Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδες...δεν ξερω τι λετε...

το μονο πραγμα που εχω να πω....

ΘΡΥΛΕ ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕ Κ@ΥΛΩ---Σ....

Σημερα τον χαρηκα οσο ποτε και ας εφερε Χ....

Αφηστε χανουμια βαζελους και δηθεν ολυμπιακους να λενε τα δικα τους!!!!!!!!!!!!!!!!

Φοβερή επιχειρηματολογία!:|

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον..Το ειδα και εγω το ματσακι εχτες...ολοι γνωριζετε οτι ειμαι παοκτσης...αλλα θα πω οπως παντα αντικειμενικα την αποψη μου.

Ετσι ειναι το ποδοσφαιρο...Αλλες φορες η μπαλα σε ευνοει και κερδιζεις βαθμους απο το πουθενα και αλλες φορες σε αδικει οπως το συνδρομο του 85' και μετα...Η Σαχταρ ειναι πολυ καλη ομαδα ,δουλεμενη και να μην ανησυχουν οι φιλοι μου Ολυμπιακοι για τις ευκαιριες που εκανε...και στη Ρωμη τα ιδια εκανε...και τα ιδια θα κανει με την Βαλενθια ...πολυ ταλεντο απο την μεση και κατω(ειδικα στη μεση) αλλα αν οι επιθετικοι της ηταν παγκοσμιας κλασης δεν θα παιζανε στην Ουκρανια...για αυτο χανανε τις ευκαιριες...

Δεν επαιξε ασχημα ο Ολυμπιακος...απλα πιστευω οτι σεβαστηκε υπερμετρα μια ομαδα που ειναι του ιδιου βεληνεκους....Να ναι καλα τα τσογλανακια(γιατι ειναι επιθετικοι με θρασος)...μπροστα που τους κανανε ανω κατω...στην αμυνα...(αυτος ο Πολωνος ο καραφλας αμυντικος ...ηταν λες και βγηκε απο το Αουσβιτς..).....αμυντικα ....Ο Κωστουλας πετυχε τον Μαρικα που εινα φωτια και λαβρα...Ο Ανατολ...ψιλο καλα τον επαιξε τον Μπρανταο...και Ο Σεζαρ...τον βλεπω του χρονου παλι να αλλαζει ομαδα.....Ο Νικοπολιδης...τα γνωστα..θα παιξει στο 73,5% της αποδοσης ουτε ποσοστο παραπανω.....αλλα μια ειναι η ουσια μαγκες....

Πειτε μου εσεις...ποτε δεχτηκε τετοια πιεση ο Ολυμπιακος τα τελευταια 5 χρονια θα πω εγω απο ομαδα..Ποτε ? Ποτέ...λεω εγω...και ετσι ειναι ...πως να αμυνθεις σωστα οταν ο αλλος σου επιτιθεται κατα κυματα...ή μηπως το κανει αυτο ο Οφη,ο Ηρακλης , ο Ιωνικος και εγω βρισκομαι σε αλλο γηπεδο...?

Και παμε στον mr...Solind...γιατι πολλες φορες ...εκτος απο το καθαρα ποδοσφαιρικο...κοιταζω και στα ματια του ηθοποιους ενος ποδοσφαιρικου αγωνα...Φοβοταν χτες ο Σολιντ ,τον εβλεπα στα πλανα...που εδειχνε η Νετ...και πιστευω οτι θα την ξαναδω αυτη την φοβισμενη μουρη...Ξερετε ποτε....Οταν θα σφαδαζει στον αγ.χωρο ο "αγιος" Στολτιδης....και θα τραυματιστει ...για 2-3 εβδομαδες.....πραγματικο Θριλερ....και ποιος θα τον αντικαταστησει...? Ο χτεσινος Μαριτς για κοκκινη καρτα....Ο Ταραλιδης που ειναι ανωριμος ,οπως μου εχει εξομολογηθει ο Σαββας Θεοδωριδης....ενα απογευμα στο Ledra Mariott....ή ο Πατσατζογλου....που φοβαται ακομα να βαλει τα ποδια του στην φωτια...?

Αυτα...Το Χ ειναι επιτυχια...ετσι οπως πηγε το παιχνιδι...και ρεαλιστικος στοχος...ειναι η 3η θεση...ομως φοβαμαι οτι η Σαχταρ θα κοψει βαθμους απο τους αλλους...αρκει να βαλει επιτελους τον Πλετικοσα κατω απο τα δοκαρια ο Λουτσεσκου...

Δημοσ.

Snoob, κανείς δεν είπε ότι το 2-2 αυτό χρήζει ιδιαίτερης μνείας. Στάθηκα στην κρίση που έκανες και αποκάλεσες τους Ουκρανούς "παιδική χαρά" κάτι που πιστεύω απέχει μακράν απ' την πραγματικότητα.

Από εκεί και πέρα το θέμα μας δεν είναι πού θα μπορούσε να βρίσκεται ο Ολυμπιακός, τί ομάδα θα μπορούσε να έχει, τί θα μπορούσε να έχει πετύχει χρόνια τώρα. Κρίνουμε βάσει των δεδομένων που είχαμε πριν τον αγώνα και τα οποία έλεγαν ότι ο Ολυμπιακός παίζει άθλιο ποδόσφαιρο, στον προηγούμενο αγώνα στην έδρα του κατέβηκε αυτός σαν παιδική χαρά και όδευε ολοταχώς προς μια επικείμενη καταστροφή.

Εφόσον λοιπόν για πολλούς και διάφορους λόγους αυτό δεν έγινε πραγματικότητα ενώ παράλληλα οι παίκτες ήταν εμφανές ότι προσπάθησαν κατά πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο φετινό τους παιχνίδι, θα πρέπει νομίζω να κρατήσουμε αρκετά ψήγματα ευχαρίστησης.

Φοβήθηκε παραπάνω απ' όσο έπρεπε τους Ουκρανούς? Πιθανόν αλλά και λογικό βάσει των πεπραγμένων των δύο ομάδων και της δυναμικότητας τους ως τώρα.

Όσον αφορά κάποια σχόλια σχετικά με το τί λεγόταν (αρνητικά) όταν ο ΠΑΟ ήταν αυτός που έπαιζε "σφιχτό" ποδόσφαιρο εννοείται ότι όσον αφορά την Ευρώπη ούτε τότε αλλά ούτε και τώρα είχαν πολλή λογική. Ο καθένας οφείλει να πολεμήσει με τα μέσα που έχει κι αν δεν έχει δυνατότητα για το ποδόσφαιρο που έπαιξε χθες η Σαχτάρ (δεν έχει ούτε την ηλικία ούτε και τις ικανότητες ο Ολυμπιακός να παίξει τόσο επιθετικά και γρήγορα) τότε πρέπει να παίξει έξυπνα. Ποτέ δεν είπα "μπείτε μέσα παληκάρια Ολυμπιακάρες να φορτώσουμε τους αντίπαλους γκολ". Αυτά τα λένε οι άσχετοι και οι αιθεροβάμονες. Καλό βέβαια θα είναι έστω και λίγο να παίζεις μπάλα και να δημιουργείς και να μην αναλώνεσαι σε στείρα καταστροφή του παιχνιδιού του άλλου. Αν μπορείς να το κάνεις αυτό είναι θετικό.

Σωστός ο the_player και να προσθέσω κάτι στα σχόλια μου : Ακόμα κι αν ο Ολυμπιακός έπαιζε μπάλα ως τώρα, ακόμα κι αν η ομάδα ρολάριζε και πετούσε, πόσες απαιτήσεις θα έπρεπε να έχει κανείς απ' τη στιγμή που χθες έπαιξε με ένα τρόπο που δεν έχει ξαναπαίξει?

Δημοσ.

Για άλλη μια φορά είμασταν για τα πανηγύρια... ούτε οι περιφέροντες θίασοι δεν είναι είναι έτσι... Τίποτα, μηδέν, zero, nada.... Τσίρκο. Η άμυνά μας ήτανε τρύπια για ακόμα μια φορά, βάλαμε δύο τέρματα από σπόντα και μόνο. Έπρεπε να μας είχε βάλει 5 η Σαχτάρ αλλά μας λυπήθηκε. Ο προπονηταράς ο Σόλιντ πάλι έκανε τα θαύματά του. Κατηγορούσατε το Μπάγεβιτς πουλάκια μου που έκανε αλλαγές στο 80' ενώ ο Σόλιντ που τις κάνει το 88' και το 93' είναι μια χαρά.

Μου αρέσει που είμαστε και ευχαριστημένοι που δε διασυρθήκαμε, μου αρέσει που θέλουμε να λεγόμαστε ευρωπαϊκή ομάδα και δεν μπορούμε, όχι να νικήσουμε, αλλά να παίξουμε ποδόσφαιρο.

Δημοσ.

ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι οι ελληνικες κολοομαδες στην ευρωπη μονο με συστηματα τυπου 3-5-2 η 4-5-1 μπορουν να σταθουν και πιστευω οτι ηταν και ενας λογος που ο ολυμπιακος πηρε Χ και ειχε και ευκαιριες για το 2πλο.

4-4-3 και τετοια πραγμτα ξεχαστε τα αλλιως θα συνεχισουν οι 4ρες και 5ρες.

καποτε κατηγορουσαν το τσουκου τσουκου της παναθας στην ευρωπη αλλα τωρα δικαιωνομαστε.ΑΝΥway αυτο που λειπει στο γαυρο ειναι ενας ψυχολογος για ειδικες συνεδριες με τους αμυντικους διοτι δεν παει αλλο η κολοκατασταση σας με την αμυνα σας:evil:

Δημοσ.

μην ξεχναμε οτι ο Ολυμπιακος παιζει με 1 στο κεντρο (Στολτιδης)

επισης οτι Παντος Γεωργατος δεν κανουν για εντεκαδα

επισης ο Τζολε νεκρος

Ο Ριμπο κι αυτος ειναι εκτος

Ο Τουρες ηρεμουσε το παιχνιδι και βοηθουσε παρα πολυ

Ο Μαριτς στο β κατι πηγε να κανει αλλα κι αυτος δεν ειναι για εντεκαδα

Ο Ολυμπιακος πρεπει να βρει επειγοντως λυση στο κεντρο

Ο Σεζαρ ειναι πολυ καλος και πρεπει να παιζει

Δημοσ.

Μου αρέσει πάντως που πολλοί θεωρούνε την ισοπαλία ως αποτέλεσμα ενώ όταν ο Λεμονής και ο Μπάγεβιτς παίρνανε ισοπαλίες μέσα στο Ριαθόρ μιλούσανε για αποτυχία. Ε ρε γέλια.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο bujinkan, με το υλικό που έχουν οι ομάδες μας δε μπορούν να παίξουν το ποδόσφαιρο που ονειρευόμαστε. Για να γίνουν βήματα μπροστά και να δούμε κάτι διαφορετικό θα πρέπει να κάτσουν όλοι οι καβουροκάφροι πρόεδροι και οι παράγοντες του ποδοσφαίρου και να δουν τί πρέπει να γίνει (σίγουρα...:mrgreen: ).

Και στο θέμα του ψυχολόγου έχεις δίκιο. Έχει γίνει πλέον νοοτροπία ότι κάποια στιγμή θα τ' αρπάξει.

Γενικώς, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής : Ρε παιδιά, έτσι που έχει κάνει την ομάδα ο καλύτερος προπονητής που πέρασε ποτέ απ' τον Ολυμπιακό (:mrgreen: ), τί περιμένατε χθες?

Δημοσ.
Εχθές δεν περιμέναμε τίποτα. Στο εγγύ μέλλον περιμένουμε να φύγει αν συνεχίσει έτσι (που θα συνεχίσει ο καραγκιόζης).

ειναι διαθεσιμος ο ματζου..:mrgreen:

Δημοσ.

τελικα,ενω ελεγα να μπω να σας κανω πλακα για το μπασκετ,μετα ειπα να μη σας αποθαρρυνουμε κ το ξαναπαρατησετε!!!

οσο για τη μπαλα,να σας πω κ τη δικη μου γνωμη...

η σαχταρ,μου αρεσε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολυ στον τροπο επιθεσης κ αναπτυξης που ειχε,ενω ειχε κ 2 δαιμονες (ματουζαλεμ κ μαρικα),κ ενα πολυ μετριο σεντερ φορ(γιατι ειχε εξω ο κοπανος τον αγκαχοβα???)?

απο τη μεση κ πισω,η εικονα της σαχταρ,κανει την αμυνα του οσφπ να αισθανεται ως η νεα ιταλια!ο δε τερματοφυλακας της σαχταρ,πρεπει να εχει προτυπο τον καζιμιερσκι!!!!!

ο οσφπ,δε μου αρεσε.δικαιολογιες υπαρχουν πολλες,αλλα ειδα μια ομαδα που εκανε 2 επιθεσεις σε ολο το παιχνιδι,ενω δεχθηκε πανω απο 25 τελικες προσπαθειες,συνεχη πιεση,συστημα αμυνας κανω το σταυρο μου να παει δοκαρι κ αουτ,ή πιανε αντωνη πιανε,ή τρεχα ιεροκλη (κ σεζαρ)!

δεν πιστευα με τιποτα οτι θα μπορεσει να σταθει μεχρι το τελος του παιχνιδιου με κατω απο 3 γκολ,γιατι καθε επιθεση μου μυριζε γκολ (μου θυμιζε τον αληστου μνημης εφιαλτη,λα κορουνια-παο 4-2).

ο καστιγιο εκανε παλι ενα καταπληκτικο παιχνιδι (εγω προσωπικα δεν καταλαβα αν ειναι χερι το γκολ του,μονο απο την αντιδραση των αντιπαλων ),αλλα εαν καποιος, του εκανε ενα τοσο σκληρο τακλιν που να τον τραυματιζε,στη φαση που για μια ακομη φορα,δεν τηρησε φαιρ πλεη,εγω θα του εδινα συγχαρητηρια!

και ναι,εδω θα κατακρινω κ εγω τους φιλους ολυμπιακους(κ ολη την προπαγανδα απο καρπετοπουλοπανουτσοσωτηρακοπουλους) που κοροιδευαν το τσουκου τσουκου μπολ,γιατι πολυ απλα,μονο ετσι μπορουμε να κλεψουμε αποτελεσματα στην ευρωπη!

ο σολιντ,εστησε καλα την ομαδα ρε παιδια,μην τον κραζετε! με αυτο το υλικο,αυτα μπορει να κανει!

το ριβαλντο τον εβαλε αργα,οταν ειδε τους ουκρανους λιγο κουρασμενους,ωστε να κρατησει μπαλα,κ μηπως μπορεσει να περασει καποια καθετη πασα στους γρηγορους επιθετικους που ειχε αφησει μεσα...

ΥΓ:αναρωτιεμαι ποτε θα αρχισει τις παναγιες ο στολτιδης σε προπονητη κ συμπαιχτες,που τον εκθετουν συνεχεια,αφηνοντας τον μονο τελειως...

ΥΓ2:ας αφησουν τον τζορτζεβιτς να κανιε μια μινι προετοιμασια κ να φορμαριστει,δεν ειναι αναγκη να τον εκθετουν κ αυτον,τωρα που ειναι ντεφορμε.δε χρειαζεται να χαλαει το ονομα του!

ΥΓ3:κακιουλα-πλακιτσα: μας επιτρεπετε να δηλωσουμε ως φυσικη μας εδρα το σεφ?αισθανομαστε πολυ ανετα...

Δημοσ.

Οταν ο Τζολε γελαγε και στην καραφλα οταν εγινε η κληρωση και καλα επειδη περνατε σιγουρα,ποσο μεγαλη επιτυχια ειναι το Χ στην εδρα της θεωρητικα 4ης ομαδας του γκρουπ ακομα και αν αυτη ειναι η Σαχταρ?

Δεν ειναι κακια αλλα οταν γινεται η κληρωση και θες να λες οτι εισαι ομαδα επιπεπδου "Με Ρομα και Βαλενθια περναμε" τοτε εννοειται οτι περνεις το διπλο στο Ντονετσκ.ΞΑΝΑΛΕΩ δεν ειναι κακια,απλα λεω,μηπως ΟΛΟΙ ΜΑΣ στην αρχη καθε χρονιας υπερβαλουμε για την αξια των ομαδων μας ακομα και στα χαρτια?

Δημοσ.

@bujinkan : Ρε συ, απορώ : Τί έχετε πάθει με το 4-4-3? :mrgreen:

@antreaslam : Την κριτική του παιχνιδιού την έχω ήδη καταθέσει. Όσον αφορά το fairplay είμαι κατά αυτού 100% διότι το πράγμα έχει καταντήσει αηδία. Πολύ συχνά (όπως χτες δλδ) μόλις ο αντίπαλος πάρει τη μπάλα μένει κάτω ο άλλος και σφαδάζει. Αγγαρεία κάνουν οι παίκτες χάριν μια αστείας καλής εικόνας προς τα έξω ενώ ο αντίπαλος τη ρίχνει μετά όπου τον βολεύει. Γι' αυτό υπάρχει ο διαιτητής, για να σταματήσει το παιχνίδι.

Χτες η μπάλα είχε πάει σε συμπαίκτη του καραγκιόζη που χτυπιόταν ο οποίος δεν την έριξε έξω, την έχασε και μετά απαιτούσαν απ' τον Καστίγιο να τη βγάλει έξω(τη μπάλα). Βρε ούστ.

Δημοσ.

Καλα Καντισκυ μην τρελενεσαι,κρατησε πλεονεκτημα και πανω στην διεκδικηση την εχασε,ο Καστιγιο ο οποιος παρεπιπτοντως ειχε προσωπο στον τραυματια εκεινη την στιγμη εκανε οτι εκανε και στο ντερμπυ.

Τετοιες φασεις γινονται πολλες,μονο ο Καστιγιο αντιδρα ετσι,καποια μερα καποιος θα τον χτυπησει ασχημα

ΟΜΩΣ κατα τα αλλα συμφωνω μαζι σου και με τον Πανιωνιο.ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του fairplay,ναι δεν ειναι σωστο και ομορφο αλλα τουλαχιστον δεν θα υπαρχουν νευρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...