Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε δε το καταλαβαινετε?ειναι απλο.οσο ασχολειστε με τις διαιτησιες και δε βλεπετε τα χαλια της ομαδας σας(και εμεις της δικιας μας)θα γινομαστε ομαδικως οι πορνες της ευρωπης.Ξερετε ποσο πολυ γουσταρουν Κοκ και Βαρδινογιαννης να μιλατε για διαιτησιες?

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε δε το καταλαβαινετε?ειναι απλο.οσο ασχολειστε με τις διαιτησιες και δε βλεπετε τα χαλια της ομαδας σας(και εμεις της δικιας μας)θα γινομαστε ομαδικως οι πορνες της ευρωπης.Ξερετε ποσο πολυ γουσταρουν Κοκ και Βαρδινογιαννης να μιλατε για διαιτησιες?

Δε διαφωνώ. Πολλοί όμως, όταν κάτι τέτοιο τους συμφέρει, κάνουν μια ωραιότατη επιτόπια-εναέρια κωλοτούμπα. Να θυμίσω ότι πριν κάποιο καιρό ΟΛΟΙ οι Ολυμπιακοί μας έλεγαν ότι το πρωτάθλημα κρίθηκε από τον Δούρο και το Βόκωλο;

Δημοσ.

Ρε φίλε μου δε τη λεω μονο σε σας αλλα και στους δικούς μας.Απλα τώρα ετυχε εσεις να αρχισατε το θεμα οποτε αυτο που ειπα να πιανει μονο εσας.

Καλως η κακως στη μπαλα ισχυει ο νομος της ζουγκλας,ο δυνατοτερος επικρατει.Δηλαδη τι θα έπρεπε να λεει ο Ατρομητος,ο Ιωνικος και η Λάρισα?

Και ο ολυμπιακος και ο παναθηναικος εχουν την ευνοια της διαιτησιας αυτο ειναι δεδομενο.Αν ομως μενουμε σαυτο και λεμε "Χανουμε γιατι μας αδικουνε"τοτε βλεπουμε το δεντρο και χανουμε το δασος πολυ απλα

Δημοσ.

revil ,ξερεις ποια ειναι η διαφωνια μου μαζι σου?

πρωαθλημα ευθυμιαδη: δεν ξερω κανεναν γαβρο να πει "ναι,μας ευνοησε.τελεια κ παυλα".

πρωταθλημα ριζουπολης:δεν ξερω κανενα γαβρο,που να πει "αισχος.επρεπε να διακοπει.τελεια κ παυλα"!

πρωταθλημα....βοκολου: δεν ξερω κανενα γαβρο που να πει" καλα ρε παιδια,ο βοκολος ειναι 4 ταχυτητες πιο αργος απο τον ολισαντεμπε,κ που τον ειχε πιασει μεχρι τοτε θαυμα ηταν...ή εστω να πει...ελα μωρε με τους κωλοφαρδους...ΟΟΟΟΟχχχχχιιιι, πρεπει οπωσδηποτε να ειναι στημενο!

παμε στα φετινα: πεναλτι σαλπιγγιδη ,με διαιτητη βασσαρα...κανενας δεν του αναγνωριζει το δικαιωμα λαθους,παροτι ολοι μας-νομιζω- ειδαμε κατα την κανονικη διαρκεια του αγωνα οτι ειναι πεναλτι,κ στο ριπλει καταλαβαμε οτι δεν ειναι...εδω λοιπον,μπαινουν πολλοι γαβροι στο πρασινο τοπικ,κ αρχιζουν,για ευνοιες,για βασσαρες κλπ...παρολαυτα,βρισκονται πολλοι παναθηναικοι,που λενε,ναι,ΔΕΝ ειναι πεναλτι.(μεταξυ αυτων κ εγω).

φαση ριβαλντο με οφη: ΟΥΤΕ ενας δεν αγορασε τις εφημεριδες που ειχαν τη φοτο(κ οι 2 φυλλαδες παρολαυτα,εχουν η μια 100% αναγνωστες γαβρους,κ η αλλη 70%),ΟΥΤΕ ενας δεν παραδεχεται οτι ηταν φαουλ (δε μιλαω για προθεση του διαιτητη,απλα λεω οτι ηταν φαουλ)!ουτε ενας δεν ειπε..."ναι,το οφσαιντ του οφορικουε ηταν ψιλοσφαξιμο",κ ουτε ενας δεν παραδεχθηκε οτι αν αυτο το λαθος το ειχε κανει ο σηφακης με τον παναθηναικο,θα τον ειχατε αυτη τη στιγμη κρεμασμενο στο πασαλιμανι,κ οποιος περνουσε θα τον λιθοβολουσε κιολας!

εγω μπηκα κ το ξεκινησα,μονο κ μονο γιατι πρεπει να βλεπετε κ τα δικα σας,οπως βλεπουμε εμεις τα δικα μας.

αν ασχοληθουμε ολοι ΣΩΣΤΑ με τη διαιτησια (δηλαδη,ειμαστε ειλικρινεις),τοτε θα μπορεσει να στραφει περισσοτερος κοσμος στα πραγματικα προβληματα των ομαδων....

Δημοσ.

antreaslam μηπως θες να κανω quote να δεις τι ελεγα για το πεναλτυ του Σαλπιγγιδη?Ρε φιλε μου τα ιδια λεμε αλλα οσο ΟΛΟΙ σκεφτομαστε ετσι οπως λες ΤΟΣΟ θα μας δουλευουν

edit : Η ειλικρίνια του καθενός διαφέρει δε νομίζεις??

Δημοσ.

Ρε αρχηγε, αφου δεν ειναι φαουλ τι να κανουμε?

Σου ειπα οτι δεν διαμαρτυρηθηκε κανεις και απο το βιντεο δεν φαινεται κατι τετοιο. Τι να κανουμε τωρα?

Παρεπιπτοντως, δλδ μου λες οτι ο πρωταθλητης υποστηριζει οτι εκανε φάουλ ο ριβαλτνο? Αυτο να δω στον κοσμο και τπτ αλλο.

Τελος μονο εισαι εισαι εδω μεσα που λες οτι ηταν φαουλ.

Οσον αφορα το πεναλτι του Σαλπιγγιδη δεν το ειδα σε βιντεο για να ξερω αν διαμαρτηρηκε κανεις ή οχι αλλα ειδα την πεντακαθαεη φωτο.

Η διαφορα στις 2 περιπτωσεις ειναι στο πεναλτι του Σαλπιγγιδη ειναι πολυ ευκολο να καταλαβεις αν ειναι ή οχι γιατι υπαρχει η γραμμη η οποια δεν μπορει να αμφισβητηθει, ενω ενα φάουλ και η δυναμικη της φασης (οταν δεν μιλαμε για ποδια) δεν μπορει να αποτυπωθει απο μια φωτογραφια. Αν μια φωτογραφια δεχνει επαφη με το σωμα, αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και φαουλ γιατι στο ποδοσφαιρο επαφες υπαρχουν συνεχεια!

Σε καμμια εκπομπη, απο κανεναν παικτη, και απο κανεναν μα κανεναν δεν ακουσα οτι ηταν φαουλ του Ριμπο. Και μην ξεχνας οτι ο ΟΦΗ εχει παραδοση μαζι με την ξανθη να οριονται μετα απο παιχνιδια με τον ολυμπιακο.

Τελος, οχι δεν διαβαζω εφημεριδες γιατι δεν ειμαι θυμα και δεν δινω τα λεφτα μου σε βαμμενους δημοσιογραφισκους της δεκαρας.

Δημοσ.
Ρε αρχηγε, αφου δεν ειναι φαουλ τι να κανουμε

ΕΙΝΑΙ ΦΑΟΥΛ,αφου επιμενεις τοσο,σιγουρα καποιος δικος σου θα εχει τον πρωταθλητη ή το γκολ για να το δεις!

Σου ειπα οτι δεν διαμαρτυρηθηκε κανεις και απο το βιντεο δεν φαινεται κατι τετοιο. Τι να κανουμε τωρα?

ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ διαμαρτυρηθηκε κανεις για το πεναλτυ!ολοι για οφσαιντ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ),φωναξαν

Παρεπιπτοντως, δλδ μου λες οτι ο πρωταθλητης υποστηριζει οτι εκανε φάουλ ο ριβαλτνο? Αυτο να δω στον κοσμο και τπτ αλλο.

φυσικα κ οχι! απλα ο ιδιος φωτογραφος εργαζεται κ στις 2 εφημεριδες,κ εδωσε κ στις 2 τις ιδιες φωτο.ο πρωταθλητης,δεν το εχει στην αναφορα για τον αγωνα,αλλα σε αφιερωμα οτι σκοραραν οι 2 βραζιλιανοι του πειραια,με αναλογες φωτο απο τα γκολ τους.

προκαλω καποιον που ειδε τη φωτο,να μου πει οτι ΔΕΝ ειναι φαουλ.

Οσον αφορα το πεναλτι του Σαλπιγγιδη δεν το ειδα σε βιντεο για να ξερω αν διαμαρτηρηκε κανεις ή οχι αλλα ειδα την πεντακαθαεη φωτο.

μα τι μου λες τωρα???????δες λοιπον τη φαση του ριβαλντο ΜΟΝΟ σε φωτο,κ μετα ελα πες μου!

Η διαφορα στις 2 περιπτωσεις ειναι στο πεναλτι του Σαλπιγγιδη ειναι πολυ ευκολο να καταλαβεις αν ειναι ή οχι γιατι υπαρχει η γραμμη η οποια δεν μπορει να αμφισβητηθει, ενω ενα φάουλ και η δυναμικη της φασης δεν μπορει να αποτυπωθει απο μια φωτογραφια.

τωρα μας δουλευεις ετσι?δηλαδη,πιο ευκολο ειναι να καταλαβει το ανθρωπινο ματι,τη διαφορα στα 20 εκατοστα,σε μια πτωση 2 παιχτων που τρεχουν σε μια μπαλια 50 μετρων,απο το να δει σπρωξιμο σε ενα στατικο παιχτη ,σε σεντρα απο τα πλαγια????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

εχει παραδοση μαζι με την ξανθη

ποια ξανθη ακριβως?αυτη που τελευταια αγωνιστικη,για να μην γινει καμια λαλακια κ κοψει το πρωταθλημα απο τον οσφπ,δεν κατεβασε τα δευτερα,αλλα τα τριτα???(τοτε που αγορασατε το καλοκαιρι κ παιχτες,u know)!

Τελος, οχι δεν διαβαζω εφημεριδες γιατι δεν ειμαι θυμα και δεν δινω τα λεφτα μου σε βαμμενους δημοσιογραφισκους της δεκαρας.

ομως,τη φωτο του σαλπιγγιδη την ειδες,τη φωτο του ριβάλντο οχι...

Δημοσ.
ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ διαμαρτυρηθηκε κανεις για το πεναλτυ!ολοι για οφσαιντ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ),φωναξαν

Ναι αλλα πολυ απλα αποδειχτηκε οτι και αυτοι δεν το καταλαβανε γιατι ηταν μικρη η αποσταση. Ο κανονισμος ομως δεν λεει πουθενα "Αν ειναι μικρη η αποσταση τοτε ειναι πεναλτυ και ο διαιτητης δικαιολογειται". Το αποτελεσμα μετραει και αυτο ηταν ενα γκολ απο πεναλτυ που ποτε δεν υπηρξε.

Δευτερον, ειναι πολυ λογικο ενας παιχτης για 10 ποντους που λες και συ να μην καταλαβε οτι ηταν εκτος περιοχης και να μη διαμαρτηρηθηκε. Ε! όμως ελεος ρε φιλε, αν ενας παιχτης δέχτει φάουλ το καταλαβαινει και μαλιστα πολυ καλα. Δυσκολο ειναι να το καταλαβεις?

Δεν συγκρινονται οι 2 φάσεις, μην επιμενεις.

τωρα μας δουλευεις ετσι?δηλαδη,πιο ευκολο ειναι να καταλαβει το ανθρωπινο ματι,τη διαφορα στα 20 εκατοστα,σε μια πτωση 2 παιχτων που τρεχουν σε μια μπαλια 50 μετρων,απο το να δει σπρωξιμο σε ενα στατικο παιχτη ,σε σεντρα απο τα πλαγια??????????????????????????????????????????

Βαλε όσα ερωτηματικα θες, σου ειπα οτι το αποτελεσμα μετραει. Και ΝΑΙ σαφεστατα το ανθρωπινο ματι του ΕΠΟΠΤΗ μπορει να δει και της 2 φασεις.

Σε μας πολυ απλα δεν υπηρξε τπτ, επομενως τι να δει?

Οσον αφορα τη δικια σας φαση ο εποπτης ειναι αδικαιολογητος γιατι οταν μια φαση γινεται κοντα στη γραμμη (η οποια προφανως ειναι για να βοηθαει τον εποπτη), πρεπει να τη βλεπει. Δηλαδη αλλοι πως βλεπουν φάσεις ΑΚΡΙΒΩΣ πανω στη γραμμή?

ποια ξανθη ακριβως?αυτη που τελευταια αγωνιστικη,για να μην γινει καμια λαλακια κ κοψει το πρωταθλημα απο τον οσφπ,δεν κατεβασε τα δευτερα,αλλα τα τριτα???(τοτε που αγορασατε το καλοκαιρι κ παιχτες,u know)!

Οχι, τοτε που ετρωγε ο καρεμπε νιπτηρες και σιφονια και τοτε που εμπαινε ο καφρος ο καραγεωργιου στο γηπεδο επειδη ειχεδωσει offside το οποιο ηταν κατα 10μετρα σωστο.

ομως,τη φωτο του σαλπιγγιδη την ειδες,τη φωτο του ριβάλντο οχι...

Του σαλπιγγιδη εξυπνακια την ειχανε εξωφυλλο οποτε την ειδα περνοντας απο το περιπτερο της γειτονιας οπου ΚΟΙΤΑΩ εξωφυλλα καθε μερα. Σκεψου και λιγο...

Δημοσ.
Ρε αρχηγε, αφου δεν ειναι φαουλ τι να κανουμε?

Η διαφορα στις 2 περιπτωσεις ειναι στο πεναλτι του Σαλπιγγιδη ειναι πολυ ευκολο να καταλαβεις αν ειναι ή οχι γιατι υπαρχει η γραμμη η οποια δεν μπορει να αμφισβητηθει, ενω ενα φάουλ και η δυναμικη της φασης (οταν δεν μιλαμε για ποδια) δεν μπορει να αποτυπωθει απο μια φωτογραφια. Αν μια φωτογραφια δεχνει επαφη με το σωμα, αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και φαουλ γιατι στο ποδοσφαιρο επαφες υπαρχουν συνεχεια!

Σε καμμια εκπομπη, απο κανεναν παικτη, και απο κανεναν μα κανεναν δεν ακουσα οτι ηταν φαουλ του Ριμπο. Και μην ξεχνας οτι ο ΟΦΗ εχει παραδοση μαζι με την ξανθη να οριονται μετα απο παιχνιδια με τον ολυμπιακο.

Προσωπικά με το που το είδα το γκολ είπα χωρίς να πολυπροσέχω ότι είναι φάουλ. Το ξαναείδα με προσοχή και είμαι σίγουρος. Τον έχει καβαλήσει και δεν έχει σηκωθεί καν. Και ο ίδιος ο Πίτσος είπε ότι είναι φάουλ.

Το φάουλ δε γίνεται με το σώμα αλλά με τα χέρια που τον κρατάει κάτω. Μπορεί βέβαια σα γέρος άνθρωπος να στηρίχθηκε για να πηδήξει και έχει τη συμπάθειά μου, αλλά στο ποδόσφαιρο αυτό λέγεται φάουλ.

Δημοσ.

Critter , δυστυχως ανηκεις στην κατηγορια εκεινων των ολυμπιακων που ειναι δυσκολη η συζητηση μαζι τους!

αν πραγματι,θεωρησουμε για χαρη διαλογου,οτι δεν ειναι πεναλτυ του σαλπιγγιδη,κ οτι ειναι φαουλ του ριβαλντο, ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ,ποιο θα δει πιο ευκολα ο διαιτητης ρε φιλε?αυτο που γινετε 50 μετρα καθετη μπαλια,με τον διαιτητη (φυσιολογικα) στο χωρο του κεντρου,ή τη σεντρα απο το πλαι???

κ αφου σου επιμενω κ σου λεω οτι ειναι καθαρο επιθετικο φαουλ,με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ φωτο(οπως κανατε κ εσεις στο πεναλτυ),γιατι συνεχιζεις να επιμενεις?ελεος !

Δημοσ.

Αντρέα, χωρίς φωτό πάρε το βιντεάκι και ξαναδες το :

Δεν δίνονται φάουλ αυτά τα πράγματα ρε Αντρέα. Δεν πήδηξαν μαζί και τον κράτησε ο άλλος κάτω, έρχεται με φόρα από πίσω και τους βάζει όλους στα δίχτυα. Πουθενά στον κόσμο δεν θα το δώσει φάουλ αυτό εκτός κι αν θέλει φυσικά....

Δημοσ.
Αντρέα, χωρίς φωτό πάρε το βιντεάκι και ξαναδες το :

Δεν δίνονται φάουλ αυτά τα πράγματα ρε Αντρέα. Δεν πήδηξαν μαζί και τον κράτησε ο άλλος κάτω, έρχεται με φόρα από πίσω και τους βάζει όλους στα δίχτυα. Πουθενά στον κόσμο δεν θα το δώσει φάουλ αυτό εκτός κι αν θέλει φυσικά....

φιλε Kandinsky σε ευχαριστω γιατι δεν ειχα δει την φωτογραφια στον Πρωταθλητη που ανεφερε ο andreaslam. Τωρα ειμαι και εγω σιγουρος οτι δεν ηταν φαουλ. Αν ηταν στην ευθεια απλα μετα την μπαλα στα διχτυα, θα εμπαινε και ο παικτης και ο τερματοφυλακας του Οφη.

Δημοσ.

Εννοείται ότι αν δει κάποιος μια φωτό την ώρα που έχει επαφή ο Ριβάλντο με τον αμυντικό (διότι αναμφισβήτητα έχει) πιθανότατα θα συμπεράνει ότι σηκώθηκαν και οι δύο και ο Ριβάλντο τον κράτησε κάτω. Γι' αυτό παίζει ρόλο το βίντεο. Διευκρινίζω ότι δεν έχω δει καμμία φωτό, απλά αυτό σκέπτομαι με τη λογική μου.

Διαφορετική περίπτωση με πέναλτι όπως του Σαλπι που ακόμα και σε φωτό φάνηκε πού πέφτει ο παίκτης.

Αλλά ρε παιδιά μη μπαίνουμε σ' αυτό το τριπάκι. Σα φίλαθλος εγώ προσωπικά δυσκολεύομαι πολύ να παρακολουθήσω τη μπάλα που παίζεται και εκεί νομίζω πρέπει να εστιάσουμε.

Για να δούμε στο "ντέρμπι" με την ΑΕΚ τί μπάλα θα δούμε. Υποτίθεται ότι και οι δύο έχουν επιθετικό προσανατολισμό με κακές άμυνες. Για να δούμε.....

Δημοσ.

Ρε συ Kandinsky, που στηρίζεται ο Ριβάλντο? Πού είναι τα χέρια του? Μήπως ο λόγος για τον οποίο δεν σηκώθηκε καν ο αμυντικός είναι ότι τον κρατάει ο Ρίμπο?

2kd5.th.jpg

1lc9.th.jpg

Δημοσ.

ναι επειδη ο αμυντικος πηγαινε για βρουβες ο Ριβαλντο δεν επρεπε να παει να στειλει την μπαλλα στα διχτυα για να ευχαριστηθουν οι βαζελοι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...