Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αν μια ομαδα εχει φαει ποινες αποκλεισμου εδρας ειναι ο Ολυμπιακος

αλλες ομαδες σε σχεση με αυτα που εχουν κανει επρεπε να εχουν αποβληθει απο το πρωταθλημα για χρονια

Έχεις δίκιο. Τύφλωσαν ΜΑΤατζή στη Νέα Σμύρνη και μας έπεισαν ότι δεν έγιναν σοβαρά επεισόδια. Άσε που έφταιγε ο Πανιώνιος.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μη λέμε ανακρίβειες κι υπερβολές. Πριν 2 χρόνια τα μισά σχεδόν παιχνίδια τα παίξαμε κεκλεισμένων των θυρών. Και δεν εννοώ πως κακώς έγινε αυτό ή μας αδίκησαν, αλλά μη φτάνουμε και στο σημείο να κραυγάζουμε τα ισοπεδωτικά "η έδρα του Ολυμπιακού μένει πάντα ατιμώρητη", γιατί μας εκθέτουν τα ίδια τα γεγονότα.

Όσο για φέτος ειδικά, από τη στιγμή που την ανάληψη της επιβολής τιμών την έχουν αναλάβει τα ίδια τα σωματεία, νομίζεις πως θα έχουμε τίποτα εξοντωτικές ποινές και τρελά πρόστιμα συνετισμού;

Για φέτος θα δείξει. Απ'όσο ξέρω, δεν έχουν ακόμα σχηματιστεί τα αρμόδια όργανα που θα επιβάλλουν τις τιμωρίες στη Σούπερ Λίγκα, οπότε όταν γίνει αυτό με το καλό, βλέπουμε.

Για πριν 2 χρόνια δεν ξέρω τι γινόταν γιατί η ομάδα μου δεν ήταν στην Α' Εθνική οπότε δεν παρακολουθούσα (και γιατί να το κάνω άλλωστε; ).

Αλλά πέρυσι, στην Τούμπα γίνανε πολύ λιγότερα και διακόπηκε (σχεδόν) ο αγώνας και τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ (δε θυμάμαι πόσες αγωνιστικές). Άσε που έγινε ολόκληρη συζήτηση μετά στα κανάλια.

Να σχολιάσω και τη στάση των εκφωνητών, οι οποίοι όταν είδαν τα καπνογόνα έλεγαν "τι ωραία η ατμόσφαιρα που έχουν δημιουργήσει οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού" (και εμείς από την τηλεόραση δε βλέπαμε τίποτα by the way).

Τέλος πάντων, αυτό που θέλω να πω, είναι ότι αυτά που γίνονται στο Καραϊσκάκη δε γίνονται σε κανένα άλλο γήπεδο στην Ελλάδα και κανένας δε λέει τίποτα γι'αυτό.

Δημοσ.

Τέλος πάντων, αυτό που θέλω να πω, είναι ότι αυτά που γίνονται στο Καραϊσκάκη δε γίνονται σε κανένα άλλο γήπεδο στην Ελλάδα και κανένας δε λέει τίποτα γι'αυτό.

καλα εχεις δει αγωνες στην τουμπα και το χαριλαου που τα τσιμεντα απο τις μισες κερκιδες βρισκονται μεσα στον αγωνιστικο χωρο και μετα ξαναχτιζεται το γηπεδο?

αν εχει καποιος αρχειο με τις αγωνιστικες και τα προστιμα που εχει φαει η καθε ομαδα ας τα δειξει εδω

Δημοσ.
εγώ το πήγαινα σε θέμα διαιτησία, φιλάθλων κτλ

Η έδρα του Ολυμπιακού μένει πάντα ατιμώρητη ενώ γίνονται όργια σε σχεδόν κάθε του παιχνίδι. Φυσικά στην Ευρώπη δεν τολμάν να τα κάνουν αυτά...

ρε φιλε εισαι σοβαρος???πως το ειπες αυτο?η εδρα του Ολυμπιακου μενει παντα ατιμωρητη?Ρωτα και αυτους που εχουν πληρωσει τα διαρκειας και βλεπουν τα μισα ματς επειδη καποιοι ανεγκεφαλοι πετανε πραγματα μεσα στο γηπεδο. Πριν μιλησεις δες στο προσφατο παρελθον να δεις ποσα ματς εχει παιξει ο Ολυμπιακος κεκλεισμενων θυρων. Ε ρε τι αλλο θα ακουσουμε...

edit: αυτα που γινονται στο Καραισκακη δεν γινονται σε αλλο γηπεδο στην Ελλαδα?????ΕΛΕΟΣ. Οι ιδιοι καφροι υπαρχουν παντου....

Δημοσ.

Εγω πιστευω οτι οντως δε γινονται παντου.τι???Κολόχαρτα πετάγαμε??

Στην τούμπα πετάγανε τσιμέντα στο οακα πλακώνονται κοκ.

Κολόχαρτα πουθενά όμως,είμαστε απαράδεκτοι

Δημοσ.

Ρε παιδιά τί καθεστε και ασχολείστε? Αφού το ειπε ο άνθρωπος ότι μεχρι πριν 2 χρόνια δεν έβλεπε Α' Εθνική.

Κάθε άσχετος βγαίνει και λέει το μακρύ του και το κοντό του χωρίς να ξέρει τί του γινεται ρε γμτ.

Δημοσ.
ρε φιλε εισαι σοβαρος???πως το ειπες αυτο?η εδρα του Ολυμπιακου μενει παντα ατιμωρητη?Ρωτα και αυτους που εχουν πληρωσει τα διαρκειας και βλεπουν τα μισα ματς επειδη καποιοι ανεγκεφαλοι πετανε πραγματα μεσα στο γηπεδο. Πριν μιλησεις δες στο προσφατο παρελθον να δεις ποσα ματς εχει παιξει ο Ολυμπιακος κεκλεισμενων θυρων. Ε ρε τι αλλο θα ακουσουμε...

edit: αυτα που γινονται στο Καραισκακη δεν γινονται σε αλλο γηπεδο στην Ελλαδα?????ΕΛΕΟΣ. Οι ιδιοι καφροι υπαρχουν παντου....

στο πρώτο που είπες απάντησα. Μην ακούω όμως και τις σαχλαμάρες από πίσω ότι παντού τα ίδια γίνονται. Δε μπορώ πια αυτήν την αποφυγή ευθυνών με το "έλα μωρέ, όλοι και όλα τα ίδια σκ... είναι"

εδιτ: Κατά τα άλλα, αν όπως λέτε τιμωρείται πράγματι η ομάδα (παρόλο που δεν "έτυχε" απ'οτι φαίνεται τον τελευταίο χρόνο που παρακολουθούσα εγώ), να συνεχίσει να τιμωρείται και να τιμωρείται κάθε φορά μέχρι να σταματήσει αυτή η κατάσταση. Δεν κατάλαβα; Όταν κατι γίνεται συνέχεια σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα μετά από λίγο; Άλλωστε οι παράγοντες της ομάδας έχουν τη δυνατότητα να σταματήσουν αυτές τις καταστάσεις και όλοι το ξέρουμε. Γιατί όταν η διοίκηση της ομάδας είναι από πίσω και ξελασπώνει κάθε φορά τους χούλιγκαν της, τότε τι περιμένουμε; Οι άνθρωποι αυτοί προστατεύονται.

εδιτ2: επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί νιώθετε όλοι την ανάγκη να απολογηθείτε για τις μλκς που κάνουν μερικοί ανεγκέφαλοι. Εγώ πάντως όταν κάνουν αντίστοιχες μλκς οι της Λάρισας, δε νιώθω την ανάγκη να τους υπερασπιστώ κιόλας (λες και είναι οι κολλητοί μου)

εδιτ3: Το ότι δε παρακολουθούσα α' εθνική δε σημαίνει ότι είμαι άσχετος. Σιγά το σοβαρό πρωτάθλημα, που άμα το παρακολουθείς καταλαβαίνεις τι γίνεται. Και για να μην αρχίσουν τα ανώριμα "Χα! Ενώ της Β' είναι καλύτερο", να προλάβω λέγοντας ότι φυσικά δεν εννοώ της Β', αλλά τα πρωταθλήματα του εξωτερικού.

Δημοσ.
Αλλά πέρυσι, στην Τούμπα γίνανε πολύ λιγότερα και διακόπηκε (σχεδόν) ο αγώνας και τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ (δε θυμάμαι πόσες αγωνιστικές). Άσε που έγινε ολόκληρη συζήτηση μετά στα κανάλια.

Πόσο θες να μας τρελάνεις ρε c Manuel?! Θα βοηθήσω τη μνήμη σου, αν και φοβάμαι πως δεν έχει νόημα, μια και είναι προφανές πως δεν είδες ποτέ το παιχνίδι...ορίστε λοιπόν το κατηγορητήριο που αφορούσε τον ΠΑΟΚ και το παιχνίδι μεταξύ μας:

"Το Πρωτοβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο Αθήνας, κάλεσε σε απολογία, την Παρασκευή 3/3/2006 και ώρα 09:30 τις παρακάτω ΠΑΕ και φυσικά πρόσωπα:

Την ΠΑΕ ΠΑΟΚ γιατί πριν τον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ - ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ , περί την 16:15 ώρα 15-20 φίλαθλοι της εγκαλουμένης κατέστρεψαν τα εκδοτήρια εισιτηρίων έξω από τις θύρες 4 και 4Α. Στη συνέχεια πριν την έναρξη του αγώνα αλλά και μόλις άρχισε ο αγώνας 200 περίπου φίλαθλοι έσπασαν την πόρτα στην θύρα 4 και μπήκαν μέσα στο γήπεδο χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο, αφού είχαν πετάξει πέτρες στην αστυνομία. Περί ώρα 16:45 – 16:55 φίλαθλοι της εγκαλουμένης από την θύρα 4 και 4Α εκφώνησαν τα υβριστικά συνθήματα. Με την έναρξη του αγώνα καθώς και στο 3΄ λεπτό του αγώνα φίλαθλοι της εγκαλουμένης εκφώνησαν υβριστικά συνθήματα. Κατά τη διάρκεια του α΄ ημιχρόνου φίλαθλοι της εγκαλουμένης από την κερκίδα 4 άναψαν και έριξαν εντός του αγωνιστικού χώρου τρεις (3) φωτοβολίδες. Στο 38΄ λεπτό του αγώνα φίλαθλοι της εγκαλουμένης έριξαν προς τη πλευρά του β΄ βοηθού διαιτητή και εντός του αγωνιστικού χώρου πέντε έως δέκα (5-10) πέτρες χωρίς να τον κτυπήσουν, με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα για ένα (1) λεπτό. Στο 45΄ λεπτό του αγώνα φίλαθλοι της εγκαλουμένης εκφωνούσαν κατά του διαιτητή υβριστικά συνθήματα. Στο 54΄ λεπτό του αγώνα φίλαθλοι της εγκαλουμένης εκφωνούσαν υβριστικά συνθήματα κατά του Ι. Γούμενου. Στο 57΄ λεπτό του αγώνα φίλαθλοι της εγκαλουμένης άναψαν και πέταξαν τρία (3) καπνογόνα στον περιβάλλοντα χώρο και ένα (1) εντός του αγωνιστικού χώρου. Στο 60΄ λεπτό του αγώνα φίλαθλοι της εγκαλουμένης έριξαν προς την πλευρά του β΄ βοηθού διαιτητή και εντός του αγωνιστικού χώρου τεμάχια από κεραμίδια (7-10) και ένα (1) κινητό τηλέφωνο χωρίς να τον κτυπήσουν με αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις από τα μεγάφωνα του γηπέδου. Στο 70΄ λεπτό του αγώνα φίλαθλοι της ιδίας ομάδας έριξαν εντός του αγωνιστικού χώρου και στο ύψος της μικρής περιοχής μία (1) φωτοβολίδα δίπλα στον τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης ομάδας χωρίς να τον κτυπήσουν. Στο 82΄ λεπτό του αγώνα φίλαθλοι της εγκαλουμένης έριξαν εντός του αγωνιστικού χώρου τριάντα με σαράντα (30-40) πέτρες και πλακάκια, αναπτήρες, κέρματα με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα για δύο (2) λεπτά. Στο ίδιο λεπτό του αγώνα φίλαθλοι της εγκαλουμένης άναψαν φωτιά σε πολλά καθίσματα η οποία σβήστηκε με την επέμβαση της πυροσβεστικής και ο αγώνας συνεχίστηκε. Στο 86΄ λεπτό του αγώνα έγινε προσωρινή διακοπή του αγώνα για τρία (3) λεπτά διότι φίλαθλοι της εγκαλουμένης έριξαν εντός του αγωνιστικού χώρου περίπου τριάντα (30) πέτρες και πλακάκια, τα οποία έσπασαν από τουαλέτες. Στο ίδιο λεπτό φίλαθλοι της ιδίας ομάδας έριξαν προς την πλευρά του β΄ βοηθού διαιτητή διάφορα αντικείμενα (πέτρες, μπουκάλια και πλακάκια) χωρίς να τον κτυπήσουν. Επί παραβάσει του άρθρου, 1 παρ. 4 του Ν. 3372/2005 όπως ισχύει."

Κι έρχεσαι τώρα εσύ να μου αντιπαραβάλλεις τα προχθεσινά πταίσματα συγκριτικά με τα εγκλήματα από πέτρα, κεραμίδια και πλακάκια; Μα σοβαρολογούμε; Κατάπτυστοι, ασχημονούντες και για τα σίδερα κι οι προχθεσινοί κάφροι και μακάρι να τους είχαν περιλάβει οι αρμόδιοι μπας και καθαρίσουμε ποτέ, αλλά δεν μπορώ να διαβάζω κι εμπαθέστατες συγκρίσεις με το ματς του ΠΑΟΚ που δεν διακόπηκε μόνο και μόνο γιατί ο Τζόλε παρακαλούσε το διαιτητή να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Αυτά είναι τα λιγότερα; Μπετά vs χαρτιά φαξ; Έλεος μωρέ!!! :evil:

Δημοσ.
Έχεις δίκιο. Τύφλωσαν ΜΑΤατζή στη Νέα Σμύρνη και μας έπεισαν ότι δεν έγιναν σοβαρά επεισόδια. Άσε που έφταιγε ο Πανιώνιος.

Ανέκαθεν η άποψή μου για τέτοιες περιπτώσεις ήταν ολίγον ανατρεπτική, αλλά όχι οπαδική. Θεωρώ παράλογο κι ανόητο να πληρώνει τα σπασμένα η ομάδα εκείνη που δεν ζήτησε και δεν πήρε ποτέ εισιτήρια, αλλά κάποια καφροειδή-οπαδοί της φρόντισαν/κατάφεραν να προμηθευτούν και να τα κάνουν λίμπα. Αυτό δεν αφορά μόνο τον Ολυμπιακό, αλλά είναι πάγια θέση μου για οποιαδήποτε ομάδα (μάλιστα μέσα στην προηγούμενη χρονιά από ανάλογο κρούσμα νομίζω πως την πάτησε και άλλος από το ΠΟΚ, αλλά δεν ορκίζομαι γι' αυτό). Να πιάνουν τα κωλοπαίδια τα ίδια και να πληρώνουν το μάρμαρο κι όχι την ομάδα τους, η οποία δεν μπορεί να θεωρείται και κηδεμόνας τους σε κάθε περίπτωση. Είναι αστείο για 100-200 (ή και παραπάνω) καθίκια που αυτοβούλως βρέθηκαν στο γήπεδο, έχοντας αγοράσει εισιτήριο από τους γηπεδούχους, να την πληρώνει ο φιλοξενούμενος που αποστερήθηκε του δικαιώματός του συνειδητά.

Ξαναλέω...δεν το ειδικεύω στον Ολυμπιακό, ούτε προσπαθώ να τον βγάλω λάδι, αλλά νομίζω πως αδίκως και σε κάθε περίπτωση είναι υπόλογος αυτός ο "ένοχος".

Δημοσ.

Καταρχήν, τα καθήκια είναι γνωστά. Κατα δεύτερον, τα καθήκια όταν συλληφθούν τα υπερασπίζονται οι δικηγόροι των ομάδων.

Ο Ολυμπιακός δεν γνώριζε ή δεν ήθελε οι κάφροι αυτοί να βρίσκονται στη Ν. Σμύρνη;

Δημοσ.

Δεν το ξέρω τι ήθελε και τι δεν ήθελε, αλλά και πάλι δεν είναι χρήσιμο να τιμωρείται κάποιος με αυτή τη λογική. Μπορεί να σε θέλω νεκρό, αλλά να μην κουνήσω ούτε το δακτυλάκι μου για να καταλήξεις στη νεκροφόρα...πρέπει να αισθάνομαι υπόλογος και να σαπίσω στη φυλακή ελέω επιθυμίας;

Δεν παραγνωρίζω τις ευθύνες μιας ομάδας στη δημιουργία στρατιάς οπαδών...νομίζω πως μετά από τόσα και τόσα σχετικά post, είναι γνωστές οι αντι-καφρικές μου θέσεις. Δεν μπορεί όμως μονίμως να στέκεσαι και στο εδώλιο του κατηγορουμένου, για οτιδήποτε πράξουν οπαδοί σου. Αν σου παρέχεται η δυνατότητα να φέρεις οπαδούς σου σε ένα ματς, τη δέχεσαι, δε φροντίζεις να τους περιφρουρήσεις με κάθε τρόπο και γίνεται το γήπεδο κόλαση, να φας και την καμπάνα της Αγιάς Πετρούπολης κατακέφαλα. Αν όμως την αρνηθείς και δεν περνάει από το χέρι σου ποιος παίρνει και ποιος δεν παίρνει εισιτήρια, άλλοι είναι οι υπεύθυνοι. Κάποια στιγμή πρέπει να περάσουμε σοβαρά και στον τομέα της ατομικής ευθύνης.

Το γεγονός πως δικηγόροι της εκάστοτε ομάδας υπερασπίζονται τους συγκεκριμένους τύπους, έχει να κάνει και με το γεγονός πως μέσω αυτών την πληρώνει η ομάδα. Σε κάθε περίπτωση δηλώνω την αντίθεσή μου με τέτοιες τακτικές "διαπλοκής".

Δημοσ.

το πρόβλημα ήταν τα χαρτιά φαξ; Ή τα όσα έγιναν μόνο στο συγκεκριμένο αγώνα; Α, παρντόν. Τέλος πάντων, εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω την αμυντική στάση. Λες και είπαμε και τίποτα προσωπικό.

Για μένα οι οπαδοί δε χωρίζονται σε οπαδούς Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Λάρισας κ.α., αλλά σε οπαδούς που κάνουν φασαρίες και σε οπαδούς που θέλουν να μπορούν να παρακολουθήσουν έναν αγώνα χωρίς να φοβούνται για τη σωματική ακεραιότητα αφενός των ιδίων και αφετέρου των παικτών.

Διαλέξτε με ποιούς είστε και σκεφτείτε με ποιό τρόπο θα χρησιμοποιούμε τα "εμείς" και τα "εσείς".

Δημοσ.

Όχι...το πρόβλημα είναι πως δεν έχεις ιδέα για όσα συγκρίνεις, προφανώς επειδή έβλεπες ξένο πρωτάθλημα και αγώνες της Λάρισας αποκλειστικά.

Μη διαστρεβλώνεις τα πράγματα Manuel. Όταν λέμε "πατάτες", καλό είναι να έχουμε και τα κάκαλα να τις παραδεχόμαστε. Δε μπαίνω σε λογικές αντιπαράθεσης καφρίλας, παρά μόνο όταν μου προβάλλουν ανυπόστατες κατηγορίες. Δεν ήμουν εγώ εκείνος που έγραψα "η έδρα του Ολυμπιακού μένει πάντα ατιμώρητη", "πέρυσι, στην Τούμπα γίνανε πολύ λιγότερα" και "αυτά που γίνονται στο Καραϊσκάκη δε γίνονται σε κανένα άλλο γήπεδο στην Ελλάδα". Γελάνε και τα τσιμέντα με τέτοιες απόψεις, γιατί δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα.

Για οπαδούς που δε χωρίζονται ομαδικά μας λες, αλλά τη χολή για τα όσα συμβαίνουν κατά αποκλειστικότατα στο Καραϊσκάκη την έριξες, όπως και την απίστευτη σύγκριση της προχθεσινής κατάστασης με τα κεραμίδια, τις πέτρες, τα πλακάκια, τα κέρματα, τους αναπτήρες και το κινητό τηλέφωνο. Αυτά είναι τα "πολύ λιγότερα"; Υποθέτω πως προχθές έπεσε κάποια καμινάδα της ΤΙΤΑΝ στο γήπεδο, για να μιλάμε με όρους σχετικούς, αλλιώς δεν μπορώ να εξηγήσω αυτήν την εξωπραγματική οπτική.

Είσαι λάθος Manuel κι αμφιβάλλω κι αν θα βρεις έστω κι έναν που θα σε επικυρώσει. Και το κακό είναι πως με αυτήν την τακτική της χολής, μεταφέρεις το βάρος της συζήτησης στα λιγότερα σημαντικά. Μην αποδώσεις όμως την ευθύνη σε αυτούς που απλώς σου παραθέτουν στοιχεία που σε καθιστούν άκυρο.

Δημοσ.
τ

Για μένα οι οπαδοί δε χωρίζονται σε οπαδούς Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Λάρισας κ.α., αλλά σε οπαδούς που κάνουν φασαρίες και σε οπαδούς που θέλουν να μπορούν να παρακολουθήσουν έναν αγώνα χωρίς να φοβούνται για τη σωματική ακεραιότητα αφενός των ιδίων και αφετέρου των παικτών.

για αυτο και δεν τους λεμε οπαδους αλλα φιλαθλους....

δειτε και αυτο μια και το ποσταρα και στο τοπικ του Παοκ....

http://www.sport24.gr/html/ent/252/ent.141252.asp

αυτη ειναι η απαντηση της Καε Ολυμπιακος

http://www.sport24.gr/html/ent/374/ent.141374.asp

θρυλε των γηπεδων...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...