Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ή ο προεδρος φταιει ή ο προπονητης που δεν φροντισαν για μεταγραφες στο κεντρο μετα την πωληση του Τουρε

ας αναλαβουν τις ευθυνες τους

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

συγνώμη είμαι Αεκ αλλά ελπίζω να αγήνετε κάποιον από έξω να παραθέσει τις απόψεις του.Με βάση τον adi32 δεν μπορώ να καταλάβω το έξης:

1)5 εκ. ευρώ από τον Τουρέ

2)12εκ. ευρώ τηλεοπτικά δικαιώματα για 2 χρόνια

3)Πόσα χρήματα από τα μέλη(εσείς τα ξέρετε καλύτερα)

4)Πόσα χρήματα από τα εισητήρια

5)Πόσα χρήματα από χορηγίες

Νομίζω ότι το άθροισμα τους ισούται τουλάχιστον με 5-10 εκ. ευρώ μπάτζετ.

Κάνω λάθος?

Δημοσ.

Με παραπάνω πιστεύω ισούται φίλε. Απ' την άλλη, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες υπάρχουν κάποιες τρύπες εκατομμυρίων ευρώ. Έτσι τουλάχιστον έχω ακούσει.

Βέβαια αυτό δε λέει τίποτα. Αν θες να ασκήσεις σφιχτή οικονομική πολιτική δεν εξαγγέλεις πορείες, κλπ.

Δημοσ.

Το είχα ξαναπει στο παρελθόν αλλά πιστεύω οτι ο ΟΣΦΠ χρειάζεται ένα παίχτη στο κέντρο σαν τον Γκράβεσεν , και μην μου πείτε οτι δεν μπορούσε να το ναγοράσει αν ήθελε...Όσο αναφορά τον Τζόλε ,καλά δεν τον βλέπει ο Σόλιντ οτι έρχεται από Μουντιαλ και είναι ντεφορμέ, αστον καί λίγο πάγκο να ξαναφορτίσει (όσο μπορεί στην ηλικία που είναι βέβαια...) βάλε ξέρω γω τον κάστιγιο απο εκεί αφού λογικά αυτός θα παίζει μόλις σταματήσιε ο Τζόλε ή τον Γεωργάτο να παίξει λίγ ονα ξεκουραστεί και ο άλλος ...το rotation που (ΔΕΝ) κάνει ο Σόλιντ και αν αναλογιστούμε τις ηλικίες είναι τραγικό...

Δημοσ.

Αποψη μου ποδοσφαιρικη και οσο γινεται αντικειμενικη

Εκει στο κεντρο εχετε μαζεψει αφενος πολυ κοσμο που στην ουσια ψαχνετε και σεις τι στο καλο θεση παιζουν(πχ Νε,Καφες) και αφετερου κανετε πλεον τα δικα μας ομορφα,εχετε αρχισει να βαφτιζετε τον Τζορτζεβιτς επιτελικο,τον Σεζαρ αμυντικο χαφ και περιμενω σε λιγο καιρο τον Οκκα σεντερ μπακ και τον Μπουτινα εξτρεμ

Δημοσ.

Σε λίγο θα μας πείτε και τι σώβρακο φοράει ο Κόκκαλης... Χαλαρώστε κιόλας που ξέρει ο καθένας σας τα έσοδα και τα έξοδα του Ολυμπιακού..

Δεν το λέω με την λογική ότι δεν έχει λεφτά ο Κοκκαλής... Και προσέξτε τι λέω... Ο Κόκκαλης και ΟΧΙ ο Ολυμπιακός! Ο Ολυμπιακός που να τα βρει..από τις πορείες του CL?? Και η Chelsea δεν είχε λεφτά άλλα βρέθηκε κάποιος και τα έσκασε... Και ο Κόκκαλης άμα ήθελε θα μπορούσε χαλαρά από τις υπόλοιπες επιχειρήσεις του να δώσει μια 50άρα μύρια άνετα...

Αλλά να μη λέμε και ότι θέλουμε...

Γενικά πάντως οι μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού με βάση τα αποτελέσματα κρίνονται πλήρως αποτυχημένες, πέρα από τον Ζεβλάκωφ που πργματικά πιστεύω ότι βοηθάει αρκετά και είναι σταθερός... Εγώ είμαι 100% υπερ της λογικής Sollied ότι παίρνουμε παίχτες τύπου Nε, Τουρέ, Μπαμπακίντα, Λέμενς.. Από τους 10 θα πιάσουν οι 2 και θα είναι 22-24 χρονών και θα έχουν μέλλον να προσφέρουν και ποδοσφαιρικά και οικονομικά με μια πιθανή μεταγραφή τους στην ομάδα... Οι υπόλοιποι θα αποχωρήσουν με την πρώτη ευκαιρεία...

Αλλά όταν έχεις στόχους και προσδοκίες παίρνεις ταυτόχρονα και 1-2 παίχτες αναγνωρισμένης αξίας των 10 εκατομμυρίων έκαστος που ξέρεις ότι το χάλια παιχνίδι τους είναι το καταπληκτικό παιχνίδι του ''Φραπεδόμαγκα με τις σέντρες'' και του ''Κεφάλι κάτω και τρέχουμε''...

Αλλιώς προκοπή δεν πρόκειται να δούμε...

Δημοσ.

Εγώ είμαι πάντως 100% υπέρ της λογικής των ακαδημιών και των φυτώριων, που σε βάθος χρόνου θα σου στελεχώσουν την ομάδα και πιθανότατα να σου αποφέρουν χρήμα. Έχουμε πήξει στους τριτοκλασάτους ξένους και την έχουμε πατήσει όπως στο μπάσκετ με την συνεχή μείωση του επιπέδου των Ελλήνων παιχτών. Και να πεις πως μόνο Τουρέδες φέρνουμε...χαρήκαμε και τους Λέμενς και Μπαμπαγκίντες.

Δημοσ.

Καλά αυτό blueviper ενοείται!! Θα το έγραφα και εγώ αλλά το άφησα για τον εξής λόγο... Είπες τη μαγική λέξη!! ''ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ'' Φυσικά και πρέπει κάθε ομάδα, ειδικά του μεγέθους του Ολυμπιακού να έχει άψογα φυτώρια.. Αλλά ο Ολυμπιακός και οι φίλαθλοι θέλουν αποτελέσματα ΣΗΜΕΡΑ, μη σου πω και χτες :)

Και έτσι κι αλλιώς βρες μου εσυ μερικούς Έλληνες παίχτες στην ηλικία των 19-23 που να μπορούν να σταθούν στην Ευρώπη... Ψάχνοντας θα δεις πως το 90% των ελάχιστων που θα βρεις δεν έχουν πατήσει το πόδι τους στην Ελλάδα... Οπότε δεν φταίει μόνο ότι δεν τους βάζει ο προπονητής...φταίει η φιλοσοφία... Και η φιλοσοφία στην Ελλάδα δεν αλλάζει με τίποτα...

Οπότε για να γίνεις Ajax θα περάσουν ακόμα πολλέεεεεες δεκαετίες... Και τότε η υπόλοιπη Ευρώπη θα είναι Ajax επι 2.... Εγώ δεν θέλω και δεν μπορώ να περιμένω άλλο για να περάσω στην δεύτερη φάση των ομίλων... Οπότε μένει μόνο η λύση που είπα παραπάνω... Αφελληνισμός με πολλά λεφτά...

Τώρα θα μου πεις με ποιον θα ταυτιστείς ρε μεγάλε??... Ο Γκέο, ο Ανατόλ, ο Μαύρο, ο Νινιάδης, ο Καραπιάλης σε πόρωναν πριν 6-7 χρόνια, ο Γιαννακόπουλος σε πορώνει ακόμα αλλά έβαλε μυαλό και έφυγε... Τώρα με ποιον? Με τον Νε θα πορωθώ τώρα?? Εγώ είμαι πορωμένος με τον Ιεροκλή... Είναι ο μόνος που έχει μείνει εκεί μέσα...

Δημοσ.

Μετά το χθεσινό αγώνα του Ολυμπιακού, επιβεβαιώνονται τα λεγόμενα μου ότι ο Ολυμπιακός δεν τα πάει καλά στην Ευρώπη γιατί είναι απροπόνητος.

Κάποτε είχα διαβάσει ένα εξώφυλλο εφημερίδας (πέρυσι) που είχε σαν σχόλιο για το ότι ο Ολυμπιακός είχε δεχθεί για άλλη μια φορά γκολ στα τελευταία λεπτά στο CL, έναν μαυροπίνακα σχολείου και πολλές φορές συνεχόμενη τη φράση (με κιμωλία) "Δε θα ξαναφάω γκολ στο '90" (ή κάτι τέτοιο).

Και ρωτώ: πώς θα γίνει αυτό, όταν στο ελληνικό πρωτάθλημα όποτε ο Ολυμπιακός προηγείται, δεν παίζεται ποτέ το παιχνίδι μετά το '80; Πώς να μάθουν οι παίχτες να μην τρώνε γκολ μετά το '80;

Δημοσ.
Μετά το χθεσινό αγώνα του Ολυμπιακού, επιβεβαιώνονται τα λεγόμενα μου ότι ο Ολυμπιακός δεν τα πάει καλά στην Ευρώπη γιατί είναι απροπόνητος.

Κάποτε είχα διαβάσει ένα εξώφυλλο εφημερίδας (πέρυσι) που είχε σαν σχόλιο για το ότι ο Ολυμπιακός είχε δεχθεί για άλλη μια φορά γκολ στα τελευταία λεπτά στο CL, έναν μαυροπίνακα σχολείου και πολλές φορές συνεχόμενη τη φράση (με κιμωλία) "Δε θα ξαναφάω γκολ στο '90" (ή κάτι τέτοιο).

Και ρωτώ: πώς θα γίνει αυτό, όταν στο ελληνικό πρωτάθλημα όποτε ο Ολυμπιακός προηγείται, δεν παίζεται ποτέ το παιχνίδι μετά το '80; Πώς να μάθουν οι παίχτες να μην τρώνε γκολ μετά το '80;

αναμεσα στους τυφλους ο μονοφθαλμος ειναι super! Aυτο ισχυει και για την Ελλαδα. Απλα ολοι δεν βλεπονται και ο Ολυμπιακος απλα βλεπει στο 1 εκατοστο. Το μετα το 80 γκολ που τρωει εγω το οφειλω οχι τοσο πολυ σε κουραση αλλα σε θεμα ψυχολογιας. Μολις βλεπουν οι παικτες οτι πλησιαζει το τελος πελαγωνουν και μαρκαρουν χωρο και αερα αντι για παικτες. Το εχουμε δει το εργο σε πολλες επαναληψεις και το εχουμε βαρεθει. Στην Ελλαδα απλα εχουν την ψυχολογια οτι ειναι οτι οι καλυτεροι και για αυτο δυσκολα θα φανε γκολ στα τελευταια λεπτα...

Δημοσ.
αναμεσα στους τυφλους ο μονοφθαλμος ειναι super! Aυτο ισχυει και για την Ελλαδα. Απλα ολοι δεν βλεπονται και ο Ολυμπιακος απλα βλεπει στο 1 εκατοστο. Το μετα το 80 γκολ που τρωει εγω το οφειλω οχι τοσο πολυ σε κουραση αλλα σε θεμα ψυχολογιας. Μολις βλεπουν οι παικτες οτι πλησιαζει το τελος πελαγωνουν και μαρκαρουν χωρο και αερα αντι για παικτες. Το εχουμε δει το εργο σε πολλες επαναληψεις και το εχουμε βαρεθει. Στην Ελλαδα απλα εχουν την ψυχολογια οτι ειναι οτι οι καλυτεροι και για αυτο δυσκολα θα φανε γκολ στα τελευταια λεπτα...

εγώ το πήγαινα σε θέμα διαιτησία, φιλάθλων κτλ

Η έδρα του Ολυμπιακού μένει πάντα ατιμώρητη ενώ γίνονται όργια σε σχεδόν κάθε του παιχνίδι. Φυσικά στην Ευρώπη δεν τολμάν να τα κάνουν αυτά...

Δημοσ.

Μη λέμε ανακρίβειες κι υπερβολές. Πριν 2 χρόνια τα μισά σχεδόν παιχνίδια τα παίξαμε κεκλεισμένων των θυρών. Και δεν εννοώ πως κακώς έγινε αυτό ή μας αδίκησαν, αλλά μη φτάνουμε και στο σημείο να κραυγάζουμε τα ισοπεδωτικά "η έδρα του Ολυμπιακού μένει πάντα ατιμώρητη", γιατί μας εκθέτουν τα ίδια τα γεγονότα.

Όσο για φέτος ειδικά, από τη στιγμή που την ανάληψη της επιβολής τιμών την έχουν αναλάβει τα ίδια τα σωματεία, νομίζεις πως θα έχουμε τίποτα εξοντωτικές ποινές και τρελά πρόστιμα συνετισμού;

Δημοσ.

αν μια ομαδα εχει φαει ποινες αποκλεισμου εδρας ειναι ο Ολυμπιακος

αλλες ομαδες σε σχεση με αυτα που εχουν κανει επρεπε να εχουν αποβληθει απο το πρωταθλημα για χρονια

Ο Κοκκαλης συνεχεια θα ριχνει τον πηχη οσο βλεπει οτι οι αλλες ομαδες ειναι ανικανες και παιρνει τα πρωταθληματα περιπατο

μονο στην αρχη εριξε χοντρα λεφτα για ζιοβανι ζαχοβιτς ζεελιας καρεμπε

αφου ειδε οτι και στην ευρωπη δεν βγαινει κατι καλο λεει θα την περναω με ψευτο παικτες

Οποτε χλωμα τα βλεπω τα πραγματα για ολο το Ελληνικο ποδοσφαιρο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...