Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα ο ψωμιαδης ειναι τρελος στοκος. Βριζει τον Αγγελοπουλο επειδη ειχε κανει ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ συμφωνια με τον Μουλα και τον πηρε ο ολυμπιακος ΕΛΕΥΘΕΡΟ...Ελεος δλδ τι αλλο θα ακουσουμε....

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε συ Critter δεν το χεις παρει χαμπαρι για το οτι κακο συμβαινει στην Ελλαδα φταιει ο Ολυμπιακος. Αιντε πια νισαφι με ολους τους γραφικους...

Δημοσ.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, δεν φταίει ο Ολυμπιακός αλλά το κράτος των Αθηνών.

Αυτός δεν είναι ο Διονύσης Ψωμιάδης, ο αδελφός του μονάρχη...εχμ συγγνώμη νομάρχη;

Δημοσ.

http://www.sport24.gr/html/ent/474/ent.141474.asp

Λέτε να έβαλε μυαλό??

Πάντως έχουμε αρκετές απουσίες με σημαντικότερη για μένα τον Ζεβλάκωφ... Γιατί δεν αρχίζει βασικό τον Πάτσα?? Είναι καλύτερος ο Πάντος? Επίσης δεν ξέρω πόσο καλά θα παει και ο Σέζαρ με τον Κωστούλα... Γενικά ότι και να λέμε για τον μέτριο Κωστούλα δεν μας έχει απογοητεύσει πολλές φορές νομίζω...

Δημοσ.

Θα πάρω πίσω αυτό που είπα για το περυσινό παιχνίδι στην Τούμπα, γιατί ήταν πράγματι πατάτα. Τα μπέρδεψα, κάτι άλλο θυμόμουνα.

Τα άλλα όμως εξακολουθώ να πιστεύω ότι ισχύουν. Και ότι ο Ολυμπιακός δεν τιμωρείτε (γιατί εμενα δε μ' ενδιαφέρει αν τιμωρήθηκε τα προηγούμενα χρόνια, αλλά να τιμωρείτε ΠΑΝΤΑ όπως και όλες οι ομάδες) και ότι αυτά δε γίνονται αλλού (ίσως στο Χαριλάου περισσότερο από την Τούμπα).

Για τα υπόλοιπα, θ' απαντήσω αργότερα ;)

Δημοσ.

Αφού ρε φίλε λες ότι δεν παρακολουθούσες ανελιππώς Α' Εθνική γιατί μας πετάς flames και μας πρήζεις τα συκώτια συνεχίζοντας μια συζήτηση που θα οδηγήσει σίγουρα σε ποστ του τύπου "οι άλλοι έκαναν αυτό", "οι παράλλοι έκαναν εκείνο"?

Μπορώ να αναφέρω πάρα πολλά περιστατικά, ειδικά αυτά τα τελευταία 2 χρόνια που λες κιόλας ότι παρακολουθείς αλλά βαριέμαι να μπω -πάλι!- σε αντιπαράθεση με οπαδούς ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ κλπ για το ποιός έχει κάνει τί.

Δημοσ.

Καμία καφρίλα δεν ακυρώνω από όπου κι αν προέρχεται. Βλέποντας χθες τους γνωστούς ανεγκέφαλους να πετάνε το χαρτολόι, ήθελα να τους κοπανήσω τα κεφάλια στον τοίχο. Άλλο αυτό κι άλλο να καταλήγουμε σε συμπεράσματα που δεν προκύπτουν ιστορικά. Και το Καραϊσκάκης έχει τιμωρηθεί ουκ ολίγες φορές (και πολύ καλώς έπραξαν) και λοιπά χαϊβάνια έχουν κάνει τα απίστευτα σε άλλες περιπτώσεις.

Δεν είναι όμως ποσοτικό το ζήτημα, το επαναλαμβάνω. Ούτε έχω καμιά διάθεση να βγάλω λάδι κανέναν. Απλώς δεν αντέχω τα "μόνο εσείς" λες και μιλάμε από άμωμη θέση, ενώ δεν έχουμε επίγνωση του ιστορικού προηγούμενου.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι σημαίνει άμωμη θέση.

Αλλά θα ξαναπω να προσέχουμε λίγο περισσότερο το ποιοί είναι το "εμείς", ποιοί είναι το "εσείς" και ποιοί οι άλλοι. Εγώ δε θεωρώ ότι μιλάω με κάποιον από τους "εσείς" εδώ μέσα. Δεν καταλαβαίνω γιατί μπορεί να δημιουργηθούν flames όταν κατηγορούμε όλοι τους ίδιους. (αυτό αναφέρεται στον Kandinsky). Ας σταματήσει λοιπόν εδώ η συζήτηση.

Δημοσ.

Αν κατηγορούσαμε ευθύς εξαρχής όλοι τους ίδιους θα είχαμε γλυτώσει αρκετά post. Άλλος όμως μπήκε στη διαδικασία των συγκρίσεων με φούσκες τύπου "ο Ολυμπιακός δεν τιμωρείτε" και "αυτά δε γίνονται αλλού". Όταν κάνεις συγκρίσεις, αμέσως ενοχοποιείς κάποιους κι απενοχοποιείς κάποιους άλλους, βάζοντας διαβαθμίσεις στο καφρόμετρο μονομερώς. Εκεί ήταν το πρόβλημα κι όχι αν υπάρχουν κάφροι κι αν είμαστε εναντίον τους. Αυτά είναι αυτονόητα, όσο τουλάχιστον με αφορούν.

Αν θες λοιπόν να καταδικάσεις το φαινόμενο, καλό είναι να το κάνεις στο Καφενείο των Φιλάθλων και να μην το περιορίσεις κι όλας σε συγκεκριμένο χρώμα, όπως έπραξες στα προηγούμενα post σου. Θα ήσουν πιο αληθοφανής στις προθέσεις σου αν το είχες κάνει.

Δημοσ.

Λυπάμαι, αλλά η άποψη μου είναι ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στο Καραϊσκάκη (γιατί να μιλήσω για όλους; ). Απλά περίμενα μια υποστήριξη. Δε φαντάστηκα ότι εσείς έχετε άλλη αντίληψη της κατάστασης (δηλαδή "παντού τα ίδια είναι"). Υποθέτω ότι αν ήμουν οπαδός του Ολυμπιακού θα με αντιμετωπίζατε διαφορετικά. Εγώ πάντως αν είχα διαπιστώσει άναλογα προβλήματα στο γήπεδο μου που πηγαίνω κάθε Κυριακή, θα τα αναγνώριζα (θέλω να πιστεύω).

Εϊναι πάντως η γενικότερη ελληνική νοοτροπία. Μπορεί να λέμε ότι όλα είναι σκ..., όταν όμως πει και κάποιος ξένος το ίδιο (για την Ελλάδα) ξεσηκωνόμαστε και αρχίζουμε τα "τι είπες ρε;! Άντε φύγε από δω! Κοίτα τα χάλια σου πρώτα και μετά μίλα για την Ελλάδα".

Το δεύτερο μεγαλύτερο πρόβλημα πιστεύω ότι είναι στο Χαριλάου και το τρίτο στην Τούμπα.

Τέλος πάντων, προφανώς δε συμφωνούμε σε κεντρικά ζητήματα, οπότε ας αφήσουμε την κουβέντα. Δε μπήκα για καβγά. Περίμενα ότι τα πράγματα θα ήταν οφθαλμοφανή. Αφού δεν είναι...

Δημοσ.

Από τη στιγμή που κάνεις και μαζί μου αντιπαράθεση, σε παρακαλώ μη μου χρησιμοποιείς επιχειρήματα του τύπου "Μπορεί να λέμε ότι όλα είναι σκ..., όταν όμως πει και κάποιος ξένος το ίδιο (για την Ελλάδα) ξεσηκωνόμαστε και αρχίζουμε τα "τι είπες ρε;! Άντε φύγε από δω! Κοίτα τα χάλια σου πρώτα και μετά μίλα για την Ελλάδα". Αρκεί να κάνεις μια βόλτα από το thread με το Βρετανό και τη γνώμη του για την Ελλάδα για να ενημερωθείς και για το πως έχω μάθει να αντιμετωπίζω την "ξένη" κριτική που έχει βάση κι ουσία και δε βασίζεται σε μια αδικαιολόγητη ισοπέδωση. Λάθος λοιπόν άνθρωπο επέλεξες για να το προτάξεις αυτό Manuel.

Βεβαίως κι ουδείς θα σε λάβει σοβαρά υπόψη, όσο παραδέχεσαι πως οι κατασταλαγμένες απόψεις σου είναι προϊόν γνώσης, πληροφόρησης και κριτικής σκέψης βασισμένης σε τριβή 1.5 χρόνου και μόνο, μια και πριν δεν παρακολουθούσες τι παίζεται. Και σε αυτόν τον 1.5 χρόνο δε σε βοηθάει ούτε η μνήμη σου, όπως αποδείχθηκε με την περίπτωση της Τούμπας. Τι συζητάμε λοιπόν αφού δεν υπάρχουν τα εχέγγυα της σφαιρικής θέσης;

Δημοσ.

παιδια διαβαζω εφημεριδα και με πιανουν τα γελια...Η Αεκ λεει δεν εχει παρει νικη στο CL...Αυριο θα γραφουν ο Ολυμπιακος δεν εχει παρει εκτος εδρας νικη στο CL και μεθαυριο ο Ευρωπαιος Παναθηναϊκος δεν μπορεσε να νικησει το χωριουδακι με τα ριζια...Ωραία τα λενε ολοι!Του χρονου θα παιζουμε με μια ομαδα στα προκριματικα του CL και αλλη μια στο ΟΥΕΦΑ και ετσι θα σταματησουμε να ασχολιομαστε με την Ευρωπη και θα ξαναγυρίσουμε στο Ελληνικο πρωταθλημα να παιζουμε μαπες για το ποιον αδικησε ο Ευθυμιαδης ο Βασσαρας ο Παπουτσελης ο Δουρος κ.τ.λ..

Γιατι για σημερα το βραδυ εχω μια διαίσθηση οτι αυριο θα ειναι μια απο τα ίδια?

Ειδα και το στοιχημα και δίνει τον Ολυμπιακο 4,25 για νίκη. Ενω την Σαχτιορ 1,75.Τι το παιζουν αραγε???χεχε

Δημοσ.

Έτσι που τα έχει καταφέρει ο παίκτης, η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Μένοντας με το 4-3-3 δεν έχουμε νομίζω καμμία τύχη αλλά αυτό έχουν μάθει οι παίκτες. Αλλάζοντας σύστημα ίσως είναι πιό σόφρων βάσει των παικτών που έχουμε αλλά πώς θα παίξουν ένα σύστημα που δεν έχουν συνηθίσει να παίζουν?

Δύσκολα τα πράγματα. Κάτι μου λέει ότι αν φάμε 1-2 θα είμαστε κι ευχαριστημένοι εκτός κι αν κοιμηθεί ο Θεός και με μισή ευκαιρία κάνουμε γκολ. Εννοείται φυσικά ότι όλες αυτές οι κρίσεις και προβλέψεις γίνονται βάσει των πεπραγμένων της ομάδας και ευχόμαστε να δείξει άλλο πρόσωπο. Μια ζωή με ευχολόγια όμως καταντά κουραστικό.

Ίδωμεν....

Δημοσ.

Γενικά προσπαθώ να αποφύγω να συζητάω μαζί σου, αλλά, δυστυχώς, ενώ το μόνο που κάνεις στις αντιπαραθέσεις μας είναι να προσπαθείς να αποδείξεις πόσο αναξιόπιστος είμαι, με επιχειρήματα πάντα του τύπου "τι να μας πει και εσύ που παρακολουθείς 1 1/2 χρόνο και δε θυμάσαι και καλά", τα οποία μάλιστα ΕΓΩ σου έχω δώσει, απλά και μόνο γιατί δεν κρύβομαι στα πράγματα που ξέρω ή που θυμάμαι (όπως πολύ καλά κάνει μια συντριπτική πλειοψηφία στα φόρουμ και γενικότερα στο ίντερνετ), κάθε φορά που προσπαθώ να πιάσω μια ήρεμη κουβέντα, πετάγεσαι και αρχίζουμε τους ανούσιους καυγάδες.

Και αν όπως λες είμαι άπειρος, έτσι θα μάθω, κάνοντας τέτοιες συζητήσεις. Αν μου απαντάγατε και λίγο σοβαρότερα, θα είχα μάθει ήδη πολύ περισσότερα. Από τη στιγμή όμως που η γνώμη σου για μένα είναι αυτή που είναι, θα πρότεινα να αφήνεις να απαντάει κανένας άλλος στα ποστ μου, μπας και πιάσω και εγώ καμιά σοβαρή συζήτηση επιτέλους και όχι καυγά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...