blueviper Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Αυτή είναι η αρμάδα που οραματιζόταν ο Σωκράτης να πρωταγωνιστήσει στην Ευρώπη; Αυτή είναι η κόκκινη αρμάδα που θα περάσει στον επόμενο γύρο του CL; Κάποιος να δώσει το σύνθημα κλαυσίγελου! Η ΑΕΚ άξιζε κάτι καλύτερο, αλλά ταυτόχρονα είναι κι άξια της μοίρας της. Με τέτοιες ευκαιρίες και με ορισμένα ανθρωπάκια με κόκκινα παντελονάκια απέναντί της που δεν ήξεραν που πατάνε και που πηγαίνουν, πρέπει να κάνεις χαρακίρι για να μην πάρεις αποτέλεσμα. Το συνολικό θέαμα ήταν οικτρό από κάθε άποψη και το παιχνίδι θα έπρεπε να είχε διακοπεί για δυσφήμηση αθλήματος. Ντροπή! Για τις φάσεις τα έγραψε κι ο Kandinsky και δε χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση. Να χαίρονται τις καλοκαιρινές τους επιλογές πρόεδρος/προπονητής και το συνονθύλευμα που δημιούργησαν και για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι παρουσιάζει αυτό το αξιολύπητο θέαμα. Σιχάθηκα! ΥΓ Κάποιος να συλλάβει αυτόν τον Κώστα Ντάλτα με τις ασυναρτησίες που γράφει. Η ομάδα βγάζει ένα 7αράκι μέσο όρο...δηλαδή ρε μάγκα αν ήταν του 3 πως θα είχαν παίξει!? Βλέπεις αυτά τα χάλια, έχεις και τον κάθε αόμματο να κάνει κριτική και το χάνεις το νιονιό που σου απέμεινε. Αντιγράφω την κριτική για τον Γεωργάτο, τον ογκόλιθο της αριστερής γραμμής: ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ Πολύ καλός. Ο Λάκης του δημιούργησε ελάχιστα προβλήματα, ενώ μετά είχε και βοήθειες με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν τέλειος. Φάνηκε και επιθετικά. Βαθμός: 7 Τι διάολο. 7 βαθμούς μυωπία πρέπει να είχε και να μην φόραγε και τα γυαλά του. Άκου "σχεδόν τέλειος".
vlachaquito Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Εγω μεσα στην μεθη της νικης μου ενα παρατηρησα στον αγωνα με τον Ολυμπιακο, γιατι οι παικτες της Αεκ δεν διαμαρτυριθηκαν ΠΡΙΝ χτυπηθει το φαουλ αλλα διαμαρτυριθηκαν ΜΕΤΑ το γκολ??? Και τελος δεχομαι συγχαρητηρια για την νικη της ΜΙΚΡΗΣ ομαδας μου (συμφωνα με τον τσατσοπροεδρο Βατσινα) με αντιπαλο την ΜΕΓΑΛΗ ομαδα του οφη.. Επισης, καταλαβαινετε ολοι την σημασια του επομενου μας αγωνα με αντιπαλο την αεκ, διοτι θα κριθει κατα πολυ ποιος θα παλεψει για μια θεση...στο τσαμπιονς ΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑ
adi32 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Ο Ολυμπιακος ηταν αλλη ομαδα με Τουρε περισυ το κεντρο ειναι πολυ γυμνο πλεον και χαραμιζεται η πολυ καλη επιθεση
johnnyestia Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Εγω μεσα στην μεθη της νικης μου ενα παρατηρησα στον αγωνα με τον Ολυμπιακο, γιατι οι παικτες της Αεκ δεν διαμαρτυριθηκαν ΠΡΙΝ χτυπηθει το φαουλ αλλα διαμαρτυριθηκαν ΜΕΤΑ το γκολ???Και τελος δεχομαι συγχαρητηρια για την νικη της ΜΙΚΡΗΣ ομαδας μου (συμφωνα με τον τσατσοπροεδρο Βατσινα) με αντιπαλο την ΜΕΓΑΛΗ ομαδα του οφη.. Επισης, καταλαβαινετε ολοι την σημασια του επομενου μας αγωνα με αντιπαλο την αεκ, διοτι θα κριθει κατα πολυ ποιος θα παλεψει για μια θεση...στο τσαμπιονς ΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑ Συγχαρητήρια για την νίκη του Εργοτέλη φίλε, αλλά σε παρακαλώ να μην το ξεφτιλίζεις. Εγώ ΟΦΗ είμαι και μου αρέσει που είναι 2 Ηρακλειότικες ομάδες στην SuperLeague, αλλά δεν γουστάρω να κάνουμε και μεταξύ μας οι φίλαθλοι τα καραγκιοζιλίκια που κάνουν σε Αθήνα και Θεσ/νίκη.
vlachaquito Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Συγχαρητήρια για την νίκη του Εργοτέλη φίλε, αλλά σε παρακαλώ να μην το ξεφτιλίζεις. Εγώ ΟΦΗ είμαι και μου αρέσει που είναι 2 Ηρακλειότικες ομάδες στην SuperLeague, αλλά δεν γουστάρω να κάνουμε και μεταξύ μας οι φίλαθλοι τα καραγκιοζιλίκια που κάνουν σε Αθήνα και Θεσ/νίκη. Ισως εχεις και δικιο, αλλα σιγουρα μιλας χωρις να ξερεις απο ιστορια των δυο ομαδων..γιατι αν ηξερες θα εισουν ο πρωτος που θα συμφωνουσε μαζι μου.. Αφ-ενος γιατι τα τωρινα αισχη ειναι μια απλη επαναληψη της ιστοριας, και αφ-ετερου δεν ειμουν εγω αυτος που χαρακτηρισε τον συμπολιτη μου μικρη ομαδα.. Ειλικρινα φιλε τους *υγιεις* φιλαθλους του οφη τους σεβομαι και τους εκτιμω, γιατι ειναι πολυ δυσκολο να βρεις τετοιους...με τις υπεροπτικες λερες τα εχω που ξεκινανε απο την κεφαλη και φτανουνε μεχρι τα νυχια.. Τελος το οφφτοπικ τα υπολοιπα αν θες πμ.. ετσι και αλλιως ειναι μεγαλη ημερα για τους εργοτελιτες σημερα, 1 μικρο γραμματιο απο την αδικια χρονων ξεπληρωθηκε..και η ικανοποιηση ειναι πολυ μεγαλυτερη απο 1 τιτλο..
KaizerSoze Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Μαντσεστερ 4εκ κατοικοι 2 ομαδες στην Πριμιερ Κρητη 700,000 2 ομαδες στην Α Εθνικη Τι διαολο,ειμαι ο μονος σε αυτη την χωρα που δεν μπορει να καταλαβει πως ενα κρατος 10εκ κατοικων μπορει να εχει 16 ομαδες στην Α Εθνικη με την καθε πολη ανω του μισου εκατομμυριου να συντηρει 5 και 6 ομαδες,να εχουμε 11 αθλητικες εφημεριδες,4 αθλητικα ραδιοφωνα κτλ κτλ???
vlachaquito Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 πιστευω οτι η απαντηση σου ειναι τελειως αστοχη, ιδιαιτερα η αντιστοιχια με την αγγλια.. δηλαδη π.χ. η κροατια με τον μισο πληθυσμο απο εμας πρεπει να εχει πρωτη εθνικη με 5 ομαδες???για τα υπολοιπα παω πασο...
KaizerSoze Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν καταλαβα, εχει κανενα σοβαρο πρωταθλημα η Κροατια δηλαδη και το φερνεις σαν αντεπιχειρημα?
geovard Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Ισως εχεις και δικιο, αλλα σιγουρα μιλας χωρις να ξερεις απο ιστορια των δυο ομαδων..γιατι αν ηξερες θα εισουν ο πρωτος που θα συμφωνουσε μαζι μου..Αφ-ενος γιατι τα τωρινα αισχη ειναι μια απλη επαναληψη της ιστοριας, και αφ-ετερου δεν ειμουν εγω αυτος που χαρακτηρισε τον συμπολιτη μου μικρη ομαδα.. Ειλικρινα φιλε τους *υγιεις* φιλαθλους του οφη τους σεβομαι και τους εκτιμω, γιατι ειναι πολυ δυσκολο να βρεις τετοιους...με τις υπεροπτικες λερες τα εχω που ξεκινανε απο την κεφαλη και φτανουνε μεχρι τα νυχια.. Τελος το οφφτοπικ τα υπολοιπα αν θες πμ.. ετσι και αλλιως ειναι μεγαλη ημερα για τους εργοτελιτες σημερα, 1 μικρο γραμματιο απο την αδικια χρονων ξεπληρωθηκε..και η ικανοποιηση ειναι πολυ μεγαλυτερη απο 1 τιτλο.. Άκου να δείς πατριώτη δεν μας τα λες καθόλου καλά.Από χθές παρακολουθώ αυτά πού γράφεις καί φαίνεται κάτι σε ξύνει.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΟΦΗ.Εδώ φίλε μου υπάρχες πολιτισμός.Εκτός καί αν είσαι πολλά χρόνια Ιταλία καί σ έχει επηρεάσει η μεθοδολογία της Μαφίας.Έπειτα γιατί πας καί βρίσκεις στέγη στο τόπικ τού Ολυμπιακού.Υπάρχει καί της ΑΕΚ καί τού ΠΑΟ.Αλλά καταλάβαμε πόοοοοσο πολύ Εργοτελίτης είσαι.Να δούμε όταν θα παίζει με τον Ολυμπιακό την αγωνία σου.Έπειτα γιά ποιά τεράστια αδικία μιλάς.Εδώ είναι όλοι φίλοι.Μεταγράφονται πάντα παίχτες από τη μία ομάδα στην άλλη. Εδώ υπάρχει κάτι πού στις άλλες πόλεις φαίνεται το έχουν ξεχάσει.Φιλία.Ας το ακούσουν εκεί στο Βόλο.Δεν χαλάμε εμείς εδώ τις σχέσεις μας με αιτία το ποδόσφαιρο.Μόνο την οικογένεια μη μας πειράξεις γιατί θα μας κάνει σίριαλ ο Αντέννα. Λίγη ένταση την ώρα τού αγώνα καί τέλος.Εξ άλλου δικαιούται καί ο Εργοτέλης να νικήσει αφού έπαιξε καλλίτερα.Να μην έχει τη ρετσινιά ότι έχει 47 χρόνια να πάρει νίκη. Το ύφος σου δεν ταιριάζει με Εργοτελίτη φίλαθλου, ομάδα πού βραβεύτηκε γιατί πρώτη αυτή προσπάθησε να φέρει νέα ήθη στο πρωτάθλημα πριν δυο χρόνια.Ο Τζώρτζογλου(μεγαλομέτοχος) ακόμη επαίρεται γι αυτό το γεγονώς.Sorry πού σε πήρα παραμάσχαλα αλλά δεν σας καταλαβαίνω ορισμένους.
johnnyestia Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 H Αγγλία έχει και 50 εκατομμύρια, δεν έχει 10 με τα μισά σε μια πόλη. Και από το να παίζουν συνοικιακές ομάδες της Αθήνας, καλύτερα 2 επαρχιακές. Βάλε και το οικονομικό δυναμικό του Ηρακλείου και θα καταλάβεις γιατί έχει 2 ομάδες στην Α'. Την ιστορία πάνω κάτω την ξέρω vlachaquito, και τί πρέπει να κάνουμε δηλαδή, να συνεχίσουμε τις καφρίλες επ' άπειρον? Και την προεδράρα μου ξέρεις που την έχω γραμμένη. Αυτό το κακό έχουμε έχουμε στην Ελλάδα. Αντί να δούμε 90' τόπι, ακούμε το μακρύ και το κοντό του κάθε μ@λ@κα, το δένουμε σχοινί κορδόνι και τρωγόμαστε μεταξύ μας σαν τα κοκόρια. Για να πώ και κάτι on topic, νομίζω πως πρέπει να κόψουμε να βλέπουμε μπάλα στην Ελλάδα μετά το σημερινό ντέρμπι, κάθε πέρισυ και καλύτερα είναι. Παίχτες, προπονητές, διαιτητές, δημοσιογράφοι και δυστυχώς οπαδοί όλοι για τα πανηγύρια.
blueviper Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν είναι και πολλοί εκείνοι που βλέπουν μπάλα για το θέαμα. Αρκεί που νικάει η εκάστοτε αρμάδα και πικάρουν τον αλλόθρησκο φίλο, συνάδελφο, συγγενή κοκ.
vlachaquito Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Άκου να δείς πατριώτη δεν μας τα λες καθόλου καλά.Από χθές παρακολουθώ αυτά πού γράφεις καί φαίνεται κάτι σε ξύνει.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΟΦΗ.Εδώ φίλε μου υπάρχες πολιτισμός.Εκτός καί αν είσαι πολλά χρόνια Ιταλία καί σ έχει επηρεάσει η μεθοδολογία της Μαφίας.Έπειτα γιατί πας καί βρίσκεις στέγη στο τόπικ τού Ολυμπιακού.Υπάρχει καί της ΑΕΚ καί τού ΠΑΟ.Αλλά καταλάβαμε πόοοοοσο πολύ Εργοτελίτης είσαι.Να δούμε όταν θα παίζει με τον Ολυμπιακό την αγωνία σου.Έπειτα γιά ποιά τεράστια αδικία μιλάς.Εδώ είναι όλοι φίλοι.Μεταγράφονται πάντα παίχτες από τη μία ομάδα στην άλλη.Εδώ υπάρχει κάτι πού στις άλλες πόλεις φαίνεται το έχουν ξεχάσει.Φιλία.Ας το ακούσουν εκεί στο Βόλο.Δεν χαλάμε εμείς εδώ τις σχέσεις μας με αιτία το ποδόσφαιρο.Μόνο την οικογένεια μη μας πειράξεις γιατί θα μας κάνει σίριαλ ο Αντέννα. Λίγη ένταση την ώρα τού αγώνα καί τέλος.Εξ άλλου δικαιούται καί ο Εργοτέλης να νικήσει αφού έπαιξε καλλίτερα.Να μην έχει τη ρετσινιά ότι έχει 47 χρόνια να πάρει νίκη. Το ύφος σου δεν ταιριάζει με Εργοτελίτη φίλαθλου, ομάδα πού βραβεύτηκε γιατί πρώτη αυτή προσπάθησε να φέρει νέα ήθη στο πρωτάθλημα πριν δυο χρόνια.Ο Τζώρτζογλου(μεγαλομέτοχος) ακόμη επαίρεται γι αυτό το γεγονώς.Sorry πού σε πήρα παραμάσχαλα αλλά δεν σας καταλαβαίνω ορισμένους. φαινεται οτι δεν ξερεις να διαβαζεις, γιαυτο και δεν σου απαντω..οσο για την ιδεολογια της μαφιας καλυτερα να κοιταχτεις στον καθρεφτη να δεις ποιος ειναι καθαρος και ποιος οχι.. το θεμα το σταματησα και ο πολυ σωστος johhnyestia εκανε το ιδιο, ο οποιος συν της αλλης καταλαβε.. Εγω οτι ειπα τα λεω γιατι βαρεθηκα να ακουω για την ιστορικη ομαδα του οφη και της κρητης οταν το μονο που καταφερνει να κανει ειναι να μας ξεφτυλιζει σαν κρητικους και να μας κολλαει την ταμπελα του στησοκωλι.. και μην μου πειτε οτι δεν ειναι ετσι γιατι οταν στην περσυνη νικη του εργοτελη με τον παο βγηκανε ΟΛΑ τα εξωφυλλα και γραψανε "και ομως υπαρχουν κρητικοι που κερδιζουν τον παναθηναικο" αυτο τα λεει ολα.. εγω ειπα 2 πραγματα, ο πολυ σωστος φιλος απαντησε ομορφα, του απαντησα και το παιδι σωστα το τελειωσε..εξηγησα οτι οτιδηποτε θελετε πμ γιατι δεν ειναι του χωρου.. εγω το ξαναλεω να το τελειωσουμε.. Και πραγματι, δεν ξερω φετος ποιος ειναι χειροτερος την γαντεμια μου.. Παντως εγω προσωπικα εκτιμω πολυ τον ντουσαν, και πιστευω οτι με το υπαρχον υλικο του παναθηναικου, τις τραγικες εμφανισεις αεκ/γαβρου, και το οτι ειναι πολυ νωρις ακομα, ολα γινονται...
Σκύμνος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Xάλια. Για τα πανηγύρια. Ανάπτυξη μηδέν. Κέντρο ανύπαρκτο. Σέντρες/γιούρια στο κεφάλι Μιχαλάκη (επι το πλείστον από Ουαντού!!!!!!) Καθυστερήσεις για να τελειώσει το ματς. (edit : ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ, τί είναι ρε ο Ολυμπιακός για να σφυρίζουν απ' την εξέδρα και να πετάνε δύο μπάλλες μέσα ή να μη δίνουν μπάλα?) Η ισοπαλία θα ήταν -υπερβολικά για τον Ολυμπιακό- δίκαιο αποτέλεσμα. Συμπέρασμα : Αίσχος, δε βλέπεται αυτή η μπάλα. ΥΓ Για να μη νομίζει κανεις ότι όταν βλέπουμε τα στραβά δεν τα λέμε, το γκολ του Ολυμπιακού που δε μέτρησε ήταν σωστό οφσάιντ. Απ' την άλλη, κακώς σταμάτησαν την ΑΕΚ με οφσάιντ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ!!! Μακάρι να ήταν όλοι οι φίλαθλοι έτσι... edit: τα ίδια βεβαίως ισχύουν και για σένα blueviper:mrgreen:
KaizerSoze Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 H Αγγλία έχει και 50 εκατομμύρια, δεν έχει 10 με τα μισά σε μια πόλη. Και από το να παίζουν συνοικιακές ομάδες της Αθήνας, καλύτερα 2 επαρχιακές. Βάλε και το οικονομικό δυναμικό του Ηρακλείου και θα καταλάβεις γιατί έχει 2 ομάδες στην Α'. ΤΙ ΛΕΣ??? Εχεις καταλαβει τι λεω?Εγω βαζω μεσα και την δικια μας καταντια που εχουμε μαζεψει Ακρατητους,Ιωνικους,Χαλκηδονες και Προοδευτικες.Οταν σε μια χωρα με τοσο πληθυσμο,τετοια οικονομικα μεγεθη(ελπιζω να μην συγκρινεις οικονομικα ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ-ηΡΑΚΛΕΙΟ και παθουμε κραμπα στο στομαχι) και τετοια παραδοση στο ποδοσφαιρο το Λιντς εχει μια και το Μαντσεστερ 2 ομαδες,και εμεις εδω στην Αθηνα εχουμε μονο στην Νικαια και τα περιχωρα 4-5,στην Κρητη αλλες 4,στην Πατρα εχουν 2-3 κτλ ε νομιζω οτι ειναι υπερβολη και κυριως κακο του κεφαλιου της επαρχιας...Δεν αντεχω τις ελεινες κραυγες περι κρατους της Αθηνας,δηλαδη την Παναχαικη την εριξε με τσαμπουκα το κρατος και εβαλε τον Ακρατητο στην θεση της ε? Αλλα οταν ο Βολος μουχει 3 ομαδες πανω κατω στο ιδιο καζανι δεν ειναι λογικο να παρουν τον πουλο και οι 3?Αν ειχε μια?
Forensick Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 μα ολοι θελουν να εχουν απο μια ομαδα. τι λες βρε kaizer.......σκαταντια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.