bujinkan Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 @bujinkan : Ρε συ, απορώ : Τί έχετε πάθει με το 4-4-3? @antreaslam : Την κριτική του παιχνιδιού την έχω ήδη καταθέσει. Όσον αφορά το fairplay είμαι κατά αυτού 100% διότι το πράγμα έχει καταντήσει αηδία. Πολύ συχνά (όπως χτες δλδ) μόλις ο αντίπαλος πάρει τη μπάλα μένει κάτω ο άλλος και σφαδάζει. Αγγαρεία κάνουν οι παίκτες χάριν μια αστείας καλής εικόνας προς τα έξω ενώ ο αντίπαλος τη ρίχνει μετά όπου τον βολεύει. Γι' αυτό υπάρχει ο διαιτητής, για να σταματήσει το παιχνίδι. Χτες η μπάλα είχε πάει σε συμπαίκτη του καραγκιόζη που χτυπιόταν ο οποίος δεν την έριξε έξω, την έχασε και μετά απαιτούσαν απ' τον Καστίγιο να τη βγάλει έξω(τη μπάλα). Βρε ούστ. ups sorry 4-3-3 @bujinkan : Ρε συ, απορώ : Τί έχετε πάθει με το 4-4-3? @antreaslam : Την κριτική του παιχνιδιού την έχω ήδη καταθέσει. Όσον αφορά το fairplay είμαι κατά αυτού 100% διότι το πράγμα έχει καταντήσει αηδία. Πολύ συχνά (όπως χτες δλδ) μόλις ο αντίπαλος πάρει τη μπάλα μένει κάτω ο άλλος και σφαδάζει. Αγγαρεία κάνουν οι παίκτες χάριν μια αστείας καλής εικόνας προς τα έξω ενώ ο αντίπαλος τη ρίχνει μετά όπου τον βολεύει. Γι' αυτό υπάρχει ο διαιτητής, για να σταματήσει το παιχνίδι. Χτες η μπάλα είχε πάει σε συμπαίκτη του καραγκιόζη που χτυπιόταν ο οποίος δεν την έριξε έξω, την έχασε και μετά απαιτούσαν απ' τον Καστίγιο να τη βγάλει έξω(τη μπάλα). Βρε ούστ. ups sorry 4-3-3 παρασυρθηκα μαλλον απο ελλαντα που ειναι 4-4-3(+διαιτητης)
antreaslam Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 θυμασαι προπερσι, σε παιχνιδι του οσφπ,νομιζω ηρακλης-οσφπ ηταν,τον καστιγιο να πουλαει τσαμπουκα σε παιχτη του ηρακλη,γιατι δεν τηρησε το φαιρ πλεη,κ στην επομενη φαση,τον σηκωσε στον αερα ως εκδικηση??? ας αποφασισουμε επιτελους ! (το φαιρ πλεη,ισχυει για τον ιδιο λογο που δεν ισχυει η θανατικη ποινη...σε περιπτωση 1% που εχει παθει κατι σοβαρο ο αντιπαλος,μπας κ το προλαβουν το κακο)! προσωπικα, παιχτες που δεν το τηρουν,πραγματικα θα μου αρεσε πολυ,στην επομενη φαση,ο "κολιτσιδακης" της καθε ομαδας,να τους σηκωνει 3 μετρα απο το εδαφος,κ ο διαιτητης να δινει...πλεονεκτημα...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Snoob, κανείς δεν είπε ότι το 2-2 αυτό χρήζει ιδιαίτερης μνείας. Στάθηκα στην κρίση που έκανες και αποκάλεσες τους Ουκρανούς "παιδική χαρά" κάτι που πιστεύω απέχει μακράν απ' την πραγματικότητα. Από εκεί και πέρα το θέμα μας δεν είναι πού θα μπορούσε να βρίσκεται ο Ολυμπιακός, τί ομάδα θα μπορούσε να έχει, τί θα μπορούσε να έχει πετύχει χρόνια τώρα. Κρίνουμε βάσει των δεδομένων που είχαμε πριν τον αγώνα και τα οποία έλεγαν ότι ο Ολυμπιακός παίζει άθλιο ποδόσφαιρο, στον προηγούμενο αγώνα στην έδρα του κατέβηκε αυτός σαν παιδική χαρά και όδευε ολοταχώς προς μια επικείμενη καταστροφή. Εφόσον λοιπόν για πολλούς και διάφορους λόγους αυτό δεν έγινε πραγματικότητα ενώ παράλληλα οι παίκτες ήταν εμφανές ότι προσπάθησαν κατά πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο φετινό τους παιχνίδι, θα πρέπει νομίζω να κρατήσουμε αρκετά ψήγματα ευχαρίστησης. Ναι, κανείς δεν είπε ότι χρήζει ειδικής μνείας, όταν όμως επεσήμανα ότι κάτω από το όμορφο ( περιτύλιγμα του Χ υπάρχουν σοβαρά προβλήματα, κάτι άκουσα για κόμπλεξ, για άκαιρη κριτική και έλλειψη "κόκκαλων" να αποδώσω τα του Καίσαρως το Καίσαρι. Η Σαχτάρ, με το θάρρος της γνώμης πάντα, χθες ήταν παιδική χαρά. Γιούργια στα παγούρια με 8-9 παίχτες κάτω από τη σέντρα να πάρει το παιχνίδι με τον τσαμπουκά της έδρας. Αυτό δεν είναι σύστημα, είναι λεφούσι. Και να πεις ότι δεν ήξεραν ότι ο Ολυμπιακός είχε το δαίμονα της ταζμανίας στην επίθεση... Καλά, το παλλικάρι κάτω από τα δοκάρια της Σαχτάρ, όχι σε παιδική χαρά, σε τσίρκο έπρεπε να κόβει βόλτες. Ευτυχώς που ο Λουτσέσκου συναγωνίστηκε σε προπονητική μαεστρία τον Κορυφαίο, κάνοντας αλλαγές στο 88'. Το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής με τη Ρόμα δεν το είδα και δεν ξέρω αν τα τέσσερα τόπια που μάζεψαν εκεί οι Ουκρανοί είναι βαρύ και άδικο σκορ. Αυτό που ξέρω είναι ότι ομάδα που τρώει μέσο όρο τρία γκολ ανά αγώνα, δεν μπορεί να λέγεται σοβαρή, όσο ταλέντο και αν έχει. Ούτε να έχει βλέψεις για κάτι παραπάνω στο CL. Εγώ τους έχω και για τρία από τη Βαλένθια σε 15 μέρες, να μη χαλάσει η στατιστική. Και αυτά, το τονίζω και πάλι, δεν τα λέω για να μειώσω την επιτυχία ( του Ολυμπιακού. Τα λέω γιατί δε θέλω να μπω στο τριπάκι της ασπιρίνης. Δηλαδή, αφού δε μας γελοιοποίησαν, ωραία. ΣΑΦΩΣ και υπάρχουν θετικά. Για μένα, όμως, σε καμία περίπτωση δε δικαιολογούν κάτι πρωτοσέλιδα του στυλ "ΤΣΑΡΟΣ" "Γ@#&*$Ε και ΕΔΕΡΝΕ" και άλλα τέτοια. Επομένως, θα μου επιτρέψετε να συνταχθώ με αυτούς που ασκούν "άκαιρη" κριτική, παρά με αυτούς που επειδή αποφεύχθηκε μία ακόμη ταπεινωτική ήττα, μας ζητούν να πανηγυρίσουμε. Edit: 1. Συμφωνώ, το παραμύθι με το fair play πρέπει να τελειώσει. Βέβαια, με σφυρίχτρες όπως η χθεσινή "Μικρή Σειρήνα", υπάρχει κίνδυνος για έκτροπα. Φαντάζεστε τι θα γινόταν σε Ελληνικό ντέρμπι αν ο δικός μας τους άφηνε να κλαδεύονται όπως χθες; 2. Διαβάζω για επικείμενη τιμωρία του Ριβάλντο από την ΟΥΕΦΑ. Να δω η διοίκηση τη θέση θα πάρει.
adi32 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Μου αρέσει πάντως που πολλοί θεωρούνε την ισοπαλία ως αποτέλεσμα ενώ όταν ο Λεμονής και ο Μπάγεβιτς παίρνανε ισοπαλίες μέσα στο Ριαθόρ μιλούσανε για αποτυχία. Ε ρε γέλια. Εχεις μια εμμονη με τον Μπαγεβιτς Deportivo-Olympiacos 2 - 2 * 31 Dimitrios Eleftheropoulos * 4 Jorge Bermúdez * 7 Stylianos Giannakopoulos * 8 Christian Karembeu * 10 Giovanni * 11 Predrag Djordjević * 13 Zé Elias * 14 Dimitrios Mavrogenidis * 20 Pär Zetterberg * 32 Georgios Anatolakis * 33 Stylianos Venetidis substitutes * 15 Angelos Georgiou * 2 Christos Patsatzoglou * 5 Giorgios Amanatidis * 17 Peter Oforiquaye * 19 Athanasios Kostoulas * 21 Andreas Niniadis * 30 Alexios Alexandris Coach Panagiotis Lemonis Για οσους δεν καταλαβαν 5 παικτες παγκοσμιου κλασεως στην ενδεκαδα και 5 αλλοι 5 χρονια νεωτεροι
Γηρυόνης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Ποιοί είναι παγκοσμίου κλάσεως (μόνο τον Καρεμπέ παραδέχομαι ως παγκοσμίου κλάσεως); Και την ηλικία γιατί την αναφέρεις; Αν νομίζεις ότι σήμερα η ηλικία έχει ξεφύγει από τα όρια να το δει ο Σόλιντ που συνεχίζει και παίζει με τους "γέρους". Είδαμε και τον προπονηταρά Σόλιντ με τους παιχταράδες κλάσεως που είχε τι έκανε με τη Λυών και τη Ρόζενμποργκ. Ρε μας δουλεύετε; Αντί να δούμε το πρόβλημα κατάμουτρα με το τσίρκο που έχει φτιάξει ο Σόλιντ βρίσκετε δικαιολογίες.
adi32 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Christian Karembeu Zé Elias Pär Zetterberg Giovanni Jorge Bermúdez Αντι των 3 πρωτων στο κεντρο υπαρχει ο Στολτιδης Για φαντασου χτες να υπηρχαν μεσα στην ομαδα αυτοι με μπροστα τον Νερι με το Μιχαλακη Γιαυτο και τις ηλικιες μηπως φταει και ο κυρ Σωκρατης?
antreaslam Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 εεε???παγκοσμιας κλασης ο ζετεμπεργκ,με την καριερα αντερλεχτ-οσφπ-αντερλεχτ????ο μπερμουδες,με την καριερα μποκα(νομιζω)-οσφπ-κ παλι αργεντινη? ο τζιοβανι,απο τον παγκο της μπαρτσα στον οσφπ,κ μετα στα αζητητα? ο ζε ελιας,που στα 25 παει οσφπ,κ απο τοτε η καλυτερη ομαδα που επαιξε ειναι η τζενοα?
vlachaquito Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 πολυ σωστος ο αδι, ετσι φαινεται πιστευω η κατηφορα των παραγοντων.. και αν νομιζετε οτι φετος ο ολυμπιακος χρειαζεται τουλαχιστον 3 πολυ καλους βασικους (αμυντικο χαφ και 2 αμυντικους) και αντι για αυτους πηρε καποιους ουαντου σεζαρ και τπτ αλλο, του χρονου που πρεπει να παρεις και καποιον στην θεση του ριμπο/τζορτζεβιτς/ανατολακη/γεωργατο τι θα γινει?? κατα την γνωμη μου, και βλεποντας την μεταγραφικη ενισχυση του παο και προσθετοντας τον ντουσαν, φετος θα ειναι πιθανοτατα το τελευταιο πρωταθλημα..για να μην πω και φετος θα αλλαξει χρωμα...
Kandinsky Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Γηρυόνη εννοείται ότι είναι ευθύνη του προπονητή να φτιάξει ομάδα που θα παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο ή έστω ποδόσφαιρο και όχι γιούρια. Όπως παράλληλα, ευθύνη του προέδρου είναι να φέρει προπονητή που να ταιριάζει στην ομάδα και τους στόχους της. Οι δύο αυτοί είναι οι βασικοί υπαίτιοι για την εικόνα της ομάδας κι εγώ θα εστίαζα ακόμη περισσότερο στον πρόεδρο μια και τόσα χρόνια τώρα ο μόνος κοινός παράγων όλων των αποτυχιών στην Ευρώπη είναι αυτός. Προπονητές ήλθαν πολλοί, είδαν και απήλθαν. Κλείνω λέγοντας αυτό που έχω ξαναπεί, πώς δεν πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος προπονητής κάνει για τον Ολυμπιακό. Ήδη, η περίοδος χάριτος που του εδόθη είναι υπερβολικά μεγάλη...
antreaslam Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 το καλοκαιρι ,η ομαδα σας θα κανει 2 μεταγραφαρες....θυμηθειτε το... γιατι?? γιατι: 1)λιγουν τα 3ετη διαρκειας που ειχε βγαλει 2)τα μελη εχουν πεσει κατω απο 25.000 3)ξεφορτωνεται τα συμβολαια ριβαλντο-τζορτζεβιτς-γεωργατου 4)λογικα,μονο ο 1ος του επομενου πρωταθληματος θα βγει τσου λου...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Τα πράγματα είναι επικίνδυνα, κύριοι, όχι μόνο για τον Ολυμπιακό αλλά για το Ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Η ακόλουθη παράγραφος από το "ρεπορτάζ" του sport24.gr: "Παράλληλα, στους φίλους του Ολυμπιακού άρεσε και το ψυχωμένο παιχνίδι που είδαν από τους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας. Δεν υστέρησε κανείς "ερυθρόλευκος" άσος και όλοι τους αξίζουν συγχαρητήρια για την παθιασμένη εμφάνισή τους. Aν ερχόταν και η νίκη, θα ήταν όλα ιδανικά..." Ψυχωμένο παιχνίδι έκαναν οι παίκτες που για ΔΕΥΤΕΡΟ παιχνίδι ισοφαρίζονται εν ριπή οφθαλμού; Βάζουν γκολ και παγώνουν; Ψυχή το λένε τώρα αυτό; Δεν υστέρησε κανένας ερυθρόλευκος άσσος; Φαντάζομαι γι' αυτό έκαναν τόσα ελεύθερα σουτ στο Νικοπολίδη. Επειδή δεν υστέρησε κανείς. Τους αξίζουν συγχαρητήρια; Γιατί; Επειδή δεν έχασαν; 0-6-23... Αν ερχόταν η νίκη θα ήταν όλα ιδανικά; ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ, έτσι, πείτε και άλλα δημοσιογραφάρες μου. Η νίκη να έρθει, και ας είναι η άμυνα χωνί και το κέντρο ανύπαρκτο. Έτσι, έτσι. Ο δε Κορυφαίος δήλωσε ανερυθρίαστα "Πάμε για τη δεύτερη θέση". Έεεεετσι.
adi32 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Kandinsky η ευθυνη του προεδρου δεν ειναι μονο για τον προπονητη αλλα ΚΥΡΙΩΣ για του παικτες Αν ο Σολιντ ζητησε αυτους και του πηρε αυτους τοτε φταει αποκλειστικα ο Σολιντ Αν ομως ζητησε αλλους και του πηρε αυτους τοτε ποιος φταει? (Οσο για τον αλλο θυμομαστε τα ειμαστε πληρης) Παντως αν κατι αναγνωριζω στον Σολιντ ειναι οτι δεν ειναι κολημενος πχ Ο καστιγιο εκανε μαλακιες τον ειχε εξω μολις εστρωσε τον εκανε βασικο Ο Μπαμπα ηταν δικος του τον στηριξε στην αρχη μετα αφου ειδε οτι δεν τραβαει τον πεταξε Το συστημα του ειδε οτι δεν τραβαει με αυτους τους παικτες το αλλαξε Ο Ζιο παικτης της Μπαρτσα αναπληρωματικος του Ριμπο Ο Ζε παικτης της Ιντερ και οι 2 διεθνεις με την Βραζιλια Ο Καρεμπε τι να πει κανεις Ο Ζετερμπεργκ παικταρας κλασης Ο Μπερμουδες σαν νουμερο 1 αμυντικος της Λατινικης Αμερικης Δε νομιζω να συγκρινονται με τους παγκοσμιους αγνωστους ελευθρους δανεικους που ερχονται τωρα στις Ελληνικες ομαδες
Kandinsky Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 22 μεταγραφές θέλει και όχι 2 μεταγραφάρες. Αλλά αυτά μας φάγανε τόσα χρόνια. Όχι βέβαια ότι είμαι κατά στο να έρχονται μεγάλοι παίκτες έστω και στη δύση της καριέρας τους αλλά αυτό θα έπρεπε να γίνεται υπό την προυπόθεση ότι σε γενικές γραμμές κινείσαι σωστά μεταγραφικά και βουλώνεις τις τρύπες πριν προχωρήσεις στις "πολυτέλειες". Αν είχαμε άλλο ένα αμυντικό χαφ, το οποίο δεν το αγόρασε κανείς και δεν το ήθελε κανείς, ίσως να μιλάγαμε σε άλλη βάση τώρα έστω και με αυτή την ομάδα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 ε ο τζιοβανι,απο τον παγκο της μπαρτσα στον οσφπ,κ μετα στα αζητητα? Ε, όχι και στα αζήτητα... ...παίζει στον Εθνικό
antreaslam Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Παντως αν κατι αναγνωριζω στον Σολιντ ειναι οτι δεν ειναι κολημενοςπχ Ο καστιγιο εκανε μαλακιες τον ειχε εξω μολις εστρωσε τον εκανε βασικο Ο Μπαμπα ηταν δικους του τον στηριξε στην αρχη μετα αφου ειδε οτι δεν τραβαει τον πεταξε Το συστημα του ειδε οτι δεν τραβαει με αυτους τους παικτες το αλλαξε σε αυτο συμφωνω μαζι σου,κ εγω το θεωρω πολυ σημαντικο σε ενα προπονητη,κ γιαυτο δε συμφωνω με το ΤΟΣΟ κραξιμο που τρωει ο σολιντ! Ο Ζιο παικτης της Μπαρτσα αναπληρωματικος του Ριμπο ηρθε στον οσφπ χωρις καμια αλλη προταση στα χερια του Ο Ζε παικτης της Ιντερ στα 25-26 που εφυγε απο τον οσφπ,κατεληξε στη β κατηγορια ιισπανιας Ο Καρεμπε τι να πει κανειςδεν τολμησα να τον αμφισβητησω καν!Ο Ζετερμπεργκ παικταρας κλασηςτετοιας κλασης,που εκανε χειροτερη καριερα απο τον καραγκουνη!(ομοιοι παιχτες σε γενικες γραμμες)! αν αυτος ειναι παγκοσμιας κλασης, τοτε ο παπαδοπουλος ειναι διαπλανητικης,κ ο ριβαλντο διαγαλαξιακης!Ο Μπερμουδες σαν νουμερο 1 αμυντικος της Λατινικης Αμερικης δε γινεται να εισαι νουμερο 1,κ να εχεις 2 συμμετοχες στην εθνικη σου! αν ειναι ετσι,ας διαφημισουμε τον ρομερο ως νουμερο 2 της λατινικης αμερικης,ασχετα αν εχει 1 συμμετοχη στην εθνικη του,δεν εχει παιξει πουθενα στην ευρωπη,δεν δειχνει να πιανει στον παναθηναικο,κ τον βλεπουμε να ξαναγυριζει εκει κατω!!!! Δε νομιζω να συγκρινονται με τους παγκοσμιους αγνωστους ελευθρους δανεικους που ερχονται τωρα στις Ελληνικες ομαδες καταρχην,να σου πω οτι απο ολους οσους ανεφερες,θεωρω οτι ξεχασες τον καλυτερο παιχτη ολων,που ηταν κ ονοματαρα.ζαχοβιτς.ασχετα αν δεν εκανε ουτε αυτος τιποτα στην καριερα του! επισης,αν ενας παιχτης ειναι ελευθερος,δεν γινεται να ερθει δανεικος! ο οσφπ πχ,πηρε 6 ελευθερους. ο παο,αγορασε 2,πηρε δανεικους 2 (με οψιον αγορας),κ ελευθερους αλλους 2. αν με ρωτας παντως,αν προτιμω τον Χ σοουζα-τζιοβανι, σε σχεση με τον Ψ ιβαντσιτς(δανεικο),σορρυ,προτιμω τον Ψ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.