Kandinsky Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δε μου λες ρε μάστορα, θα μας το ξεφτιλίσεις πολύ ακόμα το thread? Δεν πας στο καφενείο των φιλάθλων να κάνεις τα παράπονα σου ότι το Καραϊσκάκη δεν τιμωρείται, να συμφωνήσουν και κάποιοι μαζί σου επειδή ντε και καλά θες να συμφωνήσει κάποιος μαζί σου για να νιώσεις ικανοποίηση για το αληθές των λόγων σου?
blueviper Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Γενικά προσπαθώ να αποφύγω να συζητάω μαζί σου, αλλά, δυστυχώς, ενώ το μόνο που κάνεις στις αντιπαραθέσεις μας είναι να προσπαθείς να αποδείξεις πόσο αναξιόπιστος είμαι, με επιχειρήματα πάντα του τύπου "τι να μας πει και εσύ που παρακολουθείς 1 1/2 χρόνο και δε θυμάσαι και καλά", τα οποία μάλιστα ΕΓΩ σου έχω δώσει, απλά και μόνο γιατί δεν κρύβομαι στα πράγματα που ξέρω ή που θυμάμαι (όπως πολύ καλά κάνει μια συντριπτική πλειοψηφία στα φόρουμ και γενικότερα στο ίντερνετ), κάθε φορά που προσπαθώ να πιάσω μια ήρεμη κουβέντα, πετάγεσαι και αρχίζουμε τους ανούσιους καυγάδες. Μόνο σου υπονομεύεις τον εαυτό σου, αναπαράγοντας απόψεις που δεν έχεις διαπιστώσει ο ίδιος σε βάθος χρόνου κι αποδεικνύοντας μονόπλευρη προσέγγιση. Αν δε σ' αρέσουν τα επιχειρήματα, που ο ίδιος όπως ομολογείς προσφέρεις στον άλλο, μπορείς πάντα, αντί να καταθέσεις την αλήθεια σου, να το παίξεις ειδήμων και να εκτεθείς και πάλι από τα γεγονότα. Κατάλαβε και κάτι. Όσο γράφεις ανυπόστατα πράγματα, δίχως βάση και χωρίς να προσκομίζεις τίποτα περισσότερο από τα "νομίζω" και τα "πιστεύω", ενώ οι λοιποί σου παρουσιάζουν επίσημα δεδομένα και στοιχεία, μην ελπίζεις να σε αφήνουν σε χλωρό κλαρί. Μπορείς πάντα να μπαίνεις ο ίδιος με λιγότερη φόρα, στις περιπτώσεις εκείνες που δεν το κατέχεις, για να μη σπας και τα μούτρα σου. Δε φταίνε οι υπόλοιποι που απλώς λένε τα πράγματα ως έχουν. Και αν όπως λες είμαι άπειρος, έτσι θα μάθω, κάνοντας τέτοιες συζητήσεις. Αν μου απαντάγατε και λίγο σοβαρότερα, θα είχα μάθει ήδη πολύ περισσότερα. Από τη στιγμή όμως που η γνώμη σου για μένα είναι αυτή που είναι, θα πρότεινα να αφήνεις να απαντάει κανένας άλλος στα ποστ μου, μπας και πιάσω και εγώ καμιά σοβαρή συζήτηση επιτέλους και όχι καυγά. Αν δεν ξέρουμε κάτι, ρωτάμε. Δεν προβάλλουμε ως σημαία την άγνοιά μας. Όταν οι άλλοι μας παράσχουν αποδείξεις και ντοκουμέντα (περίπτωση Τούμπας), δεν κοιτάμε αλλού και κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε, μόνο και μόνο για να παραδεχθούμε εν τέλει (μετά κόπων και βασάνων) πως πετάξαμε "πατάτα". Όταν έχουμε παρακολουθήσει 1 1/2 χρόνο ελληνικό πρωτάθλημα, κρατάμε πισινή και δεν καταφεύγουμε σε ισοπεδωτικές κρίσεις...το γιατί, αυτονόητο κι απορώ που το συζητάμε κι όλας. Λυπάμαι αλλά να πάψω να απαντώ σε όποιο post κρίνω ο ίδιος πως χρειάζεται να μιλήσω, δεν πρόκειται να το κάνω. Αν θες σοβαρές απαντήσεις (αν και δε βλέπω ποιος ακριβώς σου απάντησε γελοία), ξεκίνα κάνοντας σοβαρές ερωτήσεις. Πόσα σοβαρές βέβαια είναι απόψεις όπως "η έδρα του Ολυμπιακού μένει πάντα ατιμώρητη", "πέρυσι, στην Τούμπα γίνανε πολύ λιγότερα" και "αυτά που γίνονται στο Καραϊσκάκη δε γίνονται σε κανένα άλλο γήπεδο στην Ελλάδα" ο καθένας μπορεί φαντάζομαι να το κρίνει και να απαντήσει στο ίδιο ύφος. Ό,τι έσπειρες, θερίζεις.
tzinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 σαχτιορ, μέσος όρος ηλικίας κοντά στα 24 χρονών με καμπόσα ταλεντακια διάφορων χωρών και με τεχνίτες "σχεδόν" φτασμένους βραζιλιάνους (2 απο δαύτους είχαν βγει καλύτεροι παίχτες στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα πριν 1 η 2 χρόνια, ο ένας μάλιστα βαφτίστηκε διάδοχος του ροναλντινιο σε πρόσφατο φιλικό της μπραζιλ). Ομάδα με ανοδική πορεία με λεφτά και επενδύσεις. Έχασε λέει από τη ρομα, αλλά μέχρι το 70 την είχαν κάνει άλογο στην έδρα της. Της λείπουν οι εμπειρίες, τώρα ανεβαίνει, θα της αποκτήσει και αυτές. Από την άλλη μπάντα ομάδα γερασμένη, μέσο όρο ηλικίας κοντά στα 32!! και με όχι παίχτες παγκόσμιου κλάσεως (πλην ριμπο). Με άρρωστη νοοτροπία και ευρωπαϊκή χεσοφοβια. Διότι καλό είναι να σαι η μιλαν και να έχεις 6 παίχτες στα 30 βαλε στην 11δα, αλλά τι 6 θα είναι αυτοί έτσι, παιχταράδες 2 σκαλιά πάνω από τους 30ριδες του γαυριδιον. Και μην ξεχνάμε ότι πλαισιώνονται και από τα μεγαλύτερα ταλέντα δίπλα τους, έχεις μια 11δα με νιάτα, φρεσκάδα και εμπειρία και ποιότητα. Λοιπόν, για μαντέψτε αποτέλεσμα?? ειλικρινά δεν έχω καμία ελπίδα για σήμερα, διότι είναι ακριβός το στυλ ομάδας που μπορεί να μας τιμωρήσει άσχημα, πολύ γρήγοροι και τεχνίτες και με δίψα για διάκριση. ποιος θα τρέχει να τους κλείσει, μόνος του ο στολτιδης πάλι?? Και να γίνει το θαύμα και να πάρουμε αποτέλεσμα, δεν αλλάζει τίποτα. Έχουν γίνει εγκλήματα, άλλη μια φορά αναβλήθηκε η ανανέωση, άλλη μια φορά δεν πέσανε λεφτά. Μεγάλο έγκλημα η φυγή του τουρε (αναπόφευκτο δυστυχώς όμως, με τα τερτίπια του), αλλά και η μη αντικατάσταση του. Δεν ευθύνεται ο σολιντ για το γεγονός ότι ο Μάρκο Νε δεν υπάρχει στον ολυμπιακό, ότι ο μπορχα είναι ποδοσφαιρικό ανέκδοτο, ο ουαντου χέζετε πάνω του στο τσου λου και ο ντομι είναι χειρότερος και από τον γεοργατο στα 35 του??? Οκτώβρης έρχεται, ο πρώτος γύρος φεύγει του τσου λου και από τις 7 μεταγραφές βοηθάει μόνο ο ζεβλακοφ!! Απαράδεκτο. Νομίζαμε ότι οργανωθήκαμε και λειτουργούμε ευρωπαϊκά με τις γρήγορες μεταγραφές και τον σωστό σχεδιασμό. Παπόρια καταφέραμε τελικά. Κάτι άσχετο, είδατε πόσους πιτσιρικάδες είχε χτες η αντερλεχτ?? Υποχώρησε αδικαιολόγητα για μένα (είναι και έλλειψη εμπειριών), αλλά έβγαλε μερικές μαγικές φάσεις στο 1το ημίχρονο. Πιστεύω άνετα καθάριζε την αεκ, άμα το πίστευε και δεν κάθιζε στην ισοπαλία. Όμως με λίγη εμπειρία θα γίνει ομαδαρα, τα πιτσιρίκια θα την ανεβάσουν η θα της φέρουν τρελά λεφτά. Ήδη ο κομπανι πουλήθηκε 10 εκατομμύρια στο Αμβούργο. Και ο σιλβιο προτο, είναι στα 20κατι τερματοφύλακας πολύ καλός, είναι τραυματίας όμως, δεν έπαιζε χτες. Που ναι οι αντίστοιχοι παίχτες του ολυμπιακού?? Ποσο καλύτερες είναι οι ομαδες του βελγιου ρε γαμώτο και πόσο καλύτερη οργάνωση μπορει να εχουν από μας?? Ουτε αυτούς δεν μπορούμε να φτάσουμε πλεον.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Whatever... Δεν καταλαβαίνεις τι θα πει συζήτηση και δεν καταλαβαίνεις τη λογική με την οποία προσπαθώ να συζητήσω. Απλά προσπαθώ να ηρεμήσω το κλίμα. Ούτε μου την έχεις "πει" σε τίποτα, ούτε θα είχα πρόβλημα να σου απαντήσω σε κάθε σαχλαμάρα που πετάς. Ούτε θα είχα πρόβλημα να υπερασπιστώ οτιδήποτε έχω πει. Απλά δε με ενδιαφέρουν οι καυγάδες. Βασικά μαζί σου μόνο τετ-α-τετ θα είχε νόημα να συζητήσω ή με email τέλος πάντων, γιατί κανέναν άλλο δεν ενδιαφέρουν οι χαζοκαυγάδες μας.
blueviper Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Καληνύχτα Manuel...ούτε ένας δε βρέθηκε να σου πει πόσο δίκιο έχεις και τι ωραία που τα λες. Και στατιστικά να το πάρεις, όλο και κάποιος θα βρισκόταν αν υπήρχε σημείο σύγκλισης να το αναφέρει. Άσε που δε μπαίνουν στο παρόν topic μονάχα Τσουκαλάδες, αλλά και άτομα που σκαμπάζουν 2-3 πράγματα και δεν σπεύδουν να αποδείξουν τον οπαδισμό τους και μόνο. Ουδείς όμως...περίεργο! Έχω συνηθίσει όταν έρχονται τα δύσκολα και καλείσαι να αποδείξεις αυτά που λες, να την κάνεις με ανάλαφρα και να το γυρνάς σε τίποτα χαριτωμένα "δε θέλω flame και δε με καταλαβαίνει κανείς μπλα μπλα μπλα". Μείνε με τις συγκεκριμένες απόψεις σου...θα αισθάνεσαι και σπάνιο είδος. @tzinos Μην έχεις καμία αμφιβολία πως θα τους πατήσουμε, θα τους κονιορτοποιήσουμε, θα φτύσουν αίμα, θα, θα, θα...το 'πιασες πιστεύω!
antreaslam Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 tzinos, εκανες μια πολυ σωστη αναλυση,οχι τοσο για το επερχομενο αποτελεσμα,αλλα για τη δομη κ το στησιμο των ομαδων! στο μονο που εχεις αδικο,ειναι οτι η αντερλεχτ,χανει περπατωντας κ απο εμας,κ απο εσας! (πολυ μετρια ομαδα)!
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Μην πας να βάλεις τον εαυτό σου με "όλους τους άλλους εκτός του Manuel". Μιλάω μόνο για σένα. Δεν είπα ούτε δε με καταλαβαίνει κανένας ούτε είμαι ο μόνος που έχει αυτές τις απόψεις. Συγκεκριμένα όποτε συζητάω αυτά που γράφεις με άλλους, συνήθως ακούω γέλια... ΥΓ. Και ποιός να απαντήσει από τους υπόλοιπους; Η συζήτηση έχει χαλάσει εδώ και ώρα. Δεν υπάρχει περίπτωση τώρα πια να κάτσει κανείς να διαβάσει αυτά που έγραψα. Εσύ δηλαδή αυτό το θεωρείς μια σοβαρή κουβέντα που κατέληξε με ένα θρίαμβο σου επιχειρηματολογίας όπου ο Manuel δεν ήξερε τι να σου απαντήσει και "την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια"; Α, καλά...
Kandinsky Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ διαβάζω όλα όσα γράφετε. Κι απ' τη μια βλέπω επιχειρήματα και καταθέσεις στοιχείων κι απ' την άλλη μια εμμονή στο πιπίλισμα της ίδιας άποψης "το Καραισκάκη δεν τιμωρείται" που δεν την στήριξες πουθενά. Ώσπου να βρεις στοιχεία τα οποία να αποδεικνύουν του λόγου σου το αληθές, βάσει του πόσα επεισόδια έγιναν και του πόσες αγωνιστικές έφαγε η κάθε ομάδα, κάτσε στη γωνία σου και άντε σε κανένα άλλο thread. Εννοείται ότι κανείς δεν υποστηρίζει τα καφριλίκια αλλά ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ και άλλο να σε συνδράμουμε στην αστεία σου πρόταση ότι το Καραϊσκάκη δεν τιμωρείται απ' τη στιγμή που έχουμε χάσει και τα λεφτά μας με τα κωλοδιαρκείας. Άιντε να πούμε, ότι θέλει λέει ο καθένας.
blueviper Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Η Άντερλεχτ έκανε πράγματι 2-3 αξιόλογες προσπάθειες, οργανωμένες και δουλεμένες, όπως πχ κι αυτή του γκολ της, αλλά ομολογώ πως αν μου έλεγαν πως παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα, δε θα είχα κανένα πρόβλημα να το πιστέψω. Η συνολική της εικόνα ήταν αυτή καφενείου ολκής...ώρες ώρες δεν μπορούσαν να ανταλλάξουν ούτε πάσα. Φυσικά σήμερα οι φυλλάδες έχουν βγει με τους γνωστούς τίτλους "την πάτησε", "δεν την άφησε να πάρει ανάσα" και κάτι τέτοια φαιδρά που αλίμονο κι αν τα πιστεύει άνθρωπος. Ποιο πολύ το άσμα "σκότωσες έναν πεθαμένο" θα ταίριαζε, αλλά δεν τον "σκότωσε" κι όλας. Αλληλοεξοντώθηκαν! @Manuel Έχεις σκυλιάσει. Κακώς! Μπαλσάμικο και πάμε παρακάτω... @Kandinsky Έχεις καταλάβει πως δε μιλάς με επιχειρήματα, από τη στιγμή που τα επιχειρήματά σου βασίζονται στο γεγονός πως εγώ έχω επιχειρήματα!
revil Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Σχετικα με την Αντερλεχτ εγ θα πω οτι το μανατζερ για αλλη μια φορα επεσε μεσα.Το δεξι μπακ της το προσεξατε?Καποιον Μπορε που πηγαινε πανω κατω σα μουρλο?18 χρονων κυριοι Στη θρυλαρα στο μανατζερ ειχε βγει καλυτερος παιχτης της χρονιας γυρω στα 22-23
antreaslam Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 βαντεν μπορε! τον αγοραζω απο οταν ηταν 16 στο μανατζερ,που τον επαιρνες ως ελευθερο πληρωνοντας απλα μια ρητρα στην ομαδα του. (ειδες η αλλη παιχτουρα,ο κομπανι?μετραγραφαρα,στο αμβουργο,το οποιο σιγουρα εχει σκαουτερ που παιζει μανατζερ-μεταγραφη ρομεο πριν καμια 5αρα χρονια)!!!
revil Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 το οποιο σιγουρα εχει σκαουτερ που παιζει μανατζερ looooool καλο
KaizerSoze Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Μην το γελας καθολου,ο Μουρινιο σιγουρα δεν το γελαει Περνω κομικς απο Αμερικη και πριν 2 μηνες,διαφημηση-σαλονι 9η γνωστη "you got milk?") ποιον βλεπω? Freddy Adu κυριοι-κι'οποιος ξερει ξερει Παρεπιπτοντως,τα ονοματα Ματσερανο και Στιουαρτ Νταουνινγκ για μερικους ειναι γνωστα εδω και 3-4 χρονια και οχι απλα φετος υγ. Επειδη μου βγηκε παιχτουρα,ενα Ιταλο επιθετικο Gianpaolo Pazzini τον ξερει κανεις?Στην πραγματικη ζωη υπαρχει?
antreaslam Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 ο πατζινι ειναι καλος,γεγονος! καλα,για τον αντου δε το συζηταμε καν!!! στο περσινο,ματια εβγαζε ενας πιτσιρικας,ο κερλον (βραζιλια)... επισης ο νταγκομπερτο!!!μπορω να λεω ονοματα για καμια ωριτσα!
revil Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Αντου τι λες τωρα!!! Να φτιαξουμε κανα τοπικ με μανατζερ ρε σεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.