Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και εσείς αντιπροσωπευτικό δείγμα βαζέλα! Που αντί να ασχοληθεί με την ομάδα του και το εμετικό κατάντιμά της, έχει ψάξει και έχει βρεί 15 replay, 37 φωτογραφίες για μια φάση που έγινε πριν απο μια εβδομάδα, που κανένας αντίπαλος δεν διαμαρτυρήθηκε και που ακόμα και τώρα δεν μπορεί να βρεί άκρη, για το άν ηταν παράβαση ή όχι! (Ποσο μάλλον εκείνη τη στιγμή που οι αποφάσεις πέρνονται σε κλάσματα δευτερολέπτων)

Οι απόψεις είναι σαν τις κολωτρυπήδες! Ο καθένας έχει και απο μία!!! Άποψη μπορεί να έχετε για το κάθετι στον Ολυμπιακό, αλλά μην μας σπάτε τα @@!!!

Για ακόμα μια φορά δείχνετε την ομάδα σας η οποία δεν ειναι ο ΠΑΟ αλλά ο ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!

ps. Τι να κανουμε... τοσα χρόνια στην απο κάτω κάθονται πολύ βαριά στο στομάχι. Αυτό που σας τρελένει ομως πιο πολύ είναι οτι οταν είμασταν εμείς στην δική σας θέση(10 χρονια χωρις τιτλο) σε τετοιο κατάντημα δεν είχαμε φτάσει!!! Και το χειρότερο? ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΦΩΣ! Ακόμα και με πρίγκιπα τπτ δεν θα κάνετε!

ps2. Φροντήστε τώρα να πάρετε λιγο ακόμα οξυγόνο με την άλλη θυγατρική σας απο την Β.Ελλάδα γιατι οι αναπνοές είναι λίγες και ο καιρός πλησιάζει...

Προσωπικά, μέχρι πολύ πρόσφατα και μέχρι να μπουν ένα σωρό γαύροι να κράζουν για το πέναλτυ, δεν είχα καν μπει να διαβάσω το thread του Ολυμπιακού. Τους εμετούς και τα καταντήματά ας΄τα, τουλάχιστον 1 στους δύο Παναθηναικούς τουλάχιστον είναι σκεπτόμενος φίλαθλος, στους γαύρους πρέπει να ψάχνεις για χρόνια για να πετύχεις κανέναν. Γνωρίζεις κάποιον, μια χαρά άνθρωπος, και αν συζητήσεις μαζί του για ποδόσφαιρο μετατρέπεται σε γαύρο επιπέδου Τσουκαλά. Αυτό και αν είναι εμετικό.

ΥΓ1: Μάλλον είσαι μικρός και δε θυμάσαι τα πεπγραγμένα του Ολυμπιακού και των οπαδών τους πριν κάποια χρόνια.

ΥΓ2: Σιγά μη σας φοβόμαστε κιόλας.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το βρήκες... πολύ μικρός είμαι... ασε που δεν εχω πάει ποτε στο γήπεδο...

Δεν φοβάστε... ΤΡΕΜΕΤΕ...

-------------------------------------------------

Ως Εδω!!! Δεν συνεχίζω...

-------------------------------------------------

Για το βράδυ τώρα, περιμένω την ομάδα μου να μπεί στο γήπεδο και να δείξει απο την αρχή ποιος είναι το αφεντικό.

Δημοσ.

το βραδυ τι να φοβηθουμε τα καλως τα 3-0? ή τα 9-1 τα περσινα?

μονο αν αυτοκτονησουμε εχει ελπιδα να γλιτωσει ο γερακος

Δημοσ.
Η γνωστή καραμελίτσα...

Οι διαιτητές, ο Κόκκαλης κτλ Ποτέ μα ποτέ η ασχετοσύνη και η κακομοιριά τους :mrgreen:

Σορρυ κιολας αλλα να τα λετε αυτα ενω εχετε καταφυγει σε λυσεις "Πηρε την μπαλα ο αερας" και "Η γκαντεμια μας φταιει 10 χρονια που δεν περναμε τους ομιλους" και αλλα ομορφα...

Δημοσ.

Για το βράδυ τώρα, περιμένω την ομάδα μου να μπεί στο γήπεδο και να δείξει απο την αρχή ποιος είναι το αφεντικό.

Σε ποιον ρε?Στην ΑΕΚ του Ντεμη? Στον Ολυμπιακο Νο2?2-0 στο 20' θα ειναι...

Κανονικα στις 5 πρωτες αγωνιστικες επρεπε να παιξετε μονο με ΟΦΗ διοτι Ξανθη,Πανιωνιος,ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ειναι κατι σαν το ΑΤΜ σας,οποτε μενετε απο ποντους,τσουπ κανετε μια αναληψη....

Δημοσ.

Κρατάω μικρό καλάθι, όπως πάντα. Η δική μας η απόδοση δε μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Όσο εύκολο είναι άλλο ένα 3-0, τόσο είναι να δούμε καμιά εμφάνιση τύπου ΟΦΗ και να τρέχουμε και να μην φτάνουμε.

Αν παίξουν σοβαρά, πιστεύω πως τους έχουν χωρίς πολλά πολλά προβλήματα. Αν όχι, όλα είναι ανοικτά...ακόμα και μια αντίστροφη 3αρα. 4 ώρες έμειναν, εδώ θα ήμαστε να τα λέμε.

Δημοσ.

να μου έλεγες τπτ άλλες ομάδες να πω οτι μπορεί να έχεις και δίκιο...

αλλά μου αναφέρεις...

1. ΟΦΗ, το παράρτημα ή αλλιώς Τον μικρό ΠΑΟ Β

2. Ξανθη, Μια απο τις λίγες ομάδες που πάντα μα πάντα μας παίζουν βρώμικα και σχεδόν κάθε χρόνο καταφέρνουν να μας κόψουν βαθμούς

3. Πανιώνιο, που δεν τα έχει καλά ουτε με τον εαυτό του! Που πάντα υπάρχει ένταση και φτύνουμε αίμα κάθε φορά στη Ν.Σμύρνη (βλέπεις εμεις Σπανεα ΔΕΝ)

4. ΠΑΟΚ, ΧΑχαχα τον ΠΑΟ Γ

5. ΑΕΚ, τον φτωχό μακρινό συγγενή Ολυμπιακού και ΠΑΟ...

Δημοσ.

Προσπαθήστε να μην γίνεστε γραφικοί τουλάχιστον, Η Ξάνθη βέβαια είναιι από τις λίγες ομάδες που σχεδόν κάθε χρόνο καταφέρνουν να σας κόψουν βαθμούς αλλά αυτό οφείλεται στο οτι είναιι στην πρώτη 5αδα του πρωταθλήμτος συνέχεια μάλλον ...

Μήπως όμως θυμάσαι εκείνη την χρονιά που θέλατε μόνο νίκη στο τελευταίο παιχνίδι και κατέβηκε με τα δεύτερα η Ξάνθη

(ΤΕλικά έχεις δίκο τώρα που το σκέφτομαι - ανακαλώ - Η Ξάνθη παίζει βρώμικα)

Τα περι ΠΑΟΚ και ΠΑΟ Γ ,εγω πιστεύω οτι είναι ο ΠΑΟ Κ ο Τσουκαλάς δεν θα βλέπει καλά μάλλον γιάυτό τον λέει Γ :-p

(Γι΄΄αυτό μας έκαναν καλή τιμή με τον Σάλπ εξάλου ,κοψοχρονιά μας το έδωσαν λόγω παραρτήματος)

Δημοσ.
...Τους εμετούς και τα καταντήματά ας΄τα, τουλάχιστον 1 στους δύο Παναθηναικούς τουλάχιστον είναι σκεπτόμενος φίλαθλος, στους γαύρους πρέπει να ψάχνεις για χρόνια για να πετύχεις κανέναν. Γνωρίζεις κάποιον, μια χαρά άνθρωπος, και αν συζητήσεις μαζί του για ποδόσφαιρο μετατρέπεται σε γαύρο επιπέδου Τσουκαλά. Αυτό και αν είναι εμετικό.

Αμάν μ' αυτές τις γενικεύσεις...Εγώ και φίλους έχω και αδελφό και συναδέλφους Ολυμπιακούς και ναι μπορώ να συζητήσω ως Παναθηναϊκός. Αμάν πια...

Δημοσ.
Αμάν μ' αυτές τις γενικεύσεις...Εγώ και φίλους έχω και αδελφό και συναδέλφους Ολυμπιακούς και ναι μπορώ να συζητήσω ως Παναθηναϊκός. Αμάν πια...

Είναι υπερβολική η έκφρασή μου, αλλά εγώ βλέπω ότι με οπαδούς όλων των άλλων ομάδων τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα για να κάνεις συζήτηση. Και το λένε και γνωστοί μου που δεν είναι Παναθηναϊκοί.

Δημοσ.

Μα εννοείται ρε συ. Οι οπαδοί των 2 έχουν τέτοια αντιπαλότητα που κανείς δεν πρόκειται να σου δείξει το κανονικό του πρόσωπο όταν μαθαίνει τί είσαι εσύ.

Είναι κάτι ανάλογο με το Άρης-ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Μόλις μάθει ο ένας τί είναι ο άλλος, πάει περίπατο ο πολιτισμός.

Δημοσ.
Σορρυ κιολας αλλα να τα λετε αυτα ενω εχετε καταφυγει σε λυσεις "Πηρε την μπαλα ο αερας" και "Η γκαντεμια μας φταιει 10 χρονια που δεν περναμε τους ομιλους" και αλλα ομορφα...

Σορυ κιόλας αλλά εγώ μιλάω για το ελληνικό (ας το πούμε) πρωτάθλημα κι εσύ για Τσου.Λου. Υπάρχει μια μικρή διαφορά... ;)

Δημοσ.
Μα εννοείται ρε συ. Οι οπαδοί των 2 έχουν τέτοια αντιπαλότητα που κανείς δεν πρόκειται να σου δείξει το κανονικό του πρόσωπο όταν μαθαίνει τί είσαι εσύ.

Είναι κάτι ανάλογο με το Άρης-ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Μόλις μάθει ο ένας τί είναι ο άλλος, πάει περίπατο ο πολιτισμός.

Ναι αλλά σου λέω ότι το ίδιο με εμένα λένε και αεκτζήδες, και παόκια και όλοι...

Σορυ κιόλας αλλά εγώ μιλάω για το ελληνικό (ας το πούμε) πρωτάθλημα κι εσύ για Τσου.Λου. Υπάρχει μια μικρή διαφορά... ;)

Το 'και δε πήρε ούτε ένα τηλέφωνο ο Δούρος' σου κάνει και για ελληνικο πρωτάθλημα;

Δημοσ.

φυσικα και ολοι οι αλλοι τα βρισκετε μεταξυ σας

ειναι γνωστο οτι υπαρχουν 2 ομαδες στην Ελλαδα οι Ολυμπιακοι και οι αντιοολυμπιακοι

ή οι πρωταθλητες και ολοι οι υπόλοιποι

Δημοσ.
φυσικα και ολοι οι αλλοι τα βρισκετε μεταξυ σας

ειναι γνωστο οτι υπαρχουν 2 ομαδες στην Ελλαδα οι Ολυμπιακοι και οι αντιοολυμπιακοι

ή οι πρωταθλητες και ολοι οι υπόλοιποι

Kandisky, κατάλαβες τι εννοώ;

Η μαλακία είναι ότι λες και τους κάνουν υπνοπαιδεία, λες και ακούω την Παπαρήγα.

λένε όλοι τα ίδια και πάντα ξέρω από πριν τι θα πουν. Καμία πρωτοτυπία έστω ρε παιδί μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...