπές διαρκείας και ο τοροσίδης δε τραβά πια. Ο μπελούτσι μπορεί να αποδώσει σε μια θέση κάτι μεταξύ αμυντικού χαφ, πίσω απο τον περιφερειακο φορ και μόνο και καλύτερα να φύγει να πάει στο καλό του ( ο μπελου! ) αν δεν μπορεί να τον εκμεταλλευτεί κατάλληλα. Ο παίκτης Κοβάσεβιτς δεν υπάρχει χωρίς Λουα Λουα τέλος. μην τον βάζεις καν αφου δεν έχεις λουαλουα! Η άμυνα, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί ανοίγει τόσο; Παίζαμε με αριστερό μπακ τον παπαδόπουλο και δεξί τον αντζα! σεντερ μπακ δεν υπηρχε! Τα πλάγια μπακ ανύπαρκτα. Στο κέντρο, ο στολτίδης να μην έχει δύναμη ούτε για μια κεφαλιά και τον αφήνει! Δευτερο επιθετικό τον μπελούτσι (καλύτερα να έβαζε τον ματσούκα, τον μενδρινό κάτι ρε γμτ)! Έχει προετοιμαστεί να παίξει με σέντρες για το κεφάλι του κοβασεβιτς λέει και κάνει εναλλαγές στα χαφ! Τι σεντρα να βγάλει ο Γκαλέτι με το αριστερο; Πού ηταν η συνεχής πίεση; γιατί τα σεντερ μπακ γυροφερναν την μπαλα στην αμυνα; Τέλος απο τον τζολε περίμενα περισσότερα για το εικοσαλεπτο που έπαιξε, αλλά τι στο καλό, δεν προπονώ εγώ την ομάδα. Δεν τον είδε χώμα - πτώμα στις προπονήσεις να τον αφήσει στο σπίτι του; όσο είχα ενθουσιαστεί με την πρόσληψη φερέλπι νέου προπονητή απο το ισπανικό πρωτάθλημα, τόσο ξενέρωσα με τη ζωή μου. μου λείπει απίστευτα ο λεμονής. τζίνος μεητ, είχες δίκιο κάποια εχμ.. βαλβίδα του έχει λασκάρει του τυπά... Freak, no offence mate, αλλά είσαι πικραμένος ακόμα και αυτό κάνει μπαμ στο ποστ σου. Μη χαλιέσαι, είναι απλά ένα παιχνίδι(το ποδόσφαιρο). ισως τελικα να βγει σε καλο αυτη η ηττα..Το αφεντικο θα καταλαβει οτι χρονια τωρα αυτη η τακτικη δεν βγαζει σε καλο.. Όνειρα θερινής νυκτός.
Freakster Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 None taken, αλήθεια είναι! Δεν με χάλασε ο αποκλεισμός, πραγματικά με πίκρανε το πως έπαιξε η ομάδα ( ; ). Αν βλέπαμε μπαλίτσα και 2-3 γκολ δε θα με πείραζε αν περνούσε η ανόρθωση, αλήθεια, το ουέφα δε το βλέπω σαν ανάξιο στόχο για ελληνική ομάδα, λολ!.. Μακάρι να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας, αλλά χτες απογοητεύτηκα αισχρά για αυτά που έγραψα.
tzinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 να πω και εγω μερικες σκεψεις. Καταρχας δεν με χαλασε ο αποκλεισμος, δεν περιμενα ο ολυμπιακος με την εικονα που εδειχνε να ανατρεψει το σκορ. Και το χειροτερο ειναι οτι και με 3 στο κεφαλι συνεχισε να μας τρωει η αλλαζονεια και η σιγουρια οτι θα τους πατησουμε. Αλλα ελπιζα να δω κατι παραπανω απο εκνευρισμους και διαμαρτυριες και αχταρμα αναπτυξη και κυνηγι του γκολ. Ακομα και αυτο που μπηκε ψιλο κουλο ητανε. Λεω οτι δεν με χαλασε διοτι φετος δεν υπαρχει ουτε ενα σημαδι οτι θα μπορουσαμε να βγουμε κατι παραπανω απο 3τοι σε οποιονδηποτε ομιλο, ουτε καν αυτο. Δεν με χαλασε διοτι πρεπει επιτελους να ερθει ενα πραγματικο ηλεκτροσοκ στους υπευθηνους και να δουνε οτι αμα δεν σπρωξεις φραγκα αλλα και με σωστο σχεδιασμο, τοτε δεν φτιαχνεις ομαδα. Κοκορευονται κιολας οτι πεζουμαι 11 χρονια τσου λου, μια φορα παιξαμε προκριματικα με την ποιο ευκολη κληρωση και αποκλειστηκαμε πανυγηρικα. Το μονο αρνητικο ειναι οτι ο βαλβερδε κανει τον αλεφαντο να φενεται μουρινιο. Το παλικαρι εχει κανει συνεχομενα εγκληματα, εχει καταστρεψει την ομαδα αφου αδυνατει να δουλεψει και να στρωσει την ομαδα εστω και με αυτο το υλικο που εχει. Δεν εχει περασει ουτε ενα στοιχειο απο αυτα που ελεγε, γρηγορο επιθετικο ποδοσφαιρο με πασουλες και πιεση ψηλα. Παπαρια, οκ να δεχτω οτι δεν εχουμε επιθετικους, αλλα εχουμε και γαμω τους ακραιους και επιθετικους χαφ και θα επρεπε να δημιουργουνται περισοτερες φασεις. Αφου δεν φτιαχνουμε φασεις και 10 επιθετικους να ειχαμε παλι φταει ο βλαβερδε και δεν θα παιζαμε μπαλα. Δεν εχει κουμανταρει καθολου σωστα την ομαδα, οταν λεμε οτι θα τα δωσουμε ολα και θα πιεζουμε σαν τρελοι και το μονο που βλεπω ειναι νευρα, διαμαρτυριες και αλλοπροσαλο παιχνιδι, τοτε ο βαλβερδε εχει χασει και το παιχνιδι της ψυχολογικης στηριξης και ανεβασματος των παιχτων. Εχω την εντυπωση οτι τον εχουνε γραμενο κανονικα και αυτος καθεται και τους κοιταει με το κουταβισιο κλαμενο βλεμα. Αν δεν πεσουν γαμοσταυριδια και τιμωριες θα συνεχισουν να τον εχουν γραμενο. Ειναι και μικρος και δεν εχει τσαγανο και φαινεται οτι δεν εχει κερδισει τον σεβασμο και την υπακοη των παιχτων. Παιδια αν τα βαλουμε κατω το ροστερ δεν ειναι κακο, πιθανον καλυτερο απο περισυ, αλλα ειναι χτυπητη η απουσια του λουα λουα. Ενας παιχτης που ανακατωνε τις αντιπαλες αμυνες και τραβουσε αμυντικους. Τα μεγαλυτερα λαθη ηταν οι μαζικες ανανεωσεις των παλιοσειρων και η μη αμεση ευρεση αναπληρωτον. Ακομα μεγαλυτερο λαθος η εθελοτυφλια της διοικησης στα θεματα νταρκο, νικοπολιδης, στολτιδης, τζολε, πατσα.... ΕΙναι πλεον παιχτες που πρεπει απλως να συμπληρωνουν το ροστερ και να χρησιμευουν για ροτασιον. Επρεπε να κανουμε προετοιμασια με τους αντικαταστατες τους και οχι να τους ψαχνουμε ακομα. Με την αφιξη ντιογκο, λετο, ντουντου και με μπελουτσι, γκαλετι στην ομαδα υπαρχει ελπιδα για ΠΟΛΥ καλυτερο μελλον. Λοιπουν ακομα παιχτες, αλλα αμα δουλευτουν σωστα αυτοι και βρεθει επιτελους ενα συστημα που να τους αξιοποιει και ξυπνησει ο βαλβερδε και δειξει οτι δεν ειναι τοσο απιστευτα νουμερο οσω εχει δειξει μπορει η φετινη σεζον να ειναι πολυ καλυτερη απ οτι περιμενουμε.
Panahs Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Μην ξεχνάμε βέβαια ότι ο Σόκος έχει και τη Superleague Formula. Όλο και κάτι θα φάει από κει.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Μην ξεχνάμε βέβαια ότι ο Σόκος έχει και τη Superleague Formula. Όλο και κάτι θα φάει από κει. λες να τα παμε καλα εκει τουλαχιστον;
Erwdios Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 λες να τα παμε καλα εκει τουλαχιστον; Αν δεν απολύσει ο Σώκος τον πιλότο...
vlachaquito Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Εδώ και 12 χρόνια πέφτει δούλεμα, αλλά κάποιοι ξυπνήσαν μόλις χθές. +1 και εγω.. Ψιλο γαζι τον κοσμο του ολυμπιακου τοσα χρονια, αλλα τα 18000 διαρκειας ακλονητα.. δεν βλεπω να ξυπνησε πολυς κοσμος φιλε μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.