Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Christian Karembeu

Zé Elias

Pär Zetterberg

Giovanni

Jorge Bermúdez

Αντι των 3 πρωτων στο κεντρο υπαρχει ο Στολτιδης

Για φαντασου χτες να υπηρχαν μεσα στην ομαδα αυτοι με μπροστα τον Νερι με το Μιχαλακη

Γιαυτο και τις ηλικιες μηπως φταει και ο κυρ Σωκρατης?

Ρε συ αν είναι να κάνουμε πλάκα πες το μου να το ξέρω, να αρχίσω και εγώ το χαβαλέ. Αν είναι αυτοί παγκοσμίου κλάσεως (εκτός του Καρεμπέ) τότε εγώ είμαι ο Μαραντόνα στα νιάτα του. Μην τρελαθούμε ρε παιδιά, ο Τζιοβάννι τόσα χρόνια στο CL με τον Ολυμπιακό δυο τέρματα έβαλε όλο κι όλο, ο Οκκάς πιο πολλά από αυτόν έχει πετύχει.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γηρυόνη εννοείται ότι είναι ευθύνη του προπονητή να φτιάξει ομάδα που θα παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο ή έστω ποδόσφαιρο και όχι γιούρια. Όπως παράλληλα, ευθύνη του προέδρου είναι να φέρει προπονητή που να ταιριάζει στην ομάδα και τους στόχους της.

Σίγουρα. Την κυρίως ευθύνη τη φέρει ο Κόκκαλης που έχει αφήσει κάτι Πρωταθλητές και Τσουκαλάδες να κόβουν και να ράβουνε. Στην κατάσταση που είμαστε τώρα όμως πιο εύκολο είναι να αλλάξουμε προπονητή παρά πρόεδρο. Θα μου πεις τώρα, και άλλον προπονητή να φέρουμε πάλι τις ίδιες μαλακίες θα κάνει ο Κόκκαλης οπότε φαύλος κύκλος... Δυστυχώς έχουμε τους ανθρώπους που μας αξίζουνε. Ας κάνουμε μια γενική αποχή από το Καραϊσκάκη για να το πάρει το μήνυμα ο Κόκκαλης. Και εγώ διαρκείας είχα αλλά δεν ανανέωσα μόνο και μόνο για τα χάλια του Ολυμπιακού.

Δημοσ.

το ποσα γκολ εβαλε ο καθενας και τι προσφερε ειναι ασχετο με το τι ονομα ειχε οταν ηρθε και αν τον ξερανε και τα μικρα παιδια στην Ωκεανια

Γιατι αυτοι που ερχονται τωρα δεν τους ξερει ο γειτονας τους στο χωριο τους

Και ο Ρας πηγε στην Γιουβε και τον λεγανε παλτο

Τον Ζαχοβιτς δεν τον ειπα γιατι ηταν την προηγουμενη χρονια

Ζιο-Ζαοβιτς ειχαν ερθει με 8δις νομιζω

Δημοσ.

adi32,μη μας κουφαινεις,please....

τα μικρα παιδια στην ωκεανια,ηξεραν τον μπερμουδες κ τον ζετενμπεργκ?

το οτι δεν τους ηθελε καμια αλλη ομαδα,τοσο προ οσφπ,οσο κ μετα,δε οσυ λεει κατι? (με τη δικη σου λογικη,παγκοσμιας κλασης ηταν κ ο τσιριτς που ειχε παρει το χανουμι)

κ τελος παντων,αν θελεις να βαυκαλιζεσαι οτι εχεις δει 15 παγκοσμιας κλασης παιχτες,εγω δεν εχω κανενα προβλημα. για μενα η πραγματικοτητα ειναι οτι στην ελλαδα,παγκοσμιας κλασης,εχουν ερθει οι εξης(Ασχετα αν επαιξαν ή οχι):

ριβαλντο,κονσεισαο,ζαετς,σοουζα,καρεμπε. (κ αρκετα κοντα τους,ο εμερσον)!

ολοι οι υπολοιποι,ειναι τουλαχιστον ενα σκαλι κατω απο αποψη ονοματος ,κ προηγουμενης παικτικης αξιας.

Δημοσ.

εχεις απολυτο δικιο ειδικα για τον ντεταρι! ο προτασωφ,ισως ειναι περισσοτερο στην απο κατω κατηγορια,με τζιοβανι,εμερσον,λιτοφτσενκο,ασανοβιτς,ζαχοβιτς...

Δημοσ.
το ποσα γκολ εβαλε ο καθενας και τι προσφερε ειναι ασχετο με το τι ονομα ειχε οταν ηρθε και αν τον ξερανε και τα μικρα παιδια στην Ωκεανια

Γιατι αυτοι που ερχονται τωρα δεν τους ξερει ο γειτονας τους στο χωριο τους

Και ο Ρας πηγε στην Γιουβε και τον λεγανε παλτο

Τον Ζαχοβιτς δεν τον ειπα γιατι ηταν την προηγουμενη χρονια

Ζιο-Ζαοβιτς ειχαν ερθει με 8δις νομιζω

Εσύ κοιτάς το όνομα ή την απόδοση; Και ο Κονσεϊσάο ήλθε με πολύ μεγάλο όνομα αλλά έφυγε νύχτα. Με το όνομα μόνο δεν κερδίζεις αγώνες.

Δημοσ.

Μαγκες, το θεμα ειναι ενα για τον Ολυμπιακο (οπως και για τις αλλες μεγαλες ομαδες). Αν δεν οργανωσεις σωστα τις ακαδημιες σου ετσι ωστε να βγαινει τουλαχιστον ενας παιχτης εστω ανα ενα-δυο χρονια ειμαστε καταδικασμενοι να ειμαστε ουραγοι στην Ευρωπη και να χαιρομαστε με τις ισοπαλιες και τις "τιμητικες" ηττες. Φτιαξε μια βαση απο νεα παιδια που θα διψουν για μπαλλα, πλαισιωσε τους και με 2-3 καλους και προπαντων με ορεξη για δουλεια ξενους για να μπορεις να πεις οτι καποτε μπορει να αλλαξεις επιπεδο και να δεις προκοπη. Οργανωσε και αυτο το ρημαδι το δικτυο σκαουτινγκ ωστε να μπορεις να παρεις καποιους παιχτες πριν ακομα γινουν γνωστοι και εκτοξευτει το κασε τους σε δυσθεωρητα υψη. Ετσι και αλλιως ξενοι παιχτες αξιας για να ερθουν στην Ελλαδα ειτε πρεπει να πληρωσεις το τριπλασιο της αξιας τους ειτε ερχονται για τουρισμο διαρκειας.

Και επειδη εχει τεθει το θεμα για τον Σολιντ, αν δεν υπαρχουν καποιες προυποθεσεις που προαναφερα (με μετριοτατους ξενους και γηρασμενο συνολο) και ο Μουρινιο να ερχοτανε δεν νομιζω πωσ θα αλλαζε κατι.

Δημοσ.

τωρα θα παιξουμε με τις κατηγοριες?

αν ειναι 1 ποντο πιο κατω ή πιο πανω?

εγω σου λεω οτι ειναι στο 100 ο καρεμπε και στο 80 ο ζιο με το ζαχοβιτς

αυτοι που εχουμε τωρα ειναι στο 10

Εδω αυτοι που ηταν ονοματα και κοστιζαν δις και δεν απεδωσαν οι αλλοι τι περιμενεις να κανουν?

Δημοσ.
τωρα θα παιξουμε με τις κατηγοριες?

αν ειναι 1 ποντο πιο κατω ή πιο πανω?

εεε,οχι κ ενα ποντο πιο κατω ο ζετεμπεργκ κ ο ζε ελιας κ ο μπερμουδες απο ριβαλντο,σοουζα,καρεμπε κλπ...

αυτοι που εχουμε τωρα ειναι στο 10

πω πω,μου θυμιζεις κατι δικους μου,παναθηναικαρες,που οσο ειχαμε τη φουρνια μπασινα ,καραγκουνη, λυμπε,γκουμα κλπ,μας ειχαν πεθανει στη γκρινια "που παμε με τα τσουτσεκια" "ε βεβαια,τι περιμενεις απο τους γκουμοκαραγκουνομπασιναδες" κλπ κλπ, κ τωρα που εχει φυγει ολη αυτη η γενια "αχ, εδιωξε τους παιχταραδες κ πηρε τα παλτα,ε ρε κ να επαιζε σημερα ο καραγκουνης"!

Εδω αυτοι που ηταν ονοματα και κοστιζαν δις και δεν απεδωσαν οι αλλοι τι περιμενεις να κανουν?

δεν εχει σχεση το ονομα με τη μπαλα ,ουτε τα δις.

ο στολτιδης προσφερει 5 φορες πανω απο το ζε ελιας,ο μπασινας προσεφερε 10 φορες πανω απο τον κονσεισαο,ο βαζεχα κ ο σαβεβσκι δεν τους ηξερε η μανα τους πριν ερθουν...

δηλαδη,ασχετα αν τους πηραν τσαμπα,ο καστιγιο κ ο σαν μαρτεαν δε σου εκαναν ως ποδοσφαιρικα ταλεντα? ασχετα με την εξελιξη τους!

εμενα ως παναθηναικο παντως,μου εκαναν κ οι 2 καταρχην,κ μου κανει περισσοτερο ο καθε γκονζαλεζ κ ιβαντσιτς,σε σχεση με τον καθε ασανοβιτς,ο καθε μποβιο+στολτιδης σε σχεση με τον καθε φλαβιο 'η ζε ελιας, ο καθε σαλπιγγιδης σε σχεση με τον καθε τζιοβανι κλπ....

ο σινκλαιρ εχει δικιο. ζητημα ποδοσφαιρικης παιδειας,ακαδημιων κ σκαουτινγκ ειναι....

• Super Moderators
Δημοσ.

Νομίζω ότι αυτό που λένε είναι πως από τα ονόματα που ανέφερες κανένας (πλην Καρεμπέ) δεν ήταν πραγματικά μεγάλο όνομα και επίσης είναι αμφίβολο κατά πόσο ήταν τόοοοοσο καλύτεροι από τους τωρινούς.

Ειδικά εκείνος ο Παρ ο παπαρ ήτο τρισμέγιστη μούφα.

Προσωπικά, νομίζω ότι η πορεία τους μετά που έφυγαν λέει πάρα μα πάρα πολλά.

Παίκτης καλός στην πρόσφατη ιστορία ήταν ο Τουρέ, που έκοψε λάσπη, και η μεγάλη αποκάλυψη φέτος, ο Καστίγιο.

Αυτές οι δύο περιπτώσεις δείχνουν για μένα το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει ο Ολυμπιακός και κάθε ομάδα: πιτσιρικάδες με προοπτική. Δύο-τρεις καλές σεζόν, μοσχοπούλημα και φτου κι από την αρχή. Στήνεις και μια σωστή ακαδημία, μαζεύεις παιδιά και το κάνεις βιομηχανία.

Με τους 30φεύγα που πάνε για ένα καλό εφάπαξ δουλειά δε γίνεται.

Δημοσ.

η κουβεντα ξεκινησε με το γιατι πηγαιναμε καλυτερα παλιοτερα στην Ευρωπη

και για το αν φταει αποκλειστικα ο προπονητης

και ειπα οτι τοτε υπηρχαν παικτες κλασης και τωρα παικτες για κλασιμο

• Super Moderators
Δημοσ.

Άποψή μου είναι ότι παλιότερα η ομάδα πήγαινε καλύτερα γιατί:

α) κάποιοι βασικοί ήταν νεότεροι άρα λιγότερο καμμένοι

β) δεν είχαν καβαλικέψει το καλάμι για να λένε αηδίες του στυλ ότι όμιλος με Βαλένθια και Ρόμα είναι "εύκολος"

γ) η ομάδα έπαιζε με σύστημα και συναίσθηση των δυνατοτήτων της

Συμφωνώ ότι είχε ορισμένους καλούς παίκτες (π.χ. Καρεμπέ) αλλά δεν είχε ούτε Ιερό, ούτε Νικοπολίδη, ούτε Κωνσταντίνου, ούτε το σεληνιασμένο τον Καστίγιο. Άρα...κάτι φταίει στο ανακάτεμα των υλικών.

Ο Σόλιντ δεν είναι χειρότερος από το Λεμονή και σίγουρα όχι από τον Μπιγκόν ή τον Μαντζουράκη. Για τον θεϊκό Αλέφα δε λέω τίποτε. Το πρόβλημα είναι ότι είναι κρύος, κολλημένος στον πάγκο και δυστυχώς επιρρεπής στο να χαϊδεύει τα αυτιά του κόσμου.

Για αυτό το τελευταίο δεν τον κατηγορώ. Οικογενειάρχης επαγγελματίας είναι ο άνθρωπος, μια αληθεια είπε την πρώτη χρονιά και έπεσαν να τον φάνε.

Δημοσ.

κ αυτο που σου λεω,ειναι οτι ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ποτε παιχτες κλασης (τουλαχιστον πολλους,κ συχνα),οπως δεν εχεις ουτε τωρα!

επισης,δεν πηγαινατε ιδιαιτερα καλυτερα στην ευρωπη παλαιοτερα απο οτι τωρα.

εμεις σταματησαμε να πηγαινουμε τοσο καλα,απλα γιατι πιστεψαμε τις παπαριες των δημοσιοκαφρων που εκραζαν το τσουκου τσουκου μπολ.

απλα,βλεπουμε πολυ διαφορετικο το ποδοσφαιρο,αφου σου θεωρεις παιχτη παγκοσμιας κλασης τον ζετεμπεργκ,τον οποιο εγω αν μου τον χαριζαν στον παναθηναικο,θα εδινα δωρο σε οποια ομαδα τον επαιρνε κωτσιο κ αντριτς μαζι,με πληρωμενα συμβολαια μαλιστα?

ειναι φανερο οτι τα μεγαλα ονοματα ετσι κ αλλιως,δεν πιανουν στην ελλαδα,γιατι απλα δεν εχουν ορεξη για μπαλα (εξαιρουνται ζαετς,ριβαλντο,καρεμπε)!

συμφωνω οτι η λυση ειναι οι διαφοροι "τουρε,ιβανσιτς" plus τους ταλαντουχους ελληνες...

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι... Σε αυτον τον βλακαμα τον Σελουκ γιατι πανε και του δινουν συνεχεια βημα οι δημοσιογραφοι? Μα τοσο ηλιθιοι ειναι και αυτοι? Δηλαδη τι ειναι ο Σελουκ που τον βαζουν συνεχεια να κρινει τον ολυμπιακο? Ειναι καμμια μεγαλη προσωπικοτητα του παγκοσμιου ποδοσφαιρου και δεν το ξεραμε?

Παλι τον βρηκανε και του πηρανε δηλωσεις και αρχισε τις κλασικες μλκιες λεγοντας με περισσια σιγουρια οτι ο Καστιγιο εβαλε το γκολ με το χερι.

ΣΤΟΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...