Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

400 ε? κοίτα να δεις ξαφνικά πρόβλημα εξασθένησης μνήμης.... Μέχρι και το κανάλι που παραδοσιακά σας γλύφει τα π@π@ρια, (μέχρι να εμφανιστεί δηλαδή η Νεα Ερυθρόλευκη Τηλεόραση και ο αλφΑ), ο αντ1, είχε κάνει ζωντανή σύνδεση με πασαλιμάνι τότε....

Οσο για το γήπεδο, πάντα υπάρχει καζούρα για την αποτυχία του αιωνίου, Both sides do it...

ΥΓ: Μα καλά, αυτά τα επεισόδια ήταν το 1% από όσα έγιναν στη ριζουπολη, γιατί εκεί ήταν πειραιώτικη μαγκιά, και όχι επεισόδια?

ΥΓ2: Χρόνια τώρα,και εγώ έκλαιγα με τα χάλια μου....Και γελούσα και με τα δικά σου...Απλά εσύ νόμιζες τόσα χρόνια ότι δεν ήσουν χάλια...Αυτή ήταν η διαφορά....

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παίζει να τα έχει πει και ο Τζίνος ως τώρα αλλά αντε ψάξε εκατό σελίδες ποστ με επιθετικά αλλόθρησκα :P ποστ απο users που περίμεναν την ήττα (στην ουσία) για να μας την πουν και καλά.. Τεσπά.

Λοιπόν την ήττα (νίκη θα την χαρακτήριζα μόνο αν σκόραραν 3 γκολ) την χρεώνω στον βαλβέρδε και μονο. Ο άνθρωπος δεν πρέπει να έκατσε μια μέρα να δει όλους τους περσινούς αγώνες του ολυμπιακού. Γιατί τι διάολο, αν τους είχε δει θα είχε μάθει βασικά πράγματα για την ομάδα, θα ήξερε οτι ο στολτίδης απο τα περσινά χριστούγεννα βρίσκεται σε διακοπές διαρκείας και ο τοροσίδης δε τραβά πια. Ο μπελούτσι μπορεί να αποδώσει σε μια θέση κάτι μεταξύ αμυντικού χαφ, πίσω απο τον περιφερειακο φορ και μόνο και καλύτερα να φύγει να πάει στο καλό του ( ο μπελου! ) αν δεν μπορεί να τον εκμεταλλευτεί κατάλληλα. Ο παίκτης Κοβάσεβιτς δεν υπάρχει χωρίς Λουα Λουα τέλος. μην τον βάζεις καν αφου δεν έχεις λουαλουα!

Η άμυνα, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί ανοίγει τόσο; Παίζαμε με αριστερό μπακ τον παπαδόπουλο και δεξί τον αντζα! σεντερ μπακ δεν υπηρχε! Τα πλάγια μπακ ανύπαρκτα. Στο κέντρο, ο στολτίδης να μην έχει δύναμη ούτε για μια κεφαλιά και τον αφήνει! Δευτερο επιθετικό τον μπελούτσι (καλύτερα να έβαζε τον ματσούκα, τον μενδρινό κάτι ρε γμτ)! Έχει προετοιμαστεί να παίξει με σέντρες για το κεφάλι του κοβασεβιτς λέει και κάνει εναλλαγές στα χαφ! Τι σεντρα να βγάλει ο Γκαλέτι με το αριστερο; Πού ηταν η συνεχής πίεση; γιατί τα σεντερ μπακ γυροφερναν την μπαλα στην αμυνα;

Τέλος απο τον τζολε περίμενα περισσότερα για το εικοσαλεπτο που έπαιξε, αλλά τι στο καλό, δεν προπονώ εγώ την ομάδα. Δεν τον είδε χώμα - πτώμα στις προπονήσεις να τον αφήσει στο σπίτι του;

όσο είχα ενθουσιαστεί με την πρόσληψη φερέλπι νέου προπονητή απο το ισπανικό πρωτάθλημα, τόσο ξενέρωσα με τη ζωή μου. μου λείπει απίστευτα ο λεμονής. τζίνος μεητ, είχες δίκιο κάποια εχμ.. βαλβίδα του έχει λασκάρει του τυπά...

Δημοσ.

antreaslam να υποθεσω οτι τα του Τελ Αβιβ τα εχεις ξεχασει ε? Αν θυμασαι απο τοτε ξεκινησε το μισος των ελληνων οπαδων για τους ευρωπαικους αγωνες των αντιπαλων.

Εσεις το ξεκινησατε αυτο που γινεται.

Δημοσ.

ισως τελικα να βγει σε καλο αυτη η ηττα..

Το αφεντικο θα καταλαβει οτι χρονια τωρα αυτη η τακτικη δεν βγαζει σε καλο.. η χθεσινη ηταν μια καθαρα ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ τακτικη του κοκκαλη, γιατι ενω περυσι ο γιος του με ιβιτς-λεμονη καταφεραν να φτασουν την ομαδα στους 16, αυτος φετος με την δικια του συνταγη πηρε απο τα τρια το μακρυτερο..

Ελπιζετε να βαλει μυαλο (κυριος λογω των χαμενων χρηματων) γιατι αν συνεχιστει αυτο το βιολι ερχονται μαυρες μερες... Πλεον δεν παιζεις μονος σου στο πρωταθλημα...

οσο για τον Freakster και καθε Freakster που νομιζει οτι φταιει ο προπονητης σε αυτο το ανεκδοτο, τοτε βλεπουν το δεντρο και οχι το δασος..

κατσε να φτιαξεις ενα συστημα απο την αρχη γιατι δεν εχεις τους παικτες που θελεις και θα σου πω εγω μετα τι ομαδα θα παρουσιασεις...

Δημοσ.

Ρε συ ξέρω ότι δεν έχει τους παίκτες που θέλει. Αυτό του δίνει το δικαιώμα να μην παρουσιάσει ότι καλύτερο μπορεί με τους παίκτες που έχει;

Δημοσ.
antreaslam να υποθεσω οτι τα του Τελ Αβιβ τα εχεις ξεχασει ε? Αν θυμασαι απο τοτε ξεκινησε το μισος των ελληνων οπαδων για τους ευρωπαικους αγωνες των αντιπαλων.

Εσεις το ξεκινησατε αυτο που γινεται.

critter, προσωπικά, επιθυμώ να χάνει ο οσφπ παντου κ πάντα, και εκτιμώ τους οπαδούς του οσφπ που επιθυμούν το ίδιο για την ομάδα μου! ΑΛΗΘΕΙΑ σου λέω, τους προτιμώ από αυτούς που όταν παίζω ευρώπη, μου εύχονται καλή επιτυχία! Για μένα ο αθλητισμός είναι κατά μεγάλο μέρος, πλάκα κ χαβαλές, οπότε μακάρι ο οσφπ να φάει ξανά 7, και του χρόνου να αποκλειστεί και από την ελεκτροπουτερε...

Απλά, είναι διαφορετικό να πανηγυρίζει κάποιος εντός γηπεδου την ήττα σου, γιατί είχε εισητήρια για το παιχνίδι αυτό (μη μου πεις ότι εσύ θα υποστήριζες τον παο, αν είχε περάσει, εναντίον της μπανταλόνα), και διαφορετικό να πανηγυρίζεις στους δρόμους!!!

Δημοσ.

Το μονο που θα καταλογισω ειναι η αλλαγη του αντζα αλλα κυριος το οτι δεν εχει ακομα δοκιμασει συστημα με τον τζολε στο κεντρο στην θεση του στολτιδη.

Το πρωτο ημι το εχασα, δεν ξερω πως επαιξε ο στολτιδης..

Το θεμα ειναι, οτι η χρονια δεν ειναι χαμενη.. οπως ειπα μπορει τα πραγματα να εχουν και θετικη εξελιξη

1) Λιγοτερο αγχος με το ουεφα, την στιγμη που ο παο θα ζοριζεται

2) Ελπιδες διακρισης στο ουεφα, με αμεση αλλαγη πραγματων (αλλον ενα επιθετικο τουλαχιστον,να παρουν τα παιχνιδια στα σοβαρα κλπκλπκλπ)

3)Αλλαγη νοοτροπιας του κοκκαλη. Αν καταλαβα καλα ο σεγκουρα θα γινει κατι σαν τεχνικος διευθυντης της ομαδας. Θελει οπωσδηποτε μανατζερ, και τον κοκκαλη μαζι με τον θεοδωριδη για μονιμα μπανια στην μυκονο..

Το υλικο υπαρχει, και ισως η πρωτη εντεκαδα να ειναι καλυτερη απο του παο.. Το θεμα ειναι υπαρχει και ο κοκκαλης να κανει τα δικα του...

Δημοσ.

Δηλαδή στο δεύτερο σου άρεσε ο στολτίδης..; :P ή έστω αν έκρινε πως τα πήγε καλά στο πρώτο (που δεν τα πήγε) περίμενε απο τον 35αρη να τραβήξει full time? Αυτό με τον αντζα πάλι.. καλά που μου το θύμησες.. Τι προσπαθούσε να κάνει με την αλλαγή, καθυστερήσεις;

Δημοσ.

Αλήθεια, πόσο Ολυμπιακός είναι κάποιος που παρακαλάει για την αποτυχία της ομάδας για να τσούξει τον Κόκκαλη. Ή να θέλει την αποτυχία του Βαλβέρδε επειδή δεν χωνεύει τον Κόκκαλη και του την φυλάει για τον Λεμονή? Εσείς την βρίσκετε σωστή την λογική ότι πρέπει να αποτύχει η ομάδα για να πληρώσει ο Κόκκαλης την αλαζονία του και ίσως να αναγκαστεί να φύγει μετά από συνεχόμενες αποτυχίες? Το λέω αυτό γιατί ξέρω κάποιους Ολυμπαικούς που παρακάλαγαν να αποκλειστεί ο Ολυμπιακός και θέλουν να πατώσει στο πρωτάθλημα. Πιστεύετε ότι έχει βάση αυτή η λογική, δηλαδή καλύτερα να πατώσουμε για να γλυτώσουμε από τον καρκίνο? Ή μήπως πρόκειται για εμπάθεια προς τον Κόκκαλη που ξεπερνάει την (ενδεχομένως περιορισμένη) αγάπη για την ομάδα? Και αν ισχύει αυτό μήπως της δημιουργεί πρόβλημα χαλόντας το κλήμα και υπονομεύοντας έτσι την προσπάθεια των παικτών και του προπονητή?

Τελικά ο Κόκκαλης είναι όντως πρόβλημα για τον Ολυμπιακό και πρέπει να φύγει να ησυχάσουμε? Έχει προσφέρει τελικά ο Κόκκαλης στην ομάδα ή είναι περισσότερο αρνητική η παρουσία του?

Εγώ θα προτιμούσα κάποιον πιο σοβαρό που θα οργανώσει πιο σωστά την ομάδα και που θα σπρώξει πραπάνω λεφτά. Έπειτα ο Κόκκαλης σου την δίνει στα νεύρα πολλές φορές με την συμπεριφορά του που δεν εκφράζει την μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου. Από την άλλη πριν τον Κόκκαλη έκαναν παρέλαση στην ομάδα τα λαμόγια, και αγωνιστικά (και εξωαγωνιστικά) είμασταν της καρπαζιάς και ασελγούσαν στο πτώμα μας ο Βαρδινογιάννης και ο... Δέδες. Μπέρδεμα...

Υ.Γ. Οι Παναθηναικοί κακώς χαίρονται γιατί με τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού μειώθηκαν οι πιθανότητές τους να πάρουν πρωτάθλημα.

Υ.Γ.2. Όσον αφορά τον Βαλβέρδε εκ των υστέρων λέμε γιατί έκανε το ένα και γιατί δεν έκανε το άλλο. Αν είχε βάλει τον Πάντο θα λέγαμε γιατί έβαλε τον Πάντο και δεν έβαλε τον Τοροσίδη και αν είχε αφήσει έξω τον Στολτίδη ή δεν έβαζε τον Τζόλε αλλάγή θα τον είχαμε σταυρώσει στο Σύνταγμα. Σκέψου να είχε τολμίσει να βάλει αλλαγή τον Όσκαρ αντί για τον Τζόλε. Πολύ πλάκα. Αντίστοιχα αν είχε βάλει το πέναλτι ο Μήτρογλου ή αν δεν έπιανε τα άπιαστα ο Μπεκιάι ο Βαλβέρδε θα ήταν καλός και θα πηγαίναμε περίπατο στους 8...

Δημοσ.

Εγω προσωπικα δεν ειμαι κομπλεξικος και ειλικρινα στο λεω οτι δεν με ενδιαφερει τι κανει ο Παναθηναικος. Τον εχω γραμμενο δεν θελω να του δωσω αξια (ουτε τα παιχνιδια του δεν βλεπω). Επισης θεωρω οτι ο ολυμπιακος μου δινει τοσες χαρες που δεν μου χρειαζονται προσθετες απο ηττες του αιωνιου (2ου). Η μονη περιπτωση για να πανηγυρισω ηττα του στην Ευρωπη και να γραψω εδω περα μλκιες ειναι ειτε επειδη προκληθηκα ειτε για απλη καζουρα.

Επομενος χαιρομαι που δινεις αξια στον ολυμπιακο ασχολουμενος με αυτον. Εδω Τσουκαλα βλεπεις που εγω ζητημα να εχω δει 1 εκπομπη αν αθροισεις ολα τα κομματια που εχω δει.

Τέλος, δεν βλεπω καμμια διαφορα στο αν πανυγηριζει ο αλλος οταν βρισκεται στο σπιτι του, στο γηπεδο ή στο δρομο.Το συναισθημα ειναι το ιδιο. Ιδιαιτερα οταν δεν εχεις τους γαυρους απεναντι σου να πεις οτι τους κανεις καζουρα, ειναι το ιδιο.

Ασε που μιλας για μια μεμονομενη περιπτωση που συναιβει γιατι οι γαυροι ειχανε πολλα μαζεμενα (Τελ αβιβ, Σουκερ, αρλαουκας, δυναμιτακια και φωνες στις γειτονιες κτλ).

Αν για παραδειγμα ο ΠΑΟ δεν παρει φετος ουτε βαθμο στο CH.L και ακουνε οι βαζελοι καθε μερα καζουρα και ταυτοχρονα ο ολυμπιακος παει στον τελικο του uefa και χασει στο 90, σου εγγυομαι οτι θα βγουν και οι βαζελοι στο δρομο. Εχει λοιπον να κανει πάντα και με τις συνθηκες οι οποιες εχουν διαμορφωθει και δεν ειναι παντα ίδιες.

Δημοσ.

@μιλτοζ Δηλαδή να μην κρίνουμε τι παίχτηκε στο ματς; Ή να μαντευουμε (πλακίτσα ε) τι θα παιχτεί για να μπορούμε να λέμε "σας τα λεγα εγω;"

Έλεγα ότι μου άρεσε η ιδέα του να έρθει ο βαλβέρδε. Αλλά βλέπω περίεργα πράγματα. να μην το πω; πότε θα έχω το δικαίωμα να σχολιάσω τον βαλβέρδε; όταν τελειώσει η χρονια, μετα τις επόμενες μεταγραφες, τα επομενα χριστούεννα, ποτε;

Στην τελική έγραψα συγκεκριμένα πράγματα, που βρίσκω ανεξήγητα. Εσείς δηλαδή μπορείτε να τα εξηγήσετε;

Δημοσ.

MiltoZ ο Κοκκαλης πρεπει να φυγει εφόσον βεβαια αναλαβουν πολυ συγκεκριμενα ατομα την προεδρια. Για παραδειγμα οι Αγγελοπουλοι δεν ειναι μονο οτι θα δωσουν παραπανω λεφτα αλλα ακομα και τα ιδια να δωσουν εχουν αποδειξει οτι ειναι της φιλοσοφιας ʽαφηνω τον προπονητη να κανει τη δουλεια του και κινω γη και ουρανο για να κανω αυτα που θελει και να φερω τους παιχτες που μου ζηταειʽ. Αυτη τη φιλοσοφια θελει το ποδοσφαιρικο τμημα. Επισης οι Αγγελοπουλοι εχουν υπομονη...Για παραδειγμα ο Γκερσον εκανε μια χαλια χρονια και τα σκασανε παλι και του δωσανε και δευτερη ευκαιρια. Ο Κοκκαλης αλλαζει 2 προπονητες το χρονο. Τελος, ακομα και οι Γιαννακοπουλοι που εχουν κανει τοσα για τον ΠΑΟ εχουν πεσει στο λαθος να παρεμβουν στο εργο του προπονητη φερνοντας του παικτη που δεν τον εχει εισηγηθει....Οι Αγγελοπουλοι κανουν πραγματικο σωστο management στην ομαδα μπασκετ (κλεινουν τις δουλεις μπαμ μπαμ,δεν υπαρχουν διαρροες στον τυπο και ολα τα παραπανω).

Για μενα ο κοκ εχει προσφερει πολλα στον ολυμπιακο αλλα νομιζω οτι πρεπει σιγα σιγα (οπως εγινε και με το μπασκετ) να παραδωσει τη σκυταλη. Αν θελει να παραμεινει ας δωσει το management τουλαχιστον στους Αγγελοπουλους και αυτος ας μην μπλεκεται.

Δημοσ.

Για μενα ο κοκ εχει προσφερει πολλα στον ολυμπιακο αλλα νομιζω οτι πρεπει σιγα σιγα (οπως εγινε και με το μπασκετ) να παραδωσει τη σκυταλη. Αν θελει να παραμεινει ας δωσει το management τουλαχιστον στους Αγγελοπουλους και αυτος ας μην μπλεκεται.

Ακριβως.. Δεν εχει ορεξη, εχει γερασει, και πλεον δεν σπρωχνει καθολου λεφτα, αυτα που παιρνει τα δινει, διαχειρηση..παοκ ενα πραμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...