afentiko7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Όχι ρε critter οι παίχτες δε φταίνε καθόλου. Δλδ ο Πάτσα, ο Τζόλε, ο συγκινητικός δε φταίνε. Γιατί η διοικηση δεν τους πληρώνει, τους κακομεταχειρίζεται. Α και δεν κάνουν κλίκες, ούτε καψόνια στους ξένους. Φαντάσου ποιος κυβερνά την ομάδα αφού ό αρχηγός (αυτός που δίνει πνοή στην ομάδα όπως λέει ο Μίχος, Ο Αντύπας, ο Νικολακόπουλος) βγάζει με το έτσι θέλω τον mvp του αγώνα για να μπει αυτός να κάνει τι? Και δε φταίει ο Βαλβέρντε που παίζει με σέντρες. Όταν ο Κοβάσεβιτς αργεί πιο πολύ και από το replay και ο Μήτρογλου σημαδεύει την 7 με τις κεφαλιές τι να κάνει. Μια φάση βγήκε από κάθετη μπαλιά του Μπελούτσι και ο Τοροσίδης (ναι μωρέ αυτός που πάει στη Γιουβέντους) την έστειλε στο Μπεκιαι. Αλλά να μου πεις και να την έπαιρνε ο πόντιος στα περιστέρια θα την έστελνε. Αυτά που λέτε θα ίσχυαν αν χάναμε σε ντέρμπι (που θεωρητικά είναι ισοδύναμες οι ομάδες). Τώρα αν χρειαζόμαστε μπροστά Κακά Ροναλντίνιο για να νικήσουμε τους Σκοπελίτες πάω πάσο.
antreaslam Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 είναι συγκινητική η προσπάθεια του οσφπ για ένα πιο δίκαιο champions league! Μοιράζει χρήματα σε μόλντε, ανόρθωση, χέρενφειν, μακάμπι,(και παραπλεύρως στον Παναθηναικό), δείχνοντας έτσι πόσο....κομμουνιστή πρόεδρο έχουν! Ταυτόχρονα, οι υπάλληλοι χθες, από την έντονη άθληση στο αθλημα "πεταγμα καρέκλας", δεν είχαν δύναμη να σπάσουν τα καθίσματά τους και να αποδοκιμάσουν τον πρόεδρό τους, οπότε, απλά απόχωρησαν από το γήπεδο! ΥΓ: Αν έπαιζαν την κυριακή ο καρντόζο κ ο φιλόμενο, αμφιβάλω αν θα..προλάβαινε το άνοιγμα των σχολείων ο βαλβέρδε...
Critter Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Οποτε, εχουμε και λεμε : 1.Βριζεις τον Τζολε και τον Κοβασεβιτς που ειναι 36 χρονων. 2. Βριζεις τον Τοροσιδη Απαντηση: 1.Οταν ενας παικτης ειναι 36 χρονων το φωναζει η ηλικια του οτι δεν μπορει να προσφερει οσο πριν 10 χρονια και για τους συγκεκριμενους αυτο ειχε φανει ηδη απο τα φιλικα. Επομενως ο προπονητης φταιει που τους βαζει μεσα (τον Κοβασεβιτς δεν μπορουσε να μην τον βαλει αλλα τι να κανουμε που ειναι ντεφορμε και 36 χρονων?) 2.Ο Τοροσιδης απο το δευτερο μισο της περυσινης σεζον καθως και σε ολα τα φιλικα βρισκεται σε αλλο γήπεδο. Δεν το βλεπει αυτο ο Βαλβελδε? Αντιθετα ο Παντος περυσι ηταν σταθεροτατος και στα φιλικα συνεχισε να ειναι σταθερος. Μαλιστα εχθες χρειαζοτανε μιας και η παρουσια του ξεσηκωνει και τον κοσμο. Οι ομαδες εχουν 20+ παικτες ωστε να επιλεγονται οι καλυτεροι ανα πασα στιγμη μιας και ειναι λογικα τα ντεφορμαρισματα, οι τραυματισμοι κτλ. Οταν όμως δεν μπορει αυτος που προπονει την ομαδα να κρινει ποιος ειναι ο καταλληλος, τοτε υπαρχει προβλημα.
Critter Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 είναι συγκινητική η προσπάθεια του οσφπ για ένα πιο δίκαιο champions league! Μοιράζει χρήματα σε μόλντε, ανόρθωση, χέρενφειν, μακάμπι,(και παραπλεύρως στον Παναθηναικό), δείχνοντας έτσι πόσο....κομμουνιστή πρόεδρο έχουν! Η αληθεια ειναι οτι πρεπει να κανουμε συλλαλητηριο...
antreaslam Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Η αληθεια ειναι οτι πρεπει να κανουμε συλλαλητηριο... Γνωρίζοντας (ευτυχώς) αρκετό οπαδικό ΣΟΒΑΡΟ κόσμο, ξέρω τι εντύπωση τους προκάλεσε το συλλαλητήριο, και φαντάζομαι ότι και εσύ ξέρεις τον σεβασμό που προκαλέσε αυτό. Βέβαια, αν θέλεις να κάνεις συλλαλητήριο για να διώξεις τον κόκκαλη, είναι δικαίωμά σου, αλλά επειδή τον θεό που δίνει και τρώει ο κόσμος, κανείς δεν τον αγγίζει, σας βλέπω να μαζεύεστε 200 άτομα στο πασαλιμάνι, να ανάβετε 3 καπνογόνα, να σπάτε 6 μαγαζιά, και να φωνάζετε συνθήματα κατα...του χρυσικόπουλου κ του λούβαρη κ του παναθηναικού!
adamakos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 στα ματς με την ανορθωση πληρωθηκε η αλαζονεια ολων και οταν λεω ολων εννοω ολων και του κοκκαλη, και του βαλβερδε και των παιχτων που πριν το πρωτο ματς δηλωναν σιγουροι για νικη και προκριση καλα να παθουν και το ουεφα καλο ειναι και προσφερεται για μεγαλυτερη διακριση αν το δεις σοβαρα
adi32 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 η ευθυνη του οτι μειναμε με 1 επιθετικο 36 ετων (και εναν απειρο για αλλαγη) σε ποιον ανηκει???? γιατι δε βγαινει καποιος απο την κ@λ@διοικηση να πει οτι παιρνουμε εμεις την ευθυνη?
johnyboy Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Ο Λεμονής με αυτούς τους παίχτες θα πέρναγε με 2 νίκες γιατί πολύ απλά ξέρει την ομάδα και τις δυνατότητές της.
alexzzz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Γνωρίζοντας (ευτυχώς) αρκετό οπαδικό ΣΟΒΑΡΟ κόσμο, ξέρω τι εντύπωση τους προκάλεσε το συλλαλητήριο, και φαντάζομαι ότι και εσύ ξέρεις τον σεβασμό που προκαλέσε αυτό. Όχι που θα υπήρχε πιθανότητα για το αντίθετο. Ενώ αν ποτέ κάναμε εμείς... ήδη έχεις βγάλει την απόφαση. Εν τω μεταξύ είναι ο ίδιος που χτες ήταν υπεράνω να ασχοληθεί με τον γαύρο. Και πρόσεχε ταλέντο... δεν λέω "να μην ασχοληθείς"... λέω "ήταν υπεράνω" γιατί φαντάζομαι τι θα μου έλεγες.
Critter Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 @adi32 Γιατι δεν πιανουμε το προβλημα απο τη ριζα? Ποιος ειναι αυτος που δινει στον κοκκαλη τη δυνατοτητα να καβαλησει το καλαμι και να κανει οτι γουσταρει νομιζοντας οτι ειναι ο θεος? Μα φυσικα ο κοσμος του ολυμπιακου. Βλεπουν οι ολυμπιακαρες οτι διωχνει τον καλυτερο εκ του αποτελεσματος προπονητη (Λεμονης), τον καλυτερο εκ του αποτελεσματος ανθρωπο μεταγραφων (Ιβιτς) και αρκετους παικτες που για καποιους απο αυτους ειχαμε αμφιβολιες αν κανει καλα που τους διωχνει και πανε οι παπαρες και αγοραζουν ΜΑΖΙΚΟΤΑΤΑ εισητηρια διαρκειας. Αυτος ο φετινος ολυμπιακος εχει 18.000 διαρκειας!!!! Τα 12.000 εχουν πουληθει απο τις πρωτες μερες κυκλοφοριας. Πρωτα πρεπει να βλεπουμε κινησεις και μετα να παιρνουμε διαρκειας.Με αυτο τον τροπο πιεζουμε και τη διοικηση να κανει καλες μεταγραφες και γρηγορα. Προσωπικα μεχρι φετος δεν ειχα παρει ποτε και σε κανενα αθλημα διαρκειας (άλλωστε σε οποιο αγωνα θελω βρισκω εισητηριο), οι Αγγελοπουλοι όμως με υποχρεωσανε να παρω στο Μπασκετ καθως πρωτα ειδα κινησεις (που φετος μου γεμισανε το ματι ενω τις αλλες χρονιες ημουνα επιφυλακτικος) και μετα πηγα και αγορασα. Αν πηγαινα σε καθε αγωνα ξεχωριστα φτηνοτερα θα μου εβγαινε αλλα δεν μπορεις να μην παρεις διαρκειας στο φετινο μπασκετ αν γουσταρεις το αθλημα. Στο ποδοσφαιρο με ποια λογικη πηραμε 12.000 διαρκειας τις πρωτες μερες?
adi32 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 εχεις δικιο για τον κοσμο αλλα δεν ξερω τι μυαλο κουβαλαει ο ανθρωπος αυτος και ποιοι τον επηρεαζουν μωρα παιδια βλεπανε οτι παμε να παιξουμε CL με μιση και απροετοιμαστη ομαδα γιατι βγαζουμε τα ματια μας μονοι μας συνεχεια?
Aρρωστος 7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 είναι συγκινητική η προσπάθεια του οσφπ για ένα πιο δίκαιο champions league! Μοιράζει χρήματα σε μόλντε, ανόρθωση, χέρενφειν, μακάμπι,(και παραπλεύρως στον Παναθηναικό), δείχνοντας έτσι πόσο....κομμουνιστή πρόεδρο έχουν!Ταυτόχρονα, οι υπάλληλοι χθες, από την έντονη άθληση στο αθλημα "πεταγμα καρέκλας", δεν είχαν δύναμη να σπάσουν τα καθίσματά τους και να αποδοκιμάσουν τον πρόεδρό τους, οπότε, απλά απόχωρησαν από το γήπεδο! ΥΓ: Αν έπαιζαν την κυριακή ο καρντόζο κ ο φιλόμενο, αμφιβάλω αν θα..προλάβαινε το άνοιγμα των σχολείων ο βαλβέρδε... Τι έγινε,πετάμε πάλι γλώσσα με ξένα καρύδια?Το έχετε κάνει ειδικότητά σας το συγκεκριμένο άθλημα. Άντε να σε δώ πού θα πάς με στόπερ το Λουκαβύντρα...
antreaslam Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Τι έγινε,πετάμε πάλι γλώσσα με ξένα καρύδια?Το έχετε κάνει ειδικότητά σας το συγκεκριμένο άθλημα. Άντε να σε δώ πού θα πάς με στόπερ το Λουκαβύντρα... χχχμμμ....ναι, σωστά....Γιαυτό άλλωστε και χιλιάδες οπαδοί του παναθηναικού βγήκαν στην ομόνοια να πανηγυρίσουν τον αποκλεισμό του αιώνιου αντιπάλου τους απο΄τη συνέχεια του τσου λου.... Ουπς....Για στάσου....Αυτό έγινε πριν κάποια χρόνια, στο πασαλιμάνι....Σόρρυ, λάθος!! ΥΓ:με στόπερ τον...λουκίνιο,δεν πάω πουθενά, ούτε καν μέχρι το σπίτι μου,αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορώ να γελάσω με τις παγκόσμιες (μην πω...πανευρωπαικές που λέει και η άντζελα) πρωτιές τουοσφπ!!! ΥΓ2: τα επεισόδια φυσικά, τα έκαναν πάλι προπαγανδιστές αντίπαλοι του οσφπ....
Aρρωστος 7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 χχχμμμ....ναι, σωστά....Γιαυτό άλλωστε και χιλιάδες οπαδοί του παναθηναικού βγήκαν στην ομόνοια να πανηγυρίσουν τον αποκλεισμό του αιώνιου αντιπάλου τους απο΄τη συνέχεια του τσου λου....Ουπς....Για στάσου....Αυτό έγινε πριν κάποια χρόνια, στο πασαλιμάνι....Σόρρυ, λάθος!! ΥΓ:με στόπερ τον...λουκίνιο,δεν πάω πουθενά, ούτε καν μέχρι το σπίτι μου,αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορώ να γελάσω με τις παγκόσμιες (μην πω...πανευρωπαικές που λέει και η άντζελα) πρωτιές τουοσφπ!!! ΥΓ2: τα επεισόδια φυσικά, τα έκαναν πάλι προπαγανδιστές αντίπαλοι του οσφπ.... Ναι ήταν πριν από 12 χρόνια όταν βγήκαν 400 πιτσιρικάδες στο Πασαλιμάνι.Κοσμοιστορικό γεγονός. Εγώ πάλι θυμάμαι από τα μεγάφωνα του ΟΑΚΑ να πάιζει μαγνητοφωνημένο το γκόλ του Σούκερ με τη Σεβίλλη και τους οργανωμένους σας να φωνάζουν το όνομα του Νταβόρ.Όχι 400 πιτσιρίκια,επίσημα από τη διοίκηση και τους οργανωμένους. Υ.Γ.Έχεις δίκιο,γέλα τώρα εσύ με τα χάλια μου και σε μερικές εβδομάδες θα γελάω εγώ με τα δικά σου.Όπως χρόνια τώρα. Υ.Γ.2 Τα επειδόδια δεν τα κάνανε προπαγανδιστές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.