Kandinsky Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Eίμαι ευχαριστημένος διότι η εικόνα δεν είχε καμμία σχέση με τον πρώτο αγώνα και όλους τους μέχρι τώρα αγώνες μας που το σύστημα που παίζουμε είναι τριαλαριλαρό. Θα μπορούσε τη νίκη? Πιθανώς. Την ήττα? Επίσης. Κρίνω την εμφάνιση καλή διότι προσπάθησαν και φάνηκε ότι με διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού μπορείς να πάρεις πολύ περισσότερα από παίκτες που με άλλο σύστημα μοιάζουν να παραπαίουν. Πολύ καλός ο Αντώνης, έσωσε αρκετές φορές. Απίστευτός ο Καστίγιο, είναι τρομερά γρήγορος και ότι και να λέμε για τον τερματοφύλακα των Ουκρανών, ελάχιστοι (για Ελλάδα δεν ξέρω πολλούς) έχουν την τρομερή ταχύτητα του μικρού για να εκμεταλλευθούν τέτοια λάθη. Πολύ καλός ο Κωνσταντίνου και θεωρώ ότι και ο Σέζαρ πήγε καλά και καθάρισε αρκετές φάσεις. Οι Ουκρανοί είναι καλή ομάδα. Ναι μεν με προβλήματα στην άμυνα αλλά μπροστά βγάζουν φωτιές και δε νομίζω να αμφισβητείται αυτό. Άπειροι αλλά με 1-2 χρονιές ακόμα στο C.L. θα προχωρήσουν. Όλα στο μυαλό είναι. Τόσο των παικτών όσο και του προπονητή.
vlachaquito Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 παντως ειναι αδικο ο ολυμπιακος να εχει μερικες πραγματικα φοβερες μοναδες (καστιγιο αντωνης κλπ) και να παιζουν μαζι με κατι παντους μαριτς κλπ.. κατα την γνωμη μου με τον τουρε να κοβει και να μοιραζει αιφνιδιασμους ο γαβρος θα ειχε φυγει με το τριποντο...
greeneye Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Ο Ρουμάνος προπονητής της Σαχτάρ, μετέτρεψε το σύστημα του σε «2-5-3» (!) με τους ακραίους μπακ, Ρατ και Σρνα, να ανεβαίνουν σε θέση χαφ και τον Ελάνο σε θέση τρίτου επιθετικού πίεσαν ασφυκτικά. και ο Σολιντ έπεζε με 8 παίκτες πίσω ,τον Κοσταντινου φορ και τον Καστίγιο ακριβώς πίσω του!!! Ας έμπενε και αυτός να βοιθήσει την άμυνα. Ο Ριβαλντο εκνευρίστηκε αφάνταστα που δεν μπήκε όλο το παιχνίδι για αυτό κλότσησε να φάει κοκκινη απο τα νευρα του.τυχερός ήταν...πα΄λι στον πάγκο τηα κάτσει στο εεπόμενο παιχνίδι!!!! Τέτοιο σφυροκόπημα είχα καιρό να δω...
Bougas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Τέτοιο σφυροκόπημα είχα καιρό να δω... ΠΑΟ-ΙΩΝΙΚΟΣ 0-2
KaizerSoze Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Ο Ρουμάνος προπονητής της Σαχτάρ, μετέτρεψε το σύστημα του σε «2-5-3» (!) με τους ακραίους μπακ, Ρατ και Σρνα, να ανεβαίνουν σε θέση χαφ και τον Ελάνο σε θέση τρίτου επιθετικού πίεσαν ασφυκτικά. και ο Σολιντ έπεζε με 8 παίκτες πίσω ,τον Κοσταντινου φορ και τον Καστίγιο ακριβώς πίσω του!!! Ας έμπενε και αυτός να βοιθήσει την άμυνα. Ο Ριβαλντο εκνευρίστηκε αφάνταστα που δεν μπήκε όλο το παιχνίδι για αυτό κλότσησε να φάει κοκκινη απο τα νευρα του.τυχερός ήταν...πα΄λι στον πάγκο τηα κάτσει στο εεπόμενο παιχνίδι!!!! Τέτοιο σφυροκόπημα είχα καιρό να δω... Ε αφου το ξεκινησαμε ας το αφησω να βγει απο μεσα μου.... Που πας ρε αμπαλε με Srna δεξι μπακ και Hubschman κεντρωο? Δεν εχεις παιξει ποτε Μανατζερ?Βαλε τον Τομας δεξι μπακ,περνα τον Srna μπροστα,αν δεν θες στειλτον παγκο,παντως ο Srna δεν ειναι το παιδι για μπακ,ο Χουμπσμαν ρε φιλε στην κανει καλυτερα την δουλεια (η αληθεια ειναι οτι συνηθως εχω γαμω τα σεντερ μπακ και με περνει να στελνω τον Τομας στην γραμμη)
Kandinsky Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Aν μιλάς για το πρώτο ημίχρονο ναι. Στο δεύτερο δε μπορείς σε καμμία περίπτωση να μιλήσεις για σφυροκόπημα. Και στην τελική, με τα όσα είχαμε δει ως τώρα, αρκετοί από μας μιλούσαμε για ήττα με μεγάλο σκορ ενώ σε μια περατζάδα από thread άλλων ομάδων και διάφορα φόρα όλοι χασκογελούσαν "το βράδυ θα δούμε το γαύρο να χαρούμε". Ε τί να κάνουμε ρε παληκάρια, δεν σας έκατσε. Άλλη φορά.....
KaizerSoze Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Ασε γιατι μετα το γλεντι που σας καναμε το απογευμα δεν ελεγε κιαλλο...εργασιμη ειναι.Ειχαμε και τα αποτελεσματα του βολλευ,ε τουλαχιστον το τιμητικο για σας Χ ειναι κατι να παρηγορηθειτε σημερα
Kandinsky Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δε σας καταλαβαίνω ρε μάγκες. Ωραία, κέρδισες στο μπάσκετ και μπράβο σου, εκ του αποτελέσματος ήσουν καλύτερος. Μπορείς άνετα να κάνεις την πλάκα σου (πάντα σε λογικά πλαίσια). Από εκεί και πέρα το να βγαίνει οποιοσδήποτε και να πανηγυρίζει που έχασα στο βόλευ ή στο C.L. μου δείχνει ότι ζει μόνο γι' αυτό και αποκτά υπόσταση μόνο απ' τις ήττες του άλλου διότι προφανώς κάτι του λείπει. Συγνώμη ρε παληκάρια που δεν ήρθε 4-0 το ματς για να κοιμηθείτε άνετα το βράδυ (δεν είμαστε με τα καλά μας μου φαίνεται).
blueviper Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Η ομάδα έπαιξε συνετά αυτή τη φορά γι' αυτό και την έβγαλε καθαρή, απέναντι σε μια ομάδα ταχύτατη, δουλεμένη και με περίσσευμα ταλέντου. Δηλαδή τι αναμέναμε από έναν Ολυμπιακό που στα τελευταία παιχνίδια ήταν στην καλύτερη μέτριος; Να μεταμορφωθεί σε Μπαρτσελόνα και να τους πάρει και τα σώβρακα παίζοντας full επίθεση; Λίγη σοβαρότητα... Είμαι ευχαριστημένος από το πάθος και το πιο στρωτό παιχνίδι που επέδειξαν οι παίχτες στο 2ο ημίχρονο, όταν αντιλήφθηκαν πως ίσως να μπορούν να πάρουν κάτι καλύτερο από άλλη μια ήττα...η ψυχολογία δε φαντάζομαι πως ήταν και μαζί τους, ούτε φυσικά κι η παράδοση. Προηγηθήκαμε 2 φορές και μάλιστα με ωραίες ενέργειες...θα ήμουν εμπαθής, αν άρχιζα πάλι τις κακομοιριές και την γκρίνια για το άλφα και το βήτα. Ο Καστίγιο (τον οποίο κι έχω κατσαδιάσει ουκ ολίγες φορές) πάει για τη μεγάλη μεταγραφή. Φαίνεται πως το μυαλό έχει αρχίσει και πήζει για τα καλά. Έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και κυρίως έπαιξε τους Ουκρανούς με το όπλο τους την ταχύτητα και βγήκε κερδισμένος. Πολύ καλός κι ο Κωνσταντίνου, με συνεχή πίεση...τον αισθάνθηκαν οι Ουκρανοί. Πολλά μπράβο και στο Νικοπολίδη με τις καίριες επεμβάσεις του...αποδεικνύει τη μεγάλη του κλάση, ακόμα και στα γεράματα. Ο δε Σέζαρ έχει μια ηρεμία στο παιχνίδι του και σου εμπνέει σιγουριά. Η Σαχτιάρ μονάχα αμελητέα δύναμη δεν είναι στον όμιλο κι αν κατορθώσουμε να τους υποσκελίσουμε, με βάση τη γενική εικόνα που έχουμε δώσει ως τώρα, θα πρόκειται σίγουρα για κατόρθωμα. Τα 2 γκολ που ρίξαμε είναι μια ανάσα για τον επαναληπτικό...μέχρι τότε ποιος ζει και ποιο πεθαίνει για να καθόμαστε να προδικάζουμε τίποτα. Δε νομίζω πολλοί να ανέμεναν ακόμα και την ισοπαλία πριν το παιχνίδι...προσωπικά δέχτηκα το αποτέλεσμα ως μια εύχαριστη έκπληξη και χαίρομαι που οι πλέον δυσάρεστες προβλέψεις μου δεν επαληθεύτηκαν. Greeneye...θα είναι κρίμα να μπούμε πάλι στο παιχνίδι των κόκκινων και των κίτρινων. Λες και ο Μπραντάο δεν έπρεπε να την είχε αρπάξει στη φάση με τον Πάντο. Edit: Διαβάζοντας και την τροπή που πήραν τα post...σε λίγο προβλέπω να βγάζουμε και σαπάλια ολκής τους Ουκρανούς. Εντάξει ρε παιδιά, όλοι λίγο πολύ προβλέπαμε διασυρμό και μια ομάδα που θα παραπαίει και θα τα τρώει κάθε δεύτερο λεπτό. Δε βγήκε. Έπαιξαν τα παληκάρια μπαλίτσα αξιοπρεπέστατη και με πάθος...τόσο θα πέσει η μούρη μας αν βγούμε και το παραδεχθούμε; Κι εκεί να προωθήσουμε το κόμπλεξ με το στανιό και να βγάλουμε από τη μύγα ξύγκι για να την πούμε στους "αλλόθρησκους";
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Aν μιλάς για το πρώτο ημίχρονο ναι. Στο δεύτερο δε μπορείς σε καμμία περίπτωση να μιλήσεις για σφυροκόπημα. Και στην τελική, με τα όσα είχαμε δει ως τώρα, αρκετοί από μας μιλούσαμε για ήττα με μεγάλο σκορ ενώ σε μια περατζάδα από thread άλλων ομάδων και διάφορα φόρα όλοι χασκογελούσαν "το βράδυ θα δούμε το γαύρο να χαρούμε". Ε τί να κάνουμε ρε παληκάρια, δεν σας έκατσε. Άλλη φορά..... Ε, όχι και το να σου κάνει η Ουκρανική παιδική χαρά 10 σουτ σε έξι λεπτά δεν είναι σφυροκόπημα. Στο β' ημίχρονο, 46-56. Ο Δάρας είχε πάθει δυο εμφράγματα και τρία εγκεφαλικά. Δεν είναι σφυροκόπημα όταν έχουν 8 κόρνερ κι εσύ ένα (μούφα κι αυτό). Και στην τελική, η 3η καλύτερη ομάδα του ομίλου κατόρθωσε να ισοφαριστεί (για δεύτερο παιχνίδι σερί) 2 φορές μέσα σε 10 λεπτά το πολύ. Επιμένω ότι αυτό που έσωσε τον Ολυμπιακό ήταν βρήκε απέναντί του μια ομάδα που έπαιξε πάρα πολύ ανοιχτά, στυλ παιδικής χαράς όπως ο Ολυμπιακός με τους Σπανιόλους στο πρώτο ματς. Η άμυνα ήταν και πάλι ΤΡΑΓΙΚΗ, το κέντρο της πλάκας. Μονάχα το αφηνιασμένο από την Ουρουγουάη (από τότε που έμαθε ότι τον τσεκάρει η Τσέλι έχει πάρει φωτίες) ήταν πραγματικά κλάσεις πάνω από τους άλλους. Βολίδα. Ειλικρινά, με αυτή την απόδοση ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία τύχη να πάρει πόντους από τους άλλους δύο. Τουλάχιστον όμως με το Χ μπαίνει μια ρεαλιστική βάση για το ΟΥΕΦΑ και αυτό είναι θετικό. Φήμες ότι βγήκε ο Λουτσέσκου και δήλωσε ότι για το Χ φταίει ο Αντουάν που έπιασε πολλά ελέγχεται ως ανακριβής.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Greeneye...θα είναι κρίμα να μπούμε πάλι στο παιχνίδι των κόκκινων και των κίτρινων. Λες και ο Μπραντάο δεν έπρεπε να την είχε αρπάξει στη φάση με τον Πάντο. Καλά, ο Πάντος το είχε ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ το πόδι και έπρεπε να πάρει πρώτος την κόκκινη και όχι κίτρινη που έλεγαν τα εγκάθετα στη μετάδοση. Το κατάλαβαν στο τρίτο ριπλέι και άρχισαν τα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Άκου να κάνει "κωλοτούμπα" ο παίκτης με το πόδι τέντα στο λαιμό του άλλου και να σου λένε τυχαίο. Ο Μάριτς επίσης έριξε ουκ ολίγες και πρέπει να λογίζεται τυχερός που έμεινε μέσα μέχρι τέλους. Για το αίσχος του Ριβάλντο τι να πούμε. Εμπάθεια δεν είναι να λες τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Το Χ σαφώς δεν είναι αποτυχία, αλλά σε καμία περίπτωση δε δικαιολογεί πανηγυρισμούς, δεδομένης της σωρείας ευκαιριών (δοκάρι, εκπληκτικές επεμβάσεις Νικοπολίδη κτλ) που έκαναν οι Ουκρανοί. Κοντολογίς, το γλίτωσε το τομάρι του ο Κορυφαίος... Edit: Αλήθεια, είπε ότι υπάρχουν ακόμη 12 πόντοι;
EKTELESTES Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 η αλήθεια είναι οτι κι εγώ περίμενα να φάμε 3 πριν το ματς, κ ήταν όντως ευχάριστη έκπληξη που αν πρόσεχαν λίγο θα γινόταν ακόμα μεγαλύτερη. Η έκφραση των παιχτών απο τους τρόπους που ισοφαριζόμασταν κ τα χρονικά σημεία που τα τρώγαμε ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ. (!) Θα συμφωνήσω με τον Σόλιντ που είπε έτσι οπως εξελίχτηκε το ματς, είναι δίκαιο το 2-2. Απο κει και πέρα, δε βλέπω κι εγω φως για 2η φάση, εκτος κι αν έχουμε ευχάριστες εκπλήξεις. @ Μη ψάχνουμε τις κάρτες κλπ, έπεσε τρελό ξύλο σε πολλές φάσεις, κ πιστεύω περισσότερο απο τους Ουκρανούς, δολοφονικά τάκλιν έριχναν τα παλικάρια.
Kandinsky Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε snoob είπαμε να κάνουμε σοβαρή συζήτηση, άμα είναι να λέμε αυτή την ομάδα παιδική χαρά ας τ' αφήσουμε καλύτερα. Και όπως είπα, στο πρώτο ναι, μπορείς να πεις οτι υπήρχε σφυροκόπημα. Εγώ τουλάχιστον ούτε κότας είμαι ούτε καραγκιόζης όπως πολλοί άλλοι εδώ μέσα διαφόρων αποχρώσεων που για την ομάδα τους δεν παραδέχονται τίποτα. Στο β' όμως δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. @all ΠΑΟ fans που μιλούν για σφυροκόπημα και λοιπά : Ρε παιδιά σοβαρά τώρα, κρατήστε και μια πισινή. Είπαμε να κρατήσουμε ένα πολιτισμό, τουλάχιστον προσωπικά αυτό προσπαθώ να κάνω και να μειώσω όσο μπορώ την έστω και λίγη καφρίλα που όπως όλοι οι οπαδοί έχω κι εγώ αλλά αυτό καταντά αστείο. Κρατήστε ρε σεις μια πισινή. Μπαίνετε και κοροϊδεύετε όταν εμείς παίξαμε με την ίσως καλύτερη ουκρανική ομάδα τη στιγμή που εσείς αγωνιάτε για το αν θα καταφέρετε να αποκλείσετε την 14η (!) στις 16 ομάδες του ίδιου πρωταθλήματος η οποία αποκλείστηκε στο κύπελλο από ομάδα β' εθνικής (!). Καλό είναι ο καθένας την πλάκα να την κάνει με τις δικές του δυνάμεις όπως ξαναείπα. Και να κοιτάει και τις δικές του πομπές λίγο πριν καταφερθεί για τους άλλους.
blueviper Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Πολύ κόμπλεξ μάγκες...πολύ κόμπλεξ...και πολύ άκαιρη χολή... Όταν δεν έχεις τα κάκαλα να πεις μισή καλή κουβέντα για μια ομάδα που θεωρούσες (όπως κι εγώ άλλωστε) πως θα διασυρθεί για τα καλά και θα περιφέρουν το κουφάρι της έξω από τα ουκρανικά μπουρδέλα, τότε υπάρχει πρόβλημα. Αν μιλάμε για σφυροκόπημα, το καλύτερο παράδειγμα που μπορώ να φανταστώ είναι το Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός πέρυσι που έχανε η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα. Κάθε επίθεση της Μπάρτσα ήταν και δυνάμει γκολ. Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα να παραδεχθώ πως στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν κλεισμένος για τα καλά. Λες κι αγνοούμε τις αδυναμίες μας ή δεν τις έχουμε καυτηριάσει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν. Τι έπρεπε όμως να κάνει με βάση τα εγνωσμένα του προβλήματα...να παίξει 2-4-4 για να ισοπεδώσει τη μηδενική άμυνα των Ουκρανών (λες κι η δική μας φημίζεται για τη στιβαρότητά της); Χωνί είμαστε χρόνια τώρα πίσω και τα νώτα σου οφείλεις να καλύψεις. Το δε κέντρο έχει αποδυναμωθεί κι έχω ξεχάσει πόσες πάλι φορές το έχουμε αναφέρει. Με όλα τα παραπάνω λοιπόν και με βάση τη δυναμική της Σαχτιάρ, μιλάμε για ένα θετικότατο αποτέλεσμα, που όπως θα μπορούσε να είναι χειρότερο, έτσι θα μπορούσε να είναι καλύτερο, ανάλογα και την εύνοια της τύχης. Και θα κάθομαι τώρα να ξερνάω τη μικρότητά μου επειδή θα έπρεπε να μας είχαν πατήσει, αλλά επιβιώσαμε; Ε, όχι ρε φίλε, σόρι αλλά δε θα το κάνω. Δε θα κάτσω να ψειρίσω αν έπρεπε να πάρει κόκκινη ο Πάντος, κόκκινη ο Μπραντάο, κόκκινη ο Ριβάλντο και 3 κόκκινες ο Μάριτς, όσες κι οι καραφλοί του Ολυμπιακού. Δε μου το επέτρεψε η αποψινή τους απόδοση και η διάθεση που επέδειξαν ειδικά στο δεύτερο να μη βάλουν την ουρά στα σκέλια και να παίξουν εντελώς χεσμένα. Μπράβο θα τους πω και θα αφήσω τους υπόλοιπους μέσα στην απογοήτευση για μια πανωλεθρία που περίμεναν πως και πως, αλλά δεν ήλθε ποτέ.
TH_boy_20 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 kala eiste gia ta panigira e re gelio pou eriksa shmera..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.