Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ τι λέω?Mε αυτά που λές ΕΣΥ Kaizer δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημά σου. Μήπως έπρεπε το πρωτάθλημα να έχει 10 ομάδες, 3 από Αθήνα, 2 από Θεσ/νίκη και από μία για Ηράκλειο,Πάτρα,Βόλο,Λάρισα και Ξάνθη? Τις ελεηνές κραυγές κατά του κράτους της Αθήνας μόνος σου τις ακούς. Ας έχουν οι Αθηναϊκές ομάδες (οι μικρές) 5 χιλίαδες φιλάθλους και όχι 300 και ας είναι 8 στην πρώτη κατηγορία.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτό που λέει είναι πως η ηλίθια φιλοδοξία του εκάστοτε χώρου να έχει "την ομάδα της", είναι η αιτία που οι καλοί παίχτες είναι μοιρασμένοι σε 5 διαφορετικές μικρές ομάδες από το ίδιο μέρος και όχι σε μία γαμάτη.

Δημοσ.
Εγώ τι λέω?Mε αυτά που λές ΕΣΥ Kaizer δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημά σου. Μήπως έπρεπε το πρωτάθλημα να έχει 10 ομάδες, 3 από Αθήνα, 2 από Θεσ/νίκη και από μία για Ηράκλειο,Πάτρα,Βόλο,Λάρισα και Ξάνθη? Τις ελεηνές κραυγές κατά του κράτους της Αθήνας μόνος σου τις ακούς. Ας έχουν οι Αθηναϊκές ομάδες (οι μικρές) 5 χιλίαδες φιλάθλους και όχι 300 και ας είναι 8 στην πρώτη κατηγορία.

οι φιλαθλοι ειναι το θεμα η περισσοτερο τι ομαδα εχεις? γιατι αν δεν εχεις ομαδα δεν εχεις και φιλαθλους. ας ειχαν χαλκιδονα-αιγαλεω-νικαια-κορυδαλλος

μια ομαδα και ας βλεπαμε τοτε τι ομαδα θα υπηρχε. ναι θα μπορουσαν να υπαρχουν 8 απο αθηνα αλλα οχι 1008 οπως τωρα. ακαδημιες δεν ξερουν τι ειναι? ο βολος γιατι να εχει 3(η 2 εχει? δεν θυμαμαι)και οχι μια και να γαμει? και κυριως ας παιξουνε μπαλα επιτελους.

Δημοσ.

Eγώ πάντως αρχίζω και σκέπτομαι σοβαρά αν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος για να βλέπω ελληνικό πρωτάθλημα και να μην επικεντρωθώ σε κάποιο άλλο. Πραγματικά δεν βλέπω κάποιο λόγο, σκέπτομαι σοβαρά να μην ποστάρω καν.

Άντε να δούμε την Τετάρτη τί Μπεν Χουρ θα δούμε.....

Δημοσ.

για πειτε τι μπορει να γινει τωρα με την ομαδα κι ας αφησουμε τις φιλοσοφιες

εγω πιστευω το κεντρο πρεπει αμεσα να ενισχυθει

εκει ειναι το μεγαλο προβλημα μας

αυτος ο Νε τι γινεται αξιζει τιποτα ? θα παιξει ποτε?

τον Ταραλιδη για ποτε τον φυλαει?

Δημοσ.

Δεν ξερω ρε φίλε τί γίνεται. Εγώ έχω να δω Ολυμπιακό σε παιχνίδι Ελλάδας με 5 στην άμυνα ούτε και 'γω δε θυμάμαι πόσα χρόνια. Έχω απογοητευθεί...

Δημοσ.

σιγουρα ειναι καταντια αλλα ισως και οχι στην συγκεκριμενη περιπτωση

με τη Βαλενθια τον βριζαμε γιατι δεν εκατσε αμυνα

σου λεει θες να παθω τα ιδια ?

η αεκ ξερω οτι δεν βαζει γκολ ουτε σε κενο τερμα

παιζω χωρις κεντρο και με 10 οποτε ας το γυρισω στην αμυνα μηπως το κρατησω

και του βγηκε

Δημοσ.

«Κόλπο γκρόσο» για την ομάδα του Ολυμπιακό που «έκλεψε» μέσα από τα χέρια του ΠΑΟΚ τον Νταμίρ Μουλαομέροβιτς. Ο Κροάτης γκαρντ προχώρησε σε συμφωνία μέχρι το τέλος της χρονιάς, ενώ θα έχει κανονικά το δικαίωμα συμμετοχής σε όλες τις διοργανώσεις.

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=59442

Δημοσ.

Μόλις το διάβασα κι εγώ ότι πήραμε τον "Μούλα" ! Καλή φάση αλλά δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι θαγίνει τώρα με τον Μάτσε. Ακόμα και όταν είναι οκ δε θα παίξει μέχρι του χρόνου?

Δημοσ.
σιγουρα ειναι καταντια αλλα ισως και οχι στην συγκεκριμενη περιπτωση

με τη Βαλενθια τον βριζαμε γιατι δεν εκατσε αμυνα

σου λεει θες να παθω τα ιδια ?

Μόνο εγώ διαπιστώνω το λογικό χάσμα της επιχειρηματολογίας; Γιατί αν έχουμε φτάσει στο σημείο να εξομοιώνουμε την ΑΕΚ με τη Βαλένθια, τότε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα.

Πρέπει να είμαστε κάτι περισσότερο κι από χάλια, για να χεζόμαστε εντός έδρας, όταν μένουμε με ένα παίχτη λιγότερο, απέναντι σε μια ΑΕΚ που δεν είναι ούτε κι η ίδια στα ντουζένια της και σε 4 παιχνίδια έχει μόνο μία νίκη.

Εδώ μας φτάσανε όμως...

Δημοσ.

καταντια ειναι σιγουρα αλλα αφου δεν υπαρχουν αξιολογοι βασικοι και αναπληρωματικοι?

προτιμουσες να συνεχιζε να επαιζε με 3 επιθετικους?

και με 3 που ηταν στο α ημιχρονο 1 ευκαιρια ειχε

σιγουρα η Αεκ δεν ειναι ουτε το 10% της Βαλενθια αλλα με ανυπαρκτο κεντρο δε γινοταν κατι αλλο

Δημοσ.

To θέμα ειναι, ποιός ευθύνεται που δεν υπάρχει κέντρο? Ποιός επιμένει να παίζει με ένα στην ουσία αμυντικό χαφ ενώ οι άλλοι 2 κεντρώοι υπολείπονται αρκετά στα ανασταλτικά τους καθήκοντα?

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι οι επιθετικοί ειναι τελείως αποκομμένοι. Φταίει ο Τζόλε που δεν τραβάει? Λογικό απ' τη μια όταν τον βάζει ακόμα και σε δευτέρας σημασίας ματς φουλ 90λεπτο. Και πάλι, ακόμα κι αν προκειται για τη λογική φθορά του χρόνου, αυτό δεν θα έπρεπε να το έχει υπολογίσει ο προπονητής?

Το bottomline είναι ένα : Απέχουμε εκατομμύρια έτη φωτός απ' το να δούμε καλή μπάλα. Δεν έχω καμμία ελπίδα, σώθηκαν κι αυτές εκτός κι αν γίνει κανένα άλμα στο υπερδιάστημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...