Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο πατζινι ηταν πολυ καλος στο φμ 05, στο φμ06 ισος ηταν λιγο πιο ρεαλιστικα τα στατς του.

Εγο επερνα παντα daniel fredheim holm apo valerenga, απο τους καλυτερους φτηνους επιθετικους. Εχει και κατι καλα αριστερα μπακ/χαφ στην lyn, kevin larssen kai αλλος ενας, δεν θυμαμαι ονομα. Καλα ο βλακας ο σολιντ δεν τους ξερει αυτους??

ο κερλον ειναι ΚΟΡΥΦΗ, μπορει και 3 γκολ ανα αγονα!!!

ναι ρε, ενα τοπικ για φμ το θελουμε, ποιος θα κανει την αρχη??

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλύτερος ο ΠΑΟ στο τέλος, μπλακ αουτ ο Ολυμπιακός και έξω.

Με απογοήτευσαν οι Αμερικανοί στο τέλος, έκαναν πολλά λάθη, δεν ηρέμησαν το παιχνίδι της ομάδας, δεν έδειξαν τίποτα την δύσκολη στιγμή. Προχωράμε και βλέπουμε πού θα μπορέσουμε να φτάσουμε.

Δημοσ.

Στο α' ημίχρονο εντυπωσιάστηκα με τον Ντόμερκαντ στο δεύτερο όμως έκανε πολλά βιαστικά και κακά σουτ και μου τα χάλασε. Πεν και Άκερ στα ρηχά αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα...

Σε κανά μήνα που παίζουμε για το πρωτάθλημα τα ξαναλέμε.

Τεράστια πρόκριση του ΑΓΟΡ απέναντι στον Πανιώνιο! Πάμε ρε Ρεθυμνάρα! Τελικό με το βάζελο σε θέλω! (Γιατί άμα δεν παινέψεις και το σπίτι σου... :P )

Δημοσ.
Στο α' ημίχρονο εντυπωσιάστηκα με τον Ντόμερκαντ στο δεύτερο όμως έκανε πολλά βιαστικά και κακά σουτ και μου τα χάλασε.
Eμ πηγε αλλος πανω του στο 2ο

Παρεπιπτοντως, ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΟΜΟΥΝ....

Μετα απο 12 ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ αλλα και "φανταστικα" χρονια προσφορας στην Παναθα στο Μανατζερ,ηρθε η ωρα να δω στην πραγματικη ζωη το αγαπημενο μου αριστερο μπακ.Το μεγαλο Ρουμανο Ραζεβ Ντικα(Ντινκα,Ντιντσα,καπως ετσι) Ρατ κυριοι:-D !ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ τησ Σαχταρ...ΑΝ ειναι αυτος,στο Μανατζερ ειναι μεγαλη μπακαρα!!

υγ. Ρε αν ειναι να ξεκινησουμε Μανατζερο-τοπικ να πουμε στον Λουσι να μην το μεταφερει στα παιχνιδια

Δημοσ.
και Αγκαχογια :D

OXI ΡΕ ΦΙΛΕ!!!

Ακομα εκει ειναι η παικτουρα???

Ρε φιλε αυτη η Σαχταρ,πρεπει να την εχει η ιδιοκτησια SI...

τι Ματουζαλεμ,τι Ελανο,τι Τιμοτσουκ!!!Τι Ρατ!!!

Πωπω η χαρα του Μανατζαραιου ειναι,εντομεταξυ εχει τους ΚΛΑΣΣΙΚΟΥΣ παικτες που περνεις σε καμια Ελλαδα,τιποτα τετοιο,αμα δεν εχεις φραγκα να παρεις "ονοματα" στο Μαατζερ...Ρε σου λεω σιγουρα ο προεδρας παιζει ΦΜ

Δημοσ.

Kαι ενω πηρα εξτρα χαρα μολις ειδα οτι παιζει ο Srna μου ηρθε ενα ανειπωτο κυμα χαρας,με πλημυρισε μια συγκινηση ισαξια με γεννηση παιδιου/αδελφου/ανηψιου κτλ

Κοιταζω στα δεξια και τι να δω?Μηπως με γελουν τα μπιρμπιλοτα μου ματια?

Tomas Hubschman???

Tomas Hubschman???

ΕΙΜΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΛΑΙΒ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3-4 ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΩ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ

Αντε να δω και κανα Van de Boogart να κλεισω απο δεξια μπακ

• Super Moderators
Δημοσ.

Σαχτάρ-Ολυμπιακός.

Μερικά γρήγορα σχόλια: όπως χθες η ΑΕΚ έχασε χρυσή ευκαιρία να πάρει το τρίποντο, έτσι και ο Ολυμπιακός τα έκανε...

Κι ευτυχώς που ο Νικοπολίδης έκανε μεγάλη εμφάνιση. Αφού το είπαν και τα εγκάθετα που έκαναν την περιγραφή, σε 10 λεπτά στο β' μέρος η Σαχτάρ είχε 6 σουτ. Άμυνα για τα πανηγύρια, και πάλι.

Ευτυχώς, ο κορυφαίος είχε ρέντα σήμερα. Και η ρέντα, φορούσε γάντια τερματοφύλακα.

Ο τερματοφύλακας των Ουκρανών μεγάλο βιολί, ταλέντο από τα λίγα.

Ο διαιτητής της συνάντησης, επίσης. Με την κόκκινη κάρτα πρέπει να ήταν μαλωμένος ο τύπος. Κι ευτυχώς για τον Ολυμπιακό, γιατί κάτι Μάριτς, Πάντος και Ριβάλντο...Όχι ότι τα χασαπάκια των άλλων ήταν καλύτερα, αλλά να κοιτάμε τα δικά μας πρώτα.

Η ουσία είναι ότι με τον πόντο ο Ολυμπιακός παίρνει προβάσιδμα για το ΟΥΕΦΑ αφού ο τροχονόμος στο Καραϊσκάκη λογικά θα μαζέψει ουκ ολίγα τόπια. Αλλά, αν δε συμμαζευτεί ο Ολυμπιακός στην άμυνα, να παίξει πειθαρχημένα, να μη του κλέβουν τη μπάλα 3 φορές μέσα στη μεγάλη περιοχή, δεν τον βλέπω καλά. Τα καραγκιοζιλίκια των Ουκρανών δε θα τα κάνει η Ρόμα (όπου θεωρητικά παίζεται η υπέρβαση).

Πάντως, είναι πολύ κρίμα τέτοια ευκαιρία να πηγαίνει χαμένη. Όπως τα έφαγε καπάκι τα γκολ της ισοφάρισης με τη Βαλένθια, έτσι και με τους Ουκρανούς...

Δημοσ.

Γεια σου ρε Kaizer! Τις ίδιες σκέψεις κάνουμε (άμα είσαι πορωμένος με το manager). Ο πατέρας μου έχει βαρεθεί να με ακούει "Α! Τον ξέρω αυτόν! Τον είχα για χρόνια κάποτε στην Man city. Πολύ καλό παιδί".

Ολυμπιακός; Κατενάτσιο, κατενάτσιο; (αυτό λέγεται flame, όχι τα προηγούμενα, χαχαχα)

Δημοσ.

Παντως η Σαχτάρ δεν ειχε αμυνα καθολου και απορω γιατι αργησε να πιεσει ο Ολυμπιακος. Με το παραμικρο εκαναν λαθος και ο τερματοφυλακας τους ηταν για γελια.

Δημοσ.

μεγάλη κοτα ο ΣΟΛΙΝΤ. Σε αυτή την τραγική,εντελώς για τα πανηγύρια

άμυνα που ΌΛΟΙ ανέβεναν να βάλουν γκολ (μονο ο τερματ. δεν ανέβηκε!)

έπρεπε να πετάξει το ριβαλντο μεσα να βγάζει μπαλιές και να βάλει και τον ΟΚΚΑ

μέσα μπασ και εκμεταλευτεί καμιά μπαλιά...ποιον περίμενε να βγάλει μπαλιες?

τον Στολτιδη? η το Μαρτις?!!!?!??!

χεζοκουβάς εντελώς...

καλά για την άμυνα του γαύρου ας μη μιλήσω...

σε 10 λεπτά 6 σουτ για γκολ η Σαχταρ...ήταν πολύ τυχερός ο Γαύρος.

το 2-2 είναι εντελώς πλασματικό.

Ο καστίγιο τελευταία παίζει λες και του δόσαν ΝΙΤΡΟ....καλο doping μιρίζει :P

Ο διαιτητής ξέχασε στα αποδυτήρια τις κόκκινες κάρτες?

κατι Μαριτς και Ριωαλδο έπρεπε να τη φάνε ,τουσ χαρίστηκε.

Πιστεύω εδώ στο Καραισκάκη ότι η Σαχταρ αν παίξει λίγη άμυνα τηα κερδίσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...