Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eλα ρε izerman76 μην γινεσαι κακος...

Αφου ειπε, δεν ειναι δικαιολογια ο διαιτητης...

Πιο εριστικα ακουστηκαν αυτα περι καθυστερησεων, απο τον παιχτη που ειχε πιασει ψιλοκουβεντουλα με τον δον προφεσσορα μας στην γραμμη του πλαγιου περσι...

Αν και δεν είμαι κύπριος αυτό που έγραψες είναι μεγααααααλη βλακεία...:shock:

Γιατι?

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η κηδεία είχε γίνει εδώ και 15 μέρες. Σήμερα ήταν το μνημόσυνο. Ντρόπή σε όσους φανατίσαν το κοινό θεωρώντας την πρόκριση πιθανή. Η πρόκριση χάθηκε στο χαμένο του Μήτρογλου. Δεν μπορεί να πεί κανείς ότι η Ανόρθωση έπαιξε καλύτερα, αλλά στα δικά μου τα μάτια φάνηκε πολύ πιό έμπειρη ομάδα από τον "σεντονάτο" Ολυμπιακό.

Δεν πειράζει, του χρόνου. Αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.

Δημοσ.
Eλα ρε izerman76 μην γινεσαι κακος...

Αφου ειπε, δεν ειναι δικαιολογια ο διαιτητης...

Ναι αλλά τις εντυπώσεις τις δημιουργεί...

...έμμεσα...ύπουλα...

Γιατί?

Γιατί προφανώς οι κύπριοι είναι έλληνες... όσοι το αισθάνονται τέλος πάντων...

Δημοσ.
Ναι αλλά τις εντυπώσεις τις δημιουργεί...

...έμμεσα...ύπουλα...

Ποιές εντυπώσεις δημιουργεί,ήμαρτον.

Υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει οτι ο διαιτητής έφταιξε έστω και για το παραμικρό?

Δημοσ.

Κρίμα ρε γμτ δεν προκριθήκαμε. Γιατί αν περνάγαμε σήμερα ε του πούστη δικό μας ήταν το chl. Δεν έπαιζε και η Μίλαν φέτος.:lol: Εμένα δε με πολυπείραξε. Εγώ θέλω πάλι νταμπλ στην Ελλάδα και να σηκώνω κούπες (τα συνηθισμένα δλδ). Το θέμα είναι να πείσουν κάποιοι τους Γκαλέτηδες και τους Λέτος να παίξουν έτσι και στο πρωτάθλημα. Αλλά ξέχασα αφού έχουμε τον αρχηγό και το συγκινητικό Στολτίδη δε φοβόμαστε τπτ. :devil:

Άσχετο το γεγονός ότι ο Πυλαδάκης χρωστάει 9 μιλλιούνια στο Μπενοβγένη δε μας βάζει σε σκέψεις.

Δημοσ.
Αν και δεν είμαι κύπριος αυτό που έγραψες είναι μεγααααααλη βλακεία...:shock:

ισχύει και για σένα η απάντηση μου... μην τα ξαναγράφουμε.

[...]

Δεν ξέρω πιό είναι μεγαλύτερο ρεζιλίκι. Αυτό του Ολυμπιακού ή αυτό αυτών που θίγουν τους Κυπραίους πάνω στη πίκρα τους.

Δεν πειράζει. Για τα νεύρα υπάρχει και το ξύδι.

Μπλα μπλα μπλα εσώρουχα, μπλα μπλα μπλα μπλα κρεβάτι μας...

Νεύρα είχα αλλά αυτή είναι η άποψη μου χρόνια τώρα. Για αυτό και τόνισα την λέξη "ΞΕΝΗ" μερικές σελίδες πριν. Ήξερα ότι όλο και κάποιος εξυπνάκιας σαν του λόγου σου θα πεταχτεί.

Δημοσ.

Να γραψω εν συντομια τα δικα μου σχολια.

Ημουνα ακομα μαθητης οταν ο ολυμπιακος επαιξε τελευταια φορα κατευθειαν στο ουεφα. Δεν ηταν δυνατό μεχρι να παω 90 χρονων να παιζει ο ολυμπιακος συνεχεια στο ch.l. Ε!φετος εστω και με μια πολυ υποδιαιστερη ομαδα εγινε αυτο που καποτε θα γινοτανε. Θα παιξει ο Σκοπελιτης και ο Κατσαβακης ch.l :D. Μπραβο δλδ στα παλικαρια απο τη στιγμη που εμεις ειμαστε τρομπες.

Ευθυνες, παρα τις αρκετες κατα την εκτιμηση μου αστοχιες του Βαλβελδε θα ριξω αποκλειστικά και μονο στη διοικηση (στους παιχτες καμμια) που αργησε να κανει μεταγραφες και ουσιαστικα δεν πηρε και καμμια πρωτη επιλογη του Βαλβαλδε (αν εξαιρεσουμε ισως τον Οσκαρ ο οποιος ναι μεν δεν αποδιδει αλλα προφανως ο Βαλβελδε τον ηθελε για να δεσει με τους υπολοιπους της λιστας του οι οποιοι και δεν αποκτηθηκαν). Οταν για να κανεις πιο επιθετικη την ομαδα κοιτας στον παγκο και βλεπεις τον Πατσατζογλου, τοτε κατι δεν παει καλα.

Εν παση περιπτωσει, παμε στο uefa και ελπιζω να εχουμε μια καλη πορεια.

Δημοσ.
Όλοι αυτοί οι Ολυμπιακάρες που ντρέποντε για την ομάδα τους έχουν μια πολύ καλή ευκαιρία σήμερα να αλλάξουν ομάδα.Να γίνουν βάζελοι και να πανηγυρίσουν τη φετινη ευρωπαική πορεία της μπανάθας.Χάρη θα μας κάνουνε.

Στον τρίτο προκριματικό του Τ.Λ. έχουν αποκλειστεί όμάδες όπως η Ίντερ,η Πόρτο,η Νιούκαστλ,η Μπενφίκα,ο Άγιαξ από κάτι Χέσιμποργκ και Κοπεχάγες.Ολόκληρη Λίβερπουλ πάιζει τώρα παράταση για να περάσει τους Βέλγους.Για καμιά από αυτές δεν ήρθε το τέλος του κόσμου.Το ίδιο θα γίνει και με τον Ολυμπιακό.

Μαζί σου ότι όντως και μεγάλες ομάδες έχουν αποκλειστεί και κάποιοι ίσως αντιδρούν υπερβολικά γιατί η πίκρα είναι μεγαλύτερη μετά από την περσινή καλή πορεία. Σ'αυτό που δεν θα συμφωνήσω μαζί σου είναι στην τελευταία σου φράση "το ίδιο θα γίνει και με τον Ολυμπιακό". Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου γι'αυτές τις ομάδες διότι είναι ΜΕΓΑΛΕΣ ομάδες με σωστές διοικήσεις από πίσω τους. Πιστεύεις ότι μετά και από 2-3 κουτσουκέλες που θα κάνει ο Βαλβέρδε σε πρωτάθλημα και κύπελλο (γιατί άνθρωπος είναι και αυτός και τα λάθη του θα τα κάνει, λάθη που μπορεί να οδηγήσουν σε ήττες/αποκλεισμούς) ο Κόκκαλης θα του έχει μεγάλη εμπιστόσυνη και ότι θα τον στηρίζει; Ακόμα και ας έριξε εκατομμύρια για τον πάρει, πραγματικά πιστεύεις ότι θα γίνει κάτι τέτοιο; Για τον γέρο που έχει μπαστακωθεί στην προεδρική καρέκλα του Ολυμπιακού, ο Βαλβέρδε και ίσως και οι παίκτες έχουν διαπράξει το πρώτο τους θανάσιμο αμάρτημα διότι εκτός από την ξεφτίλα ότι ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από την χειρότερη ίσως ομάδα που έχει περάσει από το Τσου Λου, ο Κόκκαλης επί 11 συναπτά έτη είχε ως δεδομένα κάποια έσοδα από το Τσου Λου (ακόμα και αν δεν περνούσε από τους ομίλους) που πέρισυ ήταν ακόμα μεγαλύτερα ενώ φέτος για πρώτη φορά θα στερηθεί αυτού του σίγουρου (για τον ίδιο) εισοδήματος και έτσι ίσως να πολλαπλασιαστούν τα καβούρια στην τσέπη...

EDIT: Για να πούμε όμως και του στραβού το δίκιο ο Βαλβέρδε με μπέρδεψε (είναι το πιο ευγενικό ρήμα που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω για το τι μου έκανε...) με τους χειρισμούς του. Ή εγώ δεν είδα καλά ή όντως ο Ντούντου έπαιζε αρκετά καλά και ο Βαλβέρδε τον βγάζει και αφήνει τον ηλικιωμένο Στολτίδη να τα βγάλει πέρα μόνος του. Και να μην σχολιάσω καλύτερα την αλλαγή του Άντζα (που και αυτός στέκοταν στο ύψος των περιστάσεων) με τον Πατζατσόγλου και μάλιστα στην ίδια θέση που έπαιζε ο Άντζας! Σαν κακή διαχείριση του υλικού μου μυρίζει εμένα...

Δημοσ.

Η ομαδα δεν τραβηξε ουτε σημερα ουτε σε καποιο αλλο ματς! (ακομα και με την Αλ Χιλαλ). Δικαια αποκλειστικαμε και η προκριση ειχε χαθει απο την Κυπρο.. Δε φταιει ουτε το χαμενο πεναλτι του Μητρογλου, γιατι η ομαδα δεν επρεπε να ειχε φαει 3 οπως και να εχει.. Ελπιζω να βελτιωθει η εικονα σε ΟΥΕΦΑ και Ελλαδα και να μπορεσουμε να δουμε λιγη ωραια μπαλιτσα. Πολυ καλος ο Μπελουτσι και εχει να δειξει και αλλα πιστευω..

ΥΓ : Τι κολλημα εχει με αυτο το συστημα ο ανθρωπος? αφου βλεπει οτι δεν του βγαινει.. Ενας τοσο αργος επιθετικος , κλεισμενος απο δυο αμυντικους , αν βαλει γκολ πρεπει να κανει ταμα..

Δημοσ.

P.S: Γιατι εμενα δεν μου φαινεται παραλογο να μας μισουν οι Κυπριοι? Μην ξεχναμε οτι ειχαμε λαβει πρωταγωνιστικο ρολο στη διχοτομηση του νησιου.

Οσο για τον Μπελουτσι, μολις τον γυρισε στη φυσικη του θεση και οχι κρυφος κυνηγος και μλκιες, εδειξε τι παικτης ειναι. Στο πρωτο ημιχρονο εκει που τον ειχε δεν βλεποτανε.

Δημοσ.
ΥΓ : Τι κολλημα εχει με αυτο το συστημα ο ανθρωπος? αφου βλεπει οτι δεν του βγαινει.. Ενας τοσο αργος επιθετικος , κλεισμενος απο δυο αμυντικους , αν βαλει γκολ πρεπει να κανει ταμα..

Το θεμα ειναι οτι αυτος ζητησε επιθετικο γρηγορο και του τον πηρανε για το Ελληνικο πρωταθλημα.

Δημοσ.
Έστω να αφήσει κανένα οφσαιτάκι; Ωχ, ξέχασα, δεν είναι παιχνίδι ελληνικού πρωταθλήματος.

Έχω την εντύπωση ότι άφησε ένα...

Στην δεύτερη λήψη στο βίντεο φαίνεται μια χαρά ( και μην ακούσω πως δεν επηρεάζει την φάση )

Δημοσ.

μαθε μπαλιτσα:P

----------------------------------------------------------------------------------

δεν εχει να κανει οτι αποκλειστηκαμε απο cl τοσο γρηγορα,σιγα μην το περναμε κιολας...

αλλα το οτι χανεις απο μια τετοια ομαδα κ οτι ο ολυμπιακος δεν επαιξε ποτε μπαλα σε κανενα παιχνιδι...

Δημοσ.
Το θεμα ειναι οτι αυτος ζητησε επιθετικο γρηγορο και του τον πηρανε για το Ελληνικο πρωταθλημα.

Καλα εννοειται πως εκαναν χοντρες παπαριες φετος στις μεταγραφες.. Διωχνεις 3 επιθετικους και παιρνεις εναν που δεν εχει και δικαιωμα συμμετοχης ακομα και αν μπορεσει να προσαρμοστει σε μια βδομαδα.. Το λεγαμε αλλωστε απο καιρο, αυτοι δεν το εβλεπαν η απλα εθελοτυφλουσαν?

Δημοσ.

Άσχετο το γεγονός ότι ο Πυλαδάκης χρωστάει 9 μιλλιούνια στο Μπενοβγένη δε μας βάζει σε σκέψεις.

οποτε στραφηκε σε ενα παλιο φιλο να τον βγαλει απο τη δυσκολη θεση ;)

olympiakosanorthwsi14buo0.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...